Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εχω σκασει κι εγω μαζι με τη μεφη!!!!

Πρεπει να περασατε τελεια και να ειχατε πολυ γελιο!!

Συμπεθερα, στειλε βιντεο!!!!!

Μαριανθη και Τζια, και τσιγαρακι και κρασακι;;; Εγω τιποτις!!! Κλαψ!!!

Τι να πρωτοσχολιασω!!! Ολες μοντελακια!!!

Γιατι καθησατε εξω μ' αυτον τον ψωφο;;;;;

Προς αποκατάσταση της τάξης και της δικαιοσύνης η Μαριάνθη κάπνισε μόνο ένα τσιγάρο (παρασύρθηκε...) ήπιε 2 ντεκαφεϊνέδες και κοιτούσε τα βυζιά μου!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα στο κοτοπουλακι και καληνυχτα σε οσες την πεσανε κιολας!!!ειμαι ψοφια αλλα μπηκα για να δω τις φωτο-ημουν σιγουρη οτι βαλατε!!

λοιπον ενα εχω να πω:

ειστε ΟΛΕΣ βρωμες κουκλες!!!!!!!καλα μην ακουσω καμια ξανα να λεει-ειμαι χοντρη,δεν εχω φωτογενεια-δεν εχω καλο προφιλ κ μαλακιες-θα σας μπινελικωσω!!!!

απο που να αρχισω?και που να τελειωσω...

-καταρχην η αλεκα δικαιουταν περισσοτερες φωτο απο ολες,αλλα μαλλον επειδη τη ζηλευετε,τη βγαλατε μονο μια!!!αλεκα μωρο μου μη χολοσκας για το κολαν...οτι και να κανουν δεν μπορουν να σε σαμποταρουν...;)

-ομορφακια μια χαρα φωτογενεια εχεις και ομορφη εισαι,πως αλλωστε θα βγαιναν τα ομορφακια??;)

-κιμι εσυ φαινεσαι πιο μικρη κι απο τις μικρες της παρεας..και μην ξανακουσω οτι εισαι χοντρη...:mad::tongue::tongue:

-τζια το προφιλ σου μια χαρα ειναι,οσο για το ανφας...μια κουκλα κι εσυ;)

-μαριανθη και ασπα μου αρεσει πολυ το χαμογελο σας!

-αγγελικη υποβιβαζεις πολυ τον εαυτο σου,νομιζω οτι απο κοντα εισαι και καλυτερη απο αυτες τις φωτο..;)

-μαρλεν,μαρκελλακι κ γουοντερ κι εσεις δεν πεφτετε εξω..τι κανετε ολες και κρατιεστε καλε ετσι φρεσκιες???

-ελενη 1 σε αφησα τελευταια!!!γλυκια οπως και στο τηλεφωνο!!απο που καλε τα εβγαλες τα παιδια σου?????????????????????????????????????????????εισαι μια σταλιτσα!!!!;)

φυσικα τα σχολια τα εβαλα εδω..που να γραφω κατω απο καθθε φωτο!!εχω να πω οτι σας ζηλεψα!!!αντε να βρεθουμε κι εμεις οι βορειες να ζηλεψετε κι εσεις!!!

οπως φαινεται κι απο τις φωτο πρεπει να περασατε πολυ ομορφα!!!με το καλο λοιπον και σ αλλες συναντησεις και μακαρι να κανουμε και μια ολες μαζι καποτε!!!!

σας καληνυχτω!!τα λεμε αυριο,πρωτα ο θεος!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

λοιπον την απορια την εχω και εγω,αφου ειχε κρυο γιατι κατσατε εξω????

θελω να πιστευω οτι θα κατεβω στα βαφτισια της αλεκας και θα σας γνωρισω ολες απο κοντα!!!!!!!τι ωραια παρεα!!!!!!!!!!!!!!

ρε κιμη εχει δικιο η λιτσα,τι να χασεις και απο που????

fCS8p3.png

παω να ταιασω το παιδι μου...γιατι δεν υπαρχει αξια αλλη σε αυτη τη ζωη...ουτε φιλια ουτε τιποτα. Τ'ακους ελενη1 ε??? γω φτααιαιαιαωωωωωω....που δεν καθομουν στημενη όλη την ωρα μπας και βγω καμια φωτο.....που να φανταστω η δολια.... τεσπα. Ο Νικος ξεραθηκε στα γελια μου ειπε, αντε και στην παρααολυμπιαδα.

Προς αποκατάσταση της τάξης και της δικαιοσύνης η Μαριάνθη κάπνισε μόνο ένα τσιγάρο (παρασύρθηκε...) ήπιε 2 ντεκαφεϊνέδες και κοιτούσε τα βυζιά μου!

ωραια....το εσωσες....αφου κοιταζε συνεχεια τα βυζια σου όλα ειναι καλα:tongue:

.

-καταρχην η αλεκα δικαιουταν περισσοτερες φωτο απο ολες,αλλα μαλλον επειδη τη ζηλευετε,τη βγαλατε μονο μια!!!αλεκα μωρο μου μη χολοσκας για το κολαν...οτι και να κανουν δεν μπορουν να σε σαμποταρουν...;)

οπως φαινεται κι απο τις φωτο πρεπει να περασατε πολυ ομορφα!!!με το καλο λοιπον και σ αλλες συναντησεις και μακαρι να κανουμε και μια ολες μαζι καποτε!!!!

!

πες τα κορτσακι μου.....που περιμενε η καθε μια τους να ανεβασει ό,τι την κανει χαρουμενη....:rolleyes:...βρωμες....

Εγω παντως, αν κανονιζαμε μια όοοολες μαζι, θα πηγαινα και εκτος Αθηνων.

Αρκει να ηταν πιο μετα που θα εχουν μεγαλωσει τα παιδακια μας....

λοιπον την απορια την εχω και εγω,αφου ειχε κρυο γιατι κατσατε εξω????

???

πρωτον γιτι δεν ειχε μεσα, δευτερον για να καπνισουμε....τριτον, για να μας βλεπει καλυτερα ο ανωμαλος που σιγουρα θα ειχε ερθει να μας γνωρισει και απο κοντα.:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ξεχασα......καλημεεεερααααα, καλη εβδομαδα σε όλες μας.

Μαριανθη, ο μικρος σημερα χεστηκε στις 6.30!!!! Ετσι γιατι ειπα θα σε ενημερωνω. φιλακια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Kαλημέρα,

Κακούργίεεεεεςςςςς.....πέσατε να με φάτε και μου κανατε και σαμποτάζ......

Εγω την ανεβασα την φωτο αλλα δεν την τραβηξα!!!!!!!.....διπλα στην Αλέκα καθόμουν ολη την ωρα δεν κουνηθηκα απο την θεση μου και φαινεται και το λεπτο λεπτό χερακι μου στην φωτο.

Απο απέναντη τραβηχτηκε.......καποια αλλη παραφύλαγε για να αποθανατησει την πόζα!!!!!

Η Ομορφάκια δεν ειναι γιατι εκτος οτι φαινεται και αυτη στην φωτο θα την τραβαγε κουνημένη γιατι στο λιγοστο βιντεο που τραβηξε χρειαστικε για να το δω να παρω δραμαμίνη για την ναυτία......

Ποια ειναι ????? η Μαριάνθη???? η Μαρλέν???? η Αγγελα???

ΑΥΤΕΣ ηταν απο εκεινη την πλευρα.

Οποια ειναι να το μαρτηρησει γιατι θα την καταραστω.

την Μαριανθη να μην εχει γαλα

την Μαρλεν να μην ξαναπαιξει και να μην ξαναφαει ξηροκάρπια

την Αγγελα να σβήσει το τατουαζ και να κρεμασει κιόλας.

Σκουλικαντέρεεεεεςςςςς, που κόντεψα να τσακιστώ στον γυρισμό για το αυτοκίνητο και η Αλέκα επέισης......και σαν να μην εφτανε αυτό μας ειχαν πει και Αλβανέζες οταν ερχόμασταν.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,

Εγω την ανεβασα την φωτο αλλα δεν την τραβηξα!!!!!!!.....διπλα στην Αλέκα καθόμουν ολη την ωρα δεν κουνηθηκα απο την θεση μου και φαινεται και το λεπτο λεπτό χερακι μου στην φωτο.

Απο απέναντη τραβηχτηκε.......καποια αλλη παραφύλαγε για να αποθανατησει την πόζα!!!!!

Η Ομορφάκια δεν ειναι γιατι εκτος οτι φαινεται και αυτη στην φωτο θα την τραβαγε κουνημένη γιατι στο λιγοστο βιντεο που τραβηξε χρειαστικε για να το δω να παρω δραμαμίνη για την ναυτία......

Σκουλικαντέρεεεεεςςςςς, που κόντεψα να τσακιστώ στον γυρισμό για το αυτοκίνητο και η Αλέκα επέισης......και σαν να μην εφτανε αυτό μας ειχαν πει και Αλβανέζες οταν ερχόμασταν.

:lol::lol::lol::lol: α ναι ρε...αυτο το ειχα ξεχασει!!!!!!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Μερσι για την πλαστικη...αλλα μην ακους τις μλκιες της κιμης...εννοειται οτι μου ριχνει καμμια δεκαπενταρια χρονια το λιγοτερο...:tongue::tongue::tongue: Και τι δεν ειπαμε...για τον θηλασμο (πρωτο και καλυτερο χεχεχεεχμμμ δεν θυμαμαι αλλα...πλακα κανω. Η κουβεντα ηταν πολυ ενδιαφερουσα "πηδουσαμε" απο το ενα θεμα στο αλλο και γενικα γινοταν ενα μπαχαλο...ηθελα να ειχα 10 αυτια και 20 στοματα για να μην μου ξεφυγει τπτ!!!!

γιαυτο... οτι επιανα στον αερα...

κοιτα...εξαρταται τι pampers φοραει...αν φοραει το pampers με το μωρακι που κοιμαται ειναι για αρκετες ωρες...μην αγχωνεσαι το πολυ πολυ να γινει ο κωλος της σαν το κωλο της μαιμους...:tongue::tongue::tongue::tongue:τα μωρα που θηλαζουν συνηθως δεν συγκεγονται...

μαλιστα! τ'ακουσαμε κ αυτο! τα μωρα που θηλαζουν ειναι καλα, ειναι χρυσα, εχουν τις χαρες ολες! τα υπολοιπα εχουν αρπαξει απο κατω λες???? πατσουρου!

Καλη μας ορεξη λοιπον...γιατι τα τρωμε και αυτα...η ομορφακια δεν πολυμιλουσε...την περιμενα πιο ομηλιτικο τυπο...μονο εδω μεσα ξερει να μην βαζει γλωσσα!!!!Ειναι πολυ γλυκια και δεν φαινεται και πατσογρια σαν την κιμη ... οσο για την Αλεκα...νομιζω οτι εχει τα ωραιοτερα ματια του καφε...η Ελενη ειναι μια γλυκα οπως και το μαρκελακι...η Τζια μου θυμισε εντονα την Ζηνα πολυ ομορφη με πλουσιο μπουστο (θα πει τωρα καλα μαρη στα βυζια με κοιτουσες, αλλα λογω θηλασμου τα παρατηρησα) η Ασπα καλα οοοοοοολα τα λεφτα με παρα πολυ χιουμορ, η Κιμι δεν εχω λογια την ατακα την εχει πριν προλαβεις να πεις κιχ, η Αγγελικη ειναι συμπαθεστατη οπως και η Μαρλεν που δεν της φαινεται σε καμμια περιπτωση οτι εχει τρια παιδια και η wonder....ομορφη μια περιεργη ομορφια ευρωπαικη θα ελεγα... ξεχασα καμμια???:confused:

που να προλαβω μωρη? καταρχην κατα 90% ελεγε η καθεμια τα δικα της, κ αμα την ακουγε καμμια απαντουσε. παιδια εγω το απολαυσα παντως! παρα πολυ... κ ανυπομονω να το ξανακανουμε!!!!!!

Για πείτα τώρα που έφυγε η βρωμόστομη!!Τί έλεγε πάλι το στόμα της;;;Είδε καμιά γριά και νόμιζε οτι είμαι εγώ;;;Την έχω μάθει την άτιμη πώς σκέφτεται!!!!

μεσα εισαι! περασε μια με κεραμιδι-περμαναντ μαλλι, κ λεει "α, ναι η μεφη... οχι, οχι, πριν ειδα μια χειροτερη..." τη χειροτερη δεν την ειχα δει εγω... μεφη...αν τη δεις δεν θα μπορεις να τη βρισεις! σε προειδοποιω! οποτε βριζε διαδικτυακως να το φχαριστιεσαι...

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εχω σκασει κι εγω μαζι με τη μεφη!!!!

Πρεπει να περασατε τελεια και να ειχατε πολυ γελιο!!

Συμπεθερα, στειλε βιντεο!!!!!

Τι να πρωτοσχολιασω!!! Ολες μοντελακια!!!

Γιατι καθησατε εξω μ' αυτον τον ψωφο;;;;;

γινοταν χαμος μεσα...ειχε κ τους αγωνες. αλλα την αλλη φορα τελος. θα εχει φτιαξει ο καιρος κ δεν θα κατουριομαστε απο το κρυο...

Ομορφακια, εμεις που δεν εχουμε φατσοβιβλιο, στο πηγαδι κατουρησαμε;;;;

Εδω δεν μπορεις να βαλεις τις φωτο;;;;

οχι λουλουδακι μου. εχω προσπαθησει απειρες φορες κ δεν μπορω. ο αντρας σου δεν εχει?

Εσυ Τζια;;; Ποσα καπνισες;;; Γιατι κοιτουσε τα βυζια σου; για να δει αν πρηζονται οταν εχεις ωρα να θηλασεις;;

ειχαμε κ την ανωμαλαρα τη μαριανθη. αντι να βαλει κατω τον Παυλο, κ να πει το δεσποτη-παναγιωτη, κοιταγε τα βυζια της τζιας...,αλλα κ η τζια... μη τα ριχνουμε στη μαριανθη ολα. ανοιχτο το πουκαμισο ως τον αφαλο. λιγο τραβολτα τον θυμησε!!!

Kαλημέρα,

σορυ ρε ελενιτσα... δεν το εχω... θες να με παρεις για βιντεο στη βαφτιση????

σας ανεβασαν το ηθικο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

επισης...να συμπληρωσω κατι που δεν ξερει καμμια σας!

η μαρλεν ειναι driver. αφου δεν εκανε κανα πακαστανο πουρε ειναι.... σα τις μυγες να περνανε απο μπροστα της.

ελενη εμενα μου το εστειλες?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...