Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μωρακι δεν μαθαινει στην αγκαλια πριν περασουν εξι μηνες απο την γεννηση του...σας ζηταει γιατι το χαδι σας, η αγκαλια σας και η μυρωδια σας αποτελουν για αυτο την πρωτη του επαφη με τον εξω κοσμο και του χαριζουν ασφαλεια και ευχαριστηση αφου η αγκαλια ειναι γνωστο οτι προκαλει στο μωρο εκκριση ενδορφινων που ειναι ορμονες χαρας.

Μαθαινει Μαριάνθη μου, μαθαινει! Ξέρουν τα ζουζουνια τι τα ευχαριστει. Εμένα τουλάχιστον η εμπειρία μου αυτό λέει ;) Εγω βέβαια είμαι υπέρ της αγκαλιας και ας κουράζομαι.

Bρε κοριτσακια βάλτε λίγο Αλτερ.. Λέει για μια γυναίκα και για τις παρενέργειες απο το εμβόλιο της νεας γρίπης!!

το είδα Γωγούλα, αλλά δε μπορω να ρισκαρω το παιδακι μου...και από ό,τι ειπαν τελικά και αυτοί δεν ειναι σιγουροι αν ειναι από το εμβόλιο. και να τελικά είναι, είναι η μόνη περιπτωση. Τι να πω, και εγω φοβαμαι αλλά πιο πολύ φοβαμαι μην κολλήσει το μικρό.

οι παρενεργειες απο τη νεα γριπη φαινονται μετα απο χρονια κοριτσια!δεν ξερω αλλα ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι το παιδι...αλλιως θα ημουνκατηγορηματικη οτι δεν θα το εκανα σιγουρα
εννοειται... αυτό είναι το θέμα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια ποια είναι τα συμπτώματα της μαστίτιδας? Σήμερα όλη μέρα με πονάει το αριστερό μου στήθος κυρίως στην εξωτερική πλευρά προς το μπράτσο και η θηλή μου σαν να τσούζει έτσι όπως ακουμπάει στο σουτιέν. Όταν πάρω αγκαλιά την μπέμπα και την ακουμπήσω σε εκείνη την πλευρά αγκομαχώ. Αλλά΄δεν έχω κάνει πυρετό καθόλου.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Χωρις να ξερω στα σιγουρα νομιζω οτι τα κυρια συμπτωματα ειναι πονος και πυρετος!!!Δες πως θα παει και παρε τηλ τον γιατρο σου..

Αλεκακι μπορει να εχεις και δικιο για την αγκαλια ,οτι μαθαινουν δλδ, αλλα ειναι τοσο μικρα και απροστατευτα που τους αρεσει το χαδι της μαμας και του μπαμπα...εμενα οταν τον εχω αγκαλια σταυρωνει και τα χερακια του και καθεται σαν Παναγιτσα :D Τωρα θελει να τιν κραταω συνεχεια ορθιο για να βλεπει δεξια και αριστερα. Μαλιστα τεντωνει και τον λαιμο του και κανει σαν κατι ζωακια ,τις σουρικατες, οποιος βλεπει ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ ισως ξερει για ποια ζωακια μιλαω και εχει πολυ πολυ πλακα. Του το κολλησαμε το παρατσουκλι και τωρα ολοι τον λεμε σουρικατακι!!!:P:p:p

Ασπα στο κουνημα σιγουρα μαθαινει...γι αυτο προσοχη!!!!

Ιριδακι ευχομαι να ειναι απλα αλλεργια και τπτ παραπανω.Οσο για τον εμετο και εμενα μου εχει κανει, μην στενοχωριεσαι δεν ειναι τπτ εφοσον ειναι μεμονωμενο περιστατικο.

Κοριτσια παω να ξαπλαρω...ο μικρος ταιστηκε και κοιμαται του καλου καιρου!!

Καλημερα στις πρωινες!!!!!!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εμάς χθές μπορεί να μη κοιμήθηκε όλη μέρα, αλλά μας αποζημίωσε το βράδυ:κοιμήθηκε από τις 9.30 μέχρι τις 3 και από τις 4 μέχρι τις 7 και τώρα ξανακοιμάται! Φυσικά το στήθος μου κόντεψε να εκραγεί, τώρα καταλαβαίνω την Πάμελα (Άνερσον)!!! Τελικά αυτά τα σουτιέν θηλασμού γιατί τα πήραμε;;Εγώ δεν τα φοράω μέσα στο σπίτι,μ αρέσει που πήρα και δύο!!Εκτός αν αργότερα φτάσει το β%$ζι στο πάτωμα και αναρωτιέμαι γιατί!!

Άσπα, συγγνώμη που δεν σου απάντησα χθες, αλλά ο υπολογιστής είναι συνέχεια ανοιχτός και αν θυμηθώ μπαίνω να δω τί γίνεται! Και ο δικός σου μια χαρά είναι ε;;;

Άσχετο, εμένα τα λόχεια τώρα μου τελειώνουν, στις 35 μέρες περίπου! Εσείς παίρνετε ακόμα σίδηρο και τέτοια, γιατί εγώ παίρνω όποτε θυμάμαι!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Είχα καιρό να σας γράψω αλλα τα νέα σας τα διάβαζα ανελιπώς!!!

Ελενη και Ελένη χάρηκα πολύ που τα μωράκια σας είναι καλά!!!

Γωγούλα, Ζωή και όσες άλλες κοπέλες γεννήσατε να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!

Εμείς σήμερα θα πάμε την πρώτη μας βόλτα στον κόσμο! Θα πάμε στην εκκλησία να σαραντήσουμε!!! Ημουν μέσα και τις σαράντα μέρες και δεν βλέπω την ώρα να βγω....

Την προηγούμενη εβδομάδα που ήρθε η παιδίατρος, η μπουμπου είχε πάει απο 3 κιλα στα 4200 και πήρε και 4 πόντους. Καλά δεν είναι αυτά τα κιλά για ένα μήνα? Γιατι με έχει πιασει αγχος μη δεν της φτάνει το γάλα μου... Πάντως δεν της δίνω ούτε συμπλήρωμα, ούτε χαμομήλι ούτε πιπίλα. Οποτε γκρινιάζει την παίρνω αγκαλια και έχω και εγώ την εντύπωση ότι καλόμαθε στην αγκαλιά, αλλά ρε κορίτσια δεν με πειράζει, μόνο που με κοιτάει λιώνω....

Διαφημίσεις

Άσχετο, εμένα τα λόχεια τώρα μου τελειώνουν, στις 35 μέρες περίπου! Εσείς παίρνετε ακόμα σίδηρο και τέτοια, γιατί εγώ παίρνω όποτε θυμάμαι!

Κοτοπουλάκι εγώ έχω ακόμα λίγα λόχεια. Όσο για το σίδηρο μου είπε ότι όσο θηλάζω να παίρνω και μάλιστα δύο αμπούλες και να παίρνω και ασβέστιο...

καλημερα!

μιτσακι, ευακι καλως τες!

βρηκα επιτελους την παιδιατρο κ μου ειπε για το εμβολιο να το κανει ο αντρας μου μονο, αλλα εκεινος δεν θελει. τοτε του ειπε οταν μπαινει σπίτι να πλενεται πολυ καλα κ γαργαρες με χεξαλεν γιατι ξεκιναει απο το λαιμο λεει η ιωση.

ιριδα και εγω ειμαι εδω κ μια βδομαδα με τη μυτη μια να τρεχει κ μια να ειναι τρομερα βουλωμενη κ μου ειπε χθες η παιδιατρος να βαλω κ εγω μασκα. αλλα ακομα δεν εχει εκδηλωθει το κρυωμα (εαν ειναι κρυωμα). σκατουλες! με κοιταει κ καλα καλα ο μπεμπης!!!

κοτοπουλακι, προσεξε γιατι η μαμη στο ελενα μας ειχε πει οτι δεν το βγαζουμε καθολου το σουτιεν! εγω το φοραω κ στον υπνο!

εγω παιρνω κ σιδηρο κ ασβεστιο.

ξενια καλημερα! και εμενα σε ενα μηνα πηρε πανω απο ενα κιλο. μια χαρα ειναι βρε! να χαιρεσαι κιολας!

οσο για την αγκαλια οσο ειναι ξυπνιος (δηλ ολο το πρωι και ολο το απογευμα) θελει ή αγκαλια ή στηθος με εξαιρεση στο συνολο καμια ωρα με το ζορι καθεται στο ριλαξ ή στην καλαθουνα! θελει αποκλειστικοτητα!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα τσούπρες.... Ομορφακια, ποια μοναξια βρε???? Με τριά παιδιά?? χαχα! Εγω από συμπληρωματα παιρνω μόνο ασβεστιο γιατι έτσι και αλλιως είχα έλλειψη.

Ρε κοριτσακια τα μωρά μαθαινουν στηναγκαλια αλλά βλέπω ότι δεν πειράζει καμιά μας...Για εμενα που ειναι και το δευτερο όλοι μου λένε 'έμαθε στην αγκαλιά, ασ'τον κάτω' αλλά εγω νευριάζω. Τα μωρά ετσι μεγαλώνουν με γαλατακι και αγκαλίτσα. Εξ΄άλλου αυτοί οι μήνες περνανε πολύ γρηγορα...ας τους χαρούμε με τα σκατούλια αγκαλίτσα.

Εμένα ξυπναει ανελλιπως περίπου 2 φορές μες στη νυχτα και εχθές το βράδυ μου γέμισε σκατό όλο το μπανιο μιλάμε...τον έπλυνα 3-4 φορές και εξακολουθούσε ο κυριούλης!!

Όλες οι μαμάδες έχουν άγχος για το φαι, ειτε θηλάζουν ειτε όχι. Εγώ έχω την εντυπωση ότι δεν πιάνει καλά το μπιμπερόν.. έχω πάρει NUC μπορει να δοκιμάσω κανενα άλλο. Ο Άγγελος μόνο αυτά ήθελε. Παρ' όλα αυτά ο μικρός πήρε σε δύο εβδομάδες που τον έχω φερει από μαιευτηριο (αυριο τις κλεινουμε για την ακριβεια) 600 γρ. Περασαμε τα 4 κιλάκια αισιως. Αλλά νομίζω ότι την πιπίλα δεν την πιάνει καλά. Πιο παλιες μανούλες από εμένα τι λέτε?? Τώρα τρώει 120 με 150

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κ από μένα!!!

Ομορφάκια με ποιον λες να ξεκινήσεις τους φόνους, γιατί εγώ σκέφτομαι να κάνω πολλούς, χαχαχαχαχαχα

Την πρωτιά θα την πάρει ο άντρας μου πάντως....

Αλέκα ο μικρός παίρνει 40γρ. τη μέρα. Είναι πολύ καλά!! συνήθως παίρνουν από 35 κ πάνω, οπότε μια χαρά!!! Πιπίλα εγώ του δίνω από την πρώτη βδομάδα. Όχι οτι την θέλει ή οτι την τρώει αλλά για να συνηθίζει!! Έίναι σωτήρια αργότερα για τις γκρίνιες κ τα κλάματα!! Στον μεγάλο που δεν έδωσα και έμαθε στο δάκτυλο όταν εκλαιγε δεν το έπαιρνε να παρηγορηθεί ενώ μια πιπίλα την χώνεις κ θα την πάρει!!! Στον 2ο τουλάχιστον ετσι κανω για κανά 5λεπτο κ ηρεμεί όταν έχουμε φουρτούνες!!

Επίσης και της Ξένιας πήρε πολύ καλά το μωράκι 1200 σε ένα μήνα!!!

Εγώ έχω άλλη απορία προς το Ιριδάκι: έχουν αρχίσει τα ρουχαλάκια της μπέμπας να μην της κάνουν;;;;; Είδες πόσο γρήγορα μεγαλώνουν;;; Τι θα την κάνεις ολόκληρη συρταριέρα, γεματη ρούχα, σε λίγες μέρες μου λες;; Εγώ κάτι σετάκια Νο0 συγκεκριμένης μάρκας τα έβγαλα εκτός δεν του πάνε....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

ετελειωσα! τα διαβασα ολα!

αλεκα, κ εγω Nuk. στανταρ κ στα 3. κ τις πιπιλες τους, ο μικρος τωρα εχει αρχισει να τη παιρνει..

δαλιδα, να σου πω τι σκεφτομαι οταν με παιρνει απο κατω?? την αννουλα79. για σκεψου το... αυτο ειναι τρελλα, ωραια βεβαια, αλλα για σκεψου 2 μωρα, κ 2 μικρα παραλληλα! κ επισης να σου πω κ κατι αλλο ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. αν εισαι ασαραντιστη, ο νομος σε δικαιολογει κ για φονο, κ δεν πας φυλακη! λογω της καταστασης σου!!! Μαγικο ε??

Μητσακι μου, να τον χαιρεσαι κ να σου πω οτι το σωστο ειναι η Κυριακη να γινονται τα μυστηρια. εμεις ολα τα τεκνα Κυριακη τα βαφτισαμε! Το Σαββατο γινονται τα αλλα τα πραγματα, τα δυσαρεστα...

Georgialias, να το χαιρεσαι, κ πολυ συγκινηθηκα που εκοψε ο συζυγος τον λωρο!

ευανθια μου, αυτο εννοειται, ολα πεντακαθαρα τα θελουν για να χεσουν τα σκατοπαιδα!

jtse, εγω μικτα γυρω στα 147κατι... δεν θυμαμαι τωρα. η δουλεια μου ειναι στη Τετραπολεως, αν ξερεις, πισω απο το Λαικο...

Μαριανθη, σου δινω το master!!!!!!! τοσες γνωσεις, τοσες πληροφοριες, μαζεμενες... η τελεια μανα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ετελειωσα!

δαλιδα, να σου πω τι σκεφτομαι οταν με παιρνει απο κατω?? την αννουλα79. για σκεψου το... αυτο ειναι τρελλα, ωραια βεβαια, αλλα για σκεψου 2 μωρα, κ 2 μικρα παραλληλα! κ επισης να σου πω κ κατι αλλο ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. αν εισαι ασαραντιστη, ο νομος σε δικαιολογει κ για φονο, κ δεν πας φυλακη! λογω της καταστασης σου!!! Μαγικο ε??

QUOTE]

Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Είναι ηρωίδα το κοριτσάκι!! Τα μεγάλα εν τω μεταξύ πάνε κ σχολείο αν θυμάμαι καλά, που είναι ακόμα πιο δύσκολο στην καθημερινότητα τους. Να τα διαβάσεις, να τα πηγαινοφέρνεις στο σχολείο, να κοιμούνται νωρίς, να έχουν πρόγραμμα τέλος πάντων!!! Πως τα βγάζει πέρα δεν ξέρω!!!!

Την Τρίτη σαραντίζω, θα το σκεφτώ μέχρι τότε!!!!:-P:-P:-P

Κορίτσια τέρμα το διάλλειμα, τα κεφάλια μέσα! Τα λέμε....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Γωγούλιιιιιιιιι πολύχρονο!!!!!!!!! Του χρόνου θέλουμε πάρτυ!!! Αν γιορταζει και καμιά άλλη, πολύχρονη να ειναι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...