Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Καλημέρα κ εγώ πολύ ανοιχτόχρωμη είμαι αλλά έχω πάρα πολλές συγγενείς ελιές πάνω μου. Αλλά αυτήν εκεί κάτω δεν της έδινα ιδιαίτερη σημασία 🤭 δεν το είχα σκεφτεί να είμαι ειλικρινής. 

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Καλημέρα επιτέλους επιτέλους επιτέλους ήρθε! Είχα πολλά χρόνια να χαρώ που την είδα 😂 εσύ τώρα περιμένεις πρώτη μετά την αποτυχημένη ετ σωστά ή έχω μπερδευτεί; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!! ωχ δε το ηξερα!! Περαστικα κι σε αυτους..αμαν πια περονοσπορος επεσε?? κ μη χειροτερα!!

και η Ιριδα δικιο εχεις που ειναι η τρελοκερκυραια πατριωτισα???

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

yuhuuuuu!!!κοριτσαρες μου!!πως περασατε??θελω να σας γνωρισω λεμεεεεεεε!!!εμεις γυρισαμε Κυριακη κατα τις 9,περασαμε πολυ ομορφα!!

Περαστικα στην Ιωαννα μας!!τι νεα??

PlbZp2.png

μπορει να ειμαι ομορφη αλλα δεν ειμαι κ χαζη... ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ???????????????

οχι σε σπιτια... οι αλλες θελουν να μπεκροπιουν. θηλαζουν...σου λεει μετα... πειραια δεν ξερω να ερθω, αλλα θα δουμε... ή θα με φερει ο πατερας μου, να χαρει λιγο κ αυτος που θα παει στα πατρια, ή θα δω... αλλα θα ερθω! δεν τη γλυτωνετε!

και εγω...θα ερθω όπου και να εισαστε....το πολυ πολυ να παρω το Νικο με τα παιδια και να τα κανει βολτα αυτος στο Θησειο....:cool:

να μωρη θα ερθει κ η Ζωη... φαγωθηκες!

αντε... για να ξανακανουμε μια λιστα...

αλεκακο??? θα κατσουμε μεσα??? ή θα φυγουμε στο 5λεπτο???

:tongue::tongue::tongue::tongue: εγω θα ξαναμπω σε κανα διωρο.....

Λίτσα μου,στη 12η είναι έμβρυο κανονικό γιατί από την 8η χτυπάει η καρδια του.Μέχρι την 8η όμως δεν είναι τυχαίο που κοιτάνε μόνο το σάκκο.Αλλά και στην 5η μέρα καθυστέρησης να σου έρθει αίμα,ενώ ξέρεις οτι είσαι έγκυος π.χ. από χοριακή ,πάλι είναι εξίσου τραγικό και πονάει πολύ για μια γυναίκα που το λαχταράει!!Πιστεψε με μπορώ να φανταστώ,έστω και λίγο,τί πέρασες!

Μην βαράτε καλέ!!!Με προλάβατε!!Τα ίδια πιστεύουμε!!!

ναι μαρη... το καταλαβαμε ;)

καλημερα!

η ιωάννα περνανε ίωση οικογενειακώς αν θυμαμαι καλά

η ίριδα έχει εξαφανιστει επίσης

Η ιριδα θα ψωνιζει πουθενα...η βρωμίτσα και αυτη..μονο όταν θελει να ρωτησει κατι μπαινει....Θα αρχισω να την χρεωνω αυτην σαν τους γιατρους...Να μαθει να μη μπαινει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κιμι μου λυπηθηκα πολυ για την αδερφουλα σου...κουραγιο!!!οτι κ να της πεις τωρα ειναι ματαιο...ομως τα κοριτσια εχουν δικιο....εμεινε εγκυος? θα ξαναμεινει!!!απλα η φυση ξερει...οσο για το αν ειναι κυτταρο η εμβρυο...απο την στιγμη που ακουγεται η καρδουλα του ειναι μια ζωη που μεγαλωνει μεσα σου...στις λεξεις θα κολλησουμε?

PlbZp2.png

μακαρι να ειναι τυχερη οπως κ εσεις ρε κοριτσακια...γιατι αυτο που φοβαμαι ειναι το αγχος της...δεν το ξαναδει σε καμια γυναικα...τι να πω,,

σωπα βρε που δεν θα ειναι τυχερη εδω καταφεραμε να κανουμε παιδακι εμεις που δεν μπορουσαμε κ δεν θα τα καταφερει η αδερφουλα σου??

PlbZp2.png

Καλημερα κορίτσια, κάνω δουλειές από το πρωι καθοως η μπέμπα κοιμάται σερί - εφαγε κατά τις 7.30 - και το' χει ριξει στον ύπνο.

Κιμι μου λυπάμαι για την αδελφούλα σου. Ευχομαι γρηγορά να το ξεπερασει και να ξαναμείνει έγκυος.

Κανενα νεο από το παιδακι της Δαλιδά?

Θα επανελθω

τι εγινε με το παιδακι της Δαλιδα???

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν ειμαι περίεργη αλλα δεν μου αρεσει που γραφει καθαρα τις βρισιές η Ζωή....:-(:-(:-(

Και εμεις τα γραφουμε αλλα με @##@......

Ζωη συγνωμη κιόλας αλλα επρεπε να το πώ!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ναι ρε συ αλεκουκο αλλα 3 φορες εχει δειξει το ιδιο μικροβιο.....καλα υπερηχο θα της κανω οπωσδηποτε γιατι πρεπει καθως η μανα μου "πολυκυστικους νεφρους" ειχε εκ γεννητης και το εχουμε ψαξει ολοι...καλα εγω θα πω στη γιατρο οτι αν δεν εχει φοβο να μην δοσουμε αντιβιωση να κανω τον περηχο και να τελειωνει το ζητημα και αργοτερα σε κανα 2μηνο να της ξανακανω μια γενικη κ καλλιεργια ουρων..ουφ τι μπερδεμα κι αυτο!!

αντε ρε κοριτσαρα μου να τελειωνετε με αυτην την ταλαιπωρια!!ολα καλα ευχομαι κ συντομα για την μπουμπου σου!!!

PlbZp2.png

Ελένη1 στείλε μαρή τσιφούτα κανένα δώρο!!Και στο νησί και στην φάρμα.

Σου στέλνω μαρή ,αλλα δεν αφηνει πανω απο μια φορα την μερα.....μπαίνε και κλέβε και τπτ...αμάν πια....:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ουιιιιιιιιιι!!!σας ειδα στις φωτοοοοοοοο!!!!αχ τι ομορφες που εισαστε οοοολεςςς!!!καλε η Ομορφακια δεν ηρθε??δεν την ειδα σε καμια φωτο!!μαρη γιατι κρυβοσουν??αιντε λεμεεεεεεεεε θελω να κανετε συναντηση παλι να ρθωωωωωωωωω!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...