Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol::lol:...σπεραντζα....:P:p

εμενα μ'αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! δεν υπηρχε αλλη τετοια...

στο λεω για κοπλιμαν.... το καταλαβες βλεπω!:P

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ρωταω και πειτε μου την γνωμη σας.

και εμενα 5 κανουν τον 150 και οι δυο!!!!!!ω ναι η μπεμπα πηρε μπρος!!!!

και σκεφτομαι μηπως τον μπεμπη πρεπει να του τα κανω 4 των 180?

δεν ξερω καθολου και αμα ακουσω την παιδιατρο θα φτασουμε καλοκαιρι και εγω θα τα ταιζω καθε 4 ωρες........

fCS8p3.png

Εχουν κ υλικα τα σπιραλ???:confused::confused::confused::rolleyes: (η ασχετη)

Τρωω την απιστευτη μακαροναδα με γαριδες που εφτιαξα...με μακαρονι ολικης αλεσης και λιιιιγο λαδακι στη σαλτσα..ειναι τελειο..μμμμμμμμ!!!!

Μεφη θα σε κανω γειτονισσα στη φαρμα ευχαριστω για το δωρακι!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κ εγω αυτο λεω!!!!!!!!! μονο με τον κ@λ@ εξω να μην ειναι... κ απο ομορφια..........τυφλα να χει ο μαρλον μπραντο!

ε μα......όλες οι πλουσιες σε αυτο τοι καφε μαζευτηκατε......βρωμες..και αδυνατες και πλουσιες....:rolleyes:

εμενα μ'αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! δεν υπηρχε αλλη τετοια...

στο λεω για κοπλιμαν.... το καταλαβες βλεπω!:P

από την θεια την Παρασκευουλα καλυτερη ειναι...:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν ξερω καθολου και αμα ακουσω την παιδιατρο θα φτασουμε καλοκαιρι και εγω θα τα ταιζω καθε 4 ωρες........

Μα γιατι να τα κανεις 4 τα γευματα????? Το 5 νομιζω ειναι ιδανικο. ¨οταν θα τους ξεκινησεις κρεμουλες, 5 θα τρωνε. Γαλα-φρουτοκρεμα-κρεατοσουπα-βανιλια- γαλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ ναι το ειδα,γιατι ρε συ?ελεγα καλτσακια για ναμην ταλαιπωρηθω και εγω που θα την ντυνω.

σ'αρεσε ε???οταν το ειδα τρελαθηκα,ηθελα να την ξεντυσω να τις το φορεσω:lol::lol::lol::lol:

Πιο ωραίο είναι με καλσόν.Λεπτό δυχτάκι.Αλλά και με καλτσάκια είναι ζουζουνιάρικο!Το μαγιό είπαμε είναι τέλειο!!

Ομορφάκια δεν έχω ιδεα για το σπιράλ!Θα σου απαντήσει η Γκρέης Ανάτομυ όταν θα μπεί!

καλα... η κιμι ειναι ιδιαιτερα πλουσια... εχει αμπελοχωραφα στη Καρδιτσα! βρηκε κ την αλλη τη βορεια με τη καπνοκαλλιεργεια κ δεσανε τα γουστα τους... εμεις ειμαστε πτωχες πλην τιμιες!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εμενα κανει 5 αλλες φορες 130 αλλες 160 συνηθως 160...βασικα εμενα η παιδιατρος μου ειπε οσο θελει παραπανω να τρωει...μου εχει φαει κ 5 των 180 τοσο της βαζω κ απο κει κ περα οσο φαει...νερο παντα λεω

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Πιο ωραίο είναι με καλσόν.Λεπτό δυχτάκι.Αλλά και με καλτσάκια είναι ζουζουνιάρικο!Το μαγιό είπαμε είναι τέλειο!!

Ομορφάκια δεν έχω ιδεα για το σπιράλ!Θα σου απαντήσει η Γκρέης Ανάτομυ όταν θα μπεί!

μμ...και με αυτη μοιαζω...ξερετε ποια..τη μαυρη, τη χοντρη γιατρο....:rolleyes:

221882cb0gkyh7q4.gif

μμ...και με αυτη μοιαζω...ξερετε ποια..τη μαυρη, τη χοντρη γιατρο....:rolleyes:

Για σένα έλεγα!Ε όχι και μ'αυτήν!!Τώρα ίσως με την ορθοπεδικό που έγινε λεσβία!!!!:tongue:Οταν αδυνατίσεις όμως δεν θα υπάρχει καμία σαν εσένα ούτα σε όλο το Χόλιγουντ!!!!

Διαφημίσεις

οσο για τα μαγιο....εγω δε θα της παρω μαγιο θα την εχω τσιτσιδι οπως κι εγω παντα top less κανω...αν μπορουσα θα εκανα και τελειως γυμνη ειναι απιστευτη η αισθηση...γαλαζια λιμνη κι ετσι..ΑΑΑΧΧΧ τι θυμιθηκα τωρα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:......

ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑ!!! πλακα κανω μα καλα...απο τωρα μαγιο??? Τοτε εγω που ειμαι 1 τετραγωνο απο τη θαλασσα μηπως πρεπει να παω να καβατζωσω ομπρελα?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

οσο για τα μαγιο....εγω δε θα της παρω μαγιο θα την εχω τσιτσιδι οπως κι εγω παντα top less κανω...αν μπορουσα θα εκανα και τελειως γυμνη ειναι απιστευτη η αισθηση...γαλαζια λιμνη κι ετσι..ΑΑΑΧΧΧ τι θυμιθηκα τωρα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:......

ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑ!!! πλακα κανω μα καλα...απο τωρα μαγιο??? Τοτε εγω που ειμαι 1 τετραγωνο απο τη θαλασσα μηπως πρεπει να παω να καβατζωσω ομπρελα?

τα ΨΑΡΑΚΙΑ μονο να ειναι στο νερο... κ με μαγιο μια χαρα ειναι, κ δεν γινονται κ θεαμα! ;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μα γιατι να τα κανεις 4 τα γευματα????? Το 5 νομιζω ειναι ιδανικο. ¨οταν θα τους ξεκινησεις κρεμουλες, 5 θα τρωνε. Γαλα-φρουτοκρεμα-κρεατοσουπα-βανιλια- γαλα

ειπαμε δεν ξερω....γι'αυτο ρωταω,αλλα αμα ειναι και μετα 5 γευματα ε τοτε δεν του το χαλαω!!!

ευχαριστω!!!!

ζωιτσα ναι και μαγιο και καλοκαιρινα ρουχαλακια.....ψωναρες μανες ειμαστε:tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Αλεκα πολυ γλυψιμο σου κανει η μεφη..τι της εταξες ΛΕΓΕ!!!;)

Μια φρεγάτα.....χάρτινη!!!Γιατί μαρή είναι γλύψιμο;;;Αφού η γυναίκα έχει προσωπάρα!!Το καλό να λέγεται!Δεν είμαι ζηλιάρα εγώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...