Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπα αυτή τη φορά σίγουρα όχι! Μακάρι αλλά μας είχε απαγορεύσει τις επαφές για αρκετό διάστημα και πέρασε η ωορρηξία έτσι … ανέπαφα 😂

Τωρα με βάλατε σε σκέψεις για τις ελιές, έχω κ εγώ μια είναι συγγενής απ ότι μου είχε πει ο γυναικολόγος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά. Θα την τσεκάρω για να είμαι σίγουρη 🤭

Ναι ένα τσεκ δεν είναι κάτι,εγώ επειδή είμαι πολύ ανοιχτή κ έχω αρκετές τις τσεκάρω κάθε χρόνο τις περισσότερες φαντασου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ε μα να ακουστει κ η κουτσομπολα...

ρε συ μιλαμε την ταιζει ο αρης πριν φυγει για δουλεια και καθεται και νιαουριζει μονη της,δεν κλαει αλλα νιαρ νιαρ γελαει κλπ.ξυοναει και τον μπεμπη διπλα αλλα αυτος ο καημενος καθεται και περιμενει εχει μαθει.

fCS8p3.png

σημερα κοιμηθηκα στις 8.30....και ξυπνησα τωρα αλλα δεν ποουμαι, ετοιμη να ξανακοιμηθω. Πολυ κουραση λεμε....

..ρε παιδια..απο την πρωτη μερα που παντρευτηκε ειχε το αγχος να κανει παιδι....της λεγαμε ολοι να χαλαρωσει κ αυτη μολις αδιαθετουσε ηταν να πεθανει...δεν ξερω περιεργος ανθρωπος,σαν να χε προαισθημα..αφου μμου χε πει μια μερα στο ξεκαρφωτο πριν μεινει εγκυος οτι αν δεν κανει παιδια θα τα αφησει ολα στον βαφτησημιο της.

μο,οζω ότι όλες οι γυναικες, πριν κανουμε παιδια, νομιζουμε δε μπορουμε να κανουμε....Καλη δυναμη αυριο....Ό,τι και να της πεις τωρα δε θα μπορει να το ξεπερασει...ο χρονος μονο...Ρε Κιμι μου όμως...σιγουρευτειρε ότι ειναι όντως νεκρο το μωρακι. Να κανει και αλλον υπερηχο και χοριακη. Δυο περιπτωεις ξερω που τελικα το μωρο δεν ειχε πεθανει...Καλη δυναμη όπως και να'χει...

...και σκεφτηκα σημερα Θεουλη μου σε αλλες δινεις παιδια κ τα πετανε κ αλλες παρακαλανε...χρονια....εχω ξαδερφη που πραγματικα προσπαθει απο το 2001!!!!

αχ.....η ζωη δεν εχει σχεση με το δικαιο....μακαρι όλες οι κοπέλες να γινουν γργορα μανουλες με γερα παιδια....

Η κοπέλα που μου κρατησε το μωρο για να βρεθουμε στο Θησειο ειναι μαια,τωρα τελειωσε και στην αρχη που εκαναν μαθηματα τις ειχαν στις εκτρωσεις και καθαριζαν τους σωλήνες.....τις πρωτες μερες ειχε αρωστήσει γιατι ηταν όλο χερακια και αλλα μελη του σωματος διαμελισμένα μεσα.......

Η εκτρωση ειναι φόνος!!!!!!

Αχ ελενιτσα μου...ουτε εγω εχω κανει εκτρωση ποτε...Οκ προσεχα αλλα ημουν και τυχερη φανταζομαι γιατι θα μπορουσε να τυχει...Αν μενεα εγκυος ουσα μικρη όμως, νομιζω ότι τελικα θα ειχα κανει....δυστυχως....δε θελω να λεω ψεμματα. Αλλα απο τοτε που εγινα μαμα και εγω σαν εσενα σκεφτομαι. Ο Θεος με φυλλαξε...

Και μιας και ειπες ''σχολειο'' να πω και ενα τελευταιο και δεν ξαναλεω τπτ...

εκει λοιπον στις εκτρωσεις περιμεναν ουρά τα κοριτσάκια με τις σχολικές τσάντες στους ώμους......

:-(:sad::-(:sad:

.ο θεος βεβαια δεν ειναι τιμωρος η φυση ομως ειναι!!!

ετσι ειναι...αντε να τελειωνετε και εσει γρηγορα με την ταλαιπωρια σας

....καλα εγω το ειχ ξεφτυλισει κιολας αλλα φονιας δε γινομαι...κ εγω ετσι θα την τρομαξω την κορη μου..το φοβο μου να χει...

θελει πολυ προσοχη και λιγη τυχη να προλαβεις εγκυμοσυνες σε αυτην την ηλικια....Και εγω θα προσπαθησω να τους περασω να προσεχουν...Αλλα σε καθε περιπτωση το τριτο μωρο που θα μεγαλωσω θα ειναι εγγονι...;)

με τα κιλα παει το βιντεο??αστο μη το παιδευεις αμα ειναι η Αλεκα κ εγω φτανουμε.... οποια θελει μονο live το θεαμα...αλλιως υπαρχει κ το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ .θα πεινασουν οι ανθρωποι???

τι σχεση μαρη χαζη εχεις εσυ με εμενα??? Μην εισαι υπερβολικη...Εμεις οι πραγματικες χοντρες ειμαστε τρεις!!! Οι αλλες εισαστε ΄'χοντρες - φο!'

Τώρα έχω πεθάνει στο γέλιο!!Ρωτάει η Εφη τον μπαμπά της στο άσχετο τελείως:"Μπαμπά,έχεις κάνει σεξ;;;;;":tongue:

Τί απαντάμε μου λέτε;;;;;;;

Ο Αγγελος εχει μια εγκυκλοπαιδεια με σκιτσα και εχει μεγαλπ κολλημα με αυτην. Κοιταζε λοιπον απο που βγαινουν τα μωρα κλπ....Σε μια φαση βλεπει σκιτσο την πραξη και καλα, και ειχε βελακια για το δρομο των σπερματιοζωαριων...και λεει του νικου 'τι ειναι αυτο?' 'ο μπαςμπας και η μαμα' λεει ο εξυπνος. Τον παιρνω εγω απο κοντα και του εξηγω το δρομο για το σπερματοζωαριο..'μμμ ' λεει'...μπαμπαααα (φωναζει), απο το πολιθ βγαινουν τα σκουληκακια....:lol::lol::lol: Τον ενημερωσε αμεσως τον μπαμπα του.

ξερεις τι ειναι να ξερεις οτι εχεις μεσα σου ενα νεκρο εμβρυο που αυριο θα ηταν το παιδι σου..αλλα αυριο θα σου το παρουν για παντα...??:(:(αφηστε το....μαιρη εν μερη καταλαβαινεις...

και εγω ρε κοριτσαι...αυτο νομιζω ειναι απο τα πιο ασχημα συναισθηματα...και ειδικα αμα ειναι το πρωτο σου.

ΕΥΗΓ τα μωρα μονα?σε αλλη κρεβατοκαμαρα???μπραβοοο..εγω τον Χρηστακο τον εβγαλα 7-8 μηνων..αλλα ουτε που τον ενοιαξε..και τωρα το μπεμπονι εκει το κοβω..
εγω τον Αγγελο τον εβγαλα ενς μηνα και τον μπεμπη κατευθειαν στο δωματιο του.
οχι κοπελια εγω ειμαι για γελια,μην βλεπεις που δεν μιλαω.....πανω που ειχα αποφασισει να αρχισω διαδρομο με πιασαν οι ζαλαδες,ελπιζω να ηρεμησω τωρα και να αρχισω.

δε χρειαζεται να μιλας καλη μου....δες τις φωτο μου να ησυχασεις....

Ασπα κανονισε μαρη να ανεβασεις και εσυ καμια 'ωραια' μου πόζα....

Αντε παω για υπνο παλι...θα τα πουμε το πρωι. Φιλια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εχθες έτρεχα με καθάρισμα, βιογραφικά του άντρα μου, ψάξιμο γυναίκας για το μωρό και έπηξα. Πήγα και γυμναστήριο έκανα αερόμπικ και ήρθα και ταβλιάστηκα...

Επίσης, ο τρελός πατέρας (βλ. ο σύζυγος) πήγε άνεργος άνθρωπος και αγόρασε βιντεοκάμερα για να τραβάει τη μικρή. Ε, καταλαβαίνετε τι έγινε... Γυρίσαμε ένα βίντεο όπου κρατάω τη μικρή αγκαλιά και μιλάω σα να είναι αυτή. Θα το στείλουμε στον μέλλοντα νονό για να του ζητήσουμε να τη βαφτίσει, ελπίζω να πιάσει. Επίσης, πήγα ορθοπεδικό στο ΙΚΑ γιατί μετά τη γέννα έχω 2 κουσούρια:

α) αν κοιμηθώ πάνω από 2 ώρες ξυπνάω πιασμένη τρελλά στην πλάτη. Μου έδωκε φάρμακα πολλά.

β) έχω από την εγκυμοσύνη πόνο στο δεξί αντίχειρα και ένα γρουμπούλι που πονάει. Ε, πέρασε καιρός και δεν περνάει. Μου είπε πως θέλει εγχείρηση. Επειδή στα καπάκια, μου είπε πως αυτός χειρουργεί μόνο ιδιωτικά και μου είπε και κατευθείαν τιμές, είπα να πάω και σε έναν άλλο για μια δεύτερη γνώμη... Για άρπαγας μου έκανε...

Αυτά τα νέα, πάω πίσω να σας διαβάσω...

Ελένη, η μαία που σου κρατάει τα παιδιά μήπως θα ήθελε να κρατήσει και το δικό μου;;;;;

Διαφημίσεις

Κιμι λυπαμε πολυ για την αδερφουλα σου μωρε...πες της να μην το βαλει κατω κουραγιο....

Ελενιτσα θεος ο μικρος με τις ατακες για τα βυζακια...

Λοιπον τα δικα μας πηγαμε στο ΙΑΣΩ για τα ουρα της ζουζους η οποια απο τα κωλοσακουλακια εχει ερεθιστει η περιοχη και ειναι κατακοκκινη την πειραξε απο το Σαββατο που ειχαμε ξαναπαει γιατι αυτοι οι παιδικοι ουροσυλεκτες εχουν κολα πανω και αστα να πανε...παω λεω το ονομα και με φωναζει μια μαλακο κ μου ζηταει το παιδι κ δεν με αφηνει να παω μεσα ξαφνικα ακουω κλαματα του κερατα και τρεχω κ τι να δω το παιδι ανασκελα κι αυτη η αρχιδο αφου ειδε οτι ειναι ερεθισμενο και της το ειπα κι εγω ετριβε με τη γαζα λες κ ειχε το μωρο χωλερα ..... εγινε το ελα να δεις....τεσπα την παιρνω εξω μαζι μου κ αντι να κανει τσισα κανει κακα ξανα παλι τα ιδια με τα σακουλακια...με το που κανει τσισα τι να δω η βλαμενη της ειχε βαλει τρυπιο σακουλακι και δε μαζεψαμε τιποτα...ξανα παλι..ταλαιπωρια τρελη....τελικα δοσαμε κ φυγαμε αλλα στο δρομο το ειχε πιασει υστερια το καημενο το τσιτσιδωσα κ κοιμηθηκε λιγακι..ερχομαι σπιτι την κανω μπανιο κ την ταιζω μετα νυσταζε αλλα απο την υπερενταση δεν μπορουσα να κοιμηθει...το κλαμα της ζωης της εκανε και απο κατω πυρκαγια την παστωσα με κρεμα και να ειμαι κοριτσια πανω κατω κ τιποτα τελικα κοιμηθηκε πριν απο λιγο....τι να πω ειναι μερικες μαλακισμενες αφου δεν εκανα φονο σημερα..αφου η παπαρο το ειδε το μωρο τι το ετριβε σα να μη πω...μου πεταξε κ τη μαλακια οτι κ καλα πολυ καλομαθημενη την εχετε σας λεω σκεφτηκα οτι πρεπει να τελειωνουμε αλλιως θα την ειχα αρπαξει....συγνωμη για τα βρισιδια αλλα ηθελα να τα γραψω για να ξεσπασω...

Κοριτσάκι, αν θες να πάμε να τη δείρουμε, ενημέρωσέ με... Έκανα χρόνια Τάι Μπόξινγκ, την πλακώνουμε άαανετα...

ΕΛΕΝΗ1--Το βρωμο βιντεο δεν μπορω να το στειλω γιατι ειναι πολυ μεγαλο και δεν ερχεται....ουτε ζιπ.Θα κανουμε αυριο και αλλα κόλπα μπας και τα καταφερουμε.

με τα κιλα παει το βιντεο??αστο μη το παιδευεις αμα ειναι η Αλεκα κ εγω φτανουμε.... οποια θελει μονο live το θεαμα...αλλιως υπαρχει κ το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ .θα πεινασουν οι ανθρωποι???

:lol::lol::lol::lol:

κι εγω μολις τελειωσα με μωρα..σημερα θα κοιμηθουμε μονοι στην κρεβατοκαμαρα:!::!::!:αυτα θα κοιμηθουν κανονικα στο δωματιο τους!για να δουμε πως θα ειναι για μας η νυχτα!!!!!!!

Με τις ευχές μου!!!!!

το καημενο.....ο μπεμπης παλι δεν κλαιει η μπεμπα κανει φασαρια.....

:D:D:D

Βρε τι εχει να γίνει..............:D

Αχ ελενιτσα μου...ουτε εγω εχω κανει εκτρωση ποτε...Οκ προσεχα αλλα ημουν και τυχερη φανταζομαι γιατι θα μπορουσε να τυχει...Αν μενεα εγκυος ουσα μικρη όμως, νομιζω ότι τελικα θα ειχα κανει....δυστυχως....δε θελω να λεω ψεμματα. Αλλα απο τοτε που εγινα μαμα και εγω σαν εσενα σκεφτομαι. Ο Θεος με φυλλαξε...

θελει πολυ προσοχη και λιγη τυχη να προλαβεις εγκυμοσυνες σε αυτην την ηλικια....Και εγω θα προσπαθησω να τους περασω να προσεχουν...Αλλα σε καθε περιπτωση το τριτο μωρο που θα μεγαλωσω θα ειναι εγγονι...;)

Ο Αγγελος εχει μια εγκυκλοπαιδεια με σκιτσα και εχει μεγαλπ κολλημα με αυτην. Κοιταζε λοιπον απο που βγαινουν τα μωρα κλπ....Σε μια φαση βλεπει σκιτσο την πραξη και καλα, και ειχε βελακια για το δρομο των σπερματιοζωαριων...και λεει του νικου 'τι ειναι αυτο?' 'ο μπαςμπας και η μαμα' λεει ο εξυπνος. Τον παιρνω εγω απο κοντα και του εξηγω το δρομο για το σπερματοζωαριο..'μμμ ' λεει'...μπαμπαααα (φωναζει), απο το πολιθ βγαινουν τα σκουληκακια....:lol::lol::lol: Τον ενημερωσε αμεσως τον μπαμπα του.

Ετσι ακριβώς όπως τα λές είναι.....ειμασταν ΚΑΙ τυχερές.

Super μπαμπας ο Νικολάκης:lol::lol::lol:......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερααααα....

Κοριτσάκι, αν θες να πάμε να τη δείρουμε, ενημέρωσέ με... Έκανα χρόνια Τάι Μπόξινγκ, την πλακώνουμε άαανετα...

..και εγω..6-7 χρονια καρατε και κουνγκ φου :-P:-P:-P...την εχουμε!!!

Για τους πονους υπομονη...στο πρωτο όλες ετσι πιανομαστε. Σιγα σιγα συνηθιζει ο οργανισμος...

Ακολουθα και τις συμβουλες του γιατρου και θα εισαι κομπλε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Και παλι το ξέχασα.......Καλημέρα !!!!!

Αγγελα,

Μενεις μακρια αλλιώς μπορει να τα καναμε γκρούπ για baby sitting.........

Ασπα,

Ας το φτιαξουμε το βιντεο και το ανεβάζω και στο youtube να μας θαυμασει και ο ανώμαλος....

Κιμή,

Σας σκεφτομαι..........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...