Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Xristina96 είπε:

υπάρχουν, αλλά συνήθως πετυχαίνεις με την δεύτερη ή την Τρίτη. Αυτό συμβαίνει ή βάση τύχης δεν βάλαμε τα ποιο ποιοτικά έμβρυα, ή δεν έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις. 

Συνήθως αν το πρόβλημα είναι μόνο το σπέρμα, συνήθως πετυχαίνεις με την πρώτη. 

Κορίτσια με ξαναπήρε ο γιατρός για να με καθησυχάσει ότι δεν συμβαίνει κάτι περίεργο και ότι ίσως είναι κυστουλα ή απλά λόγο στρες δεν έρχεται η αναθεματισμενη ,μ είπε ότι συμβαίνει συχνά. Εγώ τον ρώτησα μήπως είναι και η αρχή της εμμηνόπαυσης  και μ είπε μ αυτά τα αποτελέσματα  σίγουρα όχι.  Όπως σας είπα έχω καθυστέρηση 7 μέρες η fsh 10 ,lh 10.3 ,e2 110 Kai προγεστερονη 0.22 εσείς τι λέτε τι γίνεται γαμωτι ,να θες να προχωρήσεις και όλο να σε σταματάει κάτι 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γνωμη μου ειναι ή ψηφιακό ή χειροποιητο. Δηλαδη, οι φωτο να ειναι ιδιαιτερες και να μπουν στο αλμπουμ με ιδιατερο τροπο. Εγω εκανα ψηφιακα.

στον νικηφ. χειροπ. κ στη χριστιανα ψηφιακο. αλλα ειναι πολυ επικινδυνο ρε γμτ.. μη λερωθει, μη κολλησει, αμαν... θα δουμε, μπορει να με πεισει...

Δεν μπορώ,ρε Ελένη!Ντρέπομαι!Θα έχει και όλο το σόι να ενημερώσει η κοπέλα!Αστην,όταν μπορέσει θα μπεί!Θα θέλει να με βρίσει λίγο για να χαλαρώσει!

εχεις δικιο. απο την αγωνια μου το εγραψα περισσοτερο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν...σας αφηνω....παω να κανω καμια βουτια.........

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον για αυτες που θελουν κολλητο σορτς για τους γιους εβαλα τη φωτο του στρατου μου!!!

ειναι λιγο μεγαλο,ταφερε η θεια απο σκοπελο!!!το χω και σε περτικαλι!!!

αλλα ειναι πολυ χαριτωμενα!!!

ειδικα μαιρη αν κολλανε και στον πωπω τους ειναι πολυ λιμπιστερα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια πανω κατω σε μια βαπτιση τι κονδυλι παιζει περιπου να ξερω θα λυστεψω τραπεζα η σουβλατζιδικο..??

να σου πω..

εμεις παραδειγμα θα δωσουμε περιπου 600 για προσκλητηρια και μπομπονιερες,800 φωτογραφο,2 με 2,5 χιλιαρικα το μαγαζι του τραπεζιου,πες 300 για γλυκακια,ρουχα δεν χρειαζομαστε..εχουμε μπολικα..οποτε,τουλαχιστον 4 χιλιαρικα...και εχουμε και μετρια γουστα ετσι ουτε στα ακριβα αλλα ουτε κατα πολυ φθηνα...αρα υπολογισε και το δικο σου γουστο...

εχουμε και αυτοκινητο να παραλαβουμε!!!!και θα τα σκασουμε μπραφ τα 14!!!!

Διαφημίσεις

λοιπον για αυτες που θελουν κολλητο σορτς για τους γιους εβαλα τη φωτο του στρατου μου!!!

Kαι εγω το Γιαννη,ειναι βεβαια μπρουμητα αλλα απο καθόλου...:tongue:

Ολα τα μαγιο σε κολλητο σορτσ τα εχουμε γιατι βολευουν καλητερα και δεν γεμιζουν με αμμο τα επιμαχα σημεια...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εχουμε και αυτοκινητο να παραλαβουμε!!!!και θα τα σκασουμε μπραφ τα 14!!!!

ξεχασα..βαλε και το δωρο του νονου,,εμας ειναι επι 2..την πρωτη τη νονα μας της πηρα μια ασμενια εικονα της παναγιτσας μας!μου αρεσει πολυ σαν δωρο στο νονο..το ιδιο ζητησα και στις 2 βαφτισιμιες μας..

Κοριτσια πανω κατω σε μια βαπτιση τι κονδυλι παιζει περιπου να ξερω θα λυστεψω τραπεζα η σουβλατζιδικο..??
ξεχασα..βαλε και το δωρο του νονου,,εμας ειναι επι 2..την πρωτη τη νονα μας της πηρα μια ασμενια εικονα της παναγιτσας μας!μου αρεσει πολυ σαν δωρο στο νονο..το ιδιο ζητησα και στις 2 βαφτισιμιες μας..

Συμφωνώ οτι είναι το καλύτερο δώρο.Και γω όταν έγινα αυτό ζήτησα αλλά δεν μου πηραν τελικά τίποτα:tongue:Το νονό της Εφης του πήρα έναν μεγάλο σταυρό Ζφαρόφσκι για τον μπουφέ.

επεστρεψα,φαγαμε παω να ταισω μπεμπη και ξαναγυρναω.

λιτσακη θα δω σε λιγο την φωτο του στρατου αλλα καταλαβες τι ελεγα!!!!!

αλεκα ναι ρε συ εγω την λεσβια ελεγα.....

fCS8p3.png

Εγώ δεν απαντάω!!!!
καλυτερα..εσυ εχεις ακριβα γουστα!!!μην μεινουμε με το στομα ανοιχτο!!!;)
επεστρεψα,φαγαμε παω να ταισω μπεμπη και ξαναγυρναω.

λιτσακη θα δω σε λιγο την φωτο του στρατου αλλα καταλαβες τι ελεγα!!!!!

αλεκα ναι ρε συ εγω την λεσβια ελεγα.....

οκ μαρακι!!

τα δικα μου ολα κοιμουνται!!τι χαρα!!δεν ξερω για ποσο ακομη...εγω συμαζευω γιατι το απογεμα θα ερθει ο παιδιατρος που ειχε ο λουκας,ειναι καθηγητης στο αχεπα,να δει τα παιδια..οχι τιποτα ετσι προληπτικα,μας ειχε πει επειδη ηταν ελλιποβαρη να τα εβλεπε στο 3μηνο κ στο 6μηνο...να ρωτησω κι εγω διαφορα..;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...