Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Όχι κάπως καλύτερη, πολύ καλύτερη! Καλή επιτυχία να έχεις!

Ε το λέω γιατί ιδανικά πρέπει να είναι κάτω από 10. Ευχαριστώ ❤️

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελεία! Πολύ καλύτερη εικόνα σε αυτόν τον κύκλο. Καλή επιτυχία 🤞 Σε ζηλεύω που έχεις τόσο μικρούς κύκλους 😭 εγώ ακόμα περιμένω περίοδο από 5 Γενάρη 😭😭😭

Γενικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ίσως νιώσεις λίγο παραπάνω κουρασμένη, ίσως λόγο πρηξίματος να νιώθεις πιο δυσκίνητη, ίσως λίγους πόνους στη μέση. Τα ωάρια δεν σπάνε επειδή ζορίστηκες αλλά γιατί οι ορμόνες είναι σε τέτοιο επίπεδο να γίνει ωορρηξία. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι αν είναι πολλά να έχεις πόνο/δυσφορία και με το βάρος ρισκάρεις ίσως κάποια πιθανή συστροφή. Γενικά το βάρος είναι εχθρός για την μήτρα μας. Καλό είναι να αποφεύγουμε το βάρος αλλά καταλαβαίνω πως δυστυχώς δεν γίνεται πάντα. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου είναι να μην παραλείπεις τις ασκήσεις κεγκελ και να σηκώνεις το βάρος σωστά και όχι άτσαλα. Αν νιώθεις πως δεν αντέχεις μπορείς να πάρεις άδεια και να ξεκουραστείς. Σίγουρα όμως θα χρειαστείς άδεια στην εμβρυομεταφορά και για όσο διάστημα θα περιμένεις μετά γιατί αν το περιβάλλον της δουλειάς σου είναι πολύ κουραστικό μάλλον δεν θα σε αφήσει ο γιατρός σου να επιστρέψεις. Η αλήθεια είναι πως εγώ μετά την ωοληψια δεν επέστρεψα στην καθημερινή μου ρουτίνα για 1-2 μέρες, έκατσα να ξεκουραστώ το είχα ανάγκη. 

Στη φάση που είμαι με τις συνεχείς ωοληψιες (που αισίως πάω στη 10η τώρα) βολεύει να έχω μικρό κύκλο η αλήθεια είναι. Πάντα μικρούς κύκλους είχα αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει μικρύνει κατά 1-2 μέρες.

Επισης βγήκε μια εξέταση που είχα κάνει στον «αξιαγάπητο» ενδοκρινολόγο που είχα κάνει για αντί-ωοθηκικα αντισώματα και βγήκαν αρνητικά. Έκοβε το χέρι του πως θα έχω αυτοάνοσο για την ΠΩΑ.

• Μου αρέσει 2
      • Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ...τι δυσκολο να σαι μονος!!!τωρα πρεπει να πλυνω το στρατο που τα εκανε κ μετα να ταισω τα μωρα κι αυτον φυσικα....ο λουκας ειναι στη δουλεια..ευτυχως θε ερθει η αδερφη μου σε λιγο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια εμενα δε μου βγηκανε τα γελια σε καλο...η αδερφουλα μου εχει παλλινδρομη κυηση και την εχει παρει πολυ μα πολυ απο ακατω..αυριο πρωι ΙΑΣΩ για αποξεση...σκαταα

αχ...τι δυσκολο να σαι μονος!!!τωρα πρεπει να πλυνω το στρατο που τα εκανε κ μετα να ταισω τα μωρα κι αυτον φυσικα....ο λουκας ειναι στη δουλεια..ευτυχως θε ερθει η αδερφη μου σε λιγο...

Αχ,ρε Λέτσα και μετά μιλάμε και εμεις για κούραση!Τί να πείτε και εσείς οι τριτομανούλες και ρεσσερομανούλες;;;;;Κουράγι κανα δυό χρόνια και μετά θα είσαι πιο χαλαρα(λέμε τώρα)!

κοριτσακια εμενα δε μου βγηκανε τα γελια σε καλο...η αδερφουλα μου εχει παλλινδρομη κυηση και την εχει παρει πολυ μα πολυ απο ακατω..αυριο πρωι ΙΑΣΩ για αποξεση...σκαταα

Αμαν ρε Κίμη!!!Κρίμα την κοπέλα!!Προσπαθεί καιρό;;

Ο μπέμπης ειναι στο ριλαξ και τρεχει ο Γιαννης και του τραβαει την σαλιαρα και του λεει ''καλέ μωρό μπορεις να τρως κατι βυζιά και οχι σαλιαρες και κουβερτες''.......:lol:

''Αχ αυτα τα μωρα δεν καταλαβαινουν τι τους λενε οι μεγαλοι''....

''του ειπα και να μην σε κλωτσαει γιατι εσυ του δινεις τα βυζια να τα τρωει''...:lol:

αγορι μου..........:P:p:p

ειναι οντως ΠΟΛΥ χαλια... πολλα νευρα....

οοοχιιιιιι ρε συ........ την επομενη φορα ολα θα πανε καλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ξεχασα......καλημεεεερααααα, καλη εβδομαδα σε όλες μας.

Μαριανθη, ο μικρος σημερα χεστηκε στις 6.30!!!! Ετσι γιατι ειπα θα σε ενημερωνω. φιλακια

Αααα ολα και ολα...παντα λορδος στο χεσιμο ο μπεμπουλης!!!!:tongue:

Kαλημέρα,

Κακούργίεεεεεςςςςς.....πέσατε να με φάτε και μου κανατε και σαμποτάζ......

Εγω την ανεβασα την φωτο αλλα δεν την τραβηξα!!!!!!!.....διπλα στην Αλέκα καθόμουν ολη την ωρα δεν κουνηθηκα απο την θεση μου και φαινεται και το λεπτο λεπτό χερακι μου στην φωτο.

Απο απέναντη τραβηχτηκε.......καποια αλλη παραφύλαγε για να αποθανατησει την πόζα!!!!!

Η Ομορφάκια δεν ειναι γιατι εκτος οτι φαινεται και αυτη στην φωτο θα την τραβαγε κουνημένη γιατι στο λιγοστο βιντεο που τραβηξε χρειαστικε για να το δω να παρω δραμαμίνη για την ναυτία......

Ποια ειναι ????? η Μαριάνθη???? η Μαρλέν???? η Αγγελα???

ΑΥΤΕΣ ηταν απο εκεινη την πλευρα.

Οποια ειναι να το μαρτηρησει γιατι θα την καταραστω.

την Μαριανθη να μην εχει γαλα

την Μαρλεν να μην ξαναπαιξει και να μην ξαναφαει ξηροκάρπια

την Αγγελα να σβήσει το τατουαζ και να κρεμασει κιόλας.

Σκουλικαντέρεεεεεςςςςς, που κόντεψα να τσακιστώ στον γυρισμό για το αυτοκίνητο και η Αλέκα επέισης......και σαν να μην εφτανε αυτό μας ειχαν πει και Αλβανέζες οταν ερχόμασταν.

Εγω μαλλον ημουν αυτη...και μην με καταραστεις για το γαλα γιατι αν μου κοβοταν καταθλιψη θα παθαινα...αφου με ξερεις...:cool: Να με καταραστεις να χασω τα 5 κιλα που μου εχουν μεινει...γινεται????:tongue::tongue::tongue:

Αλβανεζες????Καλα τυφλος ηταν αυτος???Αφου μοιαζετε με εξωτικες Μολδαβες...:tongue::tongue:Ηθελα να εβλεπα το βλεμμα της Αλεκας...χαχαχαχα :lol::lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Αντε, φεύγει και ο Φεβρουαριος σε λιγο, ν' ανοιξει και λιγο ο καιρος!!!

Αλέκα, ναι, να κανονισουμε εκτος Αθηνων,οχι στη Λαμια φυσικα!!

Ομορφακιον, ουτε ο αντρας εχει φατσοβιβλιο, δεν πειραζει, σας ειδαμε απο το πειραιωτικο διδυμο!!!

Καλα, τωρα που ειπες τη Μαριανθη Πατσουρου, νομιζεις οτι την εβρισες;;; κοπλιμαν της εκανες!! Χιχιχι!!!

Ρε σεις...ντροπη ειναι, οι γυναικες ειναι επιστημονες θα το δουν και θα φριξουν.:confused::confused::confused: Ειχε βρει η κιμι ενα ωραιο...καλυτερα να με λετε ετσι.:P

nai nai nai!!!!!tsipouraaaaaaaa

Καλα εσυ Ορεστη Μακρη στο 18 ανω θα σε βρω μετα απο λιγο...:tongue::tongue:

Οσο για τα βυζια σου μια ματια εριξα μαρη που το ντεκολτε εφτανε στην κοιλια...καθαρα επιστημονικα δες το το θεμα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημεραααα.μπηκα για λιγο γιατι παεριμενουμε παιδιατρο...οχι για το μωρο..για μενα..κ εγω μωρακι ειμαι...παιδια πραγματι τελεια περασαμε χθες..να σκασεις ΜΕΦΗ....

λοιπον συμφωνα με την ΜΑΡΙΑΝΘΗ οπως καταλαβα σημερα..τα μωρα που θηλαζουν δε θελουν καν πανα......μαθαινουν κατευθειαν την τουαλετα..τα υπολοιπα μαθαινουν γυρω στα 10..ααα και αμεσως να πας να τα αλλαξεις τα μη θηλαζοντα εχουν συγκαει στανταρ....

αχχχ μωρη ρουφιανα εχε χαρη που ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω το σημειο που το εχω διαβασει.:mad:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ναι ναι Περαμα..... επισης Χαλκιδα που ειναι κ διπλα να παμε....ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??αν μαζευτουμε ΠΕΡΑΜΑ εγω θα ερθω με τον Καρδιτσιωτη...δεν παιζει με τιποτα να ερθω μονη μου,,,

Μην μας απειλεις εμας...εσενα μετα βιας σε ανεχομαστε αν φερεις και τον αντρα σου καηκαμε!!!!:tongue:

Δεν υπαρχει αυτο που ζω....

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι η γενικη κ η καλλιεργια ουρων που καναμε στο Ιασω της μπεμπας εδειξε παλι κατι αλλα πρεπει να κανουμε ΠΑΛΙ επαναληψη και θα την παω παλι σημερα....τελικα ΠΟΣΕΣ φορες θα παρουμε ουρα ΕΛΕΟΣ πια κ τι σκατα ειναι αυτο πια το μικροβιο που το ψαχνουμε τοσο πολυ....και καλα για να μην δοσουμε αντιβιωση χυμα!! τι να πω πια δε μπορω αλλο εχεις και τον αλλον επειδη ταξιδευει κ γα...ται στην κουραση την πληρωνω εγω λες κι εγω καθομαι...μου τη λεει και για το μωρο οτι και καλα αν παθει κατι θα μας σκισει ολους....αμα τον καβαλαει ο διαολος κι αυτον ειναι για χαστουκια ετσι μου ρχεται να τον στειλω στη μανα του να υσηχασω αμαν πια!!! Δε μπορω ρε κοριτσια αλλο θα παω στον ψυχιατρο...στη δουλεια τρεχω, με το σπιτι τρεχω, με το παιδακι τρεχω, με τη μανα μου τρεχω, με μενα τρεχω...ποσο ακομα παλικαρια!!!! ΕΝΑΣ δε μπορει να βρεθει να μου πει οπα μπαστα εγω ειμαι για σενα.....κουραστηκα ρε γαμωτο!!!!:(:(:(:(:(

εγω απο το αγχος για να ειναι ολα καλως καμωμενα και να μην βρισκει τπτ να πει ο Παυλος εδω και δυο μερες ποναει το στομαχι μου...μαλλον για νευρωση το παω και δεν την γλιτωνω...:(

εμενα εχει ξεκινησε πριν κανα μηνα να προσπαθει να πει αγκου κ τις τελευταιες 15 μερες λεει συνεχεια και μιλαει μονη της στα παιχνιδια της και φωναζει και γελαει τρελα σκετη ειναι!!

Λοιπον εγω φωναξα τη γιατρο γιατι εκανε εμμετους παλι παρολο που της διναμε γαλα με αλευρι, αντιαναγωγικο...αραιωσαμε το γαλα κ τα πηγε μια χαρα μολις της το δοσαμε κανονικο ξανα εμμετους και της το αλαξαμε, η γιατρος οταν την εξετασε δεν ειδε κατι κ σκεφτηκε να κανουμε μια εξεταση ουρων προληπτικα γιατι ειπε μπορει να εχει ουρολοιμωξη και να το εκδηλωνει με εμμετους...κι ετσι ξεκινησαμε συνηθως μοιριζουν κ τα ουρα ασχημα της μπουμπους δε μοιριζουν..ρε κοριτσια εσεις τι τους φορατε? pampers?babylino?libero? τι?

Εμεις φοραμε τα pampers τα πρασινα τεσσαρι νουμερο γιατι με τα πιο μικρα καταχεζαμε τον κοσμο και επλενα σαν δαιμονισμενη. Οσο για τα αγκου οχι ο δικος μου δεν λεει...λεει αλλα...εεε οοοο αααα ιιιιι και οταν με κατσαδιαζει λεει κατι ασυναρτησιες δικες του...απλα οταν με βριζει το καλαταβαινω απο τον τονο της φωνης του...:cool:

λοιπον... τα νεα...

η αδερφη μου εκλεισε τα βαφτιστικα σημερα. ΧΩΡΙΣ εμενα! απο τον demetrios, you know..., με θεμα τον μικρο πριγκηπα. αλλα δεν μου λεει τπτ η παλιοκατσικα.

επισης μου ειπε οτι ξεπουληθηκε, κ το δωρο του κουμπαρου θελει να ειναι τα ρουχα της, γιατι μαλλον θα ερθει με το τζιν διαφορετικα.

Εχει παρα πολυ ωραια βαπτιστικα...εγω το νυφικο μου απο εκει το πηρα...καλοφορετα Ελενη μου με το καλο.

Συμφωνώ!! Ειδικά αν πληρώνω μετρητοίς. Ολο και κάτι κόβουν. Η μισή ντροπή δική μου και η μισή ντροπή δική τους.

Πάνες φοραμε pumpers τα κίτρινα νουμερο 2 ακόμα. Και ο Μαρκελλος τα μωβ. Να δω ποτε θα τα κόψει.

Συμφωνω...παντα ζηταω καλυτερη τιμη γιατι ειμαι και τσιφουτω...:lol:

Θα τα κοψει οταν του τα κοψεις εσυ Μαρκελλακι μου γλυκο...:wink:;-)

Ο μπέμπης ειναι στο ριλαξ και τρεχει ο Γιαννης και του τραβαει την σαλιαρα και του λεει ''καλέ μωρό μπορεις να τρως κατι βυζιά και οχι σαλιαρες και κουβερτες''.......:lol:

''Αχ αυτα τα μωρα δεν καταλαβαινουν τι τους λενε οι μεγαλοι''....

''του ειπα και να μην σε κλωτσαει γιατι εσυ του δινεις τα βυζια να τα τρωει''...:lol:

αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε παιδιατρο καναμε το πενταπλο και μετρηθηκαμε...66 εκατοστα 6550 και 41 η κεφαλα μας...κοιμομαστε τωρα ενα διωρο συνεχομενο αφου φαγαμε τον Αγλεωρα πιο πριν... ρουφιανες ποσα γραψατε πια...μια ωρα διαβαζω!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Δύσκολα ειναι Ευάκι μου και περισσοτερο στο πως θα απασχολησουμε τα μεγάλα μας παιδακια για να μην κρεμονται απο τις φούστες μας και να μας αφηνουν να περιποιουμαστε τα μωρα.

Κρίμα βρε Κίμη...:-(:-(:-(

Τουλάχιστον στηριξε την ψυχολογικά οσο μπορείς και δειξε της και ποστ απο το παρεντς με μαμαδες που ειχαν το ιδιο προβλημα και τωρα εχουν γεννησει η ειναι εγκυος,πίστευω να την βοηθησει λίγακι....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

της ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασει αν κ ξερω τι μαρτυριο ειναι..

το ιδιο επαθα κι εγω στην 12η εβδομαδα πριν κανω το στρατο...κ τωρα τα εχω 3!!!!πες της κ το δικο μου παραδειγμα...εχει αλλο ειπαμε η το πρωτο ηταν??σε ποια εβδομαδα?

Βρε Μαριάνθη,

λέι τπτ το βιβλιο του θηλασμου για το καθε ποσες ωρες πρεπει να τρωει το μωρο????

Σημερα εφαγε στις 9 και μετα στις 14.30 (τον εβαλα κοιμισμένο)δεν ηθελε με τπτ μολις εβλεπε οτι τον πηγαινα προς το βυζι εκλαιγε...και χθες τα ιδια εκανε.

Λες να του αρεσει καλητερα η σαλιαρα και η κουβερτα???:confused:

Διαφημίσεις

Οχι ρε φουστη μου!!!!!!!!Τι να πω ρε κιμι μου...:(:(:( Γαμωτο.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Βρε Μαριάνθη,

λέι τπτ το βιβλιο του θηλασμου για το καθε ποσες ωρες πρεπει να τρωει το μωρο????

Σημερα εφαγε στις 9 και μετα στις 14.30 (τον εβαλα κοιμισμένο)δεν ηθελε με τπτ μολις εβλεπε οτι τον πηγαινα προς το βυζι εκλαιγε...και χθες τα ιδια εκανε.

χμμμ....θα το ψαξω ενδελεχως και θα σου απαντησω ....

waWmp3.png

9LyAp3.png

αχ μωρε....πόσων εβδομαδων???τι της ειπε ο γιατρος?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βρε Μαριάνθη,

νομιζω ως ασχετη παντως οτι ειναι πολλες οι ωρες αποστασης βρε ελενη...η πρωτη παιδιατρος που ειχαμε ελεγε αν κοιμαται την ηερα το πολυ στις 4μισι ωρες να τα ταιζουμε..τωρα αυτα που θηλαζουν θα ελεγα κ πιο συχνα..

νομιζω ως ασχετη παντως οτι ειναι πολλες οι ωρες αποστασης βρε ελενη...η πρωτη παιδιατρος που ειχαμε ελεγε αν κοιμαται την ηερα το πολυ στις 4μισι ωρες να τα ταιζουμε..τωρα αυτα που θηλαζουν θα ελεγα κ πιο συχνα..

Καλέ ξύπνιο να είναι....

Εφαγε 9 κοιμηθηκε μεχρι τις 10 και μετα απο τις 12 που ηταν να ξαναφαει προσπαθουσα συνεχια και δεν ηθελε.Μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 1 και μετα στις 2 και μιση που ξανακοιμηθηκε τον εβαλα κοιμισμενο και εφαγε......

Σε μπερδεψα έ ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...