Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαιρομαι...να ηρεμησει..

οτι κ να πω ειναι λιγο...:mad:

ξερεις τι ειναι να ξερεις οτι εχεις μεσα σου ενα νεκρο εμβρυο που αυριο θα ηταν το παιδι σου..αλλα αυριο θα σου το παρουν για παντα...??:(:(αφηστε το....μαιρη εν μερη καταλαβαινεις...

δεν υπαρχη λιτσα δεν υπαρχη..........

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΙΡΗ77-αχ βρε κιμι......θα ξαναμεινει!!!!κοιτα αυριο εσυ πρεπει να της δινεις κουραγιο!!!

Το ξερω,για αυτο στεναχωριεμαι τωρα μονη μου..αυριο θα ειμαι μια χαρα...ολα καλα...

θα χρειαστει οπωσδηποτε ατομο-εσενα στην περιπτωση σας μεχρι να γυρισει σπιτι...θα ειναι καπως απο τη ναρκωση κ θα ποναει σαν περιοδος ισως κ παραπανω..πιο πολυ θα ποναει μεσα της...να μεινεις οσο μπορεις κοντα της...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κι εγω μολις τελειωσα με μωρα..σημερα θα κοιμηθουμε μονοι στην κρεβατοκαμαρα:!::!::!:αυτα θα κοιμηθουν κανονικα στο δωματιο τους!για να δουμε πως θα ειναι για μας η νυχτα!!!!!!!

Διαφημίσεις

μακαρι να ειναι τυχερη οπως κ εσεις ρε κοριτσακια...γιατι αυτο που φοβαμαι ειναι το αγχος της...δεν το ξαναδει σε καμια γυναικα...τι να πω,,

οχι κιμι εγω να δεις αγχος που ειχα καθε φορα......αλλα τωρα που εμεινα ηταν και η μονη φορα που το ειχα παρει χαλαρα....το ειχα πλεων δεδομενο οτι δεν θα μεινω..........

fCS8p3.png

Κι εγω ηρθα κουρασμενη να διαβασω κανενα αστειο στο καφε, γιατι ολο γκρινια ηταν σημερα, αλλα εσεις πιασατε δυσκολο θεμα!!!

Σε καμια μανουλα να μην συμβει παλλινδρομη!!!!!

Εκει που εισαι μεσα στη τρελη χαρα να σου ρχεται αυτη η κεραμιδα!!!

Καλα, για την εκτρωση...δεν σχολιαζω!!!

ΕΥΗΓ τα μωρα μονα?σε αλλη κρεβατοκαμαρα???μπραβοοο..εγω τον Χρηστακο τον εβγαλα 7-8 μηνων..αλλα ουτε που τον ενοιαξε..και τωρα το μπεμπονι εκει το κοβω..

και εγω τους εβαλα ρε συ,εχει κανενα μηνα περιπου,βεβαια την ενδοεπικ,την εχω μεσα στο αφτι μου:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ΕΥΗΓ τα μωρα μονα?σε αλλη κρεβατοκαμαρα???μπραβοοο..εγω τον Χρηστακο τον εβγαλα 7-8 μηνων..αλλα ουτε που τον ενοιαξε..και τωρα το μπεμπονι εκει το κοβω..

εχουμε 2 παιδικα συνεχομενα..στο ενα κοιμαται η μπεμπα και στο πιο μεγαλο τωρα ο μπεμπης..ο στρατος κοιμαται σε ξεχωρο φυσικα!!κι εμεις στο δωματιο μας...φυσικα η ενδο επικοινωνια δουλευει στο φουλ στα μωρα..στο στρατο οχι πια..

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε ενα παιδικο...και θα γινει σφαγη....ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα οχι για μενα..για το φουκαριαρικο τα κρατος να παρουμε κανα σπιτακι με ενα δωματιο παραπανω...γιατι το βλεπω ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ να πεταει τη μπεμπα απο παραθυρο και να μου φωναζει μαμα μωμο γκολλλ

καλα εσυ με τον αραχνιτσα τι να κανεις??του εχω βγαλει παρατσουκλι κ του γιου σου...η μπεμπα ειναι πιο βολικη μαλλον...θα στα βγαλει στην εφηβεια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι ευτυχως στον υπνο!!!!!λες να μου βγει παλουκι???:lol::lol:

fCS8p3.png

καλα εσυ με τον αραχνιτσα τι να κανεις??του εχω βγαλει παρατσουκλι κ του γιου σου...η μπεμπα ειναι πιο βολικη μαλλον...θα στα βγαλει στην εφηβεια
γιατι καλε αραχνιτσας??!!
εμεις εχουμε ενα παιδικο...και θα γινει σφαγη....ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα οχι για μενα..για το φουκαριαρικο τα κρατος να παρουμε κανα σπιτακι με ενα δωματιο παραπανω...γιατι το βλεπω ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ να πεταει τη μπεμπα απο παραθυρο και να μου φωναζει μαμα μωμο γκολλλ

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...