Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η κοπέλα που μου κρατησε το μωρο για να βρεθουμε στο Θησειο ειναι μαια,τωρα τελειωσε και στην αρχη που εκαναν μαθηματα τις ειχαν στις εκτρωσεις και καθαριζαν τους σωλήνες.....τις πρωτες μερες ειχε αρωστήσει γιατι ηταν όλο χερακια και αλλα μελη του σωματος διαμελισμένα μεσα.......

Η εκτρωση ειναι φόνος!!!!!!

α πα πα πα ανατριχιασα..............

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι κι εγω δε ξερω πως κρατηθηκα ο πατερας μου που ακουσε τις φωνες κ του αξηγησα τι εγινε κοντεψε να παθει εγκεφαλικο...καλα ο Θοδωρης αν ηταν μαζι μου...θα την εδερνε 1000%% θα τον κραταγαμε να μην το κανει ειμαι σιγουρη αφου του ειπα απο το τηλεφωνο τι πεχτηκε κ λεει " οταν θα παρω αδεια θα περασω πρωτα απο ολα απο το ΙΑΣΩ να πιω ενα καφεδακι"...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Κιμι αν δε δουλευα θα ερχομουν να την δερναμε μαζι.....:tongue::tongue::tongue:

παντως εχει δικιο το μαρακι ξερω ζευγαρι που εκανε απειρες εξοσωματικες και τελικα η κοπελα εμεινε εγκυος απο μια απλη επαφη που ειχαν και μετα εκανε κ αλλο με φυσιολογικη συλληψη...και μια κοπελα που μαλιστα την συναντησα σημερα στο ΙΑΣΩ ειχαν το ιδιο προβλημα με το δικο μου προσπαθουσε 8 χρονια κ με εξωσωματικη κ τιποτα κ τελικα εκανε 2 κοριτσακια αλλα με αιμοραγιες και στο κρεβατι...τυχερα ειναι αυτα....τα αλλα ειναι τα ασχημα η πρωην πεθερα μου ειχε κανει 13 εκτρωσεις γιατι ο αντρας της δε ηθελε να φοραει προφυλακτικο δεν ειναι τραγικο? 13???? ενταξυ 1 αντε 2 κι αυτες αν ειναι απολυτως αναγκη αλλα 13?

την πεμπτη γεννησε φιλη μου,αθηνα,ειχε κανει 4 εξωσ.με πολλα προβληματα η κοπελα και ο συζηγος 1 στα τοσα καλο και εμεινε φυσιολογικα!!!!!!!!αφου λεγαμε για πλακα οτι θα το βγαλει μαγκαιβερ το παιδι:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

μαρακι κι εγω δε ξερω πως κρατηθηκα ο πατερας μου που ακουσε τις φωνες κ του αξηγησα τι εγινε κοντεψε να παθει εγκεφαλικο...καλα ο Θοδωρης αν ηταν μαζι μου...θα την εδερνε 1000%% θα τον κραταγαμε να μην το κανει ειμαι σιγουρη αφου του ειπα απο το τηλεφωνο τι πεχτηκε κ λεει " οταν θα παρω αδεια θα περασω πρωτα απο ολα απο το ΙΑΣΩ να πιω ενα καφεδακι"...

:lol::lol::lol::lol: σωστος ο θοδωρης!!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

απλα να σας πω κατι ειναι αμαρτια αυτο που θα πω..η κουμπαρα μου την οποια λατρυω εκανε πριν ενα χρονο εκτρωση(30 χρονων ζωο)γιατι εμεινε εγκυος και της λεω καλα μωρη βλαμμενη δεν προσεχατε??απαντηση:ημαστεν στις μεγαλες κα%^&*ες...και σκεφτηκα σημερα Θεουλη μου σε αλλες δινεις παιδια κ τα πετανε κ αλλες παρακαλανε...χρονια....εχω ξαδερφη που πραγματικα προσπαθει απο το 2001!!!!

Ωραία κουμπάρα έχεις:mad:Ξεχυλλίζει από μέσα της το μητρικό ένστικτο,της μοσχάρας(Χωρίς παρεξήγηση!)!

Ευχομαι,μέσα από την καρδιά μου,να το ξεπεράσει η κοπέλα όσο πιο ανώδυνα γίνεται και συμφωνώ με όσα έγραψαν τα κορίτσια!Ολες ξέρουμε παρόμοιες ιστορίες που μετά οι κοπέλες έκαν δυο και τρια παιδιά!

Αυτό που είπε η Ευη Γ. Είναι μεγάλη κουβέντα."Ποτέ δεν θα ξεχάσει αυτή τη νύχτα.........¨" όσα παιδιά και να κάνει.

Πες της ,αν θέλει,να μπει στο φόρουμ του καφέ να δει πόσες παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν.Και οτι μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να ξαναμείνει.

Διαφημίσεις

Η κοπέλα που μου κρατησε το μωρο για να βρεθουμε στο Θησειο ειναι μαια,τωρα τελειωσε και στην αρχη που εκαναν μαθηματα τις ειχαν στις εκτρωσεις και καθαριζαν τους σωλήνες.....τις πρωτες μερες ειχε αρωστήσει γιατι ηταν όλο χερακια και αλλα μελη του σωματος διαμελισμένα μεσα.......

Η εκτρωση ειναι φόνος!!!!!!

Ρε συ πω-πω εμας στο σχολειο μας ειχαν δειξει ντοκιματερ αυτο το γνωστο που λεγεται κραυγη απο τοτε ορκιστικα οτι εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος δεν προκειται ποτε να κανω....κ τωρα που νομιζα οτι ειμαι εγκυος και πως αν δεν κανει λογω καισαρικης μην τυχον μου ελεγε ο γιατρος να το ριξω θα πεθαινα δηλαδη αν δεν ειχα τη μπουμπου θα ελεγα καλητερα να πεθανω εγω απο αιμοραγια παρα να σκοτωσω...αντε ρε κοριτσια ας αλλαξουμε κουβεντα γιατι ειμαι στο τσακ να βαλω τα κλαματα!!:(:(:(:(:(

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Ρε συ πω-πω εμας στο σχολειο μας ειχαν δειξει ντοκιματερ αυτο το γνωστο που λεγεται κραυγη απο τοτε ορκιστικα οτι εκτος αν υπαρχει σοβαρος λογος δεν προκειται ποτε να κανω....κ τωρα που νομιζα οτι ειμαι εγκυος και πως αν δεν κανει λογω καισαρικης μην τυχον μου ελεγε ο γιατρος να το ριξω θα πεθαινα δηλαδη αν δεν ειχα τη μπουμπου θα ελεγα καλητερα να πεθανω εγω απο αιμοραγια παρα να σκοτωσω...αντε ρε κοριτσια ας αλλαξουμε κουβεντα γιατι ειμαι στο τσακ να βαλω τα κλαματα!!:(:(:(:(:(

Και μιας και ειπες ''σχολειο'' να πω και ενα τελευταιο και δεν ξαναλεω τπτ...

εκει λοιπον στις εκτρωσεις περιμεναν ουρά τα κοριτσάκια με τις σχολικές τσάντες στους ώμους......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Η μανα μου η μαλακισμενη εκανε 2 εκτρωσεις γιατι δεν την θελανε τα πεθερικα της επειδη ηταν ξαναπαντρεμενη και ειχε τον αδερφο μου για να μην πουνε οτι τυλιξε τον πατερα μου αν ειναι δυνατον και μετα απο μενα ηθελαν κ αλλο παιδι και αντι για παιδι εκανε 4 φορες εγχειριση για οινομοιωματα και τελικα ολικη αφιαρεση μυτρας στα 32...ο πατερας μου ακομη λεει τι μαλακας ημουν θα ειχα αλλες δυο κορες και η μανα μου πιστευει οτι αυτο που επαθε κ εβγαλε τη μητρα ηταν η τιμωρια της...ο θεος βεβαια δεν ειναι τιμωρος η φυση ομως ειναι!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το βρωμο βιντεο δεν μπορω να το στειλω γιατι ειναι πολυ μεγαλο και δεν ερχεται....ουτε ζιπ.Θα κανουμε αυριο και αλλα κόλπα μπας και τα καταφερουμε.

Σας καληνυχτίζω!!!

Θα τα πόυμε αυριο που θα ειναι μιά νέα μέρα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

παντως ουτε εγω θα κανα εκτρωση αν δεν υπηρχε λογος υγειας του μωρου...οταν αρχισα να βγαινω απο σπιτι μου χε πει ο πατερας μου:αφου εισαι ωριμη να βγαινεις εισαι κ ωριμη για οτι αλλο σου συμβει....αυτο ηταν χεστηκα πανω μου κ εκτος απο Θανο ποτε δεν εκανα τιποτα χωρις προφυλαξη....καλα εγω το ειχ ξεφτυλισει κιολας αλλα φονιας δε γινομαι...κ εγω ετσι θα την τρομαξω την κορη μου..το φοβο μου να χει...

Διαφημίσεις

Και μιας και ειπες ''σχολειο'' να πω και ενα τελευταιο και δεν ξαναλεω τπτ...

εκει λοιπον στις εκτρωσεις περιμεναν ουρά τα κοριτσάκια με τις σχολικές τσάντες στους ώμους......

Κι εμας για να μην κανουμε εκτρωσεις μας τα δειχνανε και να παιρνουμε προφυλλαξεις!!

Η αδερφη του Θοδωρη εκανε περισυ 20 χρονων αυτη και ο αλλος ο μαλακας 31 και δεν ηθελε το παιδι και οχι μονο αλλα τον ψαχνανε να τον βρουνε μετα ο Θοδωρης της ειχε πει οτι αν ηθελε να το κρατησει θα ηταν διπλα της αλλα εκεινη δε μπορουσε κ τελικα απο οτι ειπε ο γιατρος μαλλον ηταν διδυμα....εκανε την εκτρωση και το σκυλομετανιωσε μετα και μας παρακαλεσε οτι αν ποτε καναμε παιδι να το βαφτισει για να φυγει η αμαρτια απο πανω της και καλα κι εμεις με τον Θοδωρη γελαγαμε γιατι απλα ειμασταν μαζι για να περναμε καλα...και ειδατε πως τα εφερε η ζωη??? τελικα θα γινει νονα η μικρη..η οποια δεν το εχει ξεπερασει ακομη!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

παντως ουτε εγω θα κανα εκτρωση αν δεν υπηρχε λογος υγειας του μωρου...οταν αρχισα να βγαινω απο σπιτι μου χε πει ο πατερας μου:αφου εισαι ωριμη να βγαινεις εισαι κ ωριμη για οτι αλλο σου συμβει....αυτο ηταν χεστηκα πανω μου κ εκτος απο Θανο ποτε δεν εκανα τιποτα χωρις προφυλαξη....καλα εγω το ειχ ξεφτυλισει κιολας αλλα φονιας δε γινομαι...κ εγω ετσι θα την τρομαξω την κορη μου..το φοβο μου να χει...

Τον φοβο σου τον έχει το μωρό,ούτως ή άλλω;!Γιατί,το δολοφονικό βλέμμα,το έχεις!Προφανώς σου προέκυψε μετα την μετανσάρκωσή σου!!

Κ μενα ο πατερας μου κατι παρομοιο μου χε πει αλλα εγω λυσσαξα με το τεκνο βλεπεις και να τα τωρα τρεχουμε στο ΙΑΣΩ και κρατιομαστε να μην δειρουμε αυτη τη βλαμενη!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...