Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα 10 ειναι ευκολα τα 20 ομως καποια στιγμη κουραζουν!! παντως τα xs xpress κανουν δουλεια μπορει να μην εχω πεσει σε κιλα πολλα αλλα αρχιζουν κ μου κανουν τα ρουχα μου...χανεις λιπος!! για να δουμε...αλλα δεν πρεπει να θηλαζεις...υπομονη σκεψου οτι για τα 10 κιλα μεχρι τον ιουνιο θα πρεπει να χανεις 2,5 κιλα το μηνα ε...λιγο αν προσεξεις θα τα χανεις απλα θελει λιγο διατροφη και καθολου γλυκα!!!!

τι ωραια κ ευκολα που τα λες...

λοιπον τα πηρα τωρα...κομμενα ψωμια, τηγανιτα, γλυκα κ βραδυνο!!!! μαχαιρι!!!! μηπως δουμε κ ασπρη μερα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ωραια κ ευκολα που τα λες...

λοιπον τα πηρα τωρα...κομμενα ψωμια, τηγανιτα, γλυκα κ βραδυνο!!!! μαχαιρι!!!! μηπως δουμε κ ασπρη μερα...

Ελα μου μωρε το ξερω ειναι δυσκολο δε χρειαζεται να ψωφισουμε στην πεινα εγω απλα τρωω τα παντα μικροτερη ποσοτητα και προσπαθω να μην τρωω πολλα λιπαρα αν γινεται το μονο καλο που εχω εγω ειναι οτι δεν τρωω γλυκα..μονο στην εγκυμοσυνη τα ειχα τσακισει τωρα ουτε ζωγραφιστα δε θελω να τα βλεπω με τοσα που ειχα φαει 9 μηνες και νομιζω οτι απο τα γλυκα πηρα τοσα κιλα!! αλλα κανω μεγαλη προσπαθεια να κοψω τα πρωινα τυροπιτακια!!!:lol::lol:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Kαλημέρα τσουπρίτσες!!! Είδα και εγώ τις φωτογραφίες στο facebook και ζήλεψαααα.. Περάσατε τέλεια ρε ρουφιανίτσες, ε? Άντε να κανονίσουμε σύντομα νέα συναντηση να έρθω να δώ και εγώ τα μούτα σας απο κοντά..

Φιλάκια σε όλες μια μια ξεχωριστά..

Y.Γ Aλέκα μια θεά εισαι μαρή που μου παραπονιέσαι συνέχεια..

Και αδυνάτισες πολύ απο τοτε που έχω να σε δώ εγώ..

Αααα Και η Ελένη1 μια Θεά όμως... Και όλες δηλαδή.. Μπράβο κοριτσάρες μου, αντε να το επαναλάβουμε σύντομα..

Διαφημίσεις

Kαλημέρα τσουπρίτσες!!! Είδα και εγώ τις φωτογραφίες στο facebook και ζήλεψαααα.. Περάσατε τέλεια ρε ρουφιανίτσες, ε? Άντε να κανονίσουμε σύντομα νέα συναντηση να έρθω να δώ και εγώ τα μούτα σας απο κοντά..

Φιλάκια σε όλες μια μια ξεχωριστά..

Y.Γ Aλέκα μια θεά εισαι μαρή που μου παραπονιέσαι συνέχεια..

Και αδυνάτισες πολύ απο τοτε που έχω να σε δώ εγώ..

Αααα Και η Ελένη1 μια Θεά όμως... Και όλες δηλαδή.. Μπράβο κοριτσάρες μου, αντε να το επαναλάβουμε σύντομα..

Ναι την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα. Θα κλείσουμε τραπεζι, εν ανάγκη και πούλμαν που λέει και η Αλέκα !!! Κι αν γίνουμε κουρούμπελα από τα τσίπουρα, τοτε διανυκτερευση στο Πέραμα κορίτσια

Ναι την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα. Θα κλείσουμε τραπεζι, εν ανάγκη και πούλμαν που λέει και η Αλέκα !!! Κι αν γίνουμε κουρούμπελα από τα τσίπουρα, τοτε διανυκτερευση στο Πέραμα κορίτσια

Λοιπον, παίρνω το θάρρος να σου πώ οτι η κούκλα σου σου μοιάζει πολύ που σε είδα στην φώτο Βίκυ μου..

Κούκλες και μαμά και κόρη.. :D:D

Λοιπον, παίρνω το θάρρος να σου πώ οτι η κούκλα σου σου μοιάζει πολύ που σε είδα στην φώτο Βίκυ μου..

Κούκλες και μαμά και κόρη.. :D:D

Να ' σαι καλά Γωγώ μου απ'οτι διαπίτσωσες είμαστε όλες κουκλάρες. Ηθικόν δίδαγμα: Η εγκυμοσύνη ομορφαίνει !!!?????

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!!

Πήγαμς παιδιατρο και φάγαμε τα δυο εμβολιά μας και στανιάραμε!!Η μπουμπού είναι 7 κιλά και 66 πόντους.Η γιατρός λέει οτι στο ύψος είανι στην 97η και στο βάρος στην 90η θέση.

Μαρή Ομορφάκαι και Ελένη1 είστε κούκλες!!Βαρέθηκα να το λέω!!!!

markellaki... γραψε μου πως γραφεται ο μπομπονιερας ο ΚΟΤΑΣ. κ τη δ/νση...Ρομβης ποσο???

Η επωνυμία είναι ΚΟΤΤΑΣ Γεωργιος, δεν γνωρίζω ακριβή διεύθυνση δηλ. αριθμό. Είναι στον πεζόδρομο της Ρόμβης, με κατεύθυνση προς Ερμού στο δεξί χερι. Μου είπε πως μετά το Πασχα θα φέρει 500 νέα σχεδια!!! Οπα ρε μεγάλε!! Πάντως από τιμές έχει μεγάλη διαφορά.

Μεφη - Μαρια το μωρό σούπερ μεγαλώνει θεαματικά!!! Και που να αρχίσει και τις κρεμούλες σε 2 μήνες!!!!

α ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ, βρηκα αυτό από το Parents.

"Εγώ τα βαπτιστικά του γιου μου τα αγόρασα μαζί με την νονά από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην Ρόμβης 26 και λέγεται Κοττάς Γιώργος. Οι τιμές του είναι απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Ρούχο επώνυμο που βρίσκαμε περίπου στα 250€ αυτός μας το άφησε στα 120€"

α ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ, βρηκα αυτό από το Parents.

"Εγώ τα βαπτιστικά του γιου μου τα αγόρασα μαζί με την νονά από ένα μαγαζί που βρίσκεται στην Ρόμβης 26 και λέγεται Κοττάς Γιώργος. Οι τιμές του είναι απίστευτα χαμηλές σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά. Ρούχο επώνυμο που βρίσκαμε περίπου στα 250€ αυτός μας το άφησε στα 120€"

Κανεις και παζαρια εννοείται

καλημεραααα.μπηκα για λιγο γιατι παεριμενουμε παιδιατρο...οχι για το μωρο..για μενα..κ εγω μωρακι ειμαι...παιδια πραγματι τελεια περασαμε χθες..να σκασεις ΜΕΦΗ....

λοιπον συμφωνα με την ΜΑΡΙΑΝΘΗ οπως καταλαβα σημερα..τα μωρα που θηλαζουν δε θελουν καν πανα......μαθαινουν κατευθειαν την τουαλετα..τα υπολοιπα μαθαινουν γυρω στα 10..ααα και αμεσως να πας να τα αλλαξεις τα μη θηλαζοντα εχουν συγκαει στανταρ....

Η επωνυμία είναι ΚΟΤΤΑΣ Γεωργιος, δεν γνωρίζω ακριβή διεύθυνση δηλ. αριθμό. Είναι στον πεζόδρομο της Ρόμβης, με κατεύθυνση προς Ερμού στο δεξί χερι. Μου είπε πως μετά το Πασχα θα φέρει 500 νέα σχεδια!!! Οπα ρε μεγάλε!! Πάντως από τιμές έχει μεγάλη διαφορά.

Μεφη - Μαρια το μωρό σούπερ μεγαλώνει θεαματικά!!! Και που να αρχίσει και τις κρεμούλες σε 2 μήνες!!!!

Βίκη και σύ μια κούκλα είσαι!Και ξέχασα να σχολιάσω και την Αγγελική που είναι μια γλύκα!!Τώρα που μεγάλωσαν τα μωρά έχετε ομορφύνει και γλυκαίνει όλες σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...