Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Ελενακι λεει μονο ποτε ΠΡΕΠΕΙ να ξυπναμε το μωρο για να θηλασει...αλλα εσυ μην αγχωνεσαι ρε...σου ξυπναει και την νυχτα για να φαει οποτε που εμενα τωρα δεν ξυπναει...εκεινος ξερει ποτε πειναει...απλα αν πιανει πιπιλα φροντιζε τις υπολοιπες ωρες να τρωει λιγο πιο συχνα γιατι μπορει να πεινασει και να παρηγοριεται με αυτην...επισης βαζε τον να κατσει και λιγο παραπανω για πιπιλισμα μην τυχον και αντιμετωπισεις προβλημα στην παραγωγη...εν πασει περιπτωση μπορει να ειναι κατι παροδικο και να το σταματησει απο μονος του...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ξύπνιο να είναι....

Εφαγε 9 κοιμηθηκε μεχρι τις 10 και μετα απο τις 12 που ηταν να ξαναφαει προσπαθουσα συνεχια και δεν ηθελε.Μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 1 και μετα στις 2 και μιση που ξανακοιμηθηκε τον εβαλα κοιμισμενο και εφαγε......

Σε μπερδεψα έ ?

Αν αρνειται μην τον πιεζεις...εκεινος ξερει ποσο και ποτε θελει να φαει..δεν ειναι νεογεννητο...εγω αυτης της αποψης ειμαι!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλέ ξύπνιο να είναι....

Εφαγε 9 κοιμηθηκε μεχρι τις 10 και μετα απο τις 12 που ηταν να ξαναφαει προσπαθουσα συνεχια και δεν ηθελε.Μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 1 και μετα στις 2 και μιση που ξανακοιμηθηκε τον εβαλα κοιμισμενο και εφαγε......

Σε μπερδεψα έ ?

:tongue::tongue::tongue:

Αν αρνειται μην τον πιεζεις...εκεινος ξερει ποσο και ποτε θελει να φαει..δεν ειναι νεογεννητο...εγω αυτης της αποψης ειμαι!
κι εγω αυτο πιστευω στην τελικη..
Παω να κανω καμμια δουλεια...ο μικρος κοιμαται σερι απο τις 16:00...
τυχερη!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Και εγω ετσι λέω.

Ισως να εχει και κανενα θεμα με τα δοντια του και γι'αυτο να το κανει.

Γενικα ομως τρωει ....θα το πω και στην ντοκτορ που θα παμε την πεμπτη για εμβόλιο και βλεπουμε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

κοριτσακια εμενα δε μου βγηκανε τα γελια σε καλο...η αδερφουλα μου εχει παλλινδρομη κυηση και την εχει παρει πολυ μα πολυ απο ακατω..αυριο πρωι ΙΑΣΩ για αποξεση...σκαταα

αχ μωρε....πόσων εβδομαδων???τι της ειπε ο γιατρος?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

παντως ο δικος μου απο την εβδομαδα που ημουν υποπτευθηκε τη θρομβοφιλια που ειναι ενδειξη παλινδρομησης..και φυσικα επεσε μεσα...;)

Εγω μαλλον ημουν αυτη...και μην με καταραστεις για το γαλα γιατι αν μου κοβοταν καταθλιψη θα παθαινα...αφου με ξερεις...:cool: Να με καταραστεις να χασω τα 5 κιλα που μου εχουν μεινει...γινεται????:tongue::tongue::tongue:

Αλβανεζες????Καλα τυφλος ηταν αυτος???Αφου μοιαζετε με εξωτικες Μολδαβες...:tongue::tongue:Ηθελα να εβλεπα το βλεμμα της Αλεκας...χαχαχαχα :lol::lol:

.:mad:

.....καλα μαρη...δε σεβαστηκες τα κιλα μου??? Τα χρονια μου??? Το αδειο μου βυζι????? Τιποτα? και πηγες και με εβγαλες σαν τον Κουασιμοδο....φτου σου!

Που να κυνηγας τον Παυλιτο και να μη σου καθεται για τους επομενους εξι μηνες...:tongue:

...Προχωραω με την Ελενη και λεει ενα παιδακι διπλα μας (καμια 25αρια χρονων)...αυτες τις δυο τις αλβανεζες...Προφανως κατι εξηγουσε στο φιλο του αλλα η Ελενιτσα ως σουπερ χιουμοριστρια μου λεει 'καλεεεε με ειπανμ αλβανεζα!' Σκασε μαρη και για τις δυο μας ειπαν:-):smile:...ε και τωρα μας εμεινε!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

παντως ο δικος μου απο την εβδομαδα που ημουν υποπτευθηκε τη θρομβοφιλια που ειναι ενδειξη παλινδρομησης..και φυσικα επεσε μεσα...;)

σορι.. αιτια παλινδρομησης ηθελα να πω..

.....καλα μαρη...δε σεβαστηκες τα κιλα μου??? Τα χρονια μου??? Το αδειο μου βυζι????? Τιποτα? και πηγες και με εβγαλες σαν τον Κουασιμοδο....φτου σου!

Που να κυνηγας τον Παυλιτο και να μη σου καθεται για τους επομενους εξι μηνες...:tongue:

...Προχωραω με την Ελενη και λεει ενα παιδακι διπλα μας (καμια 25αρια χρονων)...αυτες τις δυο τις αλβανεζες...Προφανως κατι εξηγουσε στο φιλο του αλλα η Ελενιτσα ως σουπερ χιουμοριστρια μου λεει 'καλεεεε με ειπανμ αλβανεζα!' Σκασε μαρη και για τις δυο μας ειπαν:-):smile:...ε και τωρα μας εμεινε!;)

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

απο οτι καταλαβα γιατι εκλαιγε ηταν 8 εβδομαδων ο σακος αλλα 4 εβδομαδων το μωρο..αυριο θα παει για αποξεση κ θα παω κ εγω.της ειπε γιατρος οτι ηταν να γινει δε φταιει κανεις..αν δεν το εβλεπε σημερα θα ειχε αιμα σε καμια βδομαδα το αργοτερο..το πρωτο της ηταν αλλα ρε κοριτσακια πολυ αγχος....αφου πριν να εχει καθυστερηση ειχε κανει 2-3 τεστ.....

απο οτι καταλαβα γιατι εκλαιγε ηταν 8 εβδομαδων ο σακος αλλα 4 εβδομαδων το μωρο..αυριο θα παει για αποξεση κ θα παω κ εγω.της ειπε γιατρος οτι ηταν να γινει δε φταιει κανεις..αν δεν το εβλεπε σημερα θα ειχε αιμα σε καμια βδομαδα το αργοτερο..το πρωτο της ηταν αλλα ρε κοριτσακια πολυ αγχος....αφου πριν να εχει καθυστερηση ειχε κανει 2-3 τεστ.....

:-(:-(:-(

το ήθελε πολύ έ?:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ατυχιες μπορουν να συμβουν σε ολες... πως το καταλαβε ομως?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αμαν βρε κιμη μου λυπαμαι:-(:sad::-(:sad: πολυ............

αλλα αυριο που θα τις κανουν αποξεση θα το στειλουν για ελεγχο και ετσι θα δουν ποια ηταν η αιτια.

οτι θα κανει αλλο,αυτο ειναι σιγουρο αλλα δυστηχως το αγχος κανει πολυ κακο.....θυμαμαι ο γιατρος μου ελεγε,μην εισαι αγχωμενη το πνιγεις το μωρο......

fCS8p3.png

ρε συ Κιμι...σιγουρα παλινδρομησε ή μηπως απλα συνελαβε πιθο αργα?? Πες της να κανει μια χοριακη πριν κανει αποξεση...Εχουν συμβει και τετοια λαθη για αυτο το λεω

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...