Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Καλέ κύστη φαίνεται ότι είναι γι αυτό σε ρώτησα ποια μέρα είναι οι εξετάσεις. Φαίνεται από την πολύ χαμηλή προγεστερόνη. Μην ανησυχείς, τι εμμηνόπαυση μην σκέφτεσαι τέτοια! Απλά τώρα που το θες δεν έρχεται. Ετσι ήμουν κ εγώ μέχρι σήμερα που είδα αίμα, μες τα νεύρα και την απογοήτευση. Θα μου πέσει το Πάσχα για ετ και θα ακυρώσουμε γιατί θα είναι κλειστό το κέντρο 😭 Υπομονή και κουράγιο! 

1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:

Χμμμ τώρα μπαίνω σε σκέψεις. Οι ορμόνες μου και όλες οι εξετάσεις μου είναι καθαρές και ηλικία έχω 32, το σπερμα είναι αρκετά κακό. Η αντίρρηση του δεύτερου γιατρού στα 2 έμβρυα είναι ότι έχω ύψος 1,60.

Ναι είσαι μικρή κ αν το πρόβλημα είναι μόνο στο σπερμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για δίδυμη κύηση. Το ύψος είναι αστείο που στο είπε. Κι εγώ 1,60 είμαι δύο θα βάλω λόγω ηλικίας 🤭 Απλά ο γιατρός μου λέει πως η δίδυμη κύηση θεωρείται επιπλοκή και δεν το προτιμούν οι εξωσωματιστες. 

1 ώρα πρίν, Sunshine. είπε:

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κοπέλα που έχει πετύχει με την πρώτη εμβρυομεταφορα τελικά…

Υπάρχει… κάπου εκεί έξω! 😆 ΚΟΥΡΑΓΙΟ κορίτσια θα τα καταφέρουμε! 🤞🤞🤞🤞

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ που'σαι?????

ΜΕ μαγιο...ετσι?;):cool:

a δεν ξερω...ειμαι και σεξουλιαρα εγω...μπορει να κανω την ανατροπη...:rolleyes::tongue:

Κοριτσια πανω κατω σε μια βαπτιση τι κονδυλι παιζει περιπου να ξερω θα λυστεψω τραπεζα η σουβλατζιδικο..??

όσα εχεις διαθετεις.....από 1000 ευρω μεχρι 20.000;)

αλεκα κανε και για μενα!

εκανα κοριτσακι μου. Για εσενα εκανα και βουτια

!!!!!

αλεκα ναι ρε συ εγω την λεσβια ελεγα.....

βρε αυτη μια χαρα ειναι...εδω μιλαμε για τη σπεραντζα:tongue::tongue::P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

a δεν ξερω...ειμαι και σεξουλιαρα εγω...μπορει να κανω την ανατροπη...:rolleyes::tongue:

όσα εχεις διαθετεις.....από 1000 ευρω μεχρι 20.000;)

εκανα κοριτσακι μου. Για εσενα εκανα και βουτια

βρε αυτη μια χαρα ειναι...εδω μιλαμε για τη σπεραντζα:tongue::tongue::P

και ποσο μου αρεσει το κολυμπι ναξερες!!!και τα παιχνιδια σαυτο βεβαια!!!ολα..ξερεις εσυ;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

και ποσο μου αρεσει το κολυμπι ναξερες!!!και τα παιχνιδια σαυτο βεβαια!!!ολα..ξερεις εσυ;)

αχ...πότε θα ξαναρθει ο καιρος....Σκεφτομαι ότι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι μια χαρα σε σχεση με το περσινο. Το επόμενο όμως θα ειναι υπεροχο....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ...πότε θα ξαναρθει ο καιρος....Σκεφτομαι ότι αυτο το καλοκαιρι θα ειναι μια χαρα σε σχεση με το περσινο. Το επόμενο όμως θα ειναι υπεροχο....;)

ναι ναι κι εγω αυτο περιμενω!!!ελπιζω να εχω γινει συλφις μεχρι τοτε!!:tongue:;)

μεφη μου ευχαριστω!

καλα απο το επομενο θα αρχισουν τα ωραια καλοκαιρια μζι με τα παιδια μας!!

Διαφημίσεις

ναι ναι κι εγω αυτο περιμενω!!!ελπιζω να εχω γινει συλφις μεχρι τοτε!!:tongue:;)

!

καλα απο το επομενο θα αρχισουν τα ωραια καλοκαιρια μζι με τα παιδια μας!!

καλα εγω αυτο το καλοκαιρι δεν θα εχω γινει συλφις αλλα με το μαγιο θα μπορω να εμφανιστω..το επόμενο όμως...αχ το επόμενο...Εκτος απο τα κιλα που θα εχω χασει θα εχω φτιαξει σιγουρα και αυτα τα δυο αδεια σακια που κουβαλαω μπροστα....:-)

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα εγω αυτο το καλοκαιρι δεν θα εχω γινει συλφις αλλα με το μαγιο θα μπορω να εμφανιστω..το επόμενο όμως...αχ το επόμενο...Εκτος απο τα κιλα που θα εχω χασει θα εχω φτιαξει σιγουρα και αυτα τα δυο αδεια σακια που κουβαλαω μπροστα....:-)

α,να σου πω τα σακια ο αντρας μου τα θελει!!!κι ας ειναι αδεια:!::!:το κατω σακι πως θα φυγει..:?::?::?:αυτες τις μερες βαζω το στρατο να καθεται στα ποδια μου κι εγω βαραω κοιλιακους!!!!λες να πετυχω τιποτις?

α,να σου πω τα σακια ο αντρας μου τα θελει!!!κι ας ειναι αδεια:!::!:το κατω σακι πως θα φυγει..:?::?::?:αυτες τις μερες βαζω το στρατο να καθεται στα ποδια μου κι εγω βαραω κοιλιακους!!!!λες να πετυχω τιποτις?

σιγουρα καλο κανεις στην κοιλιτσα σου....Για εμενα ειναι όλα θεμα διατροφης και κατασκευης.....Αν χασουμε τα κιλα θα φυγει και η κοιλια....Και απο εκει και περα αναλογα και το σωμα του καθενος. Εγω δεν εχω παχυνει παραπανω καπου συγκεκριμενα...Ειμαι παντου χοντρη..σα να με εχεις φουσκωσει με τρομπα. Αλλα ειμαι ομοιόμορφη χοντρη :-)

Οκ, επειδη πηρα πολλα κιλα, εχω ξεχειλωσει και πολυ. Δηλαδη τωρα που εχω χασει 24 κιλα, φαινεται σα να εχω χασει 10...εξαλλου τα 12 ηταν το μωρο....Σιγα σιγα θα μαζεψει και το δερμα.

Στον Αγγελο μετα το τριμηνο όλοι μου ελεγαν πώς αδυνατισα και καλα, και εγω τα πολλα κιλα τα ειχα χασει πριν.

Από ό,τι βλεπω η κοιλια μου θα ξαναμαζεψει...δεν εχει κανει ραγαδες και δεν εχει τρελη χαλαρωση...οποτε μονο βυζι θα πρεπει να φτιαξω, που τετοιο χαλι δεν θα εχεις ξαναδει..πίστεψε με....

221882cb0gkyh7q4.gif

https://docs.google.com/viewer?attid=0.1&pid=gmail&thid=126e5e6ee6e9c63b&url=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3D0845dd4452%26view%3Datt%26th%3D126e5e6ee6e9c63b%26attid%3D0.1%26disp%3Dattd%26realattid%3Df_g5uvix1e0%26zw&docid=934213b03b920c2eb79998363e7c1e43%7Cd528401cc2200979f52b6ad218cbd062&a=bi&pagenumber=1&w=778

αυτο ειναι το προσκλητηριο μας!!καντε ζουμ!σε ασπρο χρωμα και αναγλυφο και σε ασπρο φακελο,σε λιγες μερες θα τα παρω..

ειναι λιγο νωρις,αλλα ειστε καλεσμενες εννοειται..οσες μπορεσουν θαναι χαρα μου!!!τωρα δεν ξερω ποια θα προτιμησετε!!εμενα η τη μαιρη που τα καναμε σκ#$@#α και κλεισαμε ιδια μερα κ ωρα!!!:(:(

θα εχει κ τραπεζι μετα ..θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε..

σιγουρα καλο κανεις στην κοιλιτσα σου....Για εμενα ειναι όλα θεμα διατροφης και κατασκευης.....Αν χασουμε τα κιλα θα φυγει και η κοιλια....Και απο εκει και περα αναλογα και το σωμα του καθενος. Εγω δεν εχω παχυνει παραπανω καπου συγκεκριμενα...Ειμαι παντου χοντρη..σα να με εχεις φουσκωσει με τρομπα. Αλλα ειμαι ομοιόμορφη χοντρη :-)

Οκ, επειδη πηρα πολλα κιλα, εχω ξεχειλωσει και πολυ. Δηλαδη τωρα που εχω χασει 24 κιλα, φαινεται σα να εχω χασει 10...εξαλλου τα 12 ηταν το μωρο....Σιγα σιγα θα μαζεψει και το δερμα.

Στον Αγγελο μετα το τριμηνο όλοι μου ελεγαν πώς αδυνατισα και καλα, και εγω τα πολλα κιλα τα ειχα χασει πριν.

Από ό,τι βλεπω η κοιλια μου θα ξαναμαζεψει...δεν εχει κανει ραγαδες και δεν εχει τρελη χαλαρωση...οποτε μονο βυζι θα πρεπει να φτιαξω, που τετοιο χαλι δεν θα εχεις ξαναδει..πίστεψε με....

εγω εκανα ραγαδες στην κοιλια και μαλιστα πολλες και μεχρι ψηλα!!!τι να κανουμε..παιδια θελαμε!!!ναναι γερα μονο..

Διαφημίσεις

εγω εκανα ραγαδες στην κοιλια και μαλιστα πολλες και μεχρι ψηλα!!!τι να κανουμε..παιδια θελαμε!!!ναναι γερα μονο..

εννοειται...δεν το βγαζει το προσκλητηριο...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα στα κοριτσια μας!!!

απο το πρωι προσπαθω να σας διαβασω στο γραφειο κ τελικα τελειωσα τωρα στο σπιτι! κ αυτο γιατι εχω αφησει το μικρο στους δικους μου γιατι εχουμε ρβ σε ενα βρεφονηπιακο σε λιγο κ θα τον παρουμε μετα!

κιμη ευχομαι να μη ξανασυμβει κατι τετοιο στη αδερφουλα σου, κ γρηγορα να μεινει παλι εγκυος!

(ειχα quotaρει κ αλλα μηνηματα στο γραφειο αλλα τα εχασα μωρε κ δε θυμαμαι τωρα τιποτα αλλο)

δε μου λετε ποσα γευματα κανουν την μερα τα παιδακια σας?

5 κανει απο 180 τη φορα κ δεν το πινει παντα ολο.

κοριτσια τα παιχνιδια στο φεις τα βαρεθηκα!~!αλλα οταν εχω κεφια στελνω κ κανενα δωρακι!το νησι ποιο ειναι?στειλτε προσκληση..

παω για ταισματα..θα μπω ισως σε κανενα διωρο!!!!!!!νωριτερα δε με κοβω..;)

μα καλα με 3 παιδια προλαβαινεις κ το φεις κ το φορουμ? σουπερ μαμα!!!

ε μα......όλες οι πλουσιες σε αυτο τοι καφε μαζευτηκατε......βρωμες..και αδυνατες και πλουσιες....:rolleyes:

από την θεια την Παρασκευουλα καλυτερη ειναι...:-)

:lol::lol::lol: ελα ντε...

η μαιρη θελει να κοψει γευματα απο τα μωρα, για να εχει χρονο να παραγγελνει ρουχα! σανδαλια τους πηρες μαρη? σωσιβια? μπρατσακια?

:lol::lol::lol:

αλλο...

σημερα θα παω στον φωτογραφο για προκαταβολη κ να μου πει κ τη προσφορα.... θα σας ενημερωσω το βραδυ...

τελικα να κανω ψηφιακο αλμπουμ? ή χειρογραφο???

εγω ειμαι πιο παραδοσιακη κ προτιμω το κλασσικο αλμπουμ με τις κανονικες φωτογραφιες.

Κοριτσια πανω κατω σε μια βαπτιση τι κονδυλι παιζει περιπου να ξερω θα λυστεψω τραπεζα η σουβλατζιδικο..??

εγω κανα 3χιλιαρο υπολογιζω χωρις τραπεζι, μονο οι γονεις κ ο νονος τραπεζι δηλαδη. 500 φωτογραφος, κανα 1000 μπομπονιερες κ προσκλητηρια, 300 γλυκα, κανα 500 δωρο νονος κ κανα 300 τραπεζι. ποσα βγαινουν?

οσο για το μικρο που δε κοιμοταν ηταν απο το γαλα! επειδη μας ειπε η παιδιατρος να το αναμειξουμε το πεπτι με κανονικο αλμιρον για να συνηθιζει σιγα σιγα υπεφερε το παιδακι μου! κ τελικα το εκοψα κ του δινω μονο πεπτι κ εχει λιωσει στον υπνο σημερα το παιδακι μου...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλα εκανες ευανθια..πολλες φορες τις μιξεις δεν τις αντεχουν τα μικρουλια..

ρε αλεκα γιατι δεν το βγαζει???ευανθια προσπαθησε να εμφανισεις το προσκλητηριο,ειναι ποσταρισμενο πιο πανω..

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε? Πως περάσετε στην συγκέντρωση? Μπορεί στην επόμενη αν το κανονισετε από νωρις να ερθω και εγω από το νησι γιατι θέλω πολυ να σας γνωρίσω από κοντα!!!

Εμείς εδώ και δύο μέρες είμαστε αρρωστούλες. Κρύωσε το μπουμπουκάκι μου και πέρνουμε σιροπάκι. Εσεις τι κάνετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...