Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρή Ομορφάκια θέλω και γω να δώ τον άντρα σου,για να δώ αν του πέφτεις πολύ!!!!Γιατί τολμώ να πώ οτι η βρωμοΚίμη είανι πιο όμορφη από τον Καρδιτσιώτη 1000 φορές!Σκατά να φάτε σας είπα;;;;Σας είπα !Ε,το ξαναλέω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλέκα,έπεσα μέσα στα θέματα που έγραψα οτι πιθανώς θα λέγατε;;;

εννοειτααι βρε.....με όλα γελασαμε....σοβαρα και μη.....και αμα ξεραμε ότι θα φαινοταν και ο κωλος μου στις φωτο θα γελαγαμε πιο πολυ.....

Αλλα την ξερω τη βρωμα, παντα τετοια ηταν. Με ειδε πανεμορφη και κορμαρα και ηθελε να με μειωσει. Δεν πτοουμαι να της πειτε, γιατι εγω δεν θα της ξαναμιλησω.....

Καλα λεει η τζια....μονο εγω και η σαρον τετοια φωτο.......

Εννοειεται ότι δεν εχω θεμα ηθικης...αισθητικης και μονο.... αλλα δεν πειραζει......καα να περναμε βρε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μην ξαναμιλησεις !Μίλησα με την Πατσούρου και είπε αυριο να επιστρέψεις το βιβλιό της και να μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου!!!:-)

Πόσα κιλά είσαι μαρή;;;Πόσο χρονών είσαι;;;Τί βάζεις στα μούτρα σου;;;;

Τί τρώς;;;;;

Αφου σου ειπε η κιμι ρε....στα μουτρα μου δεν βαζω απολυτως τπτ αφου εχω παρατησει την φατσα μου στο ελεος του Φουστανου που λεγαμε πιο πανω... τι τρωω???Ο,ΤΙ κινειται πεταει και σερνεται...κοινως τον αγλεωρα..τα κιλα μου 62...με στοχο τα 57...τωρα το ποτε...αγνωστο.:(

waWmp3.png

9LyAp3.png

εγω γύρισα, ταϊσα και η σκατούλα κοιμήθηκε και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα...

την ξαναταϊσα κοιμώμενη (dream feeding) που θα έλεγε και η Μαριάνθη, αλλά φοράει το ίδιο pampers από τις 16 :30.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????

Αντε και συ,μην τ'ακούσεις βραδυάτικα!!Ακου 32!!Δουλευόμαστε;;;;;Μην το ξυπνάς το μωρό!Δεν θα πάθει τίποτα!Εμένα κάθε βράδυ που κοιμάται 10 ώρες τίποτα δεν επαθε!

Μερσι για την πλαστικη...αλλα μην ακους τις μλκιες της κιμης...εννοειται οτι μου ριχνει καμμια δεκαπενταρια χρονια το λιγοτερο...:tongue::tongue::tongue: Και τι δεν ειπαμε...για τον θηλασμο (πρωτο και καλυτερο χεχεχεεχμμμ δεν θυμαμαι αλλα...πλακα κανω. Η κουβεντα ηταν πολυ ενδιαφερουσα "πηδουσαμε" απο το ενα θεμα στο αλλο και γενικα γινοταν ενα μπαχαλο...ηθελα να ειχα 10 αυτια και 20 στοματα για να μην μου ξεφυγει τπτ!!!!

Δεν ακούω την Κίμη!Εχω μάτια και βλέπω!!

λοιπον γλυκες μου σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια.......παω να βγαλω το θρυλικο αυτο κολαν και το θρυλικο μπουζοφορεμα και παω να ξαπλωσω την κορμαρα μου.....

σας φιλω.....εις το επανειδειν!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εννοειτααι βρε.....με όλα γελασαμε....σοβαρα και μη.....και αμα ξεραμε ότι θα φαινοταν και ο κωλος μου στις φωτο θα γελαγαμε πιο πολυ.....

Αλλα την ξερω τη βρωμα, παντα τετοια ηταν. Με ειδε πανεμορφη και κορμαρα και ηθελε να με μειωσει. Δεν πτοουμαι να της πειτε, γιατι εγω δεν θα της ξαναμιλησω.....

Καλα λεει η τζια....μονο εγω και η σαρον τετοια φωτο.......

Εννοειεται ότι δεν εχω θεμα ηθικης...αισθητικης και μονο.... αλλα δεν πειραζει......καα να περναμε βρε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Οταν την είδα την φώτο πραγματικά γέλασα γιατί φαντάστηκα την αντίδραση σου!!Εγώ Αλέκα,σοβαρά πιστεύω οτι σε ζηλεύει,τίς καμπύλες σου κυρίως γι'αυτό και τρώει όλη μέρα!!!Μην της πείς όμως τα μυστικά σου!!Αστην να σκάει!!!

λοιπον γλυκες μου σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια.......παω να βγαλω το θρυλικο αυτο κολαν και το θρυλικο μπουζοφορεμα και παω να ξαπλωσω την κορμαρα μου.....

Καληνύχτα!Καλή ξεκούραση!!

Α!ΞΕΧΑΣΑ!!Σκατά να φάτε και που έχετε τέλεις φωνές και γώ είμαι σαν τον νταλικιέρη από την εγχείριση και το κάπνισμα!!!!

εγω γύρισα, ταϊσα και η σκατούλα κοιμήθηκε και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα...

την ξαναταϊσα κοιμώμενη (dream feeding) που θα έλεγε και η Μαριάνθη, αλλά φοράει το ίδιο pampers από τις 16 :30.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????

κοιτα...εξαρταται τι pampers φοραει...αν φοραει το pampers με το μωρακι που κοιμαται ειναι για αρκετες ωρες...μην αγχωνεσαι το πολυ πολυ να γινει ο κωλος της σαν το κωλο της μαιμους...:tongue::tongue::tongue::tongue:τα μωρα που θηλαζουν συνηθως δεν συγκεγονται...

Μαρή Ομορφάκια θέλω και γω να δώ τον άντρα σου,για να δώ αν του πέφτεις πολύ!!!!Γιατί τολμώ να πώ οτι η βρωμοΚίμη είανι πιο όμορφη από τον Καρδιτσιώτη 1000 φορές!Σκατά να φάτε σας είπα;;;;Σας είπα !Ε,το ξαναλέω!!!

Καλη μας ορεξη λοιπον...γιατι τα τρωμε και αυτα...η ομορφακια δεν πολυμιλουσε...την περιμενα πιο ομηλιτικο τυπο...μονο εδω μεσα ξερει να μην βαζει γλωσσα!!!!Ειναι πολυ γλυκια και δεν φαινεται και πατσογρια σαν την κιμη ... οσο για την Αλεκα...νομιζω οτι εχει τα ωραιοτερα ματια του καφε...η Ελενη ειναι μια γλυκα οπως και το μαρκελακι...η Τζια μου θυμισε εντονα την Ζηνα πολυ ομορφη με πλουσιο μπουστο (θα πει τωρα καλα μαρη στα βυζια με κοιτουσες, αλλα λογω θηλασμου τα παρατηρησα) η Ασπα καλα οοοοοοολα τα λεφτα με παρα πολυ χιουμορ, η Κιμι δεν εχω λογια την ατακα την εχει πριν προλαβεις να πεις κιχ, η Αγγελικη ειναι συμπαθεστατη οπως και η Μαρλεν που δεν της φαινεται σε καμμια περιπτωση οτι εχει τρια παιδια και η wonder....ομορφη μια περιεργη ομορφια ευρωπαικη θα ελεγα... ξεχασα καμμια???:confused:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ε πάει-τον αναψες τον ανώμαλο!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

κοιτα...εξαρταται τι pampers φοραει...αν φοραει το pampers με το μωρακι που κοιμαται ειναι για αρκετες ωρες...μην αγχωνεσαι το πολυ πολυ να γινει ο κωλος της σαν το κωλο της μαιμους...:tongue::tongue::tongue::tongue:τα μωρα που θηλαζουν συνηθως δεν συγκεγονται...

Οχι μαρή σου λέω!Ασε τη Πατσούρου να λέει!Ακουέμένα!Εχω και 2 παιδιά!

Καλη μας ορεξη λοιπον...γιατι τα τρωμε και αυτα...η ομορφακια δεν πολυμιλουσε...την περιμενα πιο ομηλιτικο τυπο...μονο εδω μεσα ξερει να μην βαζει γλωσσα!!!!Ειναι πολυ γλυκια και δεν φαινεται και πατσογρια σαν την κιμη ... οσο για την Αλεκα...νομιζω οτι εχει τα ωραιοτερα ματια του καφε...η Ελενη ειναι μια γλυκα οπως και το μαρκελακι...η Τζια μου θυμισε εντονα την Ζηνα πολυ ομορφη με πλουσιο μπουστο (θα πει τωρα καλα μαρη στα βυζια με κοιτουσες, αλλα λογω θηλασμου τα παρατηρησα) η Ασπα καλα οοοοοοολα τα λεφτα με παρα πολυ χιουμορ, η Κιμι δεν εχω λογια την ατακα την εχει πριν προλαβεις να πεις κιχ, η Αγγελικη ειναι συμπαθεστατη οπως και η Μαρλεν που δεν της φαινεται σε καμμια περιπτωση οτι εχει τρια παιδια και η wonder....ομορφη μια περιεργη ομορφια ευρωπαικη θα ελεγα... ξεχασα καμμια???:confused:

Α,ναι!Ξέχασα!Γουόντερ,κοριτσάκι μου και σύ τίποτα δεν τρώς!!!Λεχώνες σου λέει ο άλλος!!!!

Δεν της φοράω τα dry-λες να μου συγκαεί???

Ουτε μπάνιο της έκανα σήμερα......

Μην φοβασαι ρε...δεν θα σου ζητησει το λογο αυριο που θα ξυπνησει επειδη δεν εκανε μπανιο σημερα:lol::lol::lol:...κοπελαρες μου σας αφηνω...παω για νανι...

Καληνυχτα!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εχετε πάει όλες για ύπνο;;;Ψοφίμια!!!!!!Λοιπόν.σοβαρά τώρα,εύχομαι να είστε πάντα καλά και να συναντιέστε πιο συχνα!!Να χαίρεστε όλες σας τα παιδάκια και τις οικογενειές σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...