Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριάνθη και Αλέκα εμάς έχει περάσει ήδη μία εμβομάδα από την ημέρα που κάναμε το εμβόλιο και ακόμα ζούμε και ούτε βγάλαμε λέπια όπως έλεγε ο Μιχάλης.

ιωάννα μου εγω δεν φοβάμαι γενικά, φοβαμαι συγκεκριμενα επιδη ειμαι επιρρεπής στα αυτοάνοσα και φοβαμαι μην πυροδοτησει κανενα. Για αυτό πήρα και τον ενδκρινολόγο. Από την άλλη σκεφτομαι ότι εδω κανουν τετοιο εμβόλιο τα παιδακια και οι έγκυες, ειναι ντροπή να φοβαμαι για τον εαυτούλη μου!!:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ιωάννα μου εγω δεν φοβάμαι γενικά, φοβαμαι συγκεκριμενα επιδη ειμαι επιρρεπής στα αυτοάνοσα και φοβαμαι μην πυροδοτησει κανενα. Για αυτό πήρα και τον ενδκρινολόγο. Από την άλλη σκεφτομαι ότι εδω κανουν τετοιο εμβόλιο τα παιδακια και οι έγκυες, ειναι ντροπή να φοβαμαι για τον εαυτούλη μου!!:rolleyes:

Αλεκακι μου δεν ξερω αν περνουμε τελικα την σωστη αποφαση ξερω στα σιγουρα ομως οτι η καθεμια κανει αυτο που θεωρει καλυτερο για το παιδακι της οποιο και αν ειναι αυτο...δεν νομιζω οτι καμμια μανουλα φοβαται για τον εαυτο της..;)

Μαρλεν καλωσηρθες!!!Σε περιμενουμε οταν θα βρεις τους ρυθμους σου!

Ελενακι δεν εχω τοσο γαλα ωστε να αποθηκευω κι ολας...εχει εμπεδωθει ο θηλασμος σου???Εμενα οχι ακομα αλλα σαραντιζω την Κυριακη. Αυτο το περιμενω πως και πως για να αρχιζω να αποθηκευω κι ολας...στο προηγουμενο παιδακι σου οταν εμπεδωθηκε τι σημαινε αυτο για σενα??Θηλαζες λιγοτερο συχνα??Πιο λιγη ωρα???Χορταινε καθε φορα??Ξυπνουσε την νυχτα??Ειχες παντα επαρκεια γαλακτος??

Θεανουλα μου τι γλυκια εικονα αυτη που περιγραφεις με το μπεμπακι και τα λαμπακια!!:P Αντε του χρονου θα περπατανε κι ολας και θα μας γκρεμιζουν το δεντρο :D

Jtse καλοφαγωτα!!!! :D

waWmp3.png

9LyAp3.png

!

Ελενακι δεν εχω τοσο γαλα ωστε να αποθηκευω κι ολας...εχει εμπεδωθει ο θηλασμος σου???Εμενα οχι ακομα αλλα σαραντιζω την Κυριακη. Αυτο το περιμενω πως και πως για να αρχιζω να αποθηκευω κι ολας...στο προηγουμενο παιδακι σου οταν εμπεδωθηκε τι σημαινε αυτο για σενα??Θηλαζες λιγοτερο συχνα??Πιο λιγη ωρα???Χορταινε καθε φορα??Ξυπνουσε την νυχτα??Ειχες παντα επαρκεια γαλακτος??

:D

Μπορεις μετα απο καθε θηλασμο να βαζεις το θηλαστρο και οτι βγαλεις ....εστω 10ml.

Τα βαζεις στο ψυγειο και πριν κλεισεουν 24 ωρες τα συγκεντρωνεις σε 1 σακουλακι και κατευθειαν στην καταψυξη.

Αυτο θα σου αυξησει και την παραγωγη.

Στον Γιαννη δυστυχως επειδη ειχε ΓΟΠ εβγαζα μονο με το θηλαστρο για να μετραω την ποσοτητα που του δινω και του εδινα και αντιαναγωγικο γαλα και το γαλα μου κοπηκε στους 2,5 μηνες.

Γι'αυτο τωρα που μπορω το ευχαριστιεμαι;)

Αυτη την στιγμη αν και δεν ειμαι 100% συγουρη νομιζω οτι εχει εμπεδωθει γιατι ανα πασα στιγμη το μωρο θελει το γαλα ''κατεβαινει'' και το μωρο τρωει λιγοτερα λεπτα.

Γαλα υπαρχει αρκετο ακομα και αν το στηθος ειναι τελειως ξεφουσκωτο.

Οσο για το βραδυ νομιζω εχει να κανει με το παιδι και οχι με το αν χορταινει.

Ο Γιαννακης στους 2 μηνες ξυπναγε στις 7 το πρωι.

Αυτο το μωρο ξυπναει καθε 2,5 ωρες και τις πιο πολλες φορες πινει 2 λεπτα με το ρολοι και ξανακοιματε ...αρα δεν πιναει.

Καθε μωρακι κανει τα δικα του.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γεια σας κορίτσια ηρθε ο παιδίατρος σήμερα στο σπιτι μας ειπε και εμας να κανουμε το εμβολιο οπότε οσο και να μην ηθελα δεν το ρισκάρω. Ο θηλασμός τελος για μενα και λυπάμαι παρα πολύ αλλα δεν εχω επιλογή διότι ο μικρος εχει μεινει πισω στο βαρος και πρεπει να βιαστούμε είναι στα κιλα που γεννήθηκε και θα επρεπε να είναι πολύ περισσοτερο όλα καλα μας τα βρήκε και για τα ποδια του που μας ειχαν πει στο νοσοκομειο δεν είναι τιποτα ειπε ο γιατρος μας εδωσε οδηγίες και σε ένα μηνα θα ερθει παλι με εμβολιο. Του έδινα λιγο γαλα και τωρα το πηγαμε στα 130μλ δεν το ταιζα σωστα το καημένο και λύσσαξε της πεινας γιαυτο δεν μου κοιμόταν αλλα που να ηξερα και εγω! Και μας πηρε και λιγα λεφτα!! Που παμε να κανουμε το εμβολιο για την γρίπη?

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

ελενιτσα μου όλες μαζι θα πάμε για το βρωμοεμβόλιο. Χαλάλι για τα παιδακια μας όμως. Στο πλησιεστερο νοσοκομειο πρεπει να πας.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κοριτσακιααααααααα

νομιζω μετα τη γεννα εχουμε δωσει ολες το παρον ε? τι καλααααα

θεανουλα καφε του θηλασμου εννοεις το "προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο"? για δωσε κι εσυ κανα λινκ να μελετησω.......... εμενα η μπεμπα μια τρωει 5 λεπτα μια τρελαινεται στο φαι καμια ωρα... ουτε ξερω τι κανει....... αχ αντε να μπουμε σε μια σειρα!!!!!! αργουμε ακομα???????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Ελενη26 πάρε το 1135 ή μπες στο site του κελπνο για να βρεις τα αντίστοιχα κέντρα που είναι κοντά σου και να πάρεις τηλ. για τις ώρες που λειτουργούν. Εμείς πήγαμε στο ΛΑΙΚΟ Νοσοκομείο γιατί είναι 2 τετράγωνα από το σπίτι μας. Εκεί λειτουργούν 9-1 το πρωι και 3-6 το απόγευμα εκτός από την μέρα που έχει εφημερία.

Κορίτσια κάτι άσχετο. Μας ήρθε το έναντι της ΔΕΗ. Μέχρι τώρα πληρωναμε για έναντι 140-160 ευρώ και τώρα μας ήρθε 214. Σας έτυχε κάτι αντίστοιχο και μήπως ξέρετε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ή δεν το γλυτώνουμε και θα το πληρώσουμε?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ελενη26 πάρε το 1135 ή μπες στο site του κελπνο για να βρεις τα αντίστοιχα κέντρα που είναι κοντά σου και να πάρεις τηλ. για τις ώρες που λειτουργούν. Εμείς πήγαμε στο ΛΑΙΚΟ Νοσοκομείο γιατί είναι 2 τετράγωνα από το σπίτι μας. Εκεί λειτουργούν 9-1 το πρωι και 3-6 το απόγευμα εκτός από την μέρα που έχει εφημερία.

Κορίτσια κάτι άσχετο. Μας ήρθε το έναντι της ΔΕΗ. Μέχρι τώρα πληρωναμε για έναντι 140-160 ευρώ και τώρα μας ήρθε 214. Σας έτυχε κάτι αντίστοιχο και μήπως ξέρετε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι ή δεν το γλυτώνουμε και θα το πληρώσουμε?

αφου ειναι εναντι θα σου πουν πληρωσε το και στη εκκαθαριση θα ειναι λιγοτερο.μαζευουν λεφτα........

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αφήστε που πρέπει να τρέξω για να αγοράσουμε καρότσι. Είχαμε πει ότι θα το παίρναμε (της inglesina) από το bimbomarket μετά την γέννα για να μαζέψουμε και τα αντίστοιχα λεφτά. Όμως επειδή τώρα τον Νοέμβριο άλλαξε κολεξιον η Inglesina τα καροτσια της δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και πρέπει να τα κάνεις παραγγελία με παράδοση ένα μήνα. Βάλε και τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς το φάγαμε το δίμηνο. Άρα για να μπορέσουμε να πάμε και καμιά βόλτα στις γιορτές και να μην τριγυρνάμε με το πορτ μπεμπε ή το sling πρέπει ν΄αγοράσουμε καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου εδώ και τώρα. Καμιά ιδέα για το που μπορω να κοιτάξω? Στα Λητώ δεν πάω γιατί ξέρω ότι βαράνε. ΈΛεγα να παω σε ένα συνοικιακό που έχουμε στην περιοχή και να παω το Σάββατο και στο Motherbaby στο Περιστέρι. Επίσης μπορεί καμιά σας να μου πει εκ πείρας από τα δικά σας τα καρότσια τι άλλη μάρκα μπορώ να προτιμήσω? Να είναι ελαφρύ σχετικά, να κλεινει εύκολα, να είναι κατάλληλο για νεογέννητο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

να κανω μιαχαζη ερωτηση?οταν σαραντισουμε πηγαινουμε στον γυναικολογο,γιατι??θελω να πω τι κοιταει?:cool:

Κοιτάει κυρίςω αν τα όργανα εσωτερικά έχουν επανέλθει στη θέση τους, την γενικότερη κατάσταση της περιοχής.

3qg3p2.png qfe4p2.png

συνηθως αυξανουν το έναντι αν ο εκαθαριστικός ειναι 'τσιμπημενος' οπότε δεν θα σου κανουν κάτι. μάλλον θα πρεπει να το πληρωσεις Ιωάννα μου.
να κανω μιαχαζη ερωτηση?οταν σαραντισουμε πηγαινουμε στον γυναικολογο,γιατι??θελω να πω τι κοιταει?:cool:

την τομή, τη μήτρα, τον κόλπο, αν χασαμε κανα κιλό...;) Εμένα κοιταει και τον άντρα μου να δει αν ξαναβρηκε το χρωμα του!!!!

Ιωάννα ούτε εγω έχω πάρει καρότσι. Θα π'αρω πιο μετά. Για μπες στο mothercare, έχει κα΄τι προσφορές

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote name=aleca;42357

την τομή' date=' τη μήτρα, τον κόλπο, αν χασαμε κανα κιλό...;) Εμένα κοιταει και τον άντρα μου να δει αν ξαναβρηκε το χρωμα του!!!!

Ιωάννα ούτε εγω έχω πάρει καρότσι. Θα π'αρω πιο μετά. Για μπες στο mothercare, έχει κα΄τι προσφορές[/quote]

χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσαι:P:p:p:p:p

jtse ευχαριστω και εσενα για την απαντηση!!!

εγω εχω χρησιμοποιηση μονο τα καθισματακια αυτοκινητου,πηρα τα καροτσια της κικο.παντως αν βρεις αυτης της μαρκας που να σου αρεσει παλι μπορεις να το παρεις απο μπιμπομαρκετ.α ειναι απο νεογεννητο.

fCS8p3.png

την τομή, τη μήτρα, τον κόλπο, αν χασαμε κανα κιλό...;) Εμένα κοιταει και τον άντρα μου να δει αν ξαναβρηκε το χρωμα του!!!!

:P:p:p:p χα,χα,χα.....Τωρα που το λες τον ειδα λιγο χλωμο.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...