Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν υπαρχει αυτο που ζω....

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι η γενικη κ η καλλιεργια ουρων που καναμε στο Ιασω της μπεμπας εδειξε παλι κατι αλλα πρεπει να κανουμε ΠΑΛΙ επαναληψη και θα την παω παλι σημερα....τελικα ΠΟΣΕΣ φορες θα παρουμε ουρα ΕΛΕΟΣ πια κ τι σκατα ειναι αυτο πια το μικροβιο που το ψαχνουμε τοσο πολυ....και καλα για να μην δοσουμε αντιβιωση χυμα!! τι να πω πια δε μπορω αλλο εχεις και τον αλλον επειδη ταξιδευει κ γα...ται στην κουραση την πληρωνω εγω λες κι εγω καθομαι...μου τη λεει και για το μωρο οτι και καλα αν παθει κατι θα μας σκισει ολους....αμα τον καβαλαει ο διαολος κι αυτον ειναι για χαστουκια ετσι μου ρχεται να τον στειλω στη μανα του να υσηχασω αμαν πια!!! Δε μπορω ρε κοριτσια αλλο θα παω στον ψυχιατρο...στη δουλεια τρεχω, με το σπιτι τρεχω, με το παιδακι τρεχω, με τη μανα μου τρεχω, με μενα τρεχω...ποσο ακομα παλικαρια!!!! ΕΝΑΣ δε μπορει να βρεθει να μου πει οπα μπαστα εγω ειμαι για σενα.....κουραστηκα ρε γαμωτο!!!!:(:(:(:(:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Κάτι πάει να πει. Κάνει κάτι φωνούλες όταν της μιλάω αλλά το αγκού δεν το λεέι ξεκάθαρα. Παντως το παλεύει

α να μην στεναχωριεμαι δηλαδη,γιατι και η δικια μου ετσι κανει,πιο πολυ γελαει....λεει ααα και κατι απο γ αλλα απο μεσα της.......:lol:την βλεπω και εγω που κουναει στομα γλωσιτσα,αλλα....

ενω ο μπεμπης εχει προχωρησει λεει και άλλα.....

fCS8p3.png

βρε βικυ για πες, αγκου λεει?

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι η γενικη κ η καλλιεργια ουρων που καναμε στο Ιασω της μπεμπας εδειξε παλι κατι αλλα πρεπει να κανουμε ΠΑΛΙ επαναληψη και θα την παω παλι σημερα....τελικα ΠΟΣΕΣ φορες θα παρουμε ουρα ΕΛΕΟΣ πια κ τι σκατα ειναι αυτο πια το μικροβιο που το ψαχνουμε τοσο πολυ....και καλα για να μην δοσουμε αντιβιωση χυμα!! τι να πω πια δε μπορω αλλο εχεις και τον αλλον επειδη ταξιδευει κ γα...ται στην κουραση την πληρωνω εγω λες κι εγω καθομαι...μου τη λεει και για το μωρο οτι και καλα αν παθει κατι θα μας σκισει ολους....αμα τον καβαλαει ο διαολος κι αυτον ειναι για χαστουκια ετσι μου ρχεται να τον στειλω στη μανα του να υσηχασω αμαν πια!!! Δε μπορω ρε κοριτσια αλλο θα παω στον ψυχιατρο...στη δουλεια τρεχω, με το σπιτι τρεχω, με το παιδακι τρεχω, με τη μανα μου τρεχω, με μενα τρεχω...ποσο ακομα παλικαρια!!!! ΕΝΑΣ δε μπορει να βρεθει να μου πει οπα μπαστα εγω ειμαι για σενα.....κουραστηκα ρε γαμωτο!!!!:(:(:(:(:(

Ελα βρε Ζωίτσα κουραγιο.Προτεραιότητα το μωρό και μετά όλα τ΄αλλά. Ευχομαι περαστικά.

Ελα βρε Ζωίτσα κουραγιο.Προτεραιότητα το μωρό και μετά όλα τ΄αλλά. Ευχομαι περαστικά.

μα γι αυτο στεναχωριεμαι πιο πολυ κ αντι να μου πει ενα καλο λογο ξερω γω οτι μη στεναχωριεσαι ολα καλα οτι ειναι θα το αντιμετωπισουμε μου τη λει κ απο πανω δηλαδη τι αλλο μπορω να κανω αν οχι αυτο που μου λεει η γιατρος??

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Περαστικά βρε Ζωή.. Να σε ρωτησω κάτι? Τι συμπτώματα ειχε το μωρό σου και του έκανες εξετασεις?

Κορίτσια αγκου και μένα λέει συνέχεια... Αλλά και να μη λέει δε τρέχει τίποτα..

Ο ανηψιός μου που τώρα ειναι 2 ετών, δεν είπε ποτέ.. Και αγχωνόταν η αδελφή μου.. Κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστή προσωπικότητα μαράκι.. Μη την συγκρίνεις με τον μπεμπάκο..

KAΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!!

Πήγαμς παιδιατρο και φάγαμε τα δυο εμβολιά μας και στανιάραμε!!Η μπουμπού είναι 7 κιλά και 66 πόντους.Η γιατρός λέει οτι στο ύψος είανι στην 97η και στο βάρος στην 90η θέση.

Μαρή Ομορφάκαι και Ελένη1 είστε κούκλες!!Βαρέθηκα να το λέω!!!!

φετος θα παρω κ μερος στα καλλιστεια!

α ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ, βρηκα αυτό από το Parents.

"Εγώ τα βαπτιστικά του γιου μου τα αγόρασα μαζί με την νονά από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην Ρόμβης 26 και λέγεται Κοττάς Γιώργος. Οι τιμές του είναι απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Ρούχο επώνυμο που βρίσκαμε περίπου στα 250€ αυτός μας το άφησε στα 120€"

thanks markellakious...

Κανεις και παζαρια εννοείται

αποκλειεται!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε Ζωή.. Να σε ρωτησω κάτι? Τι συμπτώματα ειχε το μωρό σου και του έκανες εξετασεις?

Κορίτσια αγκου και μένα λέει συνέχεια... Αλλά και να μη λέει δε τρέχει τίποτα..

Ο ανηψιός μου που τώρα ειναι 2 ετών, δεν είπε ποτέ.. Και αγχωνόταν η αδελφή μου.. Κάθε παιδάκι είναι ξεχωριστή προσωπικότητα μαράκι.. Μη την συγκρίνεις με τον μπεμπάκο..

ναι γωγουλα ε?

ξερεις προσπαθω να μην τουσ συγκρινω ξερω οτι ειναι λαθος,αλλα ελα που ειναι διπλα διπλα και τα παρατηρω αυτα.....

ζωιτσα περαστικα ρε γμτ......αμαν σε ταλαιπωρουν και εσενα και το μωρο.....

fCS8p3.png

εμενα εχει ξεκινησε πριν κανα μηνα να προσπαθει να πει αγκου κ τις τελευταιες 15 μερες λεει συνεχεια και μιλαει μονη της στα παιχνιδια της και φωναζει και γελαει τρελα σκετη ειναι!!

Λοιπον εγω φωναξα τη γιατρο γιατι εκανε εμμετους παλι παρολο που της διναμε γαλα με αλευρι, αντιαναγωγικο...αραιωσαμε το γαλα κ τα πηγε μια χαρα μολις της το δοσαμε κανονικο ξανα εμμετους και της το αλαξαμε, η γιατρος οταν την εξετασε δεν ειδε κατι κ σκεφτηκε να κανουμε μια εξεταση ουρων προληπτικα γιατι ειπε μπορει να εχει ουρολοιμωξη και να το εκδηλωνει με εμμετους...κι ετσι ξεκινησαμε συνηθως μοιριζουν κ τα ουρα ασχημα της μπουμπους δε μοιριζουν..ρε κοριτσια εσεις τι τους φορατε? pampers?babylino?libero? τι?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Οι φώτο είναι τέλειες. Αλήθεια, πως μπορώ να σας κάνω add στο facebook? Χρειάζομαι και κάτι πρόκες και έμαθα πως είστε πρόθυμες να δώσετε ένα χέρι βοηθείας.

alexandra gana με τη γρι μπλουζα, στειλε μου!

τα 10 ειναι ευκολα τα 20 ομως καποια στιγμη κουραζουν!! παντως τα xs xpress κανουν δουλεια μπορει να μην εχω πεσει σε κιλα πολλα αλλα αρχιζουν κ μου κανουν τα ρουχα μου...χανεις λιπος!! για να δουμε...αλλα δεν πρεπει να θηλαζεις...υπομονη σκεψου οτι για τα 10 κιλα μεχρι τον ιουνιο θα πρεπει να χανεις 2,5 κιλα το μηνα ε...λιγο αν προσεξεις θα τα χανεις απλα θελει λιγο διατροφη και καθολου γλυκα!!!!

Κοριτσια μην παρετε τιποτα για αδυνατισμα....αυτες τις βλακειες εκανα και εγω. Όλα αυτα τα σκευασματα εχουν πολυ ιωδιο ωστε να ενεργοποιειεται ο θυρεοειδης, αρα ο μεταβολισμος και να καιτε πιο πολυ. Κακως όμως γιατι απο τη μια θα καταστρεψετε τον θυρεοειδη σας και απο την αλλη όταν σταματησετε τα σκευασμνατα θα γινετε σαν αρκουδες....βλ φωτο ελενης!!!!!!

Y.Γ Aλέκα μια θεά εισαι μαρή που μου παραπονιέσαι συνέχεια..

Και αδυνάτισες πολύ απο τοτε που έχω να σε δώ εγώ..

..

φανταστειτε πως ημουν όταν με ειδε η Γωγουλα....πολυ γελιο....αφου το Νικο τον λυπομουν τον καυμενο που αναγκαζονταν να το βλεπει ο κοσμος να επισκεπτεται φαλαινα....

Ναι την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα. Θα κλείσουμε τραπεζι, εν ανάγκη και πούλμαν που λέει και η Αλέκα !!! Κι αν γίνουμε κουρούμπελα από τα τσίπουρα, τοτε διανυκτερευση στο Πέραμα κορίτσια

Φιλοξενωωωωωω (όπως λεμε εφημερευω)

Να ' σαι καλά Γωγώ μου απ'οτι διαπίτσωσες είμαστε όλες κουκλάρες. Ηθικόν δίδαγμα: Η εγκυμοσύνη ομορφαίνει !!!?????

....μμμμ...τι να σου πω......

Aυτα βλέπω και εγώ και λέω να πάω γρήγορα για το δευτερο... χαχαααααα

εσυ να πας, τι αναγκη εχεις???? Βρωμιτσα

βρε βικυ για πες, αγκου λεει?

και εμενα λεει...ο Αγγελος παντως δεν ειχε πει και παρ΄΄ όλα αυτα μιλησε πολυ γρηγορα.

ευχομαι να μην ειναι τιποτα

α να μην στεναχωριεμαι δηλαδη,γιατι και η δικια μου ετσι κανει,πιο πολυ γελαει....λεει ααα και κατι απο γ αλλα απο μεσα της.......:lol:την βλεπω και εγω που κουναει στομα γλωσιτσα,αλλα....

ενω ο μπεμπης εχει προχωρησει λεει και άλλα.....

το καθε παιδι εχει τα δικα του....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλλα μη αγχωνεσαι το αγκου ειναι σχετικο μπορει να λεει αλλα πραγματα εμενα ας πουμε πριν πει αγκου εκανε εεε...αααα...οο...και μιλαγε ετσι!! το πρωι οταν ξυπναγε δεν εκλαιγε (αν ηταν στις καλες της) παρα φωναζε εε..εε..εε!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ζωουλα, ειμαστε εμεις εδω κ ο,τι μα ο,τι θες να το ζητησεις! ενταξει? μη στεναχωριεσαι κουκλα μου, εμεις ειμαστε σκυλια κ αντεχουμε. ετσι κανουν ολοι οι αντρες...δεν ειναι ο δικος σου μονο ετσι.

αγκου δεν κανει...κανει αγου, αααα, κανει στριγκλιες!!! γελακια κακαριστα επισης δε μου κανει αλλα χθες ξεκαρδιστηκε με μια γειτονισσα ο σκατουλης! μονο σε εμενα δε τα κανει!

α, κ τωρα παιζουμε κ με το μπιμπερο κ το χερι της μαμας που κραταει το μπιμπερο κ παλευουμε μεχρι να το πιει το γαλα του...σκορπιοι...τι περιμενεις?

πανες βαζω λιμπερο κ babylino καμια φορα οταν εχω κουπονια τα παιρνω, ειναι σχεδον τα ιδια.

εγω οταν κοιμαται σερρι απο το απογευμα, στο τελευταιο βραδυνο γευμα του αλλαζω πανα, ουτε νερα, ουτε κρεμα βαζω για να μη ξυπνησει. βεβαια ξυπναει καμια φορα αλλα κοιμιζεται παλι με το γαλα.

κοριτσια νυστααζωωωωωω.........

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...