Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν προλαβαίνω και πολλα...πρέπει να έχω χρόνο για να σας βρω τα καλύτερα....

Ναι μωρέ...πλάκα κάνω... Οι συζητήσεις τότε επικεντρώνονταν στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης..:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω τις εχω δοκιμασει ολες και δεν ειχα προβλημα με καμια(pampers,libero,babylino)οποτε παιρνω οποια ειναι σε προσφορα.προχτες αγορασα 420 πανες 39 ευρω:D.μαρινα lidl εχω ακουσει και εγω οτι ειναι καλες αλλα δεν μπορω βρε παιδι μου να ψωνισω απο αυτους σχεδον τιποτα....ειναι ψυχολογικο.εχω πολλα ψυχολογικα,αυτο ειναι ενα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ε βρε κορίτσια άμα είναι να προσέχουμε και εδώ μέσα άστα βράστα. έμενα προσωπικά μου αρέσει το χιούμορ και η πλάκα δεν με πειράζει..... εγώ προσωπικά σας θεωρώ φίλες αλλιώς δεν θα έπαιρνα το παιδί μου και θα ερχόμουν να σας συναντήσω στο mall.

μου το υπογραφεις καπου σε παρακαλω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εν τω μεταξυ Αρινα εσυ εισαι σεδον 1 μηνα εδω επρεπε να εισαι αποτις εγκυμοσυνες μας τις αγωνιες και την χαρα που καναμε οταν γενναγε μια μια και τι υπεροχα ποστ εγραφα εγω απο τα αξεχαστα θα θυμουνται τα κοριτσια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εν τω μεταξυ Αρινα εσυ εισαι σεδον 1 μηνα εδω επρεπε να εισαι αποτις εγκυμοσυνες μας τις αγωνιες και την χαρα που καναμε οταν γενναγε μια μια και τι υπεροχα ποστ εγραφα εγω απο τα αξεχαστα θα θυμουνται τα κοριτσια

απλο τεστακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακούστε τι έπαθα μια φόρα...

Είχα πάρει ένα φωτιστικό για την κουζίνα μου και ήταν όλο γυαλί μασίφ,ήμουν έγκυος τότε,και σπάει το μισό και πέφτη πάνω στη καρέκλα μου και εμεισ μόλις είχαμε φάει και είχαμε σηκωθεί.... ήταν βάρη 2-3 κιλά έτσι και έπεφτε στο κεφάλι μου θα με άφηνε εκεί.

Το τι έγινε στο μαγαζί δεν φαντάζεστε...Βρήκα και την εταιρεία που τα εισάγει μετά...

Δεν είχα σκοπό να το κυνηγήσω αλλά όταν μου έλεγαν οτι μπορεί να το χτυπήσατε εσείς με κατι με τρέλενε η απάντηση τους....

φαντάζομαι.......

για κανε......να θυμηθω.....

Βραχατι , Κοκκωνι, Νερατζα.....Όταν ημουν μικρη πηγαιναμε Κοκκωνι για πολλα χρονια. Περισυ που δεν πηγα πουθενα, νοικιασα Νερατζα για να κανει μπανιο ο Αγγελακος....ο τελευταιος σεισμος στην περιοχη απο τις βουτιες μου εγινε :P

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: θεαααααα!

τα λιμπερο τα ειχα δοκιμασει εγω οπως και τα μπειμπι λινο ολο κατουρημενος σηκωνοταν ο Δημητρης ξερετε ποιες ηταν καλες?τα λιντλ και ομως πολυ οικονομικες 10 οι 5ο πανες νομιζω στο δημητρη τα φορεσε μετα τον πρωτο χρονο ωραιοτατες και μια χαρα σχεδιακια........ατιμη κριση που μεριχνεις να διαφημιζω γερμανικο προιον

αμα εχει ωραια σχεδιακια θα τις δοκιμάσω.... ε σοφακι???:tongue::tongue:

Δεν προλαβαίνω και πολλα...πρέπει να έχω χρόνο για να σας βρω τα καλύτερα....

εχεις ακομα για να βρεις τα καλύτερα!

εγω δεν πολυθυμάμαι τις ατακες αλλά θυμάμαι οτι εκλαιγα συνέχεια και εμπαινα να διαβαζω κ να ξεχνιεμαι λίγο!

Διαφημίσεις

ε ναι ξεχνιεται το αποσμητικο αυτοκινητου?????:tongue::tongue::tongue:

τι κανετε???? δεν σας εχω διαβασει... λειπαμε κ σε λιγο θα ξεκινησουμε κρεμα κ θα φυγουμε παλι...

πηγαμε μεχρι τα jumbo κ πλακωθηκαμε:twisted:

ειχα παρει το προηγουμενο σαββατο 2 παρκοκρεββατα με ενα μπλιμπλικι που παιζει μουσικη... το ενα οκ ... το αλλο δεν λειτουργουσε! βρηκαμε σημερα χρονο να παμε κ δεν το αλλαζανε:twisted::twisted::twisted:!!! παρα μονο λεει δευτερα κ σαβατο 2-6! τι τους επιασα με το καλο στην αρχη , τι να τους λεω οτι με 2 μωρα(τα ειχα κ μαζι μου) δεν μπορω να πηγαινοερχομαι... τιποτα!!!καποια στιγμη τους λεμε τουλαχιστον να το αφησουμε κ να ερθουμε αλλη μερα να μην ταλαιπωρουμαστεκ μας απαντησαν με θρασος ¨"την δικια μας ταλαιπωρια δεν την σκεφτεστε:shock::shock::shock:???? γιατι στον ομω θα το εχει?????μεχρι που μας ακουσε ολο το jumbo εκει! κ εγω κ ο νικος να εχουμε βγει εξω απο τα ρουχα μας καταλαβαινετε τι εγινε.... τελος εγω δεν ξαναψωνιζω απο εκει:twisted:

baJfp2.png

Θέλω να πιστεύω ότι μετά από ένα χρόνο που μιλάμε κάθε μέρα, έχουμε καταλάβει μέσες άκρες η μία το χιούμορ της άλλης....

Δε θα τό'θελα όμως με τίποτα να γίνει καμία στραβή και να πρέπει να αποχωρήσω....έχετε γίνει όλες κομμάτι της καθημερινότητας μου και ....θα μου λείψετε πάααααρα πολύ.....

Οπότε το σκέφτηκα και ....προσέχω για να έχω......

ουτε εγω θελω να συμβει κατι τετοιο...για αυτο σας λεω εξαρχης πως για εμενα θα γραφετε ποσο καλη μανα ειμαι, ποσο όμορφη, νεα...πόσα πολλα ξερω...τι καλη νοικοκυρα που ειμαι και ότι ΘΗΛΑΖΩ :tongue::tongue: ετσι, για να μου φυγει ο καυμος...:P

:roll::mrgreen:

ξεχασες και για τα 5 κιλα που πηρες σε καθε εγκυμοσυνη σου!!!

συμφωνώ και επαυξανω!!!!

Angie και Arina (ακούς εκεί 8 κιλά...:roll:), κουκλάκια τα μωρακια σας!!!!!!!! Νατασούλα, τρελή φατσούλα η μικρή με φανταστικό δωμάτιο!!!!!

κορίτσια, έπαθα πλάκα!!! τον έβαλα στο καρότσι, τον έκανα βόλτες στο μπαλκόνι και μέσα στο σπίτι, δεν γκρίνιαξε καθόλου και ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!! αυτος που κοιμάται μόνο στο στήθος, στην αγκαλιά και στο μάρσιπο!!! σιγουρα θα ξυπνήσει σε λίγο γιατί είμαστε μαθημένοι στο μπρούμυτα, αλλά η αρχή έγινε!!!! γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!:D:D:D

μπραβοοοοοο

τι λεει καλό ειναι? εγω δευτερα θα κατεβω να το πάρω

το πηρα και εγω, καλο ειναι

κορίτσια έριξα μια ματιά μία μέρα σε αυτά που γράφατε πριν γεννήσετε ...και το πρώτο βραβείο πηγαίνει στην Aleca kai στις ατάκες της... πολύ γέλιο είχατε.... κατουρλούδες....

Σκέφτηκα να σας κάνω quote κάποια πράγματα...

Για ρίξτε μια ματιά......Ελπίζω μην παρεξηγηθεί καμιά σας

χαχα μιλαμε για πολυ κατουρημα!!!!

ε ναι ξεχνιεται το αποσμητικο αυτοκινητου?????:tongue::tongue::tongue:
εχω θυμηθει καινουριο αλλα υπομονη

αντε βρε μαρινα , μερες το περιμενουμε, μηπως θες παρακαλια;;;;

κοριτσια χαθηκα γιατι πηγα για δουλειες και μετα κοιταζα τα της βαπτισης...

πολυ μπερδευτηκα!!!

εγω εδω εφαγα συμαζεψα σκουπισα σφουγγαρισα εβαλα ενα πληντυριο καθομαι να παρω μια ανασα και παω για νανι..αμ τις ευχες της μαρινας οταν γεννουσαμε τα ξεχασατε...να σας κλπ κλπ..το ζησει ποτε δεν το εβαζε χαχαχαχα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...