Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου στα Βόρεια μόλις μίλησα με όλες τις βρωμονότιες!!Τώρα το διαλύουν γιατί η Μαριάνθη έπρεπε να θηλάσει!!!!Πρέπει να πέρασαν πολύ καλά!!!Ολη την ώρα γελούσαν με τις ατάκες της Κίμης που με καραέθαψε!!!!

Καλε ποιος διαδιδει αυτες τις κακοηθιες...?:?:?:Ημουν η μονη που ειπε "απο τωρα θα φυγουμε?":mad:

να μαι και γω....

Σκατουλιτσες περασατε σουπερ ε?

Αχ τι καλα.......να δομε και μει οι πολυ βοροιες ποτε θα μαζευτουμε οεο...........

Μαριανθη καπνιζεις και θηλαζεις?επεσα απο τα συννεφα............πλακα κανω

Αλεκακι εισαι ουτως η αλλως πανεμορφη ...εστω και αν εχει λιγα παραπανω κιλα ........Μανα εγινες μην ξεχνιομαστε.......

Μεφη συμφωνα με ολα οσα εγραψες........

Ρε τσογλανια εκανα μισο τσιγαρο μετα απο ακριβως ενα χρονο και οι αλλες θα νομιζουν οτι καπνιζω και θηλαζω ρεεεεεε....θα χασω την αξιοπιστια μου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

επισης να πω, οτι ειμαι λιγο φουντωμενη, γιατι στο θησειο ψοφολογησα.

κ να πω οτι οι μισες θα ειμαστε αρρωστες αυριο... κ οι υπολοιπες μεθαυριο! δεν την γλυτωνουμε...

Πολυ το φοβαμαι αυτο.......

Εβαλα τις φωτογραφίες!!!!!!

Ειναι ολες πολυ ομορφες...φτου μας :P:p:p

Λοιπον εχω να πω οτι περασα υπεροχα,γελασα πολυ και ενιωσα πολυ ανετα με ολες σας λες και ειμαστε παρεακι χρονια...ανυπομονω να σας ξαναδω λες σας...σκατουλες δεν το περιμενα να νιωσω ετσι με ατομα που μιλαω μονο μεσω νετ και δεν εχω ξαναδει...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Eleni1 και παλι χαρηκα για τη γνωριμια.....το κακο ειναι οτι ξερει κ που μενεις....ξερεις για ποια μιλαω.παω κ γω να κοιμηθω γιατι μας γλωσσοφαγε ο βροντοσαυρος και θα κρυωσουμε ολες...

Εχω συγχιστεί αφάνταστα η γυναίκα!!!!!!

Κατ'αρχάς τί δουλειά έχω εγώ σ'αυτό το καφέ με ΑΥΤΕΣ τις μανούλες;;;;;;;

Μαριάνθη,αι σιχτίρ!!!!Παιδί έκανες ή πλαστική;;;;

Ασπα,σκατά να φάς!Πανέμορφο πρόσωπο!Και είσαι και μικρή!!

Ελένη1 και Ομορφάκια το ίδιο με τις προηγούμενες!!!

Μαρλέν,Μαρκελλάκι,Τζία κουκλίτσες επίσης!!!

Αγγελική και Γουόντερ και σεις σκατά να φάτε!!!

Αλέκα μου ήσουν η πιο κορμάρα!!!

Κίμη:Βλέπω οτι τελικά κάνει καλή δουλειά ο φίλος σου ο Φουστάνος!!!Μωρή,σαν 25 χρονών μοιάζεις!!Και είσαι και πετσί και κόκαλο!!Και είσαι και κούκλα!!Δεν πειράζει όμως!Σε άλλες ο θεος δίνει ομορφιά και σε άλλες το μυαλό και την εξυπνάδα!!Αρα ευτυχώς που δεν είμαι όμορφη σαν εσενα!!!

Εχω καρασυγχιστει γιατί δεν φτάνει που ζήλευα ήρθαν και οι φωτο και μου έδωσαν την τελική μαχαιριά!!!!

Για πείτε θέματα συζήτησης!!!!!

μαρη καινε τα μαγουλα μου!!! τσουζουν τα ματια μου... κανονισε να κανεις επισκεψη κατ'οικον αυριο γιατρε μου.

ό,τι θες...μη σε νοιαζει...

τις ειδα...

παω για υπνο.

να το ξανακανουμε...!!!!!!!

οπωσδηποτε

Λοιπον εχω να πω οτι περασα υπεροχα,γελασα πολυ και ενιωσα πολυ ανετα με ολες σας λες και ειμαστε παρεακι χρονια...ανυπομονω να σας ξαναδω λες σας...σκατουλες δεν το περιμενα να νιωσω ετσι με ατομα που μιλαω μονο μεσω νετ και δεν εχω ξαναδει...

και εγω...

Εχω και 1 πολυ ωραιο βιντεο,να το ανεβασω στο facebook η δεν θελετε?

Οποια θελει να της το στειλω στο email της.

αη σιχτιρ μωρη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Ελενη οτι ειναι να κανεις καντο συντομα.....

Μαριανθη πως να μη νοιωθεις ανετα???εδω εχουμε κοινα προβληματα....αν και με περνας κατα τρεις φορες...

καλα το αλτσχαιμερ σου καλα κρατει...ακου τρεις φορες...εξι θες να πεις αλλα φοβασαι μην με κανεις τελειως ρομπα...:tongue::tongue: Οσο για τα κοινα προβληματα αμα βρεις την λυση πεςτην και σε εμενα...οχι ομως να γινει και ο δικος μου Λατσιος...αυτη η λυση δεν γινεται αποδεκτη...κατι αναιμακτο και βολικο :cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλε ποιος διαδιδει αυτες τις κακοηθιες...?:?:?:Ημουν η μονη που ειπε "απο τωρα θα φυγουμε?":mad:

Ρε τσογλανια εκανα μισο τσιγαρο μετα απο ακριβως ενα χρονο και οι αλλες θα νομιζουν οτι καπνιζω και θηλαζω ρεεεεεε....θα χασω την αξιοπιστια μου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πολυ το φοβαμαι αυτο.......

Ειναι ολες πολυ ομορφες...φτου μας :P:p:p

Μην ξαναμιλησεις !Μίλησα με την Πατσούρου και είπε αυριο να επιστρέψεις το βιβλιό της και να μην την ξαναπιάσεις στο στόμα σου!!!:-)

Πόσα κιλά είσαι μαρή;;;Πόσο χρονών είσαι;;;Τί βάζεις στα μούτρα σου;;;;

Τί τρώς;;;;;

εγω γύρισα, ταϊσα και η σκατούλα κοιμήθηκε και δεν έχει ξυπνήσει ακόμα...

την ξαναταϊσα κοιμώμενη (dream feeding) που θα έλεγε και η Μαριάνθη, αλλά φοράει το ίδιο pampers από τις 16 :30.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????

byXKp2.png

Εχω συγχιστεί αφάνταστα η γυναίκα!!!!!!

Κατ'αρχάς τί δουλειά έχω εγώ σ'αυτό το καφέ με ΑΥΤΕΣ τις μανούλες;;;;;;;

Μαριάνθη,αι σιχτίρ!!!!Παιδί έκανες ή πλαστική;;;;

Ασπα,σκατά να φάς!Πανέμορφο πρόσωπο!Και είσαι και μικρή!!

Ελένη1 και Ομορφάκια το ίδιο με τις προηγούμενες!!!

Μαρλέν,Μαρκελλάκι,Τζία κουκλίτσες επίσης!!!

Αγγελική και Γουόντερ και σεις σκατά να φάτε!!!

Αλέκα μου ήσουν η πιο κορμάρα!!!

Κίμη:Βλέπω οτι τελικά κάνει καλή δουλειά ο φίλος σου ο Φουστάνος!!!Μωρή,σαν 25 χρονών μοιάζεις!!Και είσαι και πετσί και κόκαλο!!Και είσαι και κούκλα!!Δεν πειράζει όμως!Σε άλλες ο θεος δίνει ομορφιά και σε άλλες το μυαλό και την εξυπνάδα!!Αρα ευτυχώς που δεν είμαι όμορφη σαν εσενα!!!

Εχω καρασυγχιστει γιατί δεν φτάνει που ζήλευα ήρθαν και οι φωτο και μου έδωσαν την τελική μαχαιριά!!!!

Για πείτε θέματα συζήτησης!!!!!

Μερσι για την πλαστικη...αλλα μην ακους τις μλκιες της κιμης...εννοειται οτι μου ριχνει καμμια δεκαπενταρια χρονια το λιγοτερο...:tongue::tongue::tongue: Και τι δεν ειπαμε...για τον θηλασμο (πρωτο και καλυτερο χεχεχεεχμμμ δεν θυμαμαι αλλα...πλακα κανω. Η κουβεντα ηταν πολυ ενδιαφερουσα "πηδουσαμε" απο το ενα θεμα στο αλλο και γενικα γινοταν ενα μπαχαλο...ηθελα να ειχα 10 αυτια και 20 στοματα για να μην μου ξεφυγει τπτ!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...