Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

από ψυχολογία πως είσαι?εγώ έχω αρχίσει να αγχώνομαι...όχι για κάτι συγκεκριμένο γενικά ...Τι θα γινει,αν με πειράξουν τα φαρμακα,αν θα έχουμε θετικό αποτέλεμα λίγο ψιλιφρικαρω .Ακόμα  δεν έχει βγει και η  απόφαση από την επιτροπη.Αστα να πάνε δηλαδή από ψυχολογία 😔

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι σπιτι...κανω δουλειες..αν μπορεσω θα σας διαβασω αργοτερα...τι ειδα???τι επαθε ρε κιμι η σδερφη σου???κριμα ρε γαμωτο...εγω να σου πω την αληθεια θα ειχα τρελαθει.....

καλα καλε τετοια ωρα δουλειες???

μακαρι να μη συνεβαινε σε καμια κοπελα...:(:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα καλε τετοια ωρα δουλειες???

αστα...ηρθα πτωμα απο την αθηνα επεσα κοιμηθηκα και τωρα τρεχω κ δε φτανω!!!!!4 πλυντηρια σιδερο ειχα αφησει η αθεοφοβη!!!

πραγματι ειναι πολυ οδυνηρο....

παω...πειναει μωρουλι

η αδερφη μου ειναι ΛΕΩΝ εγω ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ....μακρι να το ξεπερασει...ρε παιδια..απο την πρωτη μερα που παντρευτηκε ειχε το αγχος να κανει παιδι....της λεγαμε ολοι να χαλαρωσει κ αυτη μολις αδιαθετουσε ηταν να πεθανει...δεν ξερω περιεργος ανθρωπος,σαν να χε προαισθημα..αφου μμου χε πει μια μερα στο ξεκαρφωτο πριν μεινει εγκυος οτι αν δεν κανει παιδια θα τα αφησει ολα στον βαφτησημιο της...μας εχει βαφτησει τον Χρηστακο..της ειπα ΕΥΗΓ για σενα κ ηρεμησε πολυ...

Κιμι λυπαμε πολυ για την αδερφουλα σου μωρε...πες της να μην το βαλει κατω κουραγιο....

Ελενιτσα θεος ο μικρος με τις ατακες για τα βυζακια...

Λοιπον τα δικα μας πηγαμε στο ΙΑΣΩ για τα ουρα της ζουζους η οποια απο τα κωλοσακουλακια εχει ερεθιστει η περιοχη και ειναι κατακοκκινη την πειραξε απο το Σαββατο που ειχαμε ξαναπαει γιατι αυτοι οι παιδικοι ουροσυλεκτες εχουν κολα πανω και αστα να πανε...παω λεω το ονομα και με φωναζει μια μαλακο κ μου ζηταει το παιδι κ δεν με αφηνει να παω μεσα ξαφνικα ακουω κλαματα του κερατα και τρεχω κ τι να δω το παιδι ανασκελα κι αυτη η αρχιδο αφου ειδε οτι ειναι ερεθισμενο και της το ειπα κι εγω ετριβε με τη γαζα λες κ ειχε το μωρο χωλερα ..... εγινε το ελα να δεις....τεσπα την παιρνω εξω μαζι μου κ αντι να κανει τσισα κανει κακα ξανα παλι τα ιδια με τα σακουλακια...με το που κανει τσισα τι να δω η βλαμενη της ειχε βαλει τρυπιο σακουλακι και δε μαζεψαμε τιποτα...ξανα παλι..ταλαιπωρια τρελη....τελικα δοσαμε κ φυγαμε αλλα στο δρομο το ειχε πιασει υστερια το καημενο το τσιτσιδωσα κ κοιμηθηκε λιγακι..ερχομαι σπιτι την κανω μπανιο κ την ταιζω μετα νυσταζε αλλα απο την υπερενταση δεν μπορουσα να κοιμηθει...το κλαμα της ζωης της εκανε και απο κατω πυρκαγια την παστωσα με κρεμα και να ειμαι κοριτσια πανω κατω κ τιποτα τελικα κοιμηθηκε πριν απο λιγο....τι να πω ειναι μερικες μαλακισμενες αφου δεν εκανα φονο σημερα..αφου η παπαρο το ειδε το μωρο τι το ετριβε σα να μη πω...μου πεταξε κ τη μαλακια οτι κ καλα πολυ καλομαθημενη την εχετε σας λεω σκεφτηκα οτι πρεπει να τελειωνουμε αλλιως θα την ειχα αρπαξει....συγνωμη για τα βρισιδια αλλα ηθελα να τα γραψω για να ξεσπασω...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Ναι ,σε καμμια !!!!!

Εμενα η αδερφή μου στην πρωτη εγκυμοσυνη κόλλησε ερυθρα το εμβριο,οχι αυτή.....κι'ομως !!!!!

Εκανε εξετασεις και κοντρα εξετασεις μεχρι να μην παιρνει αλλο και τελικα ''το έβγαλε''.....πολυ κλάμα αν και δεν ειναι ατομο που κλαιει.

Τωρα εχει ενα κοριτσακι σαν τον Γιαννακη μου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κιμι εγω ειμαι Λεων με ωροσκοπο Αιγοκαιρω...δυσκολη νυχτα ρε γαμωτο...πρεπει να της συμπαρασταθεις οσο μπορεις και το κακο με εμας τα λιονταρια ειναι οτι καταβαθος ποναμε πιο πολυ απο οτι δειχνουμε...περαστικα να ειναι κ αγυριστα βασικα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

α ρε ΖΩΗ τι τραβας και εσυ.....αυριο θα μαι κ εγω ΙΑΣΩ...εσυ δε θα ξαναπας ε??θες να δειρω καμια γιατι δεν ειμαι κ στα καλα μου...πας ΙΑΣΩ για καλυτερα και συναντας τους μεγαλυτερους μαλ*&ες που κυκλοφορουν..εμεις παντως οταν καναμε ραμματα Χρηστακου σε παραρτημα του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ στο βυρωνα οι ανθρωποι ηταν αψογοι..δε μου το πηραν το παιδι στιγμη απο κοντα μου γιατι ουρλιαζε και ηταν 1 χρονου...

να σαι καλα ομορφακια μου..τωρα που μιλησαμε μου πε οτι ο σακος ηταν 8 εβδομαδων και το εμβρυο 5.5....απλα δεν ειναι σαν εμενα..την παιρνει πολυ ευκολα απο κατω δυστυχως...για αυτο στεναχωριεμαι..

ο αντρας της ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΣ ειναι παρα πολυ ωραιος....εχει κ τατου νομιζω....

αρα κιμι μου αυτο ειχε δει ο γιατρος απο την αρχη δεν συμβαδιζαν......

αυτο το εμβρυο δεν ηταν να προχωρησει απο την αρχη,θυμαμαι ο γιατρος ελεγε οτι η φυση ξερει και οταν κατι δεν ειναι σωστο δεν το προχωραει.παντως ενα πραγμα να πεις στην αδερφη σου,απο την στιγμη που εμεινε μια φορα εγκυος θα ξαναμεινει και μαλιστα συντομα!!!!!!!

νομιζω οτι η λιτσα το περιεγραψε με τον καλυτερο τροπο.......ειχα μεινει και εγω φυσιολογικα μια φορα το 2003 αλλα δεν προχωρησε ουτε εμενα,ευτυχως δεν ειχα χρειαστει αποξεση και καταλαβαινω πως ειναι.......

μονο ο χρονος.....και ισως αν μπορει να την παρει ο αντρας της να πανε καμια εκδρομη να ξεφυγει απο εδω,να αλλαξει παραστασεις.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κιμι λυπαμε πολυ για την αδερφουλα σου μωρε...πες της να μην το βαλει κατω κουραγιο....

Ελενιτσα θεος ο μικρος με τις ατακες για τα βυζακια...

Λοιπον τα δικα μας πηγαμε στο ΙΑΣΩ για τα ουρα της ζουζους η οποια απο τα κωλοσακουλακια εχει ερεθιστει η περιοχη και ειναι κατακοκκινη την πειραξε απο το Σαββατο που ειχαμε ξαναπαει γιατι αυτοι οι παιδικοι ουροσυλεκτες εχουν κολα πανω και αστα να πανε...παω λεω το ονομα και με φωναζει μια μαλακο κ μου ζηταει το παιδι κ δεν με αφηνει να παω μεσα ξαφνικα ακουω κλαματα του κερατα και τρεχω κ τι να δω το παιδι ανασκελα κι αυτη η αρχιδο αφου ειδε οτι ειναι ερεθισμενο και της το ειπα κι εγω ετριβε με τη γαζα λες κ ειχε το μωρο χωλερα ..... εγινε το ελα να δεις....τεσπα την παιρνω εξω μαζι μου κ αντι να κανει τσισα κανει κακα ξανα παλι τα ιδια με τα σακουλακια...με το που κανει τσισα τι να δω η βλαμενη της ειχε βαλει τρυπιο σακουλακι και δε μαζεψαμε τιποτα...ξανα παλι..ταλαιπωρια τρελη....τελικα δοσαμε κ φυγαμε αλλα στο δρομο το ειχε πιασει υστερια το καημενο το τσιτσιδωσα κ κοιμηθηκε λιγακι..ερχομαι σπιτι την κανω μπανιο κ την ταιζω μετα νυσταζε αλλα απο την υπερενταση δεν μπορουσα να κοιμηθει...το κλαμα της ζωης της εκανε και απο κατω πυρκαγια την παστωσα με κρεμα και να ειμαι κοριτσια πανω κατω κ τιποτα τελικα κοιμηθηκε πριν απο λιγο....τι να πω ειναι μερικες μαλακισμενες αφου δεν εκανα φονο σημερα..αφου η παπαρο το ειδε το μωρο τι το ετριβε σα να μη πω...μου πεταξε κ τη μαλακια οτι κ καλα πολυ καλομαθημενη την εχετε σας λεω σκεφτηκα οτι πρεπει να τελειωνουμε αλλιως θα την ειχα αρπαξει....συγνωμη για τα βρισιδια αλλα ηθελα να τα γραψω για να ξεσπασω...

αμαν ρε ζωουλα,εγω δεν μπορω να συγκρατηθω θα την εδερνα,εμ πληρωνεις εμ σου λενε και μακακιες:mad::-x:-x ακου καλομαθημενο...μωρο ειναι κυρα μου οχι φανταρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

απλα να σας πω κατι ειναι αμαρτια αυτο που θα πω..η κουμπαρα μου την οποια λατρυω εκανε πριν ενα χρονο εκτρωση(30 χρονων ζωο)γιατι εμεινε εγκυος και της λεω καλα μωρη βλαμμενη δεν προσεχατε??απαντηση:ημαστεν στις μεγαλες κα%^&*ες...και σκεφτηκα σημερα Θεουλη μου σε αλλες δινεις παιδια κ τα πετανε κ αλλες παρακαλανε...χρονια....εχω ξαδερφη που πραγματικα προσπαθει απο το 2001!!!!

απλα να σας πω κατι ειναι αμαρτια αυτο που θα πω..η κουμπαρα μου την οποια λατρυω εκανε πριν ενα χρονο εκτρωση(30 χρονων ζωο)γιατι εμεινε εγκυος και της λεω καλα μωρη βλαμμενη δεν προσεχατε??απαντηση:ημαστεν στις μεγαλες κα%^&*ες...και σκεφτηκα σημερα Θεουλη μου σε αλλες δινεις παιδια κ τα πετανε κ αλλες παρακαλανε...χρονια....εχω ξαδερφη που πραγματικα προσπαθει απο το 2001!!!!

δυστηχως ετσι ειναι κιμι μου.......αλλα τετοια ατομα(οχι προσωπικα για την κουμπαρα σου)τους χρειαζεται μετα να προσπαθουν πολυ καιρο για παιδι,για να καταλαβουν τι εκαναν..........

τα τα πουλανε τα γ.....α τα προφυλακτικα παντου,ετσι για πλακα????

fCS8p3.png

Η κοπέλα που μου κρατησε το μωρο για να βρεθουμε στο Θησειο ειναι μαια,τωρα τελειωσε και στην αρχη που εκαναν μαθηματα τις ειχαν στις εκτρωσεις και καθαριζαν τους σωλήνες.....τις πρωτες μερες ειχε αρωστήσει γιατι ηταν όλο χερακια και αλλα μελη του σωματος διαμελισμένα μεσα.......

Η εκτρωση ειναι φόνος!!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Κιμι αν δε δουλευα θα ερχομουν να την δερναμε μαζι.....:tongue::tongue::tongue:

παντως εχει δικιο το μαρακι ξερω ζευγαρι που εκανε απειρες εξοσωματικες και τελικα η κοπελα εμεινε εγκυος απο μια απλη επαφη που ειχαν και μετα εκανε κ αλλο με φυσιολογικη συλληψη...και μια κοπελα που μαλιστα την συναντησα σημερα στο ΙΑΣΩ ειχαν το ιδιο προβλημα με το δικο μου προσπαθουσε 8 χρονια κ με εξωσωματικη κ τιποτα κ τελικα εκανε 2 κοριτσακια αλλα με αιμοραγιες και στο κρεβατι...τυχερα ειναι αυτα....τα αλλα ειναι τα ασχημα η πρωην πεθερα μου ειχε κανει 13 εκτρωσεις γιατι ο αντρας της δε ηθελε να φοραει προφυλακτικο δεν ειναι τραγικο? 13???? ενταξυ 1 αντε 2 κι αυτες αν ειναι απολυτως αναγκη αλλα 13?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...