Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

απο οτι καταλαβα γιατι εκλαιγε ηταν 8 εβδομαδων ο σακος αλλα 4 εβδομαδων το μωρο..αυριο θα παει για αποξεση κ θα παω κ εγω.της ειπε γιατρος οτι ηταν να γινει δε φταιει κανεις..αν δεν το εβλεπε σημερα θα ειχε αιμα σε καμια βδομαδα το αργοτερο..το πρωτο της ηταν αλλα ρε κοριτσακια πολυ αγχος....αφου πριν να εχει καθυστερηση ειχε κανει 2-3 τεστ.....

εχει μμερες που εγινε..λυπαμαι..θα το ξεπερασει ομως...να μην αγχωνεται..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λιτσακη ειδα τι εγραψες,τελικα εχουν διαφορες μεταξυ τους.......:D

εντωμεταξυ πολυ γκρινια και κλαμα ρε συ τις τελευεταιες μερες.......

ποτε σταματαν αυτα,οεοοοοο?????????

fCS8p3.png

λιτσακη ειδα τι εγραψες,τελικα εχουν διαφορες μεταξυ τους.......:D

εντωμεταξυ πολυ γκρινια και κλαμα ρε συ τις τελευεταιες μερες.......

ποτε σταματαν αυτα,οεοοοοο?????????

αχ,δεν ξερω...μπορει να αρχιζουν ικ δοντακια..

Δεν ξεω ρε κοριτσια κ εγω απο αυτα...αυριο το πρωι θα παω μαζι της να μαθω..σημερα δεν ηταν σε φαση να τη ρωτησω...απο οτι καταλαβα ομως τοπεριμενε ο γιατρος γιατι ενω ειχε παει πριν 15 μερες της ειπε να ξαναπαει σημερα...κατι τον χαλαγε...θα δουμε..τελος παντων το θεμα ειναι να μη τη παρει πολυ απο κατω..το ηθελε τρομερα...κ δεν ειναι κ μεγαλη το 81 γεννηθηκε το σκατο..

να πω κ κατι ασχετο..την ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΦΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ...

Διαφημίσεις

Δεν ξεω ρε κοριτσια κ εγω απο αυτα...αυριο το πρωι θα παω μαζι της να μαθω..σημερα δεν ηταν σε φαση να τη ρωτησω...απο οτι καταλαβα ομως τοπεριμενε ο γιατρος γιατι ενω ειχε παει πριν 15 μερες της ειπε να ξαναπαει σημερα...κατι τον χαλαγε...θα δουμε..τελος παντων το θεμα ειναι να μη τη παρει πολυ απο κατω..το ηθελε τρομερα...κ δεν ειναι κ μεγαλη το 81 γεννηθηκε το σκατο..

να πω κ κατι ασχετο..την ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΦΗ..ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ...

μπορει να μην συμφωνουσε το μεγεθος του σακου με τις εβδομαδες που υποτιθεται οτι ηταν ή μπορει να μην ειδε λεκιθικο ασκο,σιγουρα κατι ειχε δει,εχεις δικιο.

fCS8p3.png

mefh τον ρωτησα...κ δεν θελει να "εμφανιστει"

ειναι ελαχιστα πιο ψηλος απο μενα, που ειμαι πανυψηλη(!), ξανθος, με πρασινα ματια, τεραστιες βλεφαριδες που τις εχει "δωσει" στα ομορφακια, κ φοραει γυαλια (οχι του ικα), κανονικος στο παχος, κ με θεληματικο πηγουνι...

επισης, μου λυθηκε μια απορια σημερα γιατι διαβασα στα ζωδια οτι η αφροδιτη ειναι σε εξαρση στους ιχθυς αυτην την εποχη... δεν ξεκουβαλαει απο εκει μπας κ κοιμηθουμε??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Νεκρα σημερα στο καφε....ή ποτιζετε ολες τους κηπους ή απλα εχετε πεσει ξερες απο την κουραση...εμενα ως συνηθως βαλτεμε στην δευτερη κατηγορια...καληνυχταααα!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

να σαι καλα ομορφακια μου..τωρα που μιλησαμε μου πε οτι ο σακος ηταν 8 εβδομαδων και το εμβρυο 5.5....απλα δεν ειναι σαν εμενα..την παιρνει πολυ ευκολα απο κατω δυστυχως...για αυτο στεναχωριεμαι..

ο αντρας της ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΣ ειναι παρα πολυ ωραιος....εχει κ τατου νομιζω....

ante kalhnyxta κι απο μενα κοριτσαρες...

ομορφακια εγω τον ανδρα σου τον προλαβα στο φορουμ που ειχες βαλει μια φωτο σας απο βαφτισια..χωρις το μωρο φυσικα!!!καλος ειναι!!:tongue:;);)

να σαι καλα ομορφακια μου..τωρα που μιλησαμε μου πε οτι ο σακος ηταν 8 εβδομαδων και το εμβρυο 5.5....απλα δεν ειναι σαν εμενα..την παιρνει πολυ ευκολα απο κατω δυστυχως...για αυτο στεναχωριεμαι..

ο αντρας της ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΣ ειναι παρα πολυ ωραιος....εχει κ τατου νομιζω....

οσοι μου λεγαν τοτε να μην αγχωνομαι θα κανω παιδακια ξερεις τι ελεγα?τι λενε τωρα οι μα...ες?????εχω τον πονο μου κι αυτοι...κοιτουσα τις γκαστρουλες και μου ερχοταν να βαλω τα κλαματα....σε παιδικα παρτι που μας καλουσαν φιλοι δεν πηγαιναμε ια να μην βλεπω παιδακια....ασε ξερω τι τραβαει...σιγα σιγα..ο χρονος ειναι η καλυτερη γιατρεια...και σε 6 μηνες εμεινα στο στρατο...

ειμαι σπιτι...κανω δουλειες..αν μπορεσω θα σας διαβασω αργοτερα...τι ειδα???τι επαθε ρε κιμι η σδερφη σου???κριμα ρε γαμωτο...εγω να σου πω την αληθεια θα ειχα τρελαθει.....

παντως η σημερινη νυχτα θα της φανει αιωνας...και θα τη θυμαται σε ολη της τη ζωη οσα παιδακια κι αν κανει..μην της το πεις φυσικα αυτο..στασου πλαι τη και θα το ξεπερασει...ειμαστε δυνατοι οι ανθρωποι...τι ζωδιο ειναι?εσυ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...