Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οσο για την πρωην πεθερα μου και τον πεθερο μου γενικα ηταν ζωα...η ξαδερφη του πρωην αντρα μου μου εχει πει οτι οταν ηταν μικρος τον αφηναν μονο στο σπιτι και βγενανε εξω μιλαμε για 2-3 χρονο!!! κ αν εκανε καμια ζημια επεφτε ξυλο με ζωνη.....γι αυτο μετα με γαμησε εμενα ο δικος σου κ παλι καλα εγω του το ειχα πει οτι ηθελε ψυχολογο, αλλα δε με ακουγε κανεις κ εγω δεν αντεξα τα βιωματα του ποσο να τον βοηθησω πια αμα δεν θελει...ισως γι αυτο δεν ηθελε κ παιδια...αφου μου ειχε πει οτι αν μεινω εγκυος θα το ριξουμε γιατι και καλα δεν ειχαμε λεφτα για παιδια...ε τα μαζεψα κι εγω κι εφυγα!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μονη σιγουρη μεθοδος να παρεις ουρα απο μωρο ειναι να παεις απευθειας απο την ουροδοχο κυστη....Για αυτο το μικροβιο αυτο μπορει να στο δειξει 100 φορες. Δε σου λεω ότι εγω ειμαι σιγουρη ότι δεν εχει τιποτα, πού ν αξερω?? Αλλα και τετοια ταλαιπωρια...

Παντως αυτο το μικροβιο από αυτα τα λιγα που ξερω, αν καποιος το εχει ανεβαζει πυρετο......

ναι μου το ειπε η γιατρος αν το ηξερα οτι θα φαει τοση ταλαιπωρια θα εκανα αυτο απο την αρχη να τελειωναμε επωδυνο βεβαια αλλα θα ηταν μια φορα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Κανενα νεο από το παιδακι της Δαλιδά?

Θα επανελθω

καλημερα Μαρκελλακι...καλα ειναι ο μικρος αλλα ειναι ακομη μεσα. Περιμενουν ακομη εναν υπερηχο...δεν ξερω λεπτομερειες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω νομιζω οτι στρατος ειναι ιδιος με τον λουκα τα αλλα ομως σου μοιαζουν παρα πολυ!!!!!!

καλο βραδυ!!!

:P:p:p
ειδικα ο Στρατος ειναι ιδια η μανα...παει γκαβωθηκες κ εσυ απο την αυπνια..
:D:D:D:D:D
εχουν το ιδιο σχημα προσωπου,το ιδιο σχημα ματιων,το ιδιο πηγουνι......τελικα μοιαζουν:lol::lol::lol::lol:
:D:D:D:D:D
ναι για τραβα κ παρε κ τα γυαλια πρεσβυωπιας μαζι...θα τσακωθουμε για τα παιδια της ΕΥΗΣΓ
:tongue::tongue::tongue:
καστε να σε δειξω το μαγιο που πηρα για την μπεμπουλα

http://www.childrensalon.com/product_info.php?manufacturers_id=13&page=3&products_id=17643

ειστε απιστευτες!!!
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ

εγω λεω για Χρηστο \

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=87_5178_5784&products_id=18726

ή αυτο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=87_5178_5784&products_id=19032

για μπεμπονι θα [παρω σιγουρα ιδιο με το δικο σου

το δευτερο κιμι..;)
Καλημέρα κορίτσια!!! Εχθες έτρεχα με καθάρισμα, βιογραφικά του άντρα μου, ψάξιμο γυναίκας για το μωρό και έπηξα. Πήγα και γυμναστήριο έκανα αερόμπικ και ήρθα και ταβλιάστηκα...

Επίσης, ο τρελός πατέρας (βλ. ο σύζυγος) πήγε άνεργος άνθρωπος και αγόρασε βιντεοκάμερα για να τραβάει τη μικρή. Ε, καταλαβαίνετε τι έγινε... Γυρίσαμε ένα βίντεο όπου κρατάω τη μικρή αγκαλιά και μιλάω σα να είναι αυτή. Θα το στείλουμε στον μέλλοντα νονό για να του ζητήσουμε να τη βαφτίσει, ελπίζω να πιάσει. Επίσης, πήγα ορθοπεδικό στο ΙΚΑ γιατί μετά τη γέννα έχω 2 κουσούρια:

α) αν κοιμηθώ πάνω από 2 ώρες ξυπνάω πιασμένη τρελλά στην πλάτη. Μου έδωκε φάρμακα πολλά.

β) έχω από την εγκυμοσύνη πόνο στο δεξί αντίχειρα και ένα γρουμπούλι που πονάει. Ε, πέρασε καιρός και δεν περνάει. Μου είπε πως θέλει εγχείρηση. Επειδή στα καπάκια, μου είπε πως αυτός χειρουργεί μόνο ιδιωτικά και μου είπε και κατευθείαν τιμές, είπα να πάω και σε έναν άλλο για μια δεύτερη γνώμη... Για άρπαγας μου έκανε...

Αυτά τα νέα, πάω πίσω να σας διαβάσω...

Ελένη, η μαία που σου κρατάει τα παιδιά μήπως θα ήθελε να κρατήσει και το δικό μου;;;;;

με γεια και καλα τραβηγματα!!;)

Στην 8η εβδομάδα,δεν το λες και έμβρυο.Κύτταρα είναι.

δεν ξερω αν ειδες αλλα εγω το εχασα στην 12η-που ειναι εμβρυο...

αλλα και κυτταρα να ειναι τραβα πες σε μια κοπελα που θελει να κανει πολυ παιδακι κ το χανει: ενταξει μη στενοχωριεσαι τωρα,δεν ηταν καν εμβρυο,κυτταρα ηταν...:?::?::?:τι λες ρε μαρια:?::?::?:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημερα ειπα??

καλημερες λοιπον σε ολες!!!

κοιμηθηκαμε πολυ καλα:!::!:ο μικρος ξυπνησε για φαι 5.30,ταισαμε κ τη μικρη και ξυπνησαμε 8 μαζι με το μεγαλο μας!!!!

τελεια!!

ζωη τι να πω,περαστικα ρε κοπελα μου!

τωρα κανω δουλιτσες..εκανε κι ο στρατος κακα!!παω να τον πλυνω!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Κίμι, περαστικά στην αδελφή σου και σε λίγο καιρό να ξαναβάλει μπρος!!!!

Αααααααχ σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας....σε λίγα χρονάκια θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν θα βγαίνουν βόλτες, μην πάθουν αυτό, μην πάθουν το άλλο!! Εντάξει, θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε προετοιμάσει κι εμείς από το σπίτι...αλλά πάντα με το άγχος θα είμαστε όση εμπιστοσύνη και να τα έχουμε!! Οι γονείς μας, είχαν κι αυτοί τόσο άγχος για μας ή οι εποχές ήταν άλλες τότε;;;; Μου λέτε;;;

το εχω ξαναπει νομιζω... "εγω σε βλεπω μεχρι να στριψεις, μετα...η παναγια". αλλα νομιζω οτι δεν ηταν τοσο χαλια...

καλε ναι...και εγω τωρα το ειδα...ακου 13.....γιατι δεν εκανε στειρωση? Σαν τα σκυλια? Γιατι καλυτερη δεν ειναι....

Πω πω φανταζομαι τον εαυτο μου σε τετοια κατασταση και παιρνω βαθειες αναπνοες απο τωρα.......Δεν θα ηθελα να τον ευνουχισω το μικρουλι μου (γιατι ειδες σαν χαρακτηρας εχω τον αμαζαυτο!) γιατι θελω να τα βγαζει περα μονος του...αλλα δε νομιζω να αντεξω και να μην παω στην διευθυντρια να τους 'προειδοποιησω'....

και εγω αυτο σκεφτομαι συνονοματο κοτοπουλακι.....ασε μ΄... και εγω ειμαι και ανθρωπος χωρις υπομονη , αγχωδης και γενικα που 'χωνεται'....θα σλαταρω όταν ερθει εκεινη η εποχη.

Ομορφακια....μετα τη συναντηση δε σε βλεπω πολυ στο φορουμ...Γιατι μαρη??? Μηπως δε σου αρεσαμ?? Θα σε σκισω! :tongue:

ξερεις γιατι? κοιτιεμαι-ξανακοιτιεμαι στο καθρεφτη...βρε μπας κ ειμαι ομορφη κ δεν το εχω καταλαβει κ εχασα τζαμπα τη καριερα????? αι να χαθεις μωρη!!!! λεω να κανω καμμια δουλεια. εχουμε κ ισολογισμο κ εγω μιλαω με σας, κ δεν με βοηθατε κιολας, κ οι δουλειες μαζευονται.

κ για να εχεις κατι να ασχοληθεις, επειδη σε ειδα κ λιγο χαλαρη, κανονισε επομενη συναντηση!!!! επαθα ηδη στερητικο!

για τα παιδια ναι. συμφωνω... απλα.. δεν το λεω στη δασκαλα ενω θα ειναι μπροστα ο νικηφ.. ας τη παρω ενα τηλεφ. κ μετα τα ξαναλεμε... 5 μοσχαρες ειναι κ τα κοιτανε στην αυλη, δεν μπορουν να δουν κ το δικο μου? οχι να γινει φλωρος, αλλα μη μισησει κ το σχολειο κ γινει κ καχυποπτος με τα αλλα παιδακια...

Οσο για την πρωην πεθερα μου και τον πεθερο μου γενικα ηταν ζωα...η ξαδερφη του πρωην αντρα μου μου εχει πει οτι οταν ηταν μικρος τον αφηναν μονο στο σπιτι και βγενανε εξω μιλαμε για 2-3 χρονο!!! κ αν εκανε καμια ζημια επεφτε ξυλο με ζωνη.....γι αυτο μετα με γαμησε εμενα ο δικος σου κ παλι καλα εγω του το ειχα πει οτι ηθελε ψυχολογο, αλλα δε με ακουγε κανεις κ εγω δεν αντεξα τα βιωματα του ποσο να τον βοηθησω πια αμα δεν θελει...ισως γι αυτο δεν ηθελε κ παιδια...αφου μου ειχε πει οτι αν μεινω εγκυος θα το ριξουμε γιατι και καλα δεν ειχαμε λεφτα για παιδια...ε τα μαζεψα κι εγω κι εφυγα!!

εσυ κοπελια γουρουνι στο σακι πηρες?????? δεν τον ηξερες που πηγες κ τον παντρευτηκες κιολας???????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΗ ευχαριστω κ ελπιζω να περασουν γρηγορα...

Δε ξερω αν ειναι εμβρυο η κυταρα η αιματα η βλενες παντως εχει ψυχη!! Ας τα αφησουμε ομως αυτα γιατι πραγματικα εχω αρρωστησει απο χθες ο θεος να φυλλαει απο τετοιες καταστασεις....οτι και να ειναι μια τετοια κατασταση δυσκολα ξεπερνιεται...καποια στιγμη ηρεμεις αλλα δε ξεχνας ποτε το εχω ζησει εμμεσα απο γνωστες κ πραγματικα ακομα το θυμαμαι εγω που ημουν απο την απεξω ποσο μαλλον να συμβει σε σενα κατι τετοιο...σιγουρα παρηγορεισαι αν λες οτι δεν ηταν τιποτα απλα κυταρρο κι εγω το εχω πει αυτο στην αδερφη του θοδωρη η οποια κοιταγε τους υπερηχους της μπεμπας μου και εκλαιγε πριν γεννησω...οτι δεν ηταν τιποτα το δικο σου βρε μη κλαις..αλλα καταβαθος ηξερα οτι κατι ηταν...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εσυ κοπελια γουρουνι στο σακι πηρες?????? δεν τον ηξερες που πηγες κ τον παντρευτηκες κιολας???????

Ηταν ο πρωτος μου απο 17 χρονων μαζι μεχρι τα 28 μου που χωρισα...τον ηξερα αλλα τον αγαπουσα κ ηθελα να τον βοηθησω οταν αρχισε ομως τις μαλακιες (σηκωσε κ χερι) δεν αντεξα εφυγα....αστα το εχω σκυλομετανιωσει εχασα τα καλητερα μου χρονια τα σπαταλησα σε κατι που δεν αξιζε...τωρα ομως εχω την ζουζουνα μου και τον Θοδωρη καλη του ωρα και δεν τους αλλαζω με τιποτα!!:tongue:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

:P

αλλα και κυτταρα να ειναι τραβα πες σε μια κοπελα που θελει να κανει πολυ παιδακι κ το χανει: ενταξει μη στενοχωριεσαι τωρα,δεν ηταν καν εμβρυο,κυτταρα ηταν...:?::?::?:τι λες ρε μαρια:?::?::?:

και εγω συμφωνω με Ευη....Όταν ημουν εγκυος στον Αγγελο ειχα δει αιμα στις 7 εβδομαδες και ειχα πλανταξει στο κλαμα...εβλεπα καθε βραδυ στον υπνο μου ότι τον εχανα και εκανα να ουρλιαξω και δεν εβγαινε φωνη.....

ξερεις γιατι? κοιτιεμαι-ξανακοιτιεμαι στο καθρεφτη...βρε μπας κ ειμαι ομορφη κ δεν το εχω καταλαβει κ εχασα τζαμπα τη καριερα????? αι να χαθεις μωρη!!!! λεω να κανω καμμια δουλεια. εχουμε κ ισολογισμο κ εγω μιλαω με σας, κ δεν με βοηθατε κιολας, κ οι δουλειες μαζευονται.

κ για να εχεις κατι να ασχοληθεις, επειδη σε ειδα κ λιγο χαλαρη, κανονισε επομενη συναντηση!!!! επαθα ηδη στερητικο!

για τα παιδια ναι. συμφωνω... απλα.. δεν το λεω στη δασκαλα ενω θα ειναι μπροστα ο νικηφ.. ας τη παρω ενα τηλεφ. κ μετα τα ξαναλεμε... 5 μοσχαρες ειναι κ τα κοιτανε στην αυλη, δεν μπορουν να δουν κ το δικο μου? οχι να γινει φλωρος, αλλα μη μισησει κ το σχολειο κ γινει κ καχυποπτος με τα αλλα παιδακια...

1) εισαι όμορφη...Βλεπεις εγω δε λεω αηδιες...Ότι σας λεω αυτο ειναι....Αλλα το ΄΄οτι εισαι όμορφη δεν αποτρεπει απο το να μη μας θες πια! :tongue:

2) Δεν ειμαι χαλαρη...περναω επιθεωρηση ενα καραβι΄... αλλα ευτυχως περναει ανωδυνα

3) Συμφωνω για Νικηφορο

4) Η επομενη συναντηση κανονιστε να ειναι κοντα μου...και μεσα στο σπιτι μου, ωραια θα ηταν!!!!:tongue::tongue::tongue:

5) Καλα σου λέει μαρη Ζωη.....τι τον πηρες????

6) εκανα εναν υπολογισμο για τα κιλα που πρεπει να χασω και τα κιλα που χανω ανα μηνα και κατεληξα ότι στη βαφτιση θα ειμαι απλως ανθρωπος...θελω κανα χρονο για να ειμαι όπως πρεπει....Αλλα χεστηκα! Μετα απο αυτη μου τη φωτο που ειδα...ό,τι και να βλεπω στον καθρεφτη μου, μου φαινεται λιγο....:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

και εγω συμφωνω με Ευη....Όταν ημουν εγκυος στον Αγγελο ειχα δει αιμα στις 7 εβδομαδες και ειχα πλανταξει στο κλαμα...εβλεπα καθε βραδυ στον υπνο μου ότι τον εχανα και εκανα να ουρλιαξω και δεν εβγαινε φωνη.....

1) εισαι όμορφη...Βλεπεις εγω δε λεω αηδιες...Ότι σας λεω αυτο ειναι....Αλλα το ΄΄οτι εισαι όμορφη δεν αποτρεπει απο το να μη μας θες πια! :tongue:

2) Δεν ειμαι χαλαρη...περναω επιθεωρηση ενα καραβι΄... αλλα ευτυχως περναει ανωδυνα

3) Συμφωνω για Νικηφορο

4) Η επομενη συναντηση κανονιστε να ειναι κοντα μου...και μεσα στο σπιτι μου, ωραια θα ηταν!!!!:tongue::tongue::tongue:

5) Καλα σου λέει μαρη Ζωη.....τι τον πηρες????

6) εκανα εναν υπολογισμο για τα κιλα που πρεπει να χασω και τα κιλα που χανω ανα μηνα και κατεληξα ότι στη βαφτιση θα ειμαι απλως ανθρωπος...θελω κανα χρονο για να ειμαι όπως πρεπει....Αλλα χεστηκα! Μετα απο αυτη μου τη φωτο που ειδα...ό,τι και να βλεπω στον καθρεφτη μου, μου φαινεται λιγο....:)

μπορει να ειμαι ομορφη αλλα δεν ειμαι κ χαζη... ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ???????????????

οχι σε σπιτια... οι αλλες θελουν να μπεκροπιουν. θηλαζουν...σου λεει μετα... πειραια δεν ξερω να ερθω, αλλα θα δουμε... ή θα με φερει ο πατερας μου, να χαρει λιγο κ αυτος που θα παει στα πατρια, ή θα δω... αλλα θα ερθω! δεν τη γλυτωνετε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΑΛΕΚΑ ΠΕΡΑΜΑ θα παω να αφησω μπουμπου στη πεθερα και θα ερθω..........κανονηστε!!!

να μωρη θα ερθει κ η Ζωη... φαγωθηκες!

αντε... για να ξανακανουμε μια λιστα...

αλεκακο??? θα κατσουμε μεσα??? ή θα φυγουμε στο 5λεπτο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

βρε μεφη,.... λες να κανουμε το εμβολιο σε 3 δοσεις? λεει κανει ακομα κ αν εχεις παθει. το εχεις σκεφτει????

Δεν μπορόύμε να το κάνουμε.Είναι μέχρι 26 ετών.Το έχω ρωτήσει!Κρίμα,γιατί το έχασα για 1 χρόνο μια που τώρα μπήκα στα 27:tongue:

[quote name=ΕΥΗ Γ;

αλλα και κυτταρα να ειναι τραβα πες σε μια κοπελα που θελει να κανει πολυ παιδακι κ το χανει: ενταξει μη στενοχωριεσαι τωρα' date='δεν ηταν καν εμβρυο,κυτταρα ηταν...:?::?::?:τι λες ρε μαρια:?::?::?:[/quote]

Λίτσα μου,στη 12η είναι έμβρυο κανονικό γιατί από την 8η χτυπάει η καρδια του.Μέχρι την 8η όμως δεν είναι τυχαίο που κοιτάνε μόνο το σάκκο.Αλλά και στην 5η μέρα καθυστέρησης να σου έρθει αίμα,ενώ ξέρεις οτι είσαι έγκυος π.χ. από χοριακή ,πάλι είναι εξίσου τραγικό και πονάει πολύ για μια γυναίκα που το λαχταράει!!Πιστεψε με μπορώ να φανταστώ,έστω και λίγο,τί πέρασες!

Μην βαράτε καλέ!!!Με προλάβατε!!Τα ίδια πιστεύουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...