Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mε γειά σας!!Καλοφόρετα!Και με το καλό το όνομα!!!

Τώρα έχω πεθάνει στο γέλιο!!Ρωτάει η Εφη τον μπαμπά της στο άσχετο τελείως:"Μπαμπά,έχεις κάνει σεξ;;;;;":tongue:

Τί απαντάμε μου λέτε;;;;;;;

Ποιο καλο κ απο ανεκδοτο!!!:lol::lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάω να τηνν κοιμήσω,γιατί κοιμόταν για απόγευμα ως τις 7 και τώρα δεν νυστάζει!Το άκουσε από την ξαδερφη της.Και αυτή της είπε οτι σεξ είναι όταν δυο άνθρωποι φιλιούνται!!Και λέω εγω,τί είναι να μας δει καμιά μέρα να φιλιόμαστε και να πάει να πεί στο σχολείο "Είδα την μαμα και τον μπαμπά να κάνουν σεξ!!!"!!

Καληνύχτα.Κίμη εύχομαι να πάνε όλα καλά αυριο και του χρόνου τέτοιο καιρό να κρατάς το ανηψάκι σου αγκαλιά!!!Καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Πάω να τηνν κοιμήσω,γιατί κοιμόταν για απόγευμα ως τις 7 και τώρα δεν νυστάζει!Το άκουσε από την ξαδερφη της.Και αυτή της είπε οτι σεξ είναι όταν δυο άνθρωποι φιλιούνται!!Και λέω εγω,τί είναι να μας δει καμιά μέρα να φιλιόμαστε και να πάει να πεί στο σχολείο "Είδα την μαμα και τον μπαμπά να κάνουν σεξ!!!"!!

Καληνύχτα.Κίμη εύχομαι να πάνε όλα καλά αυριο και του χρόνου τέτοιο καιρό να κρατάς το ανηψάκι σου αγκαλιά!!!Καληνύχτα!

χοντρη ξεφτυλα:lol::lol::lol::lol::lol:να πας σχολειο και να σε κοιταζει η δασκαλα με μισο ματι:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

εγω μαρη??εσυ κλεινε κ καμια πορτα οταν βγαζεις τα ματια σου γιατι τα ρουχα σου αποκλειεται να τα βγαζεις...δεν το λυπασαι το Εφακι???

ευχαριστω για αυριο...

παλι οι δυο μας μειναμε,τωρα θα φυγεις και εσυ γιατι αυριο θα ξυπνησεις νωρις.....καλο κουραγιο αυριο,θα ειναι πολυ δυσκολα μετα την επεμβαση...

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

α και κατι αλλο ξερεις ποσες φορες εμβρυα που δεν ειναι καλα χανονται απο μονα τους και δεν το περνουμε χαμπαρι?ποσες φορες μπορει να ειχες καθυστερησει και μετα απο 5-10 να σου ερχοταν περιοδος.

θελω να πω με αυτο δεν ειναι μοναδικη και αυτο το πραγμα συμβαινει πιο συχνα απ'οτι νομιζουμε.

και συμπληρωνω γι'αυτο λενε οτι οι παλλινδρομες συμβαινουν το πολυ μεχρι 13η εβδομαδα συνηθως μεχρι 10η ειναι,γιατι μεχρι τοτε η φυση ξερει,μετα αν γινει κατι δεν φταιει το εμβρυο υπαρχη αλλου προβλημα.

Επεξεργάστηκαν by mary77

fCS8p3.png

ΜΑΙΡΗ77-αχ βρε κιμι......θα ξαναμεινει!!!!κοιτα αυριο εσυ πρεπει να της δινεις κουραγιο!!!

Το ξερω,για αυτο στεναχωριεμαι τωρα μονη μου..αυριο θα ειμαι μια χαρα...ολα καλα...

η αδερφη μου ειναι ΛΕΩΝ εγω ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ....μακρι να το ξεπερασει...ρε παιδια..απο την πρωτη μερα που παντρευτηκε ειχε το αγχος να κανει παιδι....της λεγαμε ολοι να χαλαρωσει κ αυτη μολις αδιαθετουσε ηταν να πεθανει...δεν ξερω περιεργος ανθρωπος,σαν να χε προαισθημα..αφου μμου χε πει μια μερα στο ξεκαρφωτο πριν μεινει εγκυος οτι αν δεν κανει παιδια θα τα αφησει ολα στον βαφτησημιο της...μας εχει βαφτησει τον Χρηστακο..της ειπα ΕΥΗΓ για σενα κ ηρεμησε πολυ...
χαιρομαι...να ηρεμησει..
Κιμι λυπαμε πολυ για την αδερφουλα σου μωρε...πες της να μην το βαλει κατω κουραγιο....

Ελενιτσα θεος ο μικρος με τις ατακες για τα βυζακια...

Λοιπον τα δικα μας πηγαμε στο ΙΑΣΩ για τα ουρα της ζουζους η οποια απο τα κωλοσακουλακια εχει ερεθιστει η περιοχη και ειναι κατακοκκινη την πειραξε απο το Σαββατο που ειχαμε ξαναπαει γιατι αυτοι οι παιδικοι ουροσυλεκτες εχουν κολα πανω και αστα να πανε...παω λεω το ονομα και με φωναζει μια μαλακο κ μου ζηταει το παιδι κ δεν με αφηνει να παω μεσα ξαφνικα ακουω κλαματα του κερατα και τρεχω κ τι να δω το παιδι ανασκελα κι αυτη η αρχιδο αφου ειδε οτι ειναι ερεθισμενο και της το ειπα κι εγω ετριβε με τη γαζα λες κ ειχε το μωρο χωλερα ..... εγινε το ελα να δεις....τεσπα την παιρνω εξω μαζι μου κ αντι να κανει τσισα κανει κακα ξανα παλι τα ιδια με τα σακουλακια...με το που κανει τσισα τι να δω η βλαμενη της ειχε βαλει τρυπιο σακουλακι και δε μαζεψαμε τιποτα...ξανα παλι..ταλαιπωρια τρελη....τελικα δοσαμε κ φυγαμε αλλα στο δρομο το ειχε πιασει υστερια το καημενο το τσιτσιδωσα κ κοιμηθηκε λιγακι..ερχομαι σπιτι την κανω μπανιο κ την ταιζω μετα νυσταζε αλλα απο την υπερενταση δεν μπορουσα να κοιμηθει...το κλαμα της ζωης της εκανε και απο κατω πυρκαγια την παστωσα με κρεμα και να ειμαι κοριτσια πανω κατω κ τιποτα τελικα κοιμηθηκε πριν απο λιγο....τι να πω ειναι μερικες μαλακισμενες αφου δεν εκανα φονο σημερα..αφου η παπαρο το ειδε το μωρο τι το ετριβε σα να μη πω...μου πεταξε κ τη μαλακια οτι κ καλα πολυ καλομαθημενη την εχετε σας λεω σκεφτηκα οτι πρεπει να τελειωνουμε αλλιως θα την ειχα αρπαξει....συγνωμη για τα βρισιδια αλλα ηθελα να τα γραψω για να ξεσπασω...

οτι κ να πω ειναι λιγο...:mad:
αρα κιμι μου αυτο ειχε δει ο γιατρος απο την αρχη δεν συμβαδιζαν......

αυτο το εμβρυο δεν ηταν να προχωρησει απο την αρχη,θυμαμαι ο γιατρος ελεγε οτι η φυση ξερει και οταν κατι δεν ειναι σωστο δεν το προχωραει.παντως ενα πραγμα να πεις στην αδερφη σου,απο την στιγμη που εμεινε μια φορα εγκυος θα ξαναμεινει και μαλιστα συντομα!!!!!!!

νομιζω οτι η λιτσα το περιεγραψε με τον καλυτερο τροπο.......ειχα μεινει και εγω φυσιολογικα μια φορα το 2003 αλλα δεν προχωρησε ουτε εμενα,ευτυχως δεν ειχα χρειαστει αποξεση και καταλαβαινω πως ειναι.......

μονο ο χρονος.....και ισως αν μπορει να την παρει ο αντρας της να πανε καμια εκδρομη να ξεφυγει απο εδω,να αλλαξει παραστασεις.

ξερεις τι ειναι να ξερεις οτι εχεις μεσα σου ενα νεκρο εμβρυο που αυριο θα ηταν το παιδι σου..αλλα αυριο θα σου το παρουν για παντα...??:(:(αφηστε το....μαιρη εν μερη καταλαβαινεις...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...