Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει Daddy cool η ομορφούλα σας! Χαίρομαι για την μικρούλα σας! Ελπίζω και η γυναίκα σου να είναι καλά! Και μια συμβουλή: να είσαι όσο περισσότερο μπορείς δίπλα της. Οι πρώτοι μήνες είναι πολύ σημαντικοί για την σχέση σας σαν ζευγάρι!

Alecaκι μου κι εσάς να σας ζήσει κοπέλα μου!

Θα είσαι το πρώτο μανεκέν από τις μανούλες του Δεκεμβρίου!;)

Να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι, όσο είσαστε αυτές τις στιγμές!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Καλημερα σε ολες και ολους!!!

Να ευχηθω κι εγω στον χαζομπαμπα να σας ζησει η μπεμπα σας!!!!

Κοριτσακια κι εγω με το συνδρομο της φωλιας τα χω δει ολα ημουν που ημουν τωρα αποτρελαθηκα...Τα χω ολα ετοιμα σημερα θα παω στον γιατρο να δω τον μπεμπη μου και αυριο εχω μια μεγααααλη λιστα για σουπερ μαρκετ για να μην ξανατρεχουμε μετα.Επισης θα φτιαξω παλι μελομακαρονα να χουμε να χει και το καμαρι μου οσο θα ειμαι στο μαιευτηριο(χε χε)..Θελω να ψιλοστολισω και το τζακι(εκει εγω βαζω φωτακια και καμια γιρλαντα...)να μπω στο κλιμα.

Επισης ο βηχας μου αν και οχι ιδιαιτερος καλα κρατει.Ειναι εδω και 3 μερες ετσι ευαισθητος ο λαιμακος μου και δεν εχω τωρα τιποτε αλλο σαν συμπτωμα εκτος απο αυτο...Για να δουμε λεω να πιω κανα τσαγακι του βουνου να μαλακωσει...Εχθες καταφερα και περιποιηθηκα και το επιμαχο σημειο!!!Ολε!!Χωρις καθρεφτη!Τωρα πως το κανα δεν ξερω ρε κοριτσια στα τυφλα τσουκου τσουκου το φτιαξα!!!Ρωτησα και τον αντρα μου στο τελος αν το βλεπει να το κανα ενταξει και μου λεει μπραβο τελειο!!Αχ που κατηντησα...να μου δινει συγχαρητηρια για το ξυρισμα ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μπράβο Ελίνα μου! Εγώ κάνω αποτρίχωση εδώ και 3 χρόνια με κεράκι και θα πάω για την τελευταία μου φορά πριν την γέννα γύρω στις 10 Δεκέμβρη. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη οι τρίχες αργούν πολύ να βγούν (πάλι καλά δηλαδή!).

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

καλησπερα daddy cool να σας ζησει το μωρακι σας,με το καλο να το παρετε και στο σπιτακι σας..αχ πολυ χαιρομαι..ερχονται τα μωρακια μας..βιαστηκε λιγο ε??

(μπεμπουλη εσενα σε θελω στην κοιλια μου αλλες 3βδομαδες τουλαχιστον):D:D

:-D

Διαφημίσεις

Αχ ναι η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα να είμαι έγκυος,θέλω να δω αυτό το πλασματάκι που έχει κάνει την κοιλιά μου κατοικία!!!Κάποιες φορές που τεντώνει τις πατούσες της,τη γαργαλάω και σταματάει για λίγο και μετά πάλι,ε όταν βγει θα τρελαθώ τελείως!!!

Και μετά έχω την κουνιάδα μου τη μικρή να πιάνει την κολλητή μου και να της λέει να μου δώσει συμβουλές για το τι με περιμένει μετά "γιατί εγώ δεν έχω μεγαλώσει με μωρό μέσα στο σπίτι όπως εκείνη και η αδερφή της που είναι και η δουλειά της και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ και δε θα μπορώ να τα βγάλω πέρα με το μωρό να κλαίει και να θέλει τάισμα και άλλαγμα όλη τη μέρα και τη νύχτα"...Και ποια είσαι είσαι που θα κρίνεις αν εγώ είμαι έτοιμη και κατάλληλη για να γίνω μάνα?

Γιατί ρε κορίτσια δεν κοιτάει ο καθένας τη δουλειά του?Γιατί πρέπει όλοι να χώνουν τη μύτη τους εκεί που δεν έχουν καμία δουλειά??Γιατί να μου λέει ότι αν τα παιδιά μου δεν κάθονται καλά θα τα μαλώνει???Από πού κι ως πού?????

oCxsp2.png

Α εμένα γιατί δεν αργούν καθόλου μα καθόλου να βγουν οι τρίχες μου???

Κάθε 1-2 μέρες θέλω ξύρισμα!!

Τελικά νομίζω ότι θα κάνω την πατέντα με το καθρεφτάκι γιατί δε λέει να πάω έτσι στο μαιευτήριο!!

Ελίνα μου στείλε κανένα μελομακάρονο κι από δω,μην τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου,δεν είναι σωστό....

oCxsp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μία πανέμορφη μπουμπού την Παρασκευή ώρα 16:00 (βιάστηκε και βγήκε την 35η εβδομάδα 2700, φυσιολογικός τοκετός). Την κρατήσανε προληπτικά 2 μέρες θερμοκοιτίδα και σήμερα την βγάλανε. Αύριο την παίρνουμε σπίτι. Να είστε όλες καλά και τα μωρουλίνια σας επίσης και με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

Aleca έχω την εντύπωση ότι σε είδα στο Ιασώ να επιβιβάζεσαι σε μία BMW αλλά δεν είχα το θάρρος να σου μιλήσω γιατί δεν ήξερα αν όντως ήσουν εσύ!! Τελικά έσενα είδα ή τη σωσία σου;

Να σας ζήσειιιιι!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ, είχα διαβάσει την ιστορία σας και ειλικρινά χαίρομαι που η ευτυχία σας χτύπησε την πόρτα!!!!! Πολλά πολλά παιδάκια στο μέλλον! Ξέρω ότι θα τα έχετε ;)

:oops: εγώ ήμουν.... κλαψ... κρυβόμουν μην με δει κανεις αλλά δεν τη γλίτωσα!! χαχα. Για πες, ποιός ήσουν??? Γιατί τσεκαρα αν με έβλεπε κανενας γνωστός οπότε κάπου θα σε πέτυχε το μάτι μου! χαχα:P

Alecaki mas kalws mas ir8es kai pali! Se diavazw mia xaroula kai anevasmenh pragma pou mou dinei kouragio! Pws einai ta mikroulinia sou? O Aggelos pws to exei parei mexri stigmhs?
Εβιτάκι όλα καλά, ίχνος ζήλιας δεν δείχνει προς το παρόν. Το πρωί έκανε κακούλια του στην τουαλέτα και έκλαψε ο μικρός, τον βλέπω πετάγεται και τρέχει προς την κούνια. 'Βρε περίμενε' του λέω 'να σε καθαρίσω', 'όχι 'μου λέει 'να πας να πάρεις το μωράκι μου για να μην κλαίει'. όοσν αφορά την κούραση που όλοι μου έλεγαν ΄τι με το δευτερο δε θα προλαβαινω να κάνω τίποτα, έτσι και αλλιως εγώ τρέχω γενικά - φαντάζομαι και εσύ- οπότε δεν καταλαβαίνω τηνν διαφορά. Έτσι και αλλιως είμαι πολύ χαρούμενη - η επιλόχειος πέρασε και δεν ακούμπησε- οπότε δε με νοιάζει η κούραση.

Alecaκι μου κι εσάς να σας ζήσει κοπέλα μου!

Θα είσαι το πρώτο μανεκέν από τις μανούλες του Δεκεμβρίου!;)

Να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι, όσο είσαστε αυτές τις στιγμές!

σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου όλες, εισαστε πολύ γλυκειές. Για το μανεκεν επιφυλάσσομαι :cry:... τουλάχιστον αξιοπρεπής. Πάντως τα κιλά έγιναν 13 από 12 καιοι πόντοι μειώνονται. Το Σάββατο λέω να πάω και για κούρεμα, πρώτα ο Θεός....Θα δούμε.

Κα εσύ Ελενάκι μου και όλα τα κοριτσακια μας να έχετε μια καλή και εύκολη γεννα και να εισαστε πάντα ευτυχισμένες με την οικογένειά σας.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπράβο Ελίνα μου! Εγώ κάνω αποτρίχωση εδώ και 3 χρόνια με κεράκι και θα πάω για την τελευταία μου φορά πριν την γέννα γύρω στις 10 Δεκέμβρη. Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη οι τρίχες αργούν πολύ να βγούν (πάλι καλά δηλαδή!).

Ναι οντως εαν και στην αρχη εμενα μου φυτρωσαν πολλες ιδως στην κοιλια μου και τρελαθηκα!!Ειχα διαβασει ομως οτι πεφτουν και τωρα πραγματι δεν εχω και αργουν και να βγουν.Αποτριχωση δεν εχω κανει ποτε ειμαι φοβιτσιαρα...!Παντως σκοπευω αυτο το διαστημα να το περιποιουμαι συχνοτερα μηπως εχουμε κανα απροοπτο και παω νοσοκομειο και γλιτωσω και το ξυρισμα εκει...Η μαια μου βεβαια μου πε να πω εκει οταν με το καλο με παραλαβουν να μην με ξυρισουν και θα αναλαβει εκεινη να μου κανει 2-3 φτιαξιματα.Αλλα εγω θελω εαν ειμαι ετοιμη απο μονη μου να το αποφυγω...Θα δουμε!!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Ευχαριστα νεα διαβαζω, Αλεκακι με συγκινησες πολυ, να σας ζησει το μωρακι σας, ευχομαι τα καλυτερα! Daddy cool και σε σενα το ιδιο, βιαστηκε η μικρή σας! Αντε κοριτσια πλησιαζει και η δικη μας ωρα!!!

Εμεις πηγαμε στο γιατρο την Παρασκευη, ο μικρος ειναι 2500 και εχει παρει τον δρομο της εξοδου...παρατηρησε πως η κοιλια μου εχει κατεβει παρα πολυ και μου εκανε κολπικο υπερηχο για τον τραχηλο, εχει μειωθει στο μισο!!! μου ειπε να προσεχω πολυ αυτη την εβδομαδα μεχρι να μπω στο μηνα μου (για να μην εχουμε κανενα απροοπτο) και οτι μαλλον δε θα αργησω πολυ να γεννησω...η αληθεια ειναι πως αγχωθηκα και χαρηκα ταυτοχρονα...Θα με ξαναδει σε 10 ημερες, αντε να δουμε τι θα γινει μεχρι τοτε...εντωμεταξυ το βραδυ ειχα πονους και με ζωσαν τα φιδια, ελεγα συνεχεια, λες να? εσεις που εχετε ξαναγεννησει και φυγατε απο το σπιτι με πονους, οι πονοι σας ηταν σαν περιοδου αλλα σε τακτα διαστηματα ή ηταν πολυ πιο εντονοι? βοηθεια σε μας τις πρωτομανουλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...