Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως αυτό συμβαίνει αφού υπάρχει εγκυμοσύνη δηλαδή θετική χοριακη λίγο δύσκολο να συμβαίνει για μέρες Κ να υπάρχει αρνητική χοριακη ... Πολύ πιθανό να είναι ανωμαλία του κύκλου σου . Κ απλά να σου δώσει κάτι για να έρθει κανονικά περίοδος . 

Κατάλαβα...Εντάξει σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...τουλάχιστον να μην αγωνιώ άδικα...

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα δικα μας νεα ειναι ολιγον τι σκ@τ@ παλι.... ΔΕΝ προλαβαμε!!! αρρωστησαμε... πρησμενοι οι αδενες, λιγο πυρετο προς το παρον. ο δρ. της ειπε αντιβιωση να ηρεμησει αν κανει πανω απο 38 για να ετοιμαστουμε για την εγχειρηση. η προηγ. φορα πρεπει να ηταν 6/2. δλδ αρρωστησε λιγοτερο απο 20 μερες. τζαμπα η κορτιζονη που εφαγε το βασιλισσακι μου...

αμαν...αντε να κανετε την εγχειρηση να τελειωνετε.....

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκα η καπετανισσα!!!!!!! (και chief engineer, και auditor και claim's department και charterer , και crew dep, στη γλωσσα μας ...)

μα καλα με ολα τα τμηματα καταπιανεσαι? ενας για ολες τις δουλειες?

ε, πσιτ! να στειλω βιογραφικο? πληρωνετε καλα???

!!

ναι ελα και εσυ να ειμαστε όλοι μερα στο φορουμ να δουλευουν οι υπόλοιποι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σε ποια εταιρεια εισαι? Στειλε μου πμ αν ειναι να μην τους καψουμε και αυτους.;)

αντε να δουμε αν αθ ερθει καμια σας στα βαφτισια και που θα πατε σε εμενα ή στη λιτσα!!!!!!!!!!!!!!

ουτε μεταξυ μας δεν μπορουμε να παμε..........

λιτσακη και εγω εκλεισα τραπεζι στης ουσιες και οινοπνευματα στην χαριλαου,εσυ που εκλεισες?

ιδια ωρα τα κανετε?????

επειδη ειμαι περιεργη και προσπαθω να καταλαβω,αλεκα αυτα τα πλοια ειναι ιδιοκτησια καποιον και αναλαμβανεται εσεις ολες αυτες τις δουλειες για αυτους ή τα αγοραζεται εσεις και τα κανεται αυτα?

μπες στο φεις, στο αλμπουμ που εχω για την δουλεια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι ελα και εσυ να ειμαστε όλοι μερα στο φορουμ να δουλευουν οι υπόλοιποι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σε ποια εταιρεια εισαι? Στειλε μου πμ αν ειναι να μην τους καψουμε και αυτους.;)

ιδια ωρα τα κανετε?????

μπες στο φεις, στο αλμπουμ που εχω για την δουλεια

ω ναι ιδια ωρα!!!!!

καλε μπορω και στελνω μηνυματα!!!!!!!!!

ναι θα μπω

fCS8p3.png

τα δικα μας νεα ειναι ολιγον τι σκ@τ@ παλι.... ΔΕΝ προλαβαμε!!! αρρωστησαμε... πρησμενοι οι αδενες, λιγο πυρετο προς το παρον. ο δρ. της ειπε αντιβιωση να ηρεμησει αν κανει πανω απο 38 για να ετοιμαστουμε για την εγχειρηση. η προηγ. φορα πρεπει να ηταν 6/2. δλδ αρρωστησε λιγοτερο απο 20 μερες. τζαμπα η κορτιζονη που εφαγε το βασιλισσακι μου...

ελα μωρε....καλα αν παρει αντιβιωση δεν νομιζω να ανεβει ο πυρετος ιδιαιτερα...ειδες?? Κορτιζονη και σκατα..Βγαλ'τες να γλιτωσετε....

ευτυχως που εχει απεργια ο παιδικος αυριο, κ κρατησε η πεθερα τον νικηφ. για να γκρινιαζει η χριστ. με την ησυχια της το βραδυ...

παω για τσιγαρο.... εχω σεβντα.

περιμενε μαρη να παμε μαζι σε λιγο....

Στειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο να την πάρω να συνεννοηθώ...

θα στο στειλω αυριο με πμ...δεν το εχω σπιτι...:-(

αλεκα η καπετανισσα!!!!!!! (και chief engineer, και auditor και claim's department και charterer , και crew dep, στη γλωσσα μας ...)

μα καλα με ολα τα τμηματα καταπιανεσαι? ενας για ολες τις δουλειες?

!!

μαρη η εταιρεια ειναι μικρη...μη φανταστεις....βεβαια πεφτει πολυ δουλεια. Τα ξερεις......Και επειδη όπως λεει ο πατερας μου ' αν οι υπαλληλοι ξερουν πιο πολλα απο εσενα, παααααει ζωον, τοοοοοο΄κλεισες το μαγαζακι...':D:D:D, αναγκαστηκα και εμαθα ό,τι μπορουσα απο όλα....Ετσι και αλκλιως και αυτα που σπουδασα γενικες αρχες για όλα ηταν. maritime και law εκανα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

βρε Σαλονικες...αλλαχτε την ωρα η μια απο τις δυο σας...δεν μπορειτε???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αμαν...αντε να κανετε την εγχειρηση να τελειωνετε.....

δεν περιμενει κ αυτη λιγο ομως... κατευθειαν να αρρωστησει.

ελα μωρε....καλα αν παρει αντιβιωση δεν νομιζω να ανεβει ο πυρετος ιδιαιτερα...ειδες?? Κορτιζονη και σκατα..Βγαλ'τες να γλιτωσετε....

περιμενε μαρη να παμε μαζι σε λιγο....

θα στο στειλω αυριο με πμ...δεν το εχω σπιτι...:-(

μαρη η εταιρεια ειναι μικρη...μη φανταστεις....βεβαια πεφτει πολυ δουλεια. Τα ξερεις......Και επειδη όπως λεει ο πατερας μου ' αν οι υπαλληλοι ξερουν πιο πολλα απο εσενα, παααααει ζωον, τοοοοοο΄κλεισες το μαγαζακι...':D:D:D, αναγκαστηκα και εμαθα ό,τι μπορουσα απο όλα....Ετσι και αλκλιως και αυτα που σπουδασα γενικες αρχες για όλα ηταν. maritime και law εκανα...

αααααα... το λεει το πρωτοκολλο!!! ηλιθιοι ολοι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε Σαλονικες...αλλαχτε την ωρα η μια απο τις δυο σας...δεν μπορειτε???

ελα ντε!!!!!!!

τι κοριτσια...

καντε κατι!!! ρε λιτσακιον θα χασεις τη βαφτιση της μαιρουλας? θα ριξεις πολυ γελιο με τα ρουχα της μπεμπας...

για τη δικη μας βαφτιση, αν θελετε, στειλτε με πμ τις δ/νσεις σας να σας στειλω μπομπονιερα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αααααα... το λεει το πρωτοκολλο!!! ηλιθιοι ολοι!

εδω κοτζαμ Καρολος και το ξεσκισε..εμεις θα το αφησουμε???:D

221882cb0gkyh7q4.gif

εδω κοτζαμ Καρολος και το ξεσκισε..εμεις θα το αφησουμε???:D

ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! τα φωτα του αλλαξε.........για μια Καμηλα. κ εγω για μια ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ??????? τρελλη θα'μαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοιμηθηκαν τα καμαρια μου...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ελενη παντα ειχα την απορια δεν κουραζονται?????????

αφηστε τα ρε κοριτσια η λιτσα ηθελε αλλη ημεορμηνια δεν μπορει η μια νονα,εγω ηθελα αλλη δεν μπορει ο δικος μου ο ενας νονος και οσο για την ωρα εγω ειχα πει στον παπα για πιο αργα και μου ειπε οχι οχι 12 ειναι καλα γιατι ειναι 2 και θα αργησουμε λιγο,πιο νωρις δεν γινεται γιατι εκεινη την κυριακη εχει μεχρι αργα εκκλησια γιατι ειναι η κυριακη της πεντηκοστης......η πλακα ειναι οτι και σε αλλα βαφτισια μιας αλλη φιλης μου που ηθελα να παω τα κανε και αυτη την ιδια μερα...........

fCS8p3.png

κοιμηθηκαν τα καμαρια μου...

κ τα δικα μου... προσωρινα.

νυσταζω, κ οσο ξερω οτι δεν θα το φχαριστηθω, νυσταζω ακομα περισσοτερο.

περιμενω κ τη κιμι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

λοιπον θα ορισουμε μια ημερομηνια καθε χρονο και θα βρισκομαστε όλες μαζι....Φορουμεδριο....

221882cb0gkyh7q4.gif

κ τα δικα μου... προσωρινα.

νυσταζω, κ οσο ξερω οτι δεν θα το φχαριστηθω, νυσταζω ακομα περισσοτερο.

περιμενω κ τη κιμι...

ναι ρε γμτ θελω να μας πει τι εγινε,παντως νωρις ειχε σταματησει η καρδια......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...