Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμας για να μην κανουμε εκτρωσεις μας τα δειχνανε και να παιρνουμε προφυλλαξεις!!

Η αδερφη του Θοδωρη εκανε περισυ 20 χρονων αυτη και ο αλλος ο μαλακας 31 και δεν ηθελε το παιδι και οχι μονο αλλα τον ψαχνανε να τον βρουνε μετα ο Θοδωρης της ειχε πει οτι αν ηθελε να το κρατησει θα ηταν διπλα της αλλα εκεινη δε μπορουσε κ τελικα απο οτι ειπε ο γιατρος μαλλον ηταν διδυμα....εκανε την εκτρωση και το σκυλομετανιωσε μετα και μας παρακαλεσε οτι αν ποτε καναμε παιδι να το βαφτισει για να φυγει η αμαρτια απο πανω της και καλα κι εμεις με τον Θοδωρη γελαγαμε γιατι απλα ειμασταν μαζι για να περναμε καλα...και ειδατε πως τα εφερε η ζωη??? τελικα θα γινει νονα η μικρη..η οποια δεν το εχει ξεπερασει ακομη!!

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-xΠραγματικά σταματήστε αυτές τις ιστορίες γιατί με θυμώνουν αφάνταστα!!Είμαι πολύ κατά της έκτρωσης και δεν θα έκανα ποτέ μου!(εκτός από λόγους υγείας).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΕΝΗ1--Το βρωμο βιντεο δεν μπορω να το στειλω γιατι ειναι πολυ μεγαλο και δεν ερχεται....ουτε ζιπ.Θα κανουμε αυριο και αλλα κόλπα μπας και τα καταφερουμε.

με τα κιλα παει το βιντεο??αστο μη το παιδευεις αμα ειναι η Αλεκα κ εγω φτανουμε.... οποια θελει μονο live το θεαμα...αλλιως υπαρχει κ το ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ .θα πεινασουν οι ανθρωποι???

μεφη εχεις δικιο εμεις που εχουμε γινει μανες θυμωνουμε μια φορα παραπανω απο καποιες αλλες που η μανα ειναι απλα μια ιερη ενοια για εκεινες....

λοιπον να κανονισουμε συντομα κι αλλη συναντηση ρε γαμωτο....πολυ σταναχωρηθηκα που δεν ηρθα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

οχι θα την αφησω να κανει μαμακιες...κ στο γαιδουρι τον ταλιμπαν το ιδιο θα πω..την αφησες εγκυο???θα το μεγαλωσειςς..για να πηδαμε ειμαστε ωριμοι για να τα μεγαλωνουμε ειμαστε παιδια?????

κοριτσια να σας φτιαξω λιγο το κεφι?

Είναι 3 μικρόβια. Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και

του μ***** και συζητάνε. Λέει το μικρόβιο του δοντιού:

- Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και

προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι

και δεν τα καταφέρνει!

Λέει το μικρόβιο του αφτιού:

- Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί

και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και

δεν μπορεί να τα καταφέρει!

Λέει το μικρόβιο του μ*****:

- Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας

καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει

αν θέλει να μπεί ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει

τα πάντα!

Οπότε πετάγεται το μικρόβιο του δοντιού:

Αυτόν τον που**η τον ξέρω κι εγώ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αντε να αλλαξουμε συζητηση,εφη και κιμι σημερα μου ηρθαν τα παπουτσακια και η καμπαρντινα.

Mε γειά σας!!Καλοφόρετα!Και με το καλό το όνομα!!!

Τώρα έχω πεθάνει στο γέλιο!!Ρωτάει η Εφη τον μπαμπά της στο άσχετο τελείως:"Μπαμπά,έχεις κάνει σεξ;;;;;":tongue:

Τί απαντάμε μου λέτε;;;;;;;

Διαφημίσεις

στα παιδια λεμε την αληθεια απαντωνατας ακριβως αυτο που μας ρωτανε χωρις καμια λεπτομερεια παραπανω..αφορμη ζητανε τα ταλιμπανακια...εκτος κι αν το κανει σαν τη ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ..σεξ??τι ειναι αυτο?χωρα της ΑΣΙΑΣ..

Mε γειά σας!!Καλοφόρετα!Και με το καλό το όνομα!!!

Τώρα έχω πεθάνει στο γέλιο!!Ρωτάει η Εφη τον μπαμπά της στο άσχετο τελείως:"Μπαμπά,έχεις κάνει σεξ;;;;;":tongue:

Τί απαντάμε μου λέτε;;;;;;;

ευχαριστω!!!!

καπου το ακουσε ομως?????

fCS8p3.png

οχι θα την αφησω να κανει μαμακιες...κ στο γαιδουρι τον ταλιμπαν το ιδιο θα πω..την αφησες εγκυο???θα το μεγαλωσειςς..για να πηδαμε ειμαστε ωριμοι για να τα μεγαλωνουμε ειμαστε παιδια?????

Γιατί οι γυναίκες τρίβουν τα μάτια τους όταν ξυπνάνε το πρωί;

Γιατί δεν έχουν @...ίδι:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μεθυσμένος σε σουβλατζίδικο:

- Ένα γύρο απ' όλα.

- Πίτα;

- Άσε, λιώμα

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...