Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσαρες!!!Ελενη 1 τελεια το μωρακι σου!!ειδες τσαμπα αγχωθηκαμε βρε κοριτσι!!!με τη θετικη ενεργεια ολων τον κοριτσιων και των μωρων μας αντιστοιχα κανενα μωρακι μας δεν θα παθει τιποτα κοριτσακια μου!!!

λοιπον εγω απο χθες ημουν χαλια ψυχολογικα και σημερα το πρωι πηγα τζαμπο και εκανα μια μινι καταθεση....την υπολοιπη θα την κανω μετα τις γιορτες γιατι θα εχει πολυκοσμια τωρα..και μη φανταστειτε,κατι πιπιλες και κατι ψιλολογια πηρα αλλα πολυ χαρηκα!ο μπεμπακος μου τρωει τρωει τρωει ζωη να χει το πουλακι μου αλλα νομιζω οτι απο το πολυ φαγητο θα κανει μπαμ....μαρλενακι καλως ηρθες!ελενη 26 δεν πειραζει που δε θηλαζεις,πρεπει να κανεις τα παντα για το μικρουλι σου!

αλλα δεν θυμαμαι....

ααα!..ιωαννα γιατι δεν κοιτας και στο ebaby για καροτσι??εγω απο εκει το πηρα και μαλιστα πηρα της peg perego και ειναι πολυ καλο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστυχώς και στο ebaby τα περισσότερα είναι σε έλλειψη. Στη φάση που βρισκόμαστε μάλλον θα πάρουμε κάτι από εδώ για να μπορέσουμε να το τεστάρουμε ιδιοις όμασι. Εκτός αν οι τιμές που θα βρούμε θα είναι απαγορευτικές.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Δυστυχώς και στο ebaby τα περισσότερα είναι σε έλλειψη. Στη φάση που βρισκόμαστε μάλλον θα πάρουμε κάτι από εδώ για να μπορέσουμε να το τεστάρουμε ιδιοις όμασι. Εκτός αν οι τιμές που θα βρούμε θα είναι απαγορευτικές.

η αληθεια ειναι οτι εγω το ειχα παραγγειλει 1 μηνα πριν γεννησω γιατι ηταν απο τα καινουρια και επρεπε και οι ιδιοι να το παραγειλουν αλλα ευτυχως ηρθε σε 20 μερες σε μενα!ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ!τελεια..εγω ελεγα θα γεννησω και πορτ μπεμπε να βαλω το μωρο δε θα χω αλλα ημουν τυχερη!!!θες καποιο συγκεκριμενο της inglesina??εννοω χρωμα??μηπως δω τιποτα τωρα που χαζευω στο νετ!και θες να χει τα παντα η μονο καροτσι?

Απ' ότι είδα έχει ετοιμοπαράδοτο μόνο το ecru στο zippy free αλλά δεν υπάρχει και το αντίστοιχο κάθισμα αυτοκινήτου. Στο μωβ που θέλαμε υπάρχει το κάθισμα αυτοκινήτου αλλά δεν υπάρχει το καρότσι.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερουδιαααααα!!!!

Ευανθια εχεις πολυ δικιο. Ειναι απαραιτητη προυποθεση το να μπορεις να βρεις αμεσα τον παιδιατρο!!Αλλαξε την.

Δαλιδα μου σε καταλαβαινω και σε συμπονω απολυτα...εγω χτες ειχα το μωρο να κλαιει και να προσπαθω να το ηρεμησω στην αγκαλια μου πανα-κατω και τι γυρναει και μου λεει ο Παυλιτος που ειχε στρογγυλοκαθισει να φαει (εγω εννοειται ειχα λιμοκτονισει)...¨"ρε μωρο παρε το τηλεκοντρολ και κανε κανενα zaping" Μιλαμε φρικαρα...λεω δεν μπορει να εισαι τοοοοοοοοοοοοοσο γαιδουρι. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! Τι να πεις...σαν τη μανουλα κανεις.

Ελενακι ΜΠΡΑΒΟ πολυ χαρηκα που διαβασα οτι ολα πηγαν καλα και ηρεμησατε...

Αυριο θα παω να κανω το εμβολιο. Αν ψωφισω θα αφησω καποιον να σας το πει μην το κανει και καμμια αλλη και παθει τα ιδια :ΡΡΡΡ

Χτες περασαμε εφιαλτικα...παλευαμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 12 γιατι το γαλα δεν του εφτανε. Τελικα κατεβασα μετα και ολα καλα. Σημερα θα στολισω ετσι για να μπουμε στο κλιμα σιγα σιγα...

Θεανουλα αντε που χαθηκες?????Ασε το καφε του θηλασμου και περνα και καμμια βολτα και απο εδω!!!

Bρε Μαριάνθη μου αφού θηλάζεις σε αφήνει η παιδίατρος να το κάνεις?

Εμένα μου είπε όσο της δίνω δικό μου να μη κάνω ούτε το απλό της γρίπης!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΕΛΕΝΗ1 Κ ΕΛΕΝΗ 26 ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΚΑΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΖΩΗ Κ ΜΑΡΛΕΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!!!ΖΩΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕΣ ΜΕΤΑ??ΠΟΝΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ?ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΦΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΙΑΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ???

ΑΧΧΧ ΕΜΕΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΓΕ Κ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑΣ Κ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΑΥΡΙΟ Κ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΔΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ...ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ!

ΑΣΠΑ ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ??

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ!!ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ!!ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ Κ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ Κ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Κ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ Κ ΕΞΩ!!

ΚΑΛΑ ΓΩΓΟΥΛΙ Κ ΕΛΕΝΗ26 ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙΑ!!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ NEXT YEAR!!:P

PlbZp2.png

Άσπα ευχαριστώ.

σιγα βρε!!χαρα μου να ψαχνω ειδη μπεμπε!!!ασε που βλεπω οτι ειναι κ πολυ ωραιο καροτσακι και οταν ηταν να παρω εχω ειχα κολλησει σε αυτο που πηρα!!βεβαια ειναι τελειο αλλα κουβεντα να γινεται τωρα!δυστυχως ομως δεν βρηκα κατι σε αυτα τα μαγαζακια που εχω παραγγειλει κατα καιρους διαφορα..βασικα δεν βρηκα το μωβ...

Διαφημίσεις

Αφήστε που πρέπει να τρέξω για να αγοράσουμε καρότσι. Είχαμε πει ότι θα το παίρναμε (της inglesina) από το bimbomarket μετά την γέννα για να μαζέψουμε και τα αντίστοιχα λεφτά. Όμως επειδή τώρα τον Νοέμβριο άλλαξε κολεξιον η Inglesina τα καροτσια της δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και πρέπει να τα κάνεις παραγγελία με παράδοση ένα μήνα. Βάλε και τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το φάγαμε το δίμηνο. Άρα για να μπορέσουμε να πάμε και καμιά βόλτα στις γιορτές και να μην τριγυρνάμε με το πορτ μπεμπε ή το sling πρέπει ν΄αγοράσουμε καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου εδώ και τώρα. Καμιά ιδέα για το που μπορω να κοιτάξω? Στα Λητώ δεν πάω γιατί ξέρω ότι βαράνε. ΈΛεγα να παω σε ένα συνοικιακό που έχουμε στην περιοχή και να παω το Σάββατο και στο Motherbaby στο Περιστέρι. Επίσης μπορεί καμιά σας να μου πει εκ πείρας από τα δικά σας τα καρότσια τι άλλη μάρκα μπορώ να προτιμήσω? Να είναι ελαφρύ σχετικά, να κλεινει εύκολα, να είναι κατάλληλο για νεογέννητο.

Στα Λητω που εχω κοιταξει εχει με 200 ευρο φοβερα καροτσια τουλαχιστον ενα μηνα περιπου πριν που ειχα παει αλλα κ ο αντρας μου που πηγε προχτες παλι το ιδιο μου ειπε...εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις παντου αν εχεις χρονο φυσικα...

PlbZp2.png

γεια σου μιτσακι μου!!ναι ειμαι μια χαρουλα!την σκαπουλαρα γρηγορα!!!!

βρε μιτσακι το δικο μου το μωρακι ειναι ιδιο ο μπαμπας του!!!μαλλον εγω next year!;)ελπιζω να τα καταφερω...οοοοχιιιι αγαπημου δεν θα με πιασει παλι στον υπνο!!!χιχιχι!!!!:tongue::tongue:

μπραβο που μεγαλωνει το μικρουλη σου!ο δικος μου δεν εχει γινει ουτε ενος μηνα και μοιαζει για δυο μηνων!!!!εμ πως να μην μοιαζει ετσι που τρωει!!ααα κατι πηρε κ απο μενα το παιδι μου,την αγαπη για το φαγητακι!!!

γεια σου μιτσακι μου!!ναι ειμαι μια χαρουλα!την σκαπουλαρα γρηγορα!!!!

βρε μιτσακι το δικο μου το μωρακι ειναι ιδιο ο μπαμπας του!!!μαλλον εγω next year!;)ελπιζω να τα καταφερω...οοοοχιιιι αγαπημου δεν θα με πιασει παλι στον υπνο!!!χιχιχι!!!!:tongue::tongue:

μπραβο που μεγαλωνει το μικρουλη σου!ο δικος μου δεν εχει γινει ουτε ενος μηνα και μοιαζει για δυο μηνων!!!!εμ πως να μην μοιαζει ετσι που τρωει!!ααα κατι πηρε κ απο μενα το παιδι μου,την αγαπη για το φαγητακι!!!

χαχαχχαχαχα αυτην την αγαπη την εχουμε ολοι απλα εμεις παχαινουμε:P:P:P

οταν ηρθε ο παπας για την ευχη κοιταει τον μικρο κ μου λεει με εκπληξη<<αυτο ειναι το νεογεννητο?>>οχι επρεπε να του πω αυτο...κ να του δειξω τον Αντρεα:P

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...