Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το θαύμα τής Αγιάς Ειρήνης Χρυσοβαλαντου!

Recommended Posts

κοριτσακια μου ευχαριστω!!! απο σημερα ξεκινησαμε 3ωρη σιτιση απο 2ωρη. τρωμε 30ml! 1490 γρ η μπουμπουκα μας, μας ειπαν μεσα στην εβδ θα ξεκινησουμε καγκουρωωωωωωωωω!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου ευχαριστω!!! απο σημερα ξεκινησαμε 3ωρη σιτιση απο 2ωρη. τρωμε 30ml! 1490 γρ η μπουμπουκα μας, μας ειπαν μεσα στην εβδ θα ξεκινησουμε καγκουρωωωωωωωωω!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!:D:D:D:D

:-D :grin: :-D :grin: Μπράβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! Μπράβο και που πίστεψες στην Αγ.Ειρήνη.. Μεγάλη η χάρη της..Πάντα να προστατεύει το μωράκι σου..

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

YOTOU twra vrika Kai diavasa tin istoria sas!nkai sigkinithika! Sou euxomai na pate Kai me to kalo spiti sas Kai na arxisete na megalwnete me tin mera pia!! Katalavenw apolita tis agwnies Kai ta agxoi sou, gennisa Kai egw 26 evdomadwn duo agorakia to Fevrouario Kai eimaste twra molis 3 kila! Den exei simasia poso "pisw" tha einai anaptiksiaka i mpempa sou, se kapoia fasi pou tis armozei Kai tha patsisei Kai tha kseperasei Kai alla paidakia! To kathe paidi megalwnei monadika!

Me to kalo na tin pareis Kai agkalitsa kagkourooo!! Kai na pate Kai sti teleutea aithousa!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

ευχαριστώ μέλι μου! με το καλο κ εσυ! σαλομισοφια μου ευχαριστω πολύ! εχω διαβάσει κ την δικη σου ιστορία κ της μαιρη λου κ εχω παρει απιστευτο κουραγιο! να σου ζησουν τα παιδάκια σου, να τα χαίρεστε κ να τα καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!

καλησπέρα κορίτσια! ειμαστε τελεια! 1560 η μπουμπου κ την πέμπτη η το σαββατο ξεκιναμε καγκουρο!!! ανυπομονω!!! εχτες πηραμε κ πρωτη φορα πιπίλα! την ειδε ο άντρας μου! τι χαρες έκανε δεν λέγεται!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! ειμαστε τελεια! 1560 η μπουμπου κ την πέμπτη η το σαββατο ξεκιναμε καγκουρο!!! ανυπομονω!!! εχτες πηραμε κ πρωτη φορα πιπίλα! την ειδε ο άντρας μου! τι χαρες έκανε δεν λέγεται!

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Η μπουμπου μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς!!:D:D

Σορυ για τη χαζή ερώτηση αλλα τι ειναι το καγκουρό;;;:confused:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Μπραβο κοριτσακι μου!!! Η μπουμπου μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς!!:D:D

Σορυ για τη χαζή ερώτηση αλλα τι ειναι το καγκουρό;;;:confused:

δεν είναι χαζη ερωτηση! ουτε εγω το ήξερα πριν την περιπέτεια μας κ ευχομαι καμια μανούλα να μην το μάθει! η μεθοδος καγκουρο η αλλιως skin to skin, γινεται σε προωρα μωρακια ανω των 1500 γρ, βαζουν το μωρο πανω στο στήθος της μαμας για μιση ωρα μερα παρα μερα, για να ακουει τους χτυπους της καρδιάς κ να αρχισει το δεσιμο μαμας-μωρου, που διακοπηκε αποτομα στον προωρο τοκετο. Εμεις είμαστε 70 μερες στην μοναδα κ περα απο μερικα χαδακια , ουσιαστικά αλλη επαφή δεν έχουμε. Της μιλαω κ της τραγουδαω οταν παω, αλλα δεν φτανει! by the way σημερα είμαστε 1600! Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το ενδιαφέρον σου κοριτσάκι μου!

Γιωτακι,πως πατε; Ποτε με το καλο εχουμε το χαρμοσυνο;;;

καλα κοριτσακι μου! ειμαστε 1600 γρ, στην ενδιαμεση μοναδα, χωρις οξυγονο κ την πεμπτη ξεκιναμε καγκουρο. για εξοδο δεν μας εχουνε πει ακομα τιποτα γιατι πρεπει στα 1800 γρ περιπου να ξεκινισουμε μπιμπερο κ να παμε σε κουνακι περι τα 2100-2200 θα βγουμε κ πρεπει να τρωμε ολα τα γευματα με το μπιμπερο (πανω απο 50 ml), υπολογιζω τελη ιουλιου.

εσεις τι κανετε? πως πανε τα μπεμπεκια?

δεν είναι χαζη ερωτηση! ουτε εγω το ήξερα πριν την περιπέτεια μας κ ευχομαι καμια μανούλα να μην το μάθει! η μεθοδος καγκουρο η αλλιως skin to skin, γινεται σε προωρα μωρακια ανω των 1500 γρ, βαζουν το μωρο πανω στο στήθος της μαμας για μιση ωρα μερα παρα μερα, για να ακουει τους χτυπους της καρδιάς κ να αρχισει το δεσιμο μαμας-μωρου, που διακοπηκε αποτομα στον προωρο τοκετο. Εμεις είμαστε 70 μερες στην μοναδα κ περα απο μερικα χαδακια , ουσιαστικά αλλη επαφή δεν έχουμε. Της μιλαω κ της τραγουδαω οταν παω, αλλα δεν φτανει! by the way σημερα είμαστε 1600! Σε ευχαριστώ παρα πολυ για το ενδιαφέρον σου κοριτσάκι μου!

κοπέλα μου χαίρομαι πολύ με τα όμορφα νεακια σας!!!! ήθελα κ εγώ να σε ρωτήσω τι είναι η μέθοδος "καγκουρό"..είδα τώρα που το εξηγησες κ πραγματικά ένιωσα πολύ περίεργα....πω πω φαντάζομαι πως νιώθεις αυτά τα Λεπτά που την έχεις αγκαλίτσα...κ τι ωραία που της τραγουδάς..:-)..με το καλό να την πάρετε στο σπιτάκι σας!!!!!

Διαφημίσεις

Τι ωραια που της μιλάς και της τραγουδάς! ετσι οπως ακουω το καγκουρό φαντάζομαι οτι θα το περιμένεις πως και πως! Με το καλο κορίτσι μου! Ενα βήμα τη φορα! Τα δύσκολα πέρασαν!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

κορίτσια οτι κ να πω εινσι λιγο.... Απίστευτα συναιθήματα! και να σας πω κ το τελειο της υπόθεσης? η μπεμπουλα μας θηλασε!!! με το που την βαλαν επανω μου άρχισε να ψαχνει κ σε λιγοτερο απο 5' ειχε ξεκινησει να θηλάζει! κ ακομα δεμ τρωει με μπιμπερό αλλα με σωληνακι. Σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας κορίτσια, πραγματικά με συγκινητε...

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας Γιώτα μου! Με το καλό στο σπίτι σας τώρα!

ραβτακι ευχαριστώ πολυ! σήμερα ξεκινησαμε μπιμπερό! το ηπιε ολο σε χρόνο ντε τε! σε καμια εβδ θα βγούμε απο την θερμοκιτιδα κ θα παμε σε κουνακι!!! Αντε λιγο εμεινε!!!

κορίτσια οτι κ να πω εινσι λιγο.... Απίστευτα συναιθήματα! και να σας πω κ το τελειο της υπόθεσης? η μπεμπουλα μας θηλασε!!! με το που την βαλαν επανω μου άρχισε να ψαχνει κ σε λιγοτερο απο 5' ειχε ξεκινησει να θηλάζει! κ ακομα δεμ τρωει με μπιμπερό αλλα με σωληνακι. Σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας κορίτσια, πραγματικά με συγκινητε...

Καλε τι τελεια νεακια ειναι αυτα???????!!!!!!!!!!μπραβο σου γλυκια μου!!!!και σε σενα αλλα και στη μικρη ηριωιδα!!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...