Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης...να συμπληρωσω κατι που δεν ξερει καμμια σας!

η μαρλεν ειναι driver. αφου δεν εκανε κανα πακαστανο πουρε ειναι.... σα τις μυγες να περνανε απο μπροστα της.

ελενη εμενα μου το εστειλες?

Αυτο προσπαθω να κανω αλλα δεν ανεβαινει....το εκανα zip και ξαναπροσπαθώ,αν δεν τα καταφερω θα το στειλω το βραδακι που θα ερθει ''ο τεχνικός'' στο σπιτι του.:wink:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ακατοναμαστη....μην ξεχασεις να μου το στειλεις και εμενα. ξεφτιλιστικαμε που ξεφτιλιστικαμε...να γελασουμε τουλαχιστον λιγο ακομη!

Παντως και εγω ανυπομονω να το ξανακανουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ασπα μου...καλο μου κοριτσι....εισαι η τελευταια μου ελπιδα....δεν θα σου ζητησω να βαλεις καλες φωτο ...μπορει να μην υπαρχουν (χιχι) αλλα μην...μην το συνεχισεις το κακο....πόσα να αντεξει αυτο το κορμι???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!

Αντε, φεύγει και ο Φεβρουαριος σε λιγο, ν' ανοιξει και λιγο ο καιρος!!!

Αλέκα, ναι, να κανονισουμε εκτος Αθηνων,οχι στη Λαμια φυσικα!!

Ομορφακιον, ουτε ο αντρας εχει φατσοβιβλιο, δεν πειραζει, σας ειδαμε απο το πειραιωτικο διδυμο!!!

Καλα, τωρα που ειπες τη Μαριανθη Πατσουρου, νομιζεις οτι την εβρισες;;; κοπλιμαν της εκανες!! Χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέραααα! Έχω ιντερνετ!

Λοιπόν, κι εγώ πέρασα ποοοολύ ωραία χθες, είστε όλες πολύ καλά παιδιά (καλά αυτό το ήξερα από τα πριν) και κούκλες!!! Έσπασα τα νεύρα στο σύζυγο, όοοοοολα του τα είπα.. Και στη μαμά μου επίσης που ούτως ή άλλως πίνει νερό στ' όνομά σας γιατί όπως σας είπα ξαναέγινα άνθρωπος από τότε που έμπλεξα μαζί σας. Οπότε, αν έχετε λόξυγγα, να ξέρετε η μαμά μου θα είναι που σας μελετάει και στέλνει ευχούλες!!!

Χάρηκα που μίλησα και με τη Μαρία, ξεψιλλίστηκε η κοπέλα, μια ώρα μας μίλαγε στο κινητό, αλλά θα τη δούμε κι αυτή πού θα πάει...

Σήμερα έχω καθάρισμα οπότε θα αργήσω να ξαναγράψω, αλλά σας λέω ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!!!!

ναι ναι...Περαμα!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημεραααα.μπηκα για λιγο γιατι παεριμενουμε παιδιατρο...οχι για το μωρο..για μενα..κ εγω μωρακι ειμαι...παιδια πραγματι τελεια περασαμε χθες..να σκασεις ΜΕΦΗ....

λοιπον συμφωνα με την ΜΑΡΙΑΝΘΗ οπως καταλαβα σημερα..τα μωρα που θηλαζουν δε θελουν καν πανα......μαθαινουν κατευθειαν την τουαλετα..τα υπολοιπα μαθαινουν γυρω στα 10..ααα και αμεσως να πας να τα αλλαξεις τα μη θηλαζοντα εχουν συγκαει στανταρ....

Διαφημίσεις

ναι ναι Περαμα..... επισης Χαλκιδα που ειναι κ διπλα να παμε....ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??αν μαζευτουμε ΠΕΡΑΜΑ εγω θα ερθω με τον Καρδιτσιωτη...δεν παιζει με τιποτα να ερθω μονη μου,,,

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ...ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ελπίζω να σας ελειψα (ναι σιγα ουτε που το καταλαβατε) την επομενη φορα να ερθω κι εγω.....Αλεκουκο ΠΕΡΑΜΑ-ΠΕΡΑΜΑ συμφωνω....!!

να την χαιρεσαι ζωη μου!!

ρωτα τους ακριβως τι ωρα θα ειναι εκει..κι ισως πεταχτεις να δεις τα κοριτσια για λιγο..

Ευχαριστω....Βρε μαναρι τι να πεταγομουνα εγω θελω 2 και ωρες για να παω απο Ν.Μακρη Θησειο εξ' αλλου η βιζιτα ηταν αρμενικη την ωρα που εφευγαν τα κοριτσια ειχαν αρχισει να επιστερεφουν....δε πειραζει next time!!

Eγώ πάω στοίχημα οτι θα λένε τα εξης:

1)Θα προσπαθούν να πείσουν η μια την άλλη οτι δεν είναι χοντρές και η Αλέκα θα τα παίρνει στο κρανίο!!!!

2)Η Ομορφάκια θα δίνει συμβουλές Κάμα Σούτρα και επίσης θα μιλάει και για τις αρρώστιες των παιδιών της!!!!Και θα απαντάει η Αλέκα!!!

3)Η Ελένη1 θα τρώει τα συνοδευτικά κουλουράκια και η Αλέκα θα την κοιτάει με "μισό μάτι"!!!

4)Η Μαριάνθη θα έχει το βυζί απ'έξω και θα αντλεί γάλα με το θήλαστρο και θα αγορεύει αποσπάσματα από την Πατσούρου!!!

5)Η Αγγελική θα λέει πόσο λίγο τρώει η Σαββίνα!!!

6)Η Κίμη θα την πέφτει στον 15χρονο σερβιτόρο και αυτός επειδή σέβεται τα χρόνια της δεν θα την μυνήσει για αποπλάνηση ανηλίκου!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Παω να δω φωτο κι ερχομαι!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι ναι Περαμα..... επισης Χαλκιδα που ειναι κ διπλα να παμε....ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ??αν μαζευτουμε ΠΕΡΑΜΑ εγω θα ερθω με τον Καρδιτσιωτη...δεν παιζει με τιποτα να ερθω μονη μου,,,

Θα σας βαλώ πουλμαν:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ...ΒΛΕΠΩ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΖΗΛΕΨΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Ελπίζω να σας ελειψα (ναι σιγα ουτε που το καταλαβατε) την επομενη φορα να ερθω κι εγω.....Αλεκουκο ΠΕΡΑΜΑ-ΠΕΡΑΜΑ συμφωνω....!!

!!!

αη σιχτιρ μαρη και εσυ...με αφησες μονη μου εκει με όλες τις μοντελες...Συμπαρασταση στις χοντρες ρε....Λεω και εγω θα ερθει και η Ζωη, να κατσουμε διπλα διπλα. Ειχα απο διπλα μου την ελενη και τη Γουοντερ, το χερι μου = τα μπουτια τους!!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλεεεε ειστε ολες κουκλεςς!! μπραβο ρε κοριτσακια...ειπιατε το βοσπορο??????

Αλεκουκο εσυ βαλε πουλμαν κι εγω σας υποσχομαι την επομενη φορα να φτιαξω μπλουζακια αναμνηστικα.....αντε και μετα το περαμα σειρα εχει η Ν.Μακρη θα κλεισω το λακοστα να κανουμε κ μπανιο το καλοκαιρι που θα εχουμε αδυνατισει εμεις η τσουποτες!!!!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...