Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαιρη τα φευματα μενουν ΠΑΝΤΑ 5!!!!!!!μην κοψεις τιποτα οπως σου ειπε η αλεκα...μεχρι να μεγαλωσουν και να τρωνε εκεινα οτι θελουν..17-18,μη λεμε μλκς,νωριτερα ειναι μικρα ακομη!:cool::cool::cool:

ομορφακια μου τελικα εχω κλειστο τραχηλο και πρεπει να με ναρκωσει για να μου το βαλει μην πονεσω..πρεπει να παω στην κλινικη...και χωρις περιοδο ετσι γινεται..

μετα θα σας βαλω φωτο το στρατο με το μαγιο του το καλοκαιρι να δειτε τι καλα που ειναι!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρη τα φευματα μενουν ΠΑΝΤΑ 5!!!!!!!μην κοψεις τιποτα οπως σου ειπε η αλεκα...μεχρι να μεγαλωσουν και να τρωνε εκεινα οτι θελουν..17-18,μη λεμε μλκς,νωριτερα ειναι μικρα ακομη!:cool::cool::cool:

ομορφακια μου τελικα εχω κλειστο τραχηλο και πρεπει να με ναρκωσει για να μου το βαλει μην πονεσω..πρεπει να παω στην κλινικη...και χωρις περιοδο ετσι γινεται..

μετα θα σας βαλω φωτο το στρατο με το μαγιο του το καλοκαιρι να δειτε τι καλα που ειναι!!!

το θυμηθηκα ρε λιτσακιον... εχεις δικιο...

η μαιρη θελει να κοψει γευματα απο τα μωρα, για να εχει χρονο να παραγγελνει ρουχα! σανδαλια τους πηρες μαρη? σωσιβια? μπρατσακια?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Για σένα έλεγα!Ε όχι και μ'αυτήν!!Τώρα ίσως με την ορθοπεδικό που έγινε λεσβία!!!!:tongue:Οταν αδυνατίσεις όμως δεν θα υπάρχει καμία σαν εσένα ούτα σε όλο το Χόλιγουντ!!!!

ε καλα...ας μην το παρακανουμε...τα 20 κιλακια να χασω εγω και θα αφησω το μοντελινγκ για τις επομενες...:tongue::tongue:

Αλεκα πολυ γλυψιμο σου κανει η μεφη..τι της εταξες ΛΕΓΕ!!!;)

...με αμοιβη εγω ποτε...τιποτα......απλα το κοριτσακι αναγνωριζει μια χοντρη με καλες προοπτικες ;)

οσο για τα μαγιο....εγω δε θα της παρω μαγιο θα την εχω τσιτσιδι οπως κι εγω παντα top less κανω...αν μπορουσα θα εκανα και τελειως γυμνη ειναι απιστευτη η αισθηση...γαλαζια λιμνη κι ετσι..ΑΑΑΧΧΧ τι θυμιθηκα τωρα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:......

ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑ!!! πλακα κανω μα καλα...απο τωρα μαγιο??? Τοτε εγω που ειμαι 1 τετραγωνο απο τη θαλασσα μηπως πρεπει να παω να καβατζωσω ομπρελα?

τι ψαρακια κοριτσακι μου.....όπως τη βρισκει κανεις.....Εμενα δε μου αρεσει το γυμνο...Παντα φοραγα μοντερνα ρουχα αλλα 'τοσο' 'όσο'. και μαγιο παντα εννοειται και τα δυο κομματια...

Ειδικα για τα παιδια δεν θα ηθελα να προκαλεσω με τιποτα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε μεφη δε σε ειπα ζηλιαρα και εγω το εχω πει οτι η αλεκα ειναι θεα εχει φοβερο προσωπο κ οχι μονο τα κιλα φτιαχνονται...και οι υπολοιπες καλα κανετε με τα μαγιο....αμαν πια πλακα κανω....πω-πω!!!!!

Κ το ψαρακια πηγαινε οτι και καλα ψαρωσατε που ειπα για τοπλες και τσιτσιδι...πλακα κανω λεμε........ποτε δεν εχω κανει γυμνησμο δε μου αρεσει.......ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

η μαιρη θελει να κοψει γευματα απο τα μωρα, για να εχει χρονο να παραγγελνει ρουχα! σανδαλια τους πηρες μαρη? σωσιβια? μπρατσακια?

:lol::lol::lol::lol::lol:εισαι τρελη!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

ειπαμε δεν ξερω....γι'αυτο ρωταω,αλλα αμα ειναι και μετα 5 γευματα ε τοτε δεν του το χαλαω!!!

ευχαριστω!!!!

;););)

:lol::lol::lol:την θεωρω ομορφη ασχετα με τα κιλα της αλλα καμια σχεση με εσενα κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!!

όμορφη?? Βρε δε λεω τη λεσβια...λεω την αλλη τη χοντρη, τη μεγαλωμενη. Η λεσβια μπροστα μου (για τωρα λεμε παντα) ειναι κουκλα....:P:p:p ΥΓ. Ότι λεω δεν τα λεω για να με κοπλιμενταρεται....ειναι ό,τι ακριβως σκεφτομαι. Να'ναι καλα ο καθρεφτης μου:wink:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αλλο...

σημερα θα παω στον φωτογραφο για προκαταβολη κ να μου πει κ τη προσφορα.... θα σας ενημερωσω το βραδυ...

τελικα να κανω ψηφιακο αλμπουμ? ή χειρογραφο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!

μμμμ για αυτο εγινα ετσι???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελα καλε που παραπονιεσαι........

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αλλο...

σημερα θα παω στον φωτογραφο για προκαταβολη κ να μου πει κ τη προσφορα.... θα σας ενημερωσω το βραδυ...

τελικα να κανω ψηφιακο αλμπουμ? ή χειρογραφο???

Γνωμη μου ειναι ή ψηφιακό ή χειροποιητο. Δηλαδη, οι φωτο να ειναι ιδιαιτερες και να μπουν στο αλμπουμ με ιδιατερο τροπο. Εγω εκανα ψηφιακα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Ρε μεφη δε σε ειπα ζηλιαρα και εγω το εχω πει οτι η αλεκα ειναι θεα εχει φοβερο προσωπο κ οχι μονο τα κιλα φτιαχνονται...και οι υπολοιπες καλα κανετε με τα μαγιο....αμαν πια πλακα κανω....πω-πω!!!!!

Κ το ψαρακια πηγαινε οτι και καλα ψαρωσατε που ειπα για τοπλες και τσιτσιδι...πλακα κανω λεμε........ποτε δεν εχω κανει γυμνησμο δε μου αρεσει.......ΜΕ ΦΑΓΑΤΕ!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!HALLO!!!!!!!:lol:

μεφακο????

δεν στελνεις ενα μνμ στη κιμι??? οποτε μπορει ας απαντησει...

Δεν μπορώ,ρε Ελένη!Ντρέπομαι!Θα έχει και όλο το σόι να ενημερώσει η κοπέλα!Αστην,όταν μπορέσει θα μπεί!Θα θέλει να με βρίσει λίγο για να χαλαρώσει!

Δεν μπορώ,ρε Ελένη!Ντρέπομαι!Θα έχει και όλο το σόι να ενημερώσει η κοπέλα!Αστην,όταν μπορέσει θα μπεί!Θα θέλει να με βρίσει λίγο για να χαλαρώσει!

Ντρεπεσαι?????? Εσυ??? Παει χαλασε ο κοσμος..... Εσυ και εγω μαρη δεν πρεπει ν αντρεπόμαστε ποτε....:P:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...