Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

εγω μαρη??εσυ κλεινε κ καμια πορτα οταν βγαζεις τα ματια σου γιατι τα ρουχα σου αποκλειεται να τα βγαζεις...δεν το λυπασαι το Εφακι???

ευχαριστω για αυριο...

Καμία σχέση!!!!Το παιδί έχει δει να με φιλάει ο μπαμπάς της στο μάγουλο μόνο!!Ασε που "ποτίζουμε" 1 φορά το δίμηνο και αν!!!!!Βλέπεις υπαρχουν και άλλες του "είδους" εκτος από εσένα και την Μαριάνθη!!!!!!

χοντρη ξεφτυλα:lol::lol::lol::lol::lol:να πας σχολειο και να σε κοιταζει η δασκαλα με μισο ματι:lol::lol::lol:

Η ανηψιά μου το συζητάει συνέχεια και αυτή της είπε οτι σεξ είναι όταν φιλιέσαι μόνο!!!!

α και κατι αλλο ξερεις ποσες φορες εμβρυα που δεν ειναι καλα χανονται απο μονα τους και δεν το περνουμε χαμπαρι?ποσες φορες μπορει να ειχες καθυστερησει και μετα απο 5-10 να σου ερχοταν περιοδος.

θελω να πω με αυτο δεν ειναι μοναδικη και αυτο το πραγμα συμβαινει πιο συχνα απ'οτι νομιζουμε.

Και γω αυτό ξέρω,Οτι υπάρχει πρόβλημα και το σώμα λειτουργεί αυτόματα.

ξερεις τι ειναι να ξερεις οτι εχεις μεσα σου ενα νεκρο εμβρυο που αυριο θα ηταν το παιδι σου..αλλα αυριο θα σου το παρουν για παντα...??:(:(αφηστε το....μαιρη εν μερη καταλαβαινεις...

Στην 8η εβδομάδα,δεν το λες και έμβρυο.Κύτταρα είναι.

ρε συ ψαχνω για καλτσακια,το φορεματακι ειναι μεταξωτο τι καλτσακια να παρω ρε γμτ......

Καλσόν θα το βάλεις το μωρό καλέ!Τί καλτσάκια;;;Πάρε διχτάκι.

Ο Αγγελος εχει μια εγκυκλοπαιδεια με σκιτσα και εχει μεγαλπ κολλημα με αυτην. Κοιταζε λοιπον απο που βγαινουν τα μωρα κλπ....Σε μια φαση βλεπει σκιτσο την πραξη και καλα, και ειχε βελακια για το δρομο των σπερματιοζωαριων...και λεει του νικου 'τι ειναι αυτο?' 'ο μπαςμπας και η μαμα' λεει ο εξυπνος. Τον παιρνω εγω απο κοντα και του εξηγω το δρομο για το σπερματοζωαριο..'μμμ ' λεει'...μπαμπαααα (φωναζει), απο το πολιθ βγαινουν τα σκουληκακια....:lol::lol::lol: Τον ενημερωσε αμεσως τον μπαμπα του.

Ρε Αλέκα,και μένα ξέρει από τα 2,5 πώς γίνονται τα παιδιά(το έκανα και μάθημα γιατί πάντα είχα στον παιδικό τα νήπια) αλλά τώρα νομίζει οτι είναι ξεχωριστό το σεξ από το πώς γίνονται τα παιδιά:tongue:

Ρε κορίτσισ,μας τσάκισε το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας χθες!!Άκουσα το κλάμα της μπουμπούς μετά από 4 μήνες!!3 ώρες έκλαιγε και έβγαζε γουλιές!Ευτυχώς μέχρι τώρα πυρετό δεν έκανε!

και εγω ρε κοριτσαι...αυτο νομιζω ειναι απο τα πιο ασχημα συναισθηματα...και ειδικα αμα ειναι το πρωτο σου.

εγω τον Αγγελο τον εβγαλα ενς μηνα και τον μπεμπη κατευθειαν στο δωματιο του.

δε χρειαζεται να μιλας καλη μου....δες τις φωτο μου να ησυχασεις....

Ασπα κανονισε μαρη να ανεβασεις και εσυ καμια 'ωραια' μου πόζα....

Αντε παω για υπνο παλι...θα τα πουμε το πρωι. Φιλια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσισ,μας τσάκισε το εμβόλιο της γαστρεντερίτιδας χθες!!Άκουσα το κλάμα της μπουμπούς μετά από 4 μήνες!!3 ώρες έκλαιγε και έβγαζε γουλιές!Ευτυχώς μέχρι τώρα πυρετό δεν έκανε!

το πόσιμο?? αυτο υποτιθεται ειναι ελαφρυ..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχθες έτρεχα με καθάρισμα, βιογραφικά του άντρα μου, ψάξιμο γυναίκας για το μωρό και έπηξα. Πήγα και γυμναστήριο έκανα αερόμπικ και ήρθα και ταβλιάστηκα...

Επίσης, ο τρελός πατέρας (βλ. ο σύζυγος) πήγε άνεργος άνθρωπος και αγόρασε βιντεοκάμερα για να τραβάει τη μικρή. Ε, καταλαβαίνετε τι έγινε... Γυρίσαμε ένα βίντεο όπου κρατάω τη μικρή αγκαλιά και μιλάω σα να είναι αυτή. Θα το στείλουμε στον μέλλοντα νονό για να του ζητήσουμε να τη βαφτίσει, ελπίζω να πιάσει. Επίσης, πήγα ορθοπεδικό στο ΙΚΑ γιατί μετά τη γέννα έχω 2 κουσούρια:

α) αν κοιμηθώ πάνω από 2 ώρες ξυπνάω πιασμένη τρελλά στην πλάτη. Μου έδωκε φάρμακα πολλά.

β) έχω από την εγκυμοσύνη πόνο στο δεξί αντίχειρα και ένα γρουμπούλι που πονάει. Ε, πέρασε καιρός και δεν περνάει. Μου είπε πως θέλει εγχείρηση. Επειδή στα καπάκια, μου είπε πως αυτός χειρουργεί μόνο ιδιωτικά και μου είπε και κατευθείαν τιμές, είπα να πάω και σε έναν άλλο για μια δεύτερη γνώμη... Για άρπαγας μου έκανε...

Αυτά τα νέα, πάω πίσω να σας διαβάσω...

Ελένη, η μαία που σου κρατάει τα παιδιά μήπως θα ήθελε να κρατήσει και το δικό μου;;;;;

Είναι βαρύ το τίμημα του να είσαι μάνα!!!!

Εγώ μετά την γέννα έκανα δυο εγχειρήσης μέσα σε 1,5 χρόνο!!Ο,τι κουσούρι έχεις,μετά την γέννα βγαίνει!Αφού τώρα αγχώνομαι τί θα μου βγεί αυτή τη φορά!!!!

Είναι βαρύ το τίμημα του να είσαι μάνα!!!!

Εγώ μετά την γέννα έκανα δυο εγχειρήσης μέσα σε 1,5 χρόνο!!Ο,τι κουσούρι έχεις,μετά την γέννα βγαίνει!Αφού τώρα αγχώνομαι τί θα μου βγεί αυτή τη φορά!!!!

και εμενα...αλλα τωρα ειναι η δευτερη φορα....λες να τυχει τιποτα αλλο???

Ναι!!Κουφό;;;Βέβαια έκανε και το δεκαδύναμο αλλά τις παρενεργειες από της γαστρ, μου έκανε!Πάντως ξύπνησε καλά.

α εκανε και το πολυδυναμο...για αυτο ρε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και εμενα...αλλα τωρα ειναι η δευτερη φορα....λες να τυχει τιποτα αλλο???

α εκανε και το πολυδυναμο...για αυτο ρε...

]

Πού να ξέρω;;;;Μια ο θυροειδής,μια η προκαρκινική αλλοίωση τραχήλου,τώρα τί;;;Καλά για το Αλτσχαιμερ,ούτε συζήτηση!Αυτό υπάρχει εδώ και 5 χρόνια!

αρα κιμι μου αυτο ειχε δει ο γιατρος απο την αρχη δεν συμβαδιζαν......

αυτο το εμβρυο δεν ηταν να προχωρησει απο την αρχη,θυμαμαι ο γιατρος ελεγε οτι η φυση ξερει και οταν κατι δεν ειναι σωστο δεν το προχωραει.παντως ενα πραγμα να πεις στην αδερφη σου,απο την στιγμη που εμεινε μια φορα εγκυος θα ξαναμεινει και μαλιστα συντομα!!!!!!!

νομιζω οτι η λιτσα το περιεγραψε με τον καλυτερο τροπο.......ειχα μεινει και εγω φυσιολογικα μια φορα το 2003 αλλα δεν προχωρησε ουτε εμενα,ευτυχως δεν ειχα χρειαστει αποξεση και καταλαβαινω πως ειναι.......

μονο ο χρονος.....και ισως αν μπορει να την παρει ο αντρας της να πανε καμια εκδρομη να ξεφυγει απο εδω,να αλλαξει παραστασεις.

συμφωνω απολυτως!!!!!!! απο την στιγμη που εμεινε μια φορα εγκυος θα ξαναμεινει και μαλιστα συντομα....

κ της το ευχομαι!!!!!!

Κιμι αν δε δουλευα θα ερχομουν να την δερναμε μαζι.....:tongue::tongue::tongue:

παντως εχει δικιο το μαρακι ξερω ζευγαρι που εκανε απειρες εξοσωματικες και τελικα η κοπελα εμεινε εγκυος απο μια απλη επαφη που ειχαν και μετα εκανε κ αλλο με φυσιολογικη συλληψη...και μια κοπελα που μαλιστα την συναντησα σημερα στο ΙΑΣΩ ειχαν το ιδιο προβλημα με το δικο μου προσπαθουσε 8 χρονια κ με εξωσωματικη κ τιποτα κ τελικα εκανε 2 κοριτσακια αλλα με αιμοραγιες και στο κρεβατι...τυχερα ειναι αυτα....τα αλλα ειναι τα ασχημα η πρωην πεθερα μου ειχε κανει 13 εκτρωσεις γιατι ο αντρας της δε ηθελε να φοραει προφυλακτικο δεν ειναι τραγικο? 13???? ενταξυ 1 αντε 2 κι αυτες αν ειναι απολυτως αναγκη αλλα 13?

μεγαλο ζωο η πρωην! γιατι για τον αντρα της ουτε στα ζωα δεν τον κατατασσω... αν εκανα μια δεν θα κοιμομουν ολη μου τη ζωη(μεγαλο λογο να μη λεμε, γιατι τον εχουμε ξαναπει...)κ αυτη που παει με τις 13? να μη πω για τις "παρενεργειες" στο σωμα της...δεν ειμαι κ δρ....

οχι θα την αφησω να κανει μαμακιες...κ στο γαιδουρι τον ταλιμπαν το ιδιο θα πω..την αφησες εγκυο???θα το μεγαλωσειςς..για να πηδαμε ειμαστε ωριμοι για να τα μεγαλωνουμε ειμαστε παιδια?????

ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! αλλα πιστευω οτι θα σκεφτουμε κατι μεχρι τοτε, απο πρακτικης πλευρας θελω να πω..., για να μην εχουμε να αντιμετωπισουμε τετοιες καταστασεις.

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ

εγω λεω για Χρηστο \

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=87_5178_5784&products_id=18726

ή αυτο

http://www.childrensalon.com/product_info.php?cPath=87_5178_5784&products_id=19032

για μπεμπονι θα [παρω σιγουρα ιδιο με το δικο σου

το δευτερο χρυση μου!!!! τι μας το εβαλες το πρωτο να το δουμε????

]

Πού να ξέρω;;;;Μια ο θυροειδής,μια η προκαρκινική αλλοίωση τραχήλου,τώρα τί;;;Καλά για το Αλτσχαιμερ,ούτε συζήτηση!Αυτό υπάρχει εδώ και 5 χρόνια!

βρε μεφη,.... λες να κανουμε το εμβολιο σε 3 δοσεις? λεει κανει ακομα κ αν εχεις παθει. το εχεις σκεφτει????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το αγορι μου δεν ηθελε να παει σχολειο σημερα γιατι ηταν αρρωστος λεει, κρυωναν τα χερακια του, κ το επαθε επειδη δεν φορεσε γαντια!!!

στο δρομο φυσικα μου ειπε οτι ηταν ο Θανος ο Τσιτσας που τον βαραει κ γιαυτο δεν ηθελε να παει. ειχαν γινει φιλοι τη προπροηγουμενη εβδομαδα, αλλα τη προηγ. βδομαδα, κατι του εκανε ο Θανος, κ του ειπε ο νικηφ."τη ξεχασες τη φιλια μας?" . κ το αλλο το παλιοπαιδο του ειπε "ναι". κ αρχισαμε παλι να βαριομαστε... το ειπα στη δασκαλα του...μου ειπε οτι πολλα παιδακια εχουν παραπονα απο τον Θανο. ενταξει...με καλυψε τωρα! σε λιγο θα παρω τηλ. τη δ/ντρια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα κορίτσια!!

Κίμι, περαστικά στην αδελφή σου και σε λίγο καιρό να ξαναβάλει μπρος!!!!

Αααααααχ σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας....σε λίγα χρονάκια θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν θα βγαίνουν βόλτες, μην πάθουν αυτό, μην πάθουν το άλλο!! Εντάξει, θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε προετοιμάσει κι εμείς από το σπίτι...αλλά πάντα με το άγχος θα είμαστε όση εμπιστοσύνη και να τα έχουμε!! Οι γονείς μας, είχαν κι αυτοί τόσο άγχος για μας ή οι εποχές ήταν άλλες τότε;;;; Μου λέτε;;;

μεγαλο ζωο η πρωην! γιατι για τον αντρα της ουτε στα ζωα δεν τον κατατασσω... αν εκανα μια δεν θα κοιμομουν ολη μου τη ζωη(μεγαλο λογο να μη λεμε, γιατι τον εχουμε ξαναπει...)κ αυτη που παει με τις 13? να μη πω για τις "παρενεργειες" στο σωμα της...δεν ειμαι κ δρ....

???

καλε ναι...και εγω τωρα το ειδα...ακου 13.....γιατι δεν εκανε στειρωση? Σαν τα σκυλια? Γιατι καλυτερη δεν ειναι....

το αγορι μου δεν ηθελε να παει σχολειο σημερα γιατι ηταν αρρωστος λεει, κρυωναν τα χερακια του, κ το επαθε επειδη δεν φορεσε γαντια!!!

στο δρομο φυσικα μου ειπε οτι ηταν ο Θανος ο Τσιτσας που τον βαραει κ γιαυτο δεν ηθελε να παει. ειχαν γινει φιλοι τη προπροηγουμενη εβδομαδα, αλλα τη προηγ. βδομαδα, κατι του εκανε ο Θανος, κ του ειπε ο νικηφ."τη ξεχασες τη φιλια μας?" . κ το αλλο το παλιοπαιδο του ειπε "ναι". κ αρχισαμε παλι να βαριομαστε... το ειπα στη δασκαλα του...μου ειπε οτι πολλα παιδακια εχουν παραπονα απο τον Θανο. ενταξει...με καλυψε τωρα! σε λιγο θα παρω τηλ. τη δ/ντρια...

Πω πω φανταζομαι τον εαυτο μου σε τετοια κατασταση και παιρνω βαθειες αναπνοες απο τωρα.......Δεν θα ηθελα να τον ευνουχισω το μικρουλι μου (γιατι ειδες σαν χαρακτηρας εχω τον αμαζαυτο!) γιατι θελω να τα βγαζει περα μονος του...αλλα δε νομιζω να αντεξω και να μην παω στην διευθυντρια να τους 'προειδοποιησω'....

Αααααααχ σε τί κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας....σε λίγα χρονάκια θα τρέμει το φυλλοκάρδι μας όταν θα βγαίνουν βόλτες, μην πάθουν αυτό, μην πάθουν το άλλο!! Εντάξει, θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε προετοιμάσει κι εμείς από το σπίτι...αλλά πάντα με το άγχος θα είμαστε όση εμπιστοσύνη και να τα έχουμε!! Οι γονείς μας, είχαν κι αυτοί τόσο άγχος για μας ή οι εποχές ήταν άλλες τότε;;;; Μου λέτε;;;

και εγω αυτο σκεφτομαι συνονοματο κοτοπουλακι.....ασε μ΄... και εγω ειμαι και ανθρωπος χωρις υπομονη , αγχωδης και γενικα που 'χωνεται'....θα σλαταρω όταν ερθει εκεινη η εποχη.

Ομορφακια....μετα τη συναντηση δε σε βλεπω πολυ στο φορουμ...Γιατι μαρη??? Μηπως δε σου αρεσαμ?? Θα σε σκισω! :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα εβλεπα στον υπνο μου εφιαλτες σχετικα με εκτρωσεις ρε κοριτσια ας μην ξανακανουμε τετοια κουβεντα μιλαμε καποια στιγμη ξυπνησα απο τα κλαματα!!!

Η μπεμπουκα ξεραθηκε με το ζορι την ξυπνησα στις 8:30 για να την αλλαξω και να την ταισω...ειναι λιγο καλητερα το πωπουδακι της σημερα. Βλεπω θελετε πολλες να δειρετε τη νοσοκομα??? να κανουμε κλαμπ να μαζευτουμε ολες μαζι και να κανουμε ντου μετα θα πιανε τα παιδακια με πουπουλα!!!

Κιμι ξερω οτι δεν εισαι μεσα αλλα πραγματικα σε σκεφτομαι απο το πρωι καλο κουραγιο σε σενα κ την αδερφουλα σου κ ενημερωσε μας!!

Εγω δε ξερω τι να κανω με τα εμβολια ειναι την παρασκευη το πενταπλο κ το εχουμε καθηστερησει κιολας αλλα με τετοια ταλαιπωρια να φαει και εμβολια??? Η γιατρος λεει πως μονο αν εχει απο πριν πυρετο δεν κανουμε...αλλα αν τελικα παρει αντιβιωση? τι να πρωτοπαλεψει ο οργανισμος την ουρολοιμωξη η το εμβολιο??? Αλεκα τι λες εσυ??

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Εγω δε ξερω τι να κανω με τα εμβολια ειναι την παρασκευη το πενταπλο κ το εχουμε καθηστερησει κιολας αλλα με τετοια ταλαιπωρια να φαει και εμβολια??? Η γιατρος λεει πως μονο αν εχει απο πριν πυρετο δεν κανουμε...αλλα αν τελικα παρει αντιβιωση? τι να πρωτοπαλεψει ο οργανισμος την ουρολοιμωξη η το εμβολιο??? Αλεκα τι λες εσυ??

να πας να κανεις το εμβολιο......ασε τις ουρολοιμωξεις....και εγω ημουν στη θεση σου... το εχω ξαναπει. Και τη δευτερη φορα που επιμολυνθηκε το δειγμα τους εστειλα στο διαολο και αλλαξα γιατρο. Ο οποιος μου ειπε ότι αν ειναι απυρετος και παιρνει βαρος κανονικα, δεν εχει τιποτα.

Πιο φτηνα θα σου ερχοταν να πας να κανεις εναν υπερηχο νεφρων στο μωρουλι, και πιο ανωδυνα....Ετσι για να σου φυγει το αγχος....

221882cb0gkyh7q4.gif

να πας να κανεις το εμβολιο......ασε τις ουρολοιμωξεις....και εγω ημουν στη θεση σου... το εχω ξαναπει. Και τη δευτερη φορα που επιμολυνθηκε το δειγμα τους εστειλα στο διαολο και αλλαξα γιατρο. Ο οποιος μου ειπε ότι αν ειναι απυρετος και παιρνει βαρος κανονικα, δεν εχει τιποτα.

Πιο φτηνα θα σου ερχοταν να πας να κανεις εναν υπερηχο νεφρων στο μωρουλι, και πιο ανωδυνα....Ετσι για να σου φυγει το αγχος....

Ναι ρε συ αλεκουκο αλλα 3 φορες εχει δειξει το ιδιο μικροβιο.....καλα υπερηχο θα της κανω οπωσδηποτε γιατι πρεπει καθως η μανα μου "πολυκυστικους νεφρους" ειχε εκ γεννητης και το εχουμε ψαξει ολοι...καλα εγω θα πω στη γιατρο οτι αν δεν εχει φοβο να μην δοσουμε αντιβιωση να κανω τον περηχο και να τελειωνει το ζητημα και αργοτερα σε κανα 2μηνο να της ξανακανω μια γενικη κ καλλιεργια ουρων..ουφ τι μπερδεμα κι αυτο!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημερα κορίτσια, κάνω δουλειές από το πρωι καθοως η μπέμπα κοιμάται σερί - εφαγε κατά τις 7.30 - και το' χει ριξει στον ύπνο.

Κιμι μου λυπάμαι για την αδελφούλα σου. Ευχομαι γρηγορά να το ξεπερασει και να ξαναμείνει έγκυος.

Κανενα νεο από το παιδακι της Δαλιδά?

Θα επανελθω

Ναι ρε συ αλεκουκο αλλα 3 φορες εχει δειξει το ιδιο μικροβιο.....καλα υπερηχο θα της κανω οπωσδηποτε γιατι πρεπει καθως η μανα μου "πολυκυστικους νεφρους" ειχε εκ γεννητης και το εχουμε ψαξει ολοι...καλα εγω θα πω στη γιατρο οτι αν δεν εχει φοβο να μην δοσουμε αντιβιωση να κανω τον περηχο και να τελειωνει το ζητημα και αργοτερα σε κανα 2μηνο να της ξανακανω μια γενικη κ καλλιεργια ουρων..ουφ τι μπερδεμα κι αυτο!!

Η μονη σιγουρη μεθοδος να παρεις ουρα απο μωρο ειναι να παεις απευθειας απο την ουροδοχο κυστη....Για αυτο το μικροβιο αυτο μπορει να στο δειξει 100 φορες. Δε σου λεω ότι εγω ειμαι σιγουρη ότι δεν εχει τιποτα, πού ν αξερω?? Αλλα και τετοια ταλαιπωρια...

Παντως αυτο το μικροβιο από αυτα τα λιγα που ξερω, αν καποιος το εχει ανεβαζει πυρετο......

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...