Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλάκα - πλάκα την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάει με τον αντρούλη μου την μικρή βόλτα με το καρότσι στη θάλασσα. Γυρίζοντας στο σπίτι είχαμε μια συνάντηση κορυφής με έναν ακόμα υποψήφιο γαμπρό της γειτονιάς 23 μέρες μεγαλύτερο. Εκεί να δείτε ματιές!!!!!!!!!!!! Ο μπεμπούλης δεν πήρε τα ματάκια του από την ζουζούνα μου, εκείνη δε του ρίχνει μια ματιά και μετά περιφρονητικά γυρίζει το πρόσωπό της προς τα μένα :roll:. Έκτοτε δεν τον ξανακοίταξε.......... απίστευτο μιλάμε, το τί γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται!!!!!!!

Είμαστε δύκολες πώς να το κάνουμε;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Πλάκα - πλάκα την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε πάει με τον αντρούλη μου την μικρή βόλτα με το καρότσι στη θάλασσα. Γυρίζοντας στο σπίτι είχαμε μια συνάντηση κορυφής με έναν ακόμα υποψήφιο γαμπρό της γειτονιάς 23 μέρες μεγαλύτερο. Εκεί να δείτε ματιές!!!!!!!!!!!! Ο μπεμπούλης δεν πήρε τα ματάκια του από την ζουζούνα μου, εκείνη δε του ρίχνει μια ματιά και μετά περιφρονητικά γυρίζει το πρόσωπό της προς τα μένα :roll:. Έκτοτε δεν τον ξανακοίταξε.......... απίστευτο μιλάμε, το τί γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται!!!!!!!

Είμαστε δύκολες πώς να το κάνουμε;

ε ως εδω ηταν !! :twisted: χωρίζουμε λοιπον !! να κανετε οσα φλερτ θελετε !!

σε αναζητηση νεας νυφης λοιπον ... μια πιο αφοσιωμενη και πιστη ?? δεχομεθα μονο σοβαρες προτασεις :) anyone ??? :)

Διαφημίσεις

ε ως εδω ηταν !! :twisted: χωρίζουμε λοιπον !! να κανετε οσα φλερτ θελετε !!

σε αναζητηση νεας νυφης λοιπον ... μια πιο αφοσιωμενη και πιστη ?? δεχομεθα μονο σοβαρες προτασεις :) anyone ??? :)

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα!!!

νατασουλα κ doraki την γλιτωσατε;)

εβαλα φωτο !! :)

angie κουκλος ο γιος σου! κ εμεις λογοδοσμενες ειμαστε με τους γιους της αλεκας! αλλα μου κανουν τους δυσκολους κ δεν εμφανιζονται:tongue:!!!

τι μαγειρεύουν σήμερα οεο;;;

εγω δεν ξερω αν θα προλαβω να μαγειρεψω ,γιατι τωρα θα ξεκινησω ταισμα κ μετα λεω να παω μεχρι jumbo... αν μαγειρεψω θα ειναι αργα το μεσημερι κ ισως κατι πιο προχειρο...

Κορίτσια άσχετο. Που θα πάτε αύριο Πρωτομαγιά; Εμείς λέμε να πάμε Ερέτρια με την ζουζούνα μας να πιάσουμε τον Μάη............

εμεις θα παμε μαραθωνα! μας καλεσανε στα πρωτα μας παιδικα γενεθλια!!!! η ξαδερφουλα μας κλεινει τα 4 κ θα κανουν μπαρμπεκιου στον κηπο!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς δεν θα πάμε μάλλον πουθενά.......:(:(:(

Καλέ που χαθήκατε όλες??????

εγω μολις τον ηρεμησα (με αυτα που ακουμε απο την μελλουσα πρωην νυφη μας !! :rolleyes: ) με 50ml γαλατακι και ξεραθηκε τωρα στον υπνο .. τρεχω για σιδερωμα οσο προλαβωωωωωωωω τα λεμε μετα

Παρούσα!!!

Ο μικρος ριχνει τον δευτερο γυρο υπνου και προλαβα μαγειρεψα κοτοπουλο, επλυνα και τωρα αραξα λιγακι οσο προλαβαινω!!!

Πολλα νταραβερια βλεπω με τα μπεμπακια μας, καλε αυτα τα ρωτήσατε;

Η κοιλια μου συνεχίζει να ποναει αλλα απο περιοδο τιποτα...Αντε να δουμε!

Καλημερα ειπα; ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!

Επανήλθα...μετά από 2 ώρες ύπνο,μιας και η μικρή κοιμάται ακόμα...

Εμείς αύριο θα πάμε Ανάβυσσο σε κάτι φίλους.

sofia μου κι εγώ έχω γραφτεί στο Libero club,μια φίλη μου μού έχει δώσει πολλά barcodes και σιγά σιγά θα αρχίσουν να μου στέλνουν κάτι δωράκια που έχει.

Εμείς σήμερα μάλλον μακαρόνια με κιμά,αλλά και η μηλόπιτα από χτες δε με χαλάει....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...