Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλλα μη αγχωνεσαι το αγκου ειναι σχετικο μπορει να λεει αλλα πραγματα εμενα ας πουμε πριν πει αγκου εκανε εεε...αααα...οο...και μιλαγε ετσι!! το πρωι οταν ξυπναγε δεν εκλαιγε (αν ηταν στις καλες της) παρα φωναζε εε..εε..εε!!

:tongue::tongue::tongue: κ εμενα ετσι κανει!

παντως αφου δε ζοριζεται το παιδακι να κανει τσισακια δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα...ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεκουκο να σαι καλα ελπιζω να μην ειναι τιποτα....παντως εχεις δικιο εγω αυτα τα χαπια που παιρνω ειναι φυτικα και πριν μεινω εγκυος ειχα ξαναπαρει 20 κιλα απο στεναχωρια και τα εχασα μεσα σε 6 μηνες με αυτα τα χαπια και δεν τα ξαναπηρα ποτε παρα μονο στην εγκυμοσυνη αλλα τα 20 κιλα που ειχα τοτε δεν συγκρινοντα με τα 20 τωρα δηλαδη τοτε ημουν 80 και εδειχνα για 100 και τωρα ειμαι 90 κ δειχνω για 80..απλα εμενα λειτουργησε κ εχασα πολυ λιπος και με βοηθησε στο μεταβολισμο...ο θηροειδης μια χαρα γιατι τον τσεκαρα με την εγκυμοσυνη αλλα μην παρω κ καμια κοπελα στο λαιμο μου καλητερα να ρωταμε γιατρους για κατι τετοιο παντως εγω ξερω απο γιατρο οτι τα χειροτερα απο ολα τα χαπια ειναι τα XENIKAL κανουν δουλεια αλλα χαλανε τα κοιταροτοξικα του αιματος!!

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

:tongue::tongue::tongue: κ εμενα ετσι κανει!

παντως αφου δε ζοριζεται το παιδακι να κανει τσισακια δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα...ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Μακαρι αλλα 3 φορες ουρα κατι εχει δειξει νομιζω οτι δεν γλιτωνουμε την αντιβιωση...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Δεν υπαρχει αυτο που ζω....

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι η γενικη κ η καλλιεργια ουρων που καναμε στο Ιασω της μπεμπας εδειξε παλι κατι αλλα πρεπει να κανουμε ΠΑΛΙ επαναληψη και θα την παω παλι σημερα....τελικα ΠΟΣΕΣ φορες θα παρουμε ουρα ΕΛΕΟΣ πια κ τι σκατα ειναι αυτο πια το μικροβιο που το ψαχνουμε τοσο πολυ....και καλα για να μην δοσουμε αντιβιωση χυμα!! τι να πω πια δε μπορω αλλο εχεις και τον αλλον επειδη ταξιδευει κ γα...ται στην κουραση την πληρωνω εγω λες κι εγω καθομαι...μου τη λεει και για το μωρο οτι και καλα αν παθει κατι θα μας σκισει ολους....αμα τον καβαλαει ο διαολος κι αυτον ειναι για χαστουκια ετσι μου ρχεται να τον στειλω στη μανα του να υσηχασω αμαν πια!!! Δε μπορω ρε κοριτσια αλλο θα παω στον ψυχιατρο...στη δουλεια τρεχω, με το σπιτι τρεχω, με το παιδακι τρεχω, με τη μανα μου τρεχω, με μενα τρεχω...ποσο ακομα παλικαρια!!!! ΕΝΑΣ δε μπορει να βρεθει να μου πει οπα μπαστα εγω ειμαι για σενα.....κουραστηκα ρε γαμωτο!!!!:(:(:(:(:(

Ρε Ζωή κάνε κουράγιο!!Ο καθένας μόνος του ξέρει τί σταυρό κουβαλάει!!Το μωρό σου και σύ να'στε γερές και όλα τα υπόλοιπα θα τα παλέψεις!

εμενα εχει ξεκινησε πριν κανα μηνα να προσπαθει να πει αγκου κ τις τελευταιες 15 μερες λεει συνεχεια και μιλαει μονη της στα παιχνιδια της και φωναζει και γελαει τρελα σκετη ειναι!!

Λοιπον εγω φωναξα τη γιατρο γιατι εκανε εμμετους παλι παρολο που της διναμε γαλα με αλευρι, αντιαναγωγικο...αραιωσαμε το γαλα κ τα πηγε μια χαρα μολις της το δοσαμε κανονικο ξανα εμμετους και της το αλαξαμε, η γιατρος οταν την εξετασε δεν ειδε κατι κ σκεφτηκε να κανουμε μια εξεταση ουρων προληπτικα γιατι ειπε μπορει να εχει ουρολοιμωξη και να το εκδηλωνει με εμμετους...κι ετσι ξεκινησαμε συνηθως μοιριζουν κ τα ουρα ασχημα της μπουμπους δε μοιριζουν..ρε κοριτσια εσεις τι τους φορατε? pampers?babylino?libero? τι?

Εγώ της φορ'αω τα Πάμπερς τα μωβ.

φετος θα παρω κ μερος στα καλλιστεια!

Στο Μις Αφροδίτη που είναι για παντρεμένες!!!!

αποκλειεται!!!!!

Γιατί μαρή δεν λές εσύ το πολύ απλό και κιμπάρικο:"Γίνεται μια καλύτερη τιμή;;;".Εγώ πάντα το λέω για τα πάντα αφού όλα τα πληρώνω μετρητοις και έχω γλιτώσει πολλά λεφτά έτσι!!Γυφτιά είναι;;;

Αλεκουκο να σαι καλα ελπιζω να μην ειναι τιποτα....παντως εχεις δικιο εγω αυτα τα χαπια που παιρνω ειναι φυτικα και πριν μεινω εγκυος ειχα ξαναπαρει 20 κιλα απο στεναχωρια και τα εχασα μεσα σε 6 μηνες με αυτα τα χαπια και δεν τα ξαναπηρα ποτε παρα μονο στην εγκυμοσυνη αλλα τα 20 κιλα που ειχα τοτε δεν συγκρινοντα με τα 20 τωρα δηλαδη τοτε ημουν 80 και εδειχνα για 100 και τωρα ειμαι 90 κ δειχνω για 80..απλα εμενα λειτουργησε κ εχασα πολυ λιπος και με βοηθησε στο μεταβολισμο...ο θηροειδης μια χαρα γιατι τον τσεκαρα με την εγκυμοσυνη αλλα μην παρω κ καμια κοπελα στο λαιμο μου καλητερα να ρωταμε γιατρους για κατι τετοιο παντως εγω ξερω απο γιατρο οτι τα χειροτερα απο ολα τα χαπια ειναι τα XENIKAL κανουν δουλεια αλλα χαλανε τα κοιταροτοξικα του αιματος!!

μακροπροθεσμα φαινονται όλα αυτα βρε....προσεχε.... Για δες τα συστατικα των φυτικων (γιατι μονο για φυτικα μιλαω..τα αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ) θα δεις πόσο ιωδειο εχει σε σχεση με την ΣΗΠ...τετραπλασιο.....αυτο το ιωδιο πού θα μεταβολιστει?? Στον θυρεοειδη....αυτη ειναι η δουλεια του.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ρε Ζωή κάνε κουράγιο!!Ο καθένας μόνος του ξέρει τί σταυρό κουβαλάει!!Το μωρό σου και σύ να'στε γερές και όλα τα υπόλοιπα θα τα παλέψεις!

Εγώ της φορ'αω τα Πάμπερς τα μωβ.

Γιατί μαρή δεν λές εσύ το πολύ απλό και κιμπάρικο:"Γίνεται μια καλύτερη τιμή;;;".Εγώ πάντα το λέω για τα πάντα αφού όλα τα πληρώνω μετρητοις και έχω γλιτώσει πολλά λεφτά έτσι!!Γυφτιά είναι;;;

οχι ρε λουλουδακι μου, δεν ειναι γυφτια...αλλα ντρεπομαι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ηρθα...ηρθε παιδιατρος..ολα καλα..αλλα νομιζω οτι το μπεμπονι μου ειναι ταπα....

ειναι 5700 μονο..και 63 εκ.να δουμε αυτο το μηνα που θα ειναι μονο με αλμιρον τι θα κανουμε..ΖΩΗ σε καταλαβαινω..ολοι οι αντρες την εχουνε δει ΑΛΕΚΑ (ντοκτορ)αγνοησε τον οπως κανω εγω με ΜΕΦΗ....

οχι ρε λουλουδακι μου, δεν ειναι γυφτια...αλλα ντρεπομαι.

Σώπα καλέ!Αυτοί όλοι δεν ντρέπονται που βάζουν τέτοιες τιμές σε όλα τα είδη;;Βεβαια εδώ είναι μικρή η πόλη,λίγα τα μαγαζιά και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας!!Αλλά αυτό είναι και ένα συν σε σας!Σάμπως θα σας ξαναδεί;;;Και πάντα με ωραίο τρόπο!

να μη ντρεπεσαι....κ εγω ντρεπομαι για αυτο οπου παω παιρνω κ μανουλα που ειναι τσαουσα και μου εχει γλυτωσει αρκετα λεφτα...ειδικα αμα εχεις μετρητα σου κοβουν,η αδερφη μου που δουλευει σε καλο μαγαζι παντα κοβει αμα το ζητησει η πελατισσα κ εγω που ημουνα στην oneill παντα καναμε 20% αρκει να το ζηταγε ο αλλος...αμα ηταν πιπινι εκοβα παραπανω...αμα ηταν πατσογρια σαν τη ΜΕΦΗ δεν εκοβα τιποτα για να μη ψωνισει κ κανει δυσφιμηση στο μαγαζι

μεφη στα μωβ δε βρισκω το 2 και το 3 της ειναι μεγαλο....

Αλεκα αυτο που εχω αυτη τη στιγμη μαζι μου που το παιρνεις μετα το φαγητο δεν λεει για ιωδιο μονο εκχυλισματα πρασινου καφε...βιταμινη c, κιτρικο οξυ, ανθρακικο νατριο, ασκορβικο οξυ (αυτο το ξερω ειναι μακακια)..αυτα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

να μη ντρεπεσαι....κ εγω ντρεπομαι για αυτο οπου παω παιρνω κ μανουλα που ειναι τσαουσα και μου εχει γλυτωσει αρκετα λεφτα...ειδικα αμα εχεις μετρητα σου κοβουν,η αδερφη μου που δουλευει σε καλο μαγαζι παντα κοβει αμα το ζητησει η πελατισσα κ εγω που ημουνα στην oneill παντα καναμε 20% αρκει να το ζηταγε ο αλλος...αμα ηταν πιπινι εκοβα παραπανω...αμα ηταν πατσογρια σαν τη ΜΕΦΗ δεν εκοβα τιποτα για να μη ψωνισει κ κανει δυσφιμηση στο μαγαζι

Αμαν μαρη αρχισες παλι???:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

λοιπον... τα νεα...

η αδερφη μου εκλεισε τα βαφτιστικα σημερα. ΧΩΡΙΣ εμενα! απο τον demetrios, you know..., με θεμα τον μικρο πριγκηπα. αλλα δεν μου λεει τπτ η παλιοκατσικα.

επισης μου ειπε οτι ξεπουληθηκε, κ το δωρο του κουμπαρου θελει να ειναι τα ρουχα της, γιατι μαλλον θα ερθει με το τζιν διαφορετικα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Συμφωνώ!! Ειδικά αν πληρώνω μετρητοίς. Ολο και κάτι κόβουν. Η μισή ντροπή δική μου και η μισή ντροπή δική τους.

Πάνες φοραμε pumpers τα κίτρινα νουμερο 2 ακόμα. Και ο Μαρκελλος τα μωβ. Να δω ποτε θα τα κόψει.

λοιπον... τα νεα...

η αδερφη μου εκλεισε τα βαφτιστικα σημερα. ΧΩΡΙΣ εμενα! απο τον demetrios, you know..., με θεμα τον μικρο πριγκηπα. αλλα δεν μου λεει τπτ η παλιοκατσικα.

επισης μου ειπε οτι ξεπουληθηκε, κ το δωρο του κουμπαρου θελει να ειναι τα ρουχα της, γιατι μαλλον θα ερθει με το τζιν διαφορετικα.

Καλοριζιιικαααααα!!!!!!!!!!:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τελεια θα ειναι..με το καλο..αλλα εγω δε θα κρατιομουνα κ θα πηγαινα στο ασχετο να τα δω....σιγα μη κρατιομουνα..ελπιζω να μη μου κανουν κ μενα καμια πο^&%ια και δε παρουν μαζι τους....για καλα φορεματα εχω ακρη...θα βρουμε καλουτσικες τιμες οποια θελει αν κ εγω εχω βολευτει τα raxevsky για καλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...