Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναυτιλια μαρη...shipping... κανεις operation στα πλοια, τα εκπροσωπεις σε αρχες, φτιαχνεις ναυλοσυμφωνα, τα περνας απο επιθεωρηση για να βγαζεις πιστοποιτικα αξιοπλοιας, βρισκεις πληρωμα, φτιαχνεις και τα δικα τους χαρτια, βρισκεις δουλειες για τα καραβια, τα ασφαλιζεις, όταν γινεται ζημια κανεις κανα claim κλπ....Με λιγα λογια εφτα χρονια σπουδαζα για να υπηρετω τις λαμαρινες :):):):).

Επρεπε να γινω γιατρος.....

Α!Μάλιστα!Αυτά και αν τα κατάλαβα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναυτιλια μαρη...shipping... κανεις operation στα πλοια, τα εκπροσωπεις σε αρχες, φτιαχνεις ναυλοσυμφωνα, τα περνας απο επιθεωρηση για να βγαζεις πιστοποιτικα αξιοπλοιας, βρισκεις πληρωμα, φτιαχνεις και τα δικα τους χαρτια, βρισκεις δουλειες για τα καραβια, τα ασφαλιζεις, όταν γινεται ζημια κανεις κανα claim κλπ....Με λιγα λογια εφτα χρονια σπουδαζα για να υπηρετω τις λαμαρινες :):):):).

Επρεπε να γινω γιατρος.....

αλεκα το αυτοκινητο μας ειναι πειραια για εκτελωνισμο!!!μεχρι την πεμπτη πρεπει να το εξοφλησουμε και την αλλη πεμπτη μαλλον θα το εχουμε!!!

μπορεις να το βρεις????:!::!::!:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Αλέκα μου το ΒΒ τι είναι? Αυτό που μου βγάζει όταν φτιαχνω το τικεράκι? Το αντιγράφω εκει που λέει επεξεργασία υπογραφής? Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει την αλλη φορα...

Αλέκα μου το ΒΒ τι είναι? Αυτό που μου βγάζει όταν φτιαχνω το τικεράκι? Το αντιγράφω εκει που λέει επεξεργασία υπογραφής? Δεν θυμάμαι τι είχα κάνει την αλλη φορα...

ξενια μου περαστικα σας!!!

δοκιμασε να βαλεις το url

Εγώ Ξένια πατούσα πάνω στην εικόνα(το τίκερ),αντιγραφή και μετά επικόλληση.

Ευη πάλι δεν το βγάζει.

αλεκα το αυτοκινητο μας ειναι πειραια για εκτελωνισμο!!!μεχρι την πεμπτη πρεπει να το εξοφλησουμε και την αλλη πεμπτη μαλλον θα το εχουμε!!!

μπορεις να το βρεις????:!::!::!:

μμμμ.....σιγουρα ειναι κοντα μου.....χαχα....Με τι εταιρεια το εφεραν ξερεις???Μαρκα χρωμα ημερομηνια και εταιρεια. Και θα στο στειλω φωτο με μηνυμα :D;)

Δεν το ανοιγει παλι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ξενια μου και εγω δεν ξερω απο αυτα...Ευη...μπορεις εσυ να βοηθησεις????

Εγω θυμαμαι κατι ειχα αντιγραψει και ειχα επικολλησει. Δεν θυμαμαι τι γμτ..... Δοκιμασε το URL που λεει η ευη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστα. Ευχαριστώ πάντως κορίτσια!!!

Εχετε αρχίσει ετοιμασίες για τις βαπτίσεις σας? Εμείς θα την κάνουμε στον Αγιο Νεκτάριο στην Αιγινα. Ημερομηνια δεν κλείσαμε ακόμα. Ξέρετε βίντεο και φωτογράφο από Αθήνα να μου προτείνεται? Εννοείται ότι είστε όλες καλεσμένες!!!

μμμμ.....σιγουρα ειναι κοντα μου.....χαχα....Με τι εταιρεια το εφεραν ξερεις???Μαρκα χρωμα ημερομηνια και εταιρεια. Και θα στο στειλω φωτο με μηνυμα :D;)

Δεν το ανοιγει παλι.

ειναι με παραγγελια της ford ειναι focus,μεταλλικο μπλε τιρκουαζ χρωμα,πενταθυρο,κατασκευαστηκε 29/01,εχει κοτσαδορο και θα παει θεσσαλονικη στην αντιπροσωπεια της φορντ¨ΚΡΙΚΟΣ¨..ΤΙ ΑΛΛΟ?ΣΗΜΕΡΑ ΜΑς ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ...

Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστα. Ευχαριστώ πάντως κορίτσια!!!

Εχετε αρχίσει ετοιμασίες για τις βαπτίσεις σας? Εμείς θα την κάνουμε στον Αγιο Νεκτάριο στην Αιγινα. Ημερομηνια δεν κλείσαμε ακόμα. Ξέρετε βίντεο και φωτογράφο από Αθήνα να μου προτείνεται? Εννοείται ότι είστε όλες καλεσμένες!!!

εγω για φωτογραφο εχω κλεισει εναν στην Πετρου Ραλλη που λεγεται όλα του γαμου ευκολα. Ημουν πολυ ευχαριστημενη με τον αγγελο και τους συστησα σε φιλους μου και ηταν και εκεινοι ευχαριστημενοι..

Λογικα δε θα βρεις καποιον απο την αιγινα???? Εσυ σε ποιο νησι εισαι??

221882cb0gkyh7q4.gif

ειναι με παραγγελια της ford ειναι focus,μεταλλικο μπλε τιρκουαζ χρωμα,πενταθυρο,κατασκευαστηκε 29/01,εχει κοτσαδορο και θα παει θεσσαλονικη στην αντιπροσωπεια της φορντ¨ΚΡΙΚΟΣ¨..ΤΙ ΑΛΛΟ?ΣΗΜΕΡΑ ΜΑς ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ...

ξερεις τη ναυτιλιακη εταιρεια που το εφραν?? Εννοω τη μεταφορικη...το πλοιο η την εταιρεια

221882cb0gkyh7q4.gif

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=169

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗ είναι μια κοπέλα εδώ που έχει ήδη 3 παιδιά και περιμένει τριδυμα!!!!!!!!!!!Μαρουλίτα λέγεται!!Ο θεός να την βοηθήσει την κοπέλα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...