Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν θέλω ν έχω δίκιο, θέλω μια φορά να με πουν το πρόβλημα είναι το τάδε.... 6 χρόνια βαρέθηκα ν ακούω όλα είναι καλά.... μόνο το σπέρμα έχει θέμα.... συγνώμη για το ξέσπασμα 

Άμα σε βοηθά, πες τα να ξεσκάσεις. Δεν νομίζω ότι θα παρεξηγήσει καμιά κοπέλα εδώ. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οσο για το μικρο που δε κοιμοταν ηταν απο το γαλα! επειδη μας ειπε η παιδιατρος να το αναμειξουμε το πεπτι με κανονικο αλμιρον για να συνηθιζει σιγα σιγα υπεφερε το παιδακι μου! κ τελικα το εκοψα κ του δινω μονο πεπτι κ εχει λιωσει στον υπνο σημερα το παιδακι μου...

α μπραβο...Και ελεγα να του το αλλαξω και εγω γιατι του δινω ακομη απταμιλ εξτρα κερ...

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Πως περάσετε στην συγκέντρωση? Μπορεί στην επόμενη αν το κανονισετε από νωρις να ερθω και εγω από το νησι γιατι θέλω πολυ να σας γνωρίσω από κοντα!!!

Εμείς εδώ και δύο μέρες είμαστε αρρωστούλες. Κρύωσε το μπουμπουκάκι μου και πέρνουμε σιροπάκι. Εσεις τι κάνετε?

γεια σου Ξενια μου...περαστικα μωρε...Τι σιροπι παιρνετε????? Στην επόμενη συναντηση ελπιζω να εισαστε όλες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ασχετο. Γιατί δεν μπορώ να φτιάξω το τικεράκι μου? Μπορει κάποια να με βοηθήσει?

μμμ...δεν ξερω και πολλα....Ισως να εκανες αντιγραφη αλλον κωδικο....τον ΒΒ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γυρισα...

ο βρεφονηπιακος μου φανηκε χαλια...αν κ νομιζω οτι ολοι χαλια θα μου φαινονται...κ πολλα ρε παιδια θελουν...τελος παντων θα παω κ σε ενα αλλο που εχω υποψη μου κ θα αποφασισω...

ρε αλεκα γιατι δεν το βγαζει???ευανθια προσπαθησε να εμφανισεις το προσκλητηριο,ειναι ποσταρισμενο πιο πανω..

προσπαθησα αλλα βγαζει κατι ασχετο...

Εχουμε κανενα νεο απο την Κιμή?

ναι ρε κοριτσια , τι εγινε με τη αδερφη της?

αλεκα, τι επιθεωρηση περνας? special, intermediate ή annual??? xixixi... τα 'χω φαει με το τσουβαλι κ αυτα! αλλα μ'αρεσουν,...τωρα ασχολουμε με newbuildings...κινα you know....

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αλέκα σε λιγο θα παρω τηλεφωνο τον Μανωλη,πες στον Νικο να το σηκώσει....:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
γυρισα...

ο βρεφονηπιακος μου φανηκε χαλια...αν κ νομιζω οτι ολοι χαλια θα μου φαινονται...κ πολλα ρε παιδια θελουν...τελος παντων θα παω κ σε ενα αλλο που εχω υποψη μου κ θα αποφασισω..

αλεκα, τι επιθεωρηση περνας? special, intermediate ή annual??? xixixi... τα 'χω φαει με το τσουβαλι κ αυτα! αλλα μ'αρεσουν,...τωρα ασχολουμε με newbuildings...κινα you know....

αχχχχ...ναι καλο μου κοριτσι...όλοι χαλια θα σου φαινονται...

annual περναω αλλα ειναι απλο γιατι περυσι εκανε μετασκευη και τωρα ειναι σαν new build οπότε περυσι μας ξετιναξαν..φετος ειμαστε ΟΚ.

221882cb0gkyh7q4.gif

Εστειλα μηνυμα στην Κίμη και μου απάντησε τα εξής:

"Καλά είναι.Θα μπώ αργότερα.Τώρα είναι εδώ.Είχε σταματήσει η καρδιά εδώ και δύο βδομάδες".

Εδώ και 3 βδομάδες διορθώνω.

Ρε κορίτσια πό την 7η-8η δεν ξεκινάει να χτυπά;;Ή από την 6η;;Μπερδεύτηκα.Πάω να το κοιτάξω!

Διαφημίσεις

annual περναω αλλα ειναι απλο γιατι περυσι εκανε μετασκευη και τωρα ειναι σαν new build οπότε περυσι μας ξετιναξαν..φετος ειμαστε ΟΚ.

ωχ, καταλαβα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραία γλώσσα μιλάτε!!!Κινέζικα είναι;;;;;:tongue:

Aerolin παίρνει Αλέκα μου και πολλους φυσιολογικους ορους στην μυτούλα.

Τι επαθε η Κιμι? γιατι δε πρόλαβα να διαβασω αυτα που γραφετε...

α για προληψη βρογχιολιτιδας ε?? Περαστικουλια

Εδώ και 3 βδομάδες διορθώνω. Η αδεφη της Κιμις απεβαλλε...

Ρε κορίτσια πό την 7η-8η δεν ξεκινάει να χτυπά;;Ή από την 6η;;Μπερδεύτηκα.Πάω να το κοιτάξω!

Ναι...με το που θα ολοκληρωθει η 6η αρχιζει και χτυπαει....

Ωραία γλώσσα μιλάτε!!!Κινέζικα είναι;;;;;:tongue:

:-)....και όμως ...ειναι πολυ ενδιαφερον επαγγελμα. Ειδικα για εμενα που εκ των πραγματων πρεπει να ασχολουμαι με όλα τα τμηματα, ειναι παρα πολυ ενδιαφερον.... Αλλα και πολυ αγχωτικό.....

221882cb0gkyh7q4.gif

α για προληψη βρογχιολιτιδας ε?? Περαστικουλια

Ναι...με το που θα ολοκληρωθει η 6η αρχιζει και χτυπαει....

:-)....και όμως ...ειναι πολυ ενδιαφερον επαγγελμα. Ειδικα για εμενα που εκ των πραγματων πρεπει να ασχολουμαι με όλα τα τμηματα, ειναι παρα πολυ ενδιαφερον.... Αλλα και πολυ αγχωτικό.....

Το επάγγελμα δεν έχω καταλάβει:tongue::tongue::tongue::tongue:Στείλε πμ και πες μου!!!!

Το επάγγελμα δεν έχω καταλάβει:tongue::tongue::tongue::tongue:Στείλε πμ και πες μου!!!!

ναυτιλια μαρη...shipping... κανεις operation στα πλοια, τα εκπροσωπεις σε αρχες, φτιαχνεις ναυλοσυμφωνα, τα περνας απο επιθεωρηση για να βγαζεις πιστοποιτικα αξιοπλοιας, βρισκεις πληρωμα, φτιαχνεις και τα δικα τους χαρτια, βρισκεις δουλειες για τα καραβια, τα ασφαλιζεις, όταν γινεται ζημια κανεις κανα claim κλπ....Με λιγα λογια εφτα χρονια σπουδαζα για να υπηρετω τις λαμαρινες :):):):).

Επρεπε να γινω γιατρος.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...