-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 31 λεπτά , LioPh79 είπε:
θα σου πω τι βοήθησε εμένα να ξεχάσω όλα αυτά που λες, αυτά που σκεφτόμουν και εγώ δηλαδή. βιολογική μητέρα καταρχάς θα είσαι εσύ. για το γενετική γίνεται όλη η "έκρηξη" στο μυαλό μας. λοιπόν θα τα γράψω απλά έτσι όπως τα κατάλαβα μετά απο μία κουβέντα που μου έκανε ο άντρας μου και μου εξήγησε τι συμβαίνει με όλο αυτό. βλέπεις εικόνες με την έλικα του dna , μοιάζε σαν μία κυκλική σκάλα με κάποια σκαλοπατάκια (ούτε 10) εκεί λοιπόν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για να δημιουργηθεί ζωή. είναι κάποια κύτταρα ανακατεμένα που πρέπει κάποιος να τα βάλει στην σειρά γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει ζωή , μάντεψε ποιος είναι αυτός... εσύ, εγώ.... Δηλαδή , τι από όλες αυτές τις πληροφορίες που κουβαλάει το dna, θα γίνει τα πνευμονάκια, η καρδούλα και όλα τα όργανα εσύ- το σώμα σου και τα δικά σου γονίδια θα δώσουν εντολή να δημιουργηθούν . Αν κυοφορούσε η δότρια ή μία άλλη γυναίκα θα γινόταν όλα διαφορετικά. Όπως μου είχε πει και η βιολόγος στο κέντρο που κάνουμε την προσπάθειας μας , αν δεν κυοφορήσεις εσύ δεν θα υπάρχει ΑΥΤΟ το μωρό. πρόσεξε : AYTO το μωρό . το δικό μας δηλαδή . Και φυσικά το dna είναι άπειρο , έχουν αποκωδικοποιήσει ένα κόκκο άμμου από όλο " το σώμα του" μιλάμε δηλαδή για ένα πολύ μικρό μέρος του dna όχι για ΤΟ dna ... ! πραγματικά ζητώ συγνώμη από βιολόγους και λοιπούς επιστήμονες για την απλοϊκή μου εξήγηση αλλά κάπως έτσι το έχω καταλάβει 🙃 . Για το παρένθετη μητέρα (έχω κλαψει πολύ για αυτό) έχω να πω ότι θα παραμέναμε με αυτον τον τίτλο αν το δίναμε, αν δεν το ταίζαμε, αν δεν το νανουρίζαμε , αν δεν το μεγαλώναμε, αν δεν το μαθαίναμε να μιλάει, να διαβάζει, να περπατάει, να κάνει ποδήλατο, να κάνει μπάνιο στη θάλασσα , μία παρένθεση στη ζωή του δηλαδή, θα είμαστε εμείς παρένθεση ; όχι , θα έχουμε συνέχεια στη ζωή του , όχι μόνο να βάλουμε τα σκόρπια κομμάτάκια του dna στη σειρά , αλλά και όλα τα υπόλοιπα, όλη του τη ζωή. Από όσο έχω διαβάσει ιστορίες κοριτσιών που απέκτησαν τα παιδάκια τους με δωρεά ωοκυττάρου (🤣) το ξέχασαν ακόμα από την πορεία της εγκυμοσύνης.
χαμογέλα και πάμε !!!! όλα είναι μια χαρά !
καλημέρα, καταλαβαινω πως θέλει πολύ δουλιτσα ακομα μες στο μυαλό μου.. Έχει γίνει η μόνιμη σκέψη μου ολο αυτο το δε μπορω να κανω παιδι και το ότι δεν έχω χρόνο και πιεζομαι να αποφασισω. Το μήνυμα σου με έκανε να νιώσω λίγο καλύτερα.. σ ευχαριστώ!
-
Cafe Δεκέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 11.532 απαντήσεις
- 1.168.034 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.565 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 142.725 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 501.297 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 145.472 εμφανίσεις
-
-
-
- 28.369 απαντήσεις
- 3.609.128 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 4.977 εμφανίσεις
-
- 11.532 απαντήσεις
- 1.168.045 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 29
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 430 απαντήσεις
- 101.538 εμφανίσεις
-
- 11.268 απαντήσεις
- 2.225.573 εμφανίσεις
-
- 2.213 απαντήσεις
- 115.860 εμφανίσεις
-
- 1.164 απαντήσεις
- 132.231 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.243 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 2.956 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 376 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα