Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kathrin17 είπε:

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Και εγώ όταν πέρασα τις 8 μέρες  βραχυχρονιες αναρρωτικης, τον υπέρηχο κ την αναρρωτικη τις έστειλαν στην επιτροπή. Ελπίζω να μην με καλέσουν!!

Εσύ πηγες;; ή έστειλες τον άνδρα σου ; 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλίτσες μέλλουσες και "υφιστάμενες" (Δε μου ερχόταν άλλη λέξη...)

Σήμερα πήγαμε Χαλκιδική στο εξοχικό των πεθερικών μου για λαβράκια!!! Γιάμι!!!! Τέλεια! Και ειδικά, όταν τα βρίσκεις όλα έτοιμα και μετά το φαγητό πας να απλωθείς... Σήμερα ήμουν πρησμένη στο φουλ!!! Μιλάμε, το ρολόι που μου πλέει, μου ήταν τσίμα-τσίμα! Τα δάχτυλά μου, σα λουκανικάκια πικ-νικ! Και έχω ακόμα και αυτό το καταραμένο μπουκωμα!!! 13 μέρες έχει! ΕΛΕΟΣ!!!

Επίσης, σήμερα έμαθα κάτι που δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει... Η θεία του άντρα μου, γέννησε την κόρη της με συνάχι... Εννοώ ότι το μωρό γεννήθηκε συναχωμένο! Έπαθα πλάκα! Την άρπαξε η θεία τις τελευταίες μέρες και πέρασε και στο μωρό. Καλό, ε??? Κορίτσια, συναγωνίστριες, συνσυναχωμένες, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ!!!!! Ο άντρας μου λέει "τι ωραία!μου αρέσει όταν φτερνίζονται τα μωρά!" Είπα να του δώσω καμία μπας και συνέλθει, αλλά μετά σκέφτηκα ότι τζάμπα θα βιαιοπραγήσω... Άντρες...

Μελινάκι μου τι λες? δεν παίζει κατι τετοι και ο δικος μου φτερνιζόταν και ήταν επειδη όταν τα μωράκια γεννιουνται εχει ακόμα αμνιακο υγρο η μυτουλα τους.Αυτες οι παλιες δεν παιζονται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινάκι μου τι λες? δεν παίζει κατι τετοι και ο δικος μου φτερνιζόταν και ήταν επειδη όταν τα μωράκια γεννιουνται εχει ακόμα αμνιακο υγρο η μυτουλα τους.Αυτες οι παλιες δεν παιζονται.

Πάω πάσο! Ό,τι μου είπαν λέω! Αλλά ερωτώ, είναι τόσο απίθανο να περάσει κάποιο μικροβιάκι από τον πλακούντα και να επηρεάσει και το μωρό? Δεν ξέρω, ρωτάω. Είναι τόσο περίεργη η ανθρώπινη φυσιολογία, που πλέον δεν αποκλείω τίποτα! Πες με αφελή, αλλά κάθε μέρα ακούμε και ένα καινούριο κουφό-κουλό... Τι να πω...

15y6xxxv0qx3picm.png

τσα!!!

ηρθα κι εγώ!! αυτό το σαββατοκύριακο απέκτησα ενέργεια ώς δια μαγείας και φυσικά είπα να το εκμεταλευτώ! πήγα επισκέψεις, για καφέ, βόλτα με το σκύλο..και ακόμα αντέχω!!

Τελικά το στραμπούλιγμα μου έκανε καλό βρε κορίτσια!! Απο την ημέρα που έπεσα έχει πάψει να με πονάει τόσο η μέση :D

Να άλλαζε και λιγάκι το θέμα του υπνου, πολλά ζητάω ε;;;

...Να΄με κοιτάει ο κόσμος και να μη ξέρει τί να κάνει...κι εγώ να προσπαθώ να εξηγήσω ότι γαργαλιέμαι.....:tongue::tongue::tongue:

:P α ρε Σοφού!!!!
Ούτε να φανταστώ δεν μπορώ την ευτυχία σου... Κι απ' ό,τι κατάλαβα δεν ήταν καθόλου μικρότερη από την πρώτη φορά.

δεν χρειάζεται να την φανταστείς... θα τη νιώθεις σε λίγο ;). και πράγματι μπορώ να πω ότι ήταν μεγαλύτερη από την πρωτη φορά. Γιατί τώρα ξέρω τη χαρά που θα φέρει στηζωή μου ο μικρός σκατούλης.
Γεια σας μανουλίτσες μέλλουσες και "υφιστάμενες" (Δε μου ερχόταν άλλη λέξη...)Εννοώ ότι το μωρό γεννήθηκε συναχωμένο! ...
:rolleyes: μανουλίτσες σκέτο? Η Θεία έγραψε νέα θεωρία λέμε!
... μηπως το κρυωσε μετα το νινακι και ηθελε να δικαιολογηθει?
κάπως έτσι!
σίγουρα έτσι!!

Κοριτσάρες υπομονή!ρχεται η 'απελευθέρωση' ( καλη λευτερια δε μας λένε??)

Σας αφήνω και εγώ, πάω να κοιμηθώ. Φιλάκια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοφια εγω μετα την καισαρικη στις 2 ωρες σηκωθηκα.. βεβαια δεν ειχα επισκληρυδιο ειχα κανει ολικη οποτε μπορουσα να περπατησω..

Μου εκαναν παυσιπονες για τον πονο μονο την πρωτη μερα. Μετα δεν ποναγα σχεδον καθολου.

Βεβαια εγω ειχα αλλο προβλημα κ πονουσα ..

Μου ραισαν 2 παϊδια για να κατεβασουν τον μικρο..

Οποτε πονουσα φοβερα αλλα οχι στο σημειο της τομης.. Κ βεβαια δεν μου το ειπαν, το ανακαλυψα 20 μερες μετα που δεν αντεχα αλλο κ πηγα κ εκανα ακτινογραφια για να δω γιατι στο καλο ποναω τοσο πολυ.

Και πονουσα το συνολο για ενα μηνα.. γιατι οπως λενε για τα συγκεκριμενα κοκκαλα που ξαναδενουν νονα τους, πονας τοσες μερες οσο χρονων εισαι.. και εγω ημουν 30. Οντως στις 30 μερες ημουν περδικι λες κ δεν ειχ απονεσει ποτε μου.. Και το εχω ακουσει κ απο αλλους αυτο οτι οντως ετσι ηταν κ στην περιπτωση τους.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω Ντορα μου... πρβτη φορά το ακούω αυτό!! Μιλάμε ότι σοκαροίστηκα! Φαντάζομαι άλλαξες γιατρό μετά ε?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!!!!

Τι γίνεται? Τελευταίο μην στις 05:04??? Που πήγαν οι πρωινές μανούλες???

Angie μου ακόμα δεν πήρες τηλ το γιατρό σου? Μπορεί να σ' αφήσει να πάρεις κάτι και άδικα ταλαιπωρείσαι. Κι εσύ είσαι κρίμα και το μωράκι σου που ακούει τα γκούχου γκούχου στερεοφωνικά! Μην το αφήνεις! όσο το αφήνεις, τόσο περισσότερο θα τραβήξει. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέεερα κι από μένα!!!

Σήμερα κλείνω την 35η εβδομάδα και υπερηχογραφικά,άρα μπαίνω στο μήνα μου μάλλον...

Κάτι που μου κινεί την "περιέργεια" είναι πως,ενώ γενικά είμαι ΠΟΛΥ δυσκοίλια,την Πέμπτη πήγα 2 φορές και σήμερα το πρωί έτσι,στα καλά καθούμενα...Η μαία μας είπε ότι το να πηγαίνουμε συχνά προς το τέλος,είναι ένα σημάδι ότι ο οργανισμός θέλει να αδειάσει από τα "βλαβερά" για να βγει το μωρό...Για να δούμε...

Επίσης,από την αντιβίωση με έχει πιάσει φαγούρα ξέρετε πού και με τρελαίνει...

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά,η μπέμπα μου κουνιέται συνέχεια,όχι τούμπες,αλλά τουλάχιστον ξέρω πού βρίσκεται και τι κάνει!!

Σήμερα θα πάει ο άντρας μου στο ΙΚΕΑ να πάρει κάτι ραφιέρες expedit και μετά τέλος,είμαστε έτοιμοι!!

Τελικά μελομακάρονα δε θα κάνω φέτος...Έφτιαξε η μαμά μου χτες 6 ταψιά φούρνου και είδα σε ένα ζαχαροπλαστείο και μελομακάρονα και κουραμπιέδες με σοκολάτα και λέω να τα τιμήσω...

oCxsp2.png

angie μου να πάρεις το γιατρό σου,έχει δίκιο η melsas,το μωράκι με τόσο κούνημα θα ταλαιπωρείται!

Εμένα είναι η μαμά μου παιδίατρος και με το που άκουσε το βήχα μου έδωσε αντιβίωση (δεν ήταν ξερός βήχας,γι'αυτό) και εισπνοές.

Μην το αφήνεις,δε θα καλυτερέψει από μόνο του.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Koritsakia mou kalhmera kai kalh mas evdomada!

Xa8hka kai apo oti vlepw eseis dwsate resta olo to SK :)

Alecaki mas kalws mas ir8es kai pali! Se diavazw mia xaroula kai anevasmenh pragma pou mou dinei kouragio! Pws einai ta mikroulinia sou? O Aggelos pws to exei parei mexri stigmhs?

Perastika kai se ola ta arrwstoulika koritsia! Oso gia th 8ewria ths 8eias me to sunaxwmeno neogennhto..kapoio lako exei h fava!

Koritsia olo to SK me epiase trello "nesting". Petaxa pragmata, xeka8arisa xartoures, paixnidia, phra dwra gia ta Xristougenna, ta paketara, evala 3 plunthria, siderwsa ta misa..xamos! Apo upno eimai ena xali vevaia..ena vradu koimamai kai ena vrikolakiazw! Lete na kodeuw h einai parodiko?? Shmera pame na doume ton bebouli mas kai exw megalh agwnia nadw pws ka8etai! Me exei taraxei stis klwtsies kai stis souvlies xamhla o atimos..

Sas filw gluka kai epanerxomai!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Πότε θα γίνουμε κρατος?????

με εχουν πιασει τα νευρα μου γιατι 3η μερα σημερα κ δεν εβγαλα ακρη στον οαεδ!!!! όλα τα κουφα σε εμενα συμβαινουν!!!!!

καλημέρα είπα???? δεν είπα....

καλημερα λοιπόν στις κοιλίτσες που σε λιγο θα ξεφουσκώσουν!!!!

melsas μαλλον πηγαν να τα μπαλώσουν με το κρύωμα;)

τσα!!!

ηρθα κι εγώ!! αυτό το σαββατοκύριακο απέκτησα ενέργεια ώς δια μαγείας και φυσικά είπα να το εκμεταλευτώ! πήγα επισκέψεις, για καφέ, βόλτα με το σκύλο..και ακόμα αντέχω!!

Τελικά το στραμπούλιγμα μου έκανε καλό βρε κορίτσια!! Απο την ημέρα που έπεσα έχει πάψει να με πονάει τόσο η μέση :D

Να άλλαζε και λιγάκι το θέμα του υπνου, πολλά ζητάω ε;;;

inaki αυτη είναι η τεχνική χτυπάω κάπου αλλού κ παίρνω τον πόνο σε άλλο σημειο:tongue::tongue::tongue:

σαν να κοιμηθηκες σημερα.... δεν ανοιξες εσυ το καφε!!!!

φαμ εσυ κοιμηθηκες βρε?????

Βεβαια εγω ειχα αλλο προβλημα κ πονουσα ..

Μου ραισαν 2 παϊδια για να κατεβασουν τον μικρο..

Οποτε πονουσα φοβερα αλλα οχι στο σημειο της τομης.. Κ βεβαια δεν μου το ειπαν, το ανακαλυψα 20 μερες μετα που δεν αντεχα αλλο κ πηγα κ εκανα ακτινογραφια για να δω γιατι στο καλο ποναω τοσο πολυ.

Και πονουσα το συνολο για ενα μηνα.. γιατι οπως λενε για τα συγκεκριμενα κοκκαλα που ξαναδενουν νονα τους, πονας τοσες μερες οσο χρονων εισαι.. και εγω ημουν 30. Οντως στις 30 μερες ημουν περδικι λες κ δεν ειχ απονεσει ποτε μου.. Και το εχω ακουσει κ απο αλλους αυτο οτι οντως ετσι ηταν κ στην περιπτωση τους.

τι λες βρε dora :shock::shock::shock::shock:??????? τοσο απροσεκτοι πια?????

baJfp2.png

καλημερα κοριτσαρεες μου.Αυτο με τα ραγισμενα πλευρα το έχω ξανακουσει αλλα για να ριξουν σταχτη στα ματια της κοπελας της ειπαν οτι ραγισαν απο τις κλωτσιες του μωρου πραγμα που μου φανηκε απιθανο Τωρα η Ντορα μου την έλυσε την απορια

Αλεκακι βαλε καμια φωτο του μπεμπη και να μας πεις πως ειναι με 2 παιδια στο σπιτι και εναν αντρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

πήρα τον γιατρό ... χαμομήλια - βιταμίνη c , strepsils και υπομονή ...ααα, και φυσιομερ με φυσιολογικό ορό για το ξεμπούκωμα (το οποίο θα το παρω το βράδυ που θα ερθει ο άντρας απο την δουλειά. ) λέιπει και η μανούλα μου μακριά και δεν μπορεί να μου φτιάξει καμια σουπίτσα και με εχει παρει το παράπονο :(

ευτυχώς έχω το αγοράκι μου μέσα στην κοιλια και μου ρίχνει κάτι κλωτσιές και μου κρατάει παρέα :)

Καλημέρα σε όλες!

Γεννήσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μία πανέμορφη μπουμπού την Παρασκευή ώρα 16:00 (βιάστηκε και βγήκε την 35η εβδομάδα 2700, φυσιολογικός τοκετός). Την κρατήσανε προληπτικά 2 μέρες θερμοκοιτίδα και σήμερα την βγάλανε. Αύριο την παίρνουμε σπίτι. Να είστε όλες καλά και τα μωρουλίνια σας επίσης και με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!

Aleca έχω την εντύπωση ότι σε είδα στο Ιασώ να επιβιβάζεσαι σε μία BMW αλλά δεν είχα το θάρρος να σου μιλήσω γιατί δεν ήξερα αν όντως ήσουν εσύ!! Τελικά έσενα είδα ή τη σωσία σου;

Φιλιά σε όλες και καλά γεννητούρια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...