Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχχαχαχα αυτην την αγαπη την εχουμε ολοι απλα εμεις παχαινουμε:P:P:P

οταν ηρθε ο παπας για την ευχη κοιταει τον μικρο κ μου λεει με εκπληξη<<αυτο ειναι το νεογεννητο?>>οχι επρεπε να του πω αυτο...κ να του δειξω τον Αντρεα:P

χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια γεια σας!!!!!!

μου λειψατε βρε!!!!!

οπως καταλαβατε χρονος μηδεν για να μπαινω!!!δεν εχω κ λαπτοπ οποτε...

ζωη και μαρλεν επιτελους ηρθαν και τα δικα σας μωρακια στην παρεα!!!!να σας ζησουν!!!!

τα νεα ολων σας δυστυχως δεν εχω το χρονο να ανατρεξω για να διαβασω οποτε οτι πιανω στον αερα!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ξυπνησε το λουλουδι μου!!!και φυσικα τωρα κανουμε αγκαλιτσες και σελιγο μπανακι, φαγακι και μετα θα εχουμε το ματι γαριδα!!νεο κολπο τωρα!!!!

αντε δωστου κ κανα φιλακι απο μενα!!!!παω κ γω σιγα σιγα....παρακατσα σημερις:P:Pφιλακια πολλα!!!

PlbZp2.png

τι κανετε με το εμβολιο??????????

εμεις μαλλον ειμαστε σε φαση να το κανουμε...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλησπέρα κουκλες!!! και εμείς πάμε να μπανιαριστούμε τωρα!!! Ο μικρός εν τω μεταξυ έμαθε αγκαλίτσα αλλά ειμαι υπέρ αυτού οπότε δεν παραπονιέμαι. ευακι εμεις θα το κάνουμε αύριο όπως είπα σε προηγούμενο ποστ. Και πίστεψε με.... το έψαξα πάααρα πολύ πριν το αποφασισω. Απλά δεν θα το κάμωστον Άγγελο παρ΄όλο που πολλά παιδακια το έχουν κάνει.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Γωγουλα παρολο που θηλαζω μου ειπε οτι πρεπει να κανω...και αυριο πρωι πρωι θα παω να εμβολιαστω!Δεν με προβληματιζει τπτ ολα καλα θα πανε για ολες μας!!!

Ευακι σε σκεφτομουν και ελεγα ποσο καιρο εχει να μπει να μας μιλησει...πες στον αντρα σου γιατι μπορει να μην το ξερει οτι εκτος απο τα λεφτα της Αγροτικης και του ΤΑΠ-ΟΤΕ δικαιουται και 1200 ευρω απο το Ταμειο Αλληλοβοηθειας του ΟΤΕ. Εγω δεν το ηξερα και θα τα εχανα αλλα μου το ειπε μια συναδελφος.

Ελενη26 μην μασας...δωστου ξενο γαλα για να παρει τα πανω του.Μην στεναχωριεσαι...θηλαζεις το επομενο :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

γεια σου βρε λιτσακι!!!σε καταλαβαινουμε!!!!

και εμενα εχει μαθει αγκαλιτσα ο μικρος μου!!!!!αλλα τον εμαθε και σε κουνημα ο μπαμπας και πρεπει απο το κουνημα να ξεμαθει!

εμεις μαλλον δεν θα το κανουμε το εμβολιο...θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και ο θεος θα μας βοηθησει!!!

Το μωρακι δεν μαθαινει στην αγκαλια πριν περασουν εξι μηνες απο την γεννηση του...σας ζηταει γιατι το χαδι σας, η αγκαλια σας και η μυρωδια σας αποτελουν για αυτο την πρωτη του επαφη με τον εξω κοσμο και του χαριζουν ασφαλεια και ευχαριστηση αφου η αγκαλια ειναι γνωστο οτι προκαλει στο μωρο εκκριση ενδορφινων που ειναι ορμονες χαρας.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Το μωρακι δεν μαθαινει στην αγκαλια πριν περασουν εξι μηνες απο την γεννηση του...σας ζηταει γιατι το χαδι σας, η αγκαλια σας και η μυρωδια σας αποτελουν για αυτο την πρωτη του επαφη με τον εξω κοσμο και του χαριζουν ασφαλεια και ευχαριστηση αφου η αγκαλια ειναι γνωστο οτι προκαλει στο μωρο εκκριση ενδορφινων που ειναι ορμονες χαρας.

στο κουνημα ομως μαριανθουλα μου????

Διαφημίσεις

οι παρενεργειες απο τη νεα γριπη φαινονται μετα απο χρονια κοριτσια!δεν ξερω αλλα ο μονος λογος που το σκεφτομαι ειναι το παιδι...αλλιως θα ημουνκατηγορηματικη οτι δεν θα το εκανα σιγουρα

αχ κοριτσια σημερα ειμαι ψιλοχαλια... τρεχει η μυτη μου αλλα δεν ξερω αν ειναι οι αλλεργιες μου ή κρυωμα και η παιδιατρος ειπε να μαι με μασκα.... σνιφ σνιφ πολυ στεναχωριεμαιιιιιιιιιιι

και καναμε ενα τεραστιο εμετο πριν λιγο... μαλλον λεει (η παιδιατρος - τη ζαλισα σημερα) εφαγε λαιμαργα ή πολυ... την εκανα μπανακι και ξαναπειναγε η ατιμη και της εδωσα παλι λιγο γαλατακι.. δε δινουμε λεει χαμομηλια κλπ μονο στηθος....

αφηστε και μενα ο αντρας μου τη κουναει συνεχεια οταν του τη δινω μετα το φαι για να κοιμηθει και φοβαμαι μη μαθει να κοιμαται ετσι...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

αχ κοριτσια σημερα ειμαι ψιλοχαλια... τρεχει η μυτη μου αλλα δεν ξερω αν ειναι οι αλλεργιες μου ή κρυωμα και η παιδιατρος ειπε να μαι με μασκα.... σνιφ σνιφ πολυ στεναχωριεμαιιιιιιιιιιι

και καναμε ενα τεραστιο εμετο πριν λιγο... μαλλον λεει (η παιδιατρος - τη ζαλισα σημερα) εφαγε λαιμαργα ή πολυ... την εκανα μπανακι και ξαναπειναγε η ατιμη και της εδωσα παλι λιγο γαλατακι.. δε δινουμε λεει χαμομηλια κλπ μονο στηθος....

αφηστε και μενα ο αντρας μου τη κουναει συνεχεια οταν του τη δινω μετα το φαι για να κοιμηθει και φοβαμαι μη μαθει να κοιμαται ετσι...

ετσι κ εμενα ιριδακι μου ο αντρασ μου....αλλα δεν ακουει οταν του λεω μην κουνας....εμενα τωρα εχει αποκοιμηθει αγκαλια μου!!!!!περαστικα σου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...