Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτη η βρωμα η μΑρλεν που ειναι??? Αυτη πρεπει να τραβηξε τη θρυλικη φωτο.....επειδη την καρφωσα για τους ξηρους καρπους...Και η αλλη, η ακατονομαστη...μη χασει!! Πηγε και την ανεβασε....αντε να ενημερωσει και να την πεταξει......Να δουμε τι εχει και το βιντει γιατι την εχει φοβηθει το ματι μου.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σοβαρα παντως εγω θα σας φτιαξω μπλουζακια....στο δικο μου κ της αλεκας θα γραψω "ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΥΠΟΤΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ"!!! θα τα φοραμε και το καλοκαιρι θα τιςφοραμε και θα γελαμεεεε!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αυτη η βρωμα η μΑρλεν που ειναι??? Αυτη πρεπει να τραβηξε τη θρυλικη φωτο.....επειδη την καρφωσα για τους ξηρους καρπους...Και η αλλη, η ακατονομαστη...μη χασει!! Πηγε και την ανεβασε....αντε να ενημερωσει και να την πεταξει......Να δουμε τι εχει και το βιντει γιατι την εχει φοβηθει το ματι μου.....

Τι βγαλατε κ βιντεο???? ΩΩΩΧΧΧ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Σοβαρα παντως εγω θα σας φτιαξω μπλουζακια....στο δικο μου κ της αλεκας θα γραψω "ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΥΠΟΤΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ"!!! θα τα φοραμε και το καλοκαιρι θα της φοραμε και θα γελαμεεεε!!

μην τολμησεις..........εγω μετα απο αυτη την εγκυμοσυνη θα ξεχασω ότι υπηρξα ποτε ετσι....

Σημερα θα κατσω στο κλουμβητηριο κανα τριωρο απο τον καυμο μου.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μην τολμησεις..........εγω μετα απο αυτη την εγκυμοσυνη θα ξεχασω ότι υπηρξα ποτε ετσι....

Σημερα θα κατσω στο κλουμβητηριο κανα τριωρο απο τον καυμο μου.....

ενταξη λοιπον στο δικο σου θα γραψω : "ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ"...παντως εγω σκεφτομαι σοβαρα το γυμναστηριο μονο κ μονο για το στηθος το οποιο παρολο που ηταν παντα μικρο τωρα εχει γιναι σαν δυο πετσια που κρεμονται......:(:(:( ευτυχως που υπαρχουν τα γουντερμπρα!!!

Στο πρωτο ποσα ειχες παρει?

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ενταξη λοιπον στο δικο σου θα γραψω : "ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ"...παντως εγω σκεφτομαι σοβαρα το γυμναστηριο μονο κ μονο για το στηθος το οποιο παρολο που ηταν παντα μικρο τωρα εχει γιναι σαν δυο πετσια που κρεμονται......:(:(:( ευτυχως που υπαρχουν τα γουντερμπρα!!!

Στο πρωτο ποσα ειχες παρει?

Στο πρωτο ειοχα παρει πιο πολλα αλλα ειχα ξεκινησει πιο λιγα. Και κατεληξα σχεδον τα ιδια. Στον Αγγελο πηγα να γεννησω 117 κιλα και στο μπεμπη 112....Και μετα τον Αγγελο εφτασα 73 από 70....

Τωρα θα φτασω 68....ετσι για το γαμωτο....

221882cb0gkyh7q4.gif

Στο πρωτο ειοχα παρει πιο πολλα αλλα ειχα ξεκινησει πιο λιγα. Και κατεληξα σχεδον τα ιδια. Στον Αγγελο πηγα να γεννησω 117 κιλα και στο μπεμπη 112....Και μετα τον Αγγελο εφτασα 73 από 70....

Τωρα θα φτασω 68....ετσι για το γαμωτο....

Εγω ξενινησα απο 77 και σταματησα να ανεβαινω στη ζηγαρια στα 98 πρεπει να ημουν 102-103 οταν γεννησα...τωρα ειμαι 88 και θελω κι εγω να παω 68..20κιλακια!! Εχουμε joe weider στη νεα μακρη θα παω σημερα να γραφτω εντομεταξυ ειχα γραφτει για ενα χρονο πριν μεινω εγκυος και δεν πηγα καθολου γιατι μετα απο μια εβδομαδα εμαθα τα μαντατα κ ο βλακας δεν πηγα να συννενοηθω μηπως το παγωνα και τωρα τσαμπα θα ξαναδοσω χρηματα αλλα θα γραφτω μονο 3μηνο με 99ε γιατι μετα θα αρχισω τα μπανια στη θαλασσα....για να δουμε!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

σας αφηνω...παω να κανω καμια δουλεια.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Ήθελα να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι πέρασα πολύ ωραία χθες, όπως και όλες οι υπόλοιπες. Χάρηκα πραγματικά που σας γνώρισα και δεν περίμενα να γελάσω τόσο πολύ με άτομα που μετά βίας γνωρίζω. Ένοιωσα σαν να σας ήξερα καιρό.

Οι φώτο είναι τέλειες. Αλήθεια, πως μπορώ να σας κάνω add στο facebook? Χρειάζομαι και κάτι πρόκες και έμαθα πως είστε πρόθυμες να δώσετε ένα χέρι βοηθείας.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

καλημερα!

κ ναι...μανια - μουνια επι της συνεχειας....κοιμηθηκε στις 8:30 το βραδυ κ στις 1:30 ξυπνησε κ απο εκεινη την ωρα καθε μιση ωρα ξυπναγε!!!!!!!! εχω κανει ενα ματι ονειρο!!! τι πραγμα κ αυτο? να μουρμουριζει κ να μιξοκλαιει στον υπνο του, να πηγαινω να τον βαζω στο πλαι, του χτυπαω πλατουλα, κοιμαται, κ σε μιση ωρα τα ιδια παλι! μην ειναι τα δοντακια?

αλλη μια μερα να το κανει κ θα πεσω ξερη!

κ οχι τιποτα αλλο αλλα εβλεπα τις φωτο κ ζηλεψαααααααα πολυυυυυυυυυ!!!

την επομενη φορα θα ειμαι κ εγω ο κοσμος να χαλασει!!!!!!!!!

Σοβαρα παντως εγω θα σας φτιαξω μπλουζακια....στο δικο μου κ της αλεκας θα γραψω "ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΥΠΟΤΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ"!!! θα τα φοραμε και το καλοκαιρι θα τιςφοραμε και θα γελαμεεεε!!

φτιαξε κ για μενα ενα! 85 ακατεβατα πανω απο ενα μηνα! (δε κανω κ τιποτα βεβαια)

Εγω ξενινησα απο 77 και σταματησα να ανεβαινω στη ζηγαρια στα 98 πρεπει να ημουν 102-103 οταν γεννησα...τωρα ειμαι 88 και θελω κι εγω να παω 68..20κιλακια!! Εχουμε joe weider στη νεα μακρη θα παω σημερα να γραφτω εντομεταξυ ειχα γραφτει για ενα χρονο πριν μεινω εγκυος και δεν πηγα καθολου γιατι μετα απο μια εβδομαδα εμαθα τα μαντατα κ ο βλακας δεν πηγα να συννενοηθω μηπως το παγωνα και τωρα τσαμπα θα ξαναδοσω χρηματα αλλα θα γραφτω μονο 3μηνο με 99ε γιατι μετα θα αρχισω τα μπανια στη θαλασσα....για να δουμε!!

μωρε ασ φτασω 75 κ θα ειμαι κ ευχαριστημενη...

Συμφωνώωωω, τσιπουρα στη Στροφή:P

τσιπούρα κ τσίπουρα οπωσδηποτε!!!!!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

τα 10 ειναι ευκολα τα 20 ομως καποια στιγμη κουραζουν!! παντως τα xs xpress κανουν δουλεια μπορει να μην εχω πεσει σε κιλα πολλα αλλα αρχιζουν κ μου κανουν τα ρουχα μου...χανεις λιπος!! για να δουμε...αλλα δεν πρεπει να θηλαζεις...υπομονη σκεψου οτι για τα 10 κιλα μεχρι τον ιουνιο θα πρεπει να χανεις 2,5 κιλα το μηνα ε...λιγο αν προσεξεις θα τα χανεις απλα θελει λιγο διατροφη και καθολου γλυκα!!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...