Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δαλιδά περαστικά στον μικρούλη!!!!!

Θα μας πει καμιά σας τί έχει;

Βρωμίτσες εγώ στις φώτο δεν είδα καμία άσχημη μανούλα και με κάνατε να ζηλέψω πάρα πολύ που δεν ήμουν εκεί!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

της δαλιδας πρεπει να ειχε παθει λοιμωξη απο τη ιωση που ειχε κολλησει ο μικρουλης...αυριο που θα βγει θα μας πει λεπτομερειες. παντως ειναι καλα λεει

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθα κ εγω..τα καμαρια μου περιμενανε τη μανουλα για να χεστ&*νε..αυτο ειναι αγαπη...

μην ακουτε την Αλεκα...ουτε φαλαινα ειναι αλλα ειναι παρα πολυ ομορφη στα μουτρα...για την Ελενη1 δε λεω τιποτα..υπαρχει Θεος κ βλεπει...η Πατσουρου κουκλα κ αυτη και ΚΑΠΝΙΣΕ!!!!!κ γενικα ολες ειναι πολυ ομορφες....καμια σκατουλα δε φαινεται οτι γεννησε προσφατα....

ααα ναι κ η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ καμια σχεση..δεν εχει φωτογενεια...αμα τη δειτε απο κοντα θα καταλαβετε γιατι δεν την αφηνει να αγιασει ο παυλος..αλλα κ ο συζυγος ειναι πολυ ομορφος με πολυ ωραια ματακια...

Κιμουλα....τι εγινε μαρη? Θα πιουμε κανα μαρτινι? Καλα η Μεφη που ειναι??? ΓΤης ειπες ότι σου ελειψε???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλως την ελενιτσα.....ελα βρε..θα τα πουμε την επομενη φορα

θα τα κρατησω για εσενα γλυκεια μου....θα τα βαζω όποτε σε βλεπω αφου σου αρεσουν....μαρη τι φωτο εβαλες δικη μου?? Βοηθεια.....καλα λεω σαν τη Θεια την Παρασκευουλα ειμαι...

η αγαπημενη μου!!!

σας το λεω....αλλη μια σδαν της ομορφακιας να δω φωτο μου....και θα πηδηχτω απο το παραθυρο....

ναι καλη μου την ειδα.....ασ'τα....και με ανοιχτο το στομα......:P

δεν φταιω εγω... θελει κ εναν αλφα χρονο η φωτογραφικη, κ πανω στο τσακ κουνιοσουν. ε, τι να σε κανω... θα σε βαλω να ποζαρεις μαρη την αλλη φορα, με μαγιο!

ααα ναι κ η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ καμια σχεση..δεν εχει φωτογενεια...αμα τη δειτε απο κοντα θα καταλαβετε γιατι δεν την αφηνει να αγιασει ο παυλος..αλλα κ ο συζυγος ειναι πολυ ομορφος με πολυ ωραια ματακια...

ΟΛΕΣ ειμασταν καμμια σχεση με τις φωτο μας. κ η κιμι ειναι πολυ γλυκια μεφη μου, δεν θελω να σου χαλασω το βραδυ...αλλα η αληθεια να λεγεται!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ομορφακια...θες με μαγιο ε??? Θα σου στειλω μια απο κολυμβητηριο....τωρινη...λες και εχω συνδομο νταουν ειμαι η δολια...

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν φταιω εγω... θελει κ εναν αλφα χρονο η φωτογραφικη, κ πανω στο τσακ κουνιοσουν. ε, τι να σε κανω.

δεν πειραζει καλο μου...μη σου πω ότι την ψιλοβρισκω και με αυτες τις φωτο....τις βλεπουμε με το Νικο και σκαμε στα γελια..

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφακια...θες με μαγιο ε??? Θα σου στειλω μια απο κολυμβητηριο....τωρινη...λες και εχω συνδομο νταουν ειμαι η δολια...

εισαι πολυ πληθωρικη...προσωπικοτητα εννοω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξερω οτι θα πεις χαζομαρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ τωρα "δινω" αναλυτικα τις νταμιροκουδουνες, κατα σειρα παραγγελιας...

αγγελικη76 (εχει κ συνεχεια στο σπιτι...)

wonderland (εγγλεζα, ξερει κ τα κολπα της μπυρας)

τζια (θηλαζουσα σου λεει μετα)

μαρκελλακι (ενεδωσε...)

τα καλα της αγλαιας πατσουρου τα μαθατε.

αλλες παρασπονδιες νομιζω δεν ειχαμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογακια....το γυσλι ηταν για να σπασει ο παγος, αλλα μου αρεσε και θα το κρατησω. Θα καθιερωσω και το μουστακι, μου πηγαινε νομιζω....

Για τπο πληθωρικη προσωπικοτητα δεν θα σχολιασω....ξερετε γιατι....

221882cb0gkyh7q4.gif

κ τωρα "δινω" αναλυτικα τις νταμιροκουδουνες, κατα σειρα παραγγελιας...

αγγελικη76 (εχει κ συνεχεια στο σπιτι...)

wonderland (εγγλεζα, ξερει κ τα κολπα της μπυρας)

τζια (θηλαζουσα σου λεει μετα)

μαρκελλακι (ενεδωσε...)

τα καλα της αγλαιας πατσουρου τα μαθατε.

αλλες παρασπονδιες νομιζω δεν ειχαμε...

μπραβο κοριτσακι μου καλα κανεις και τα λες ....θα συμπληρωσω..Μαρλεν..πρωην αργυρω.....ξηρους καρπους...τους τσακισε:lol::lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

επισης να πω, οτι ειμαι λιγο φουντωμενη, γιατι στο θησειο ψοφολογησα.

κ να πω οτι οι μισες θα ειμαστε αρρωστες αυριο... κ οι υπολοιπες μεθαυριο! δεν την γλυτωνουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειδικα οι αδυνατουλες..αφου να φανταστειτε η Ελενη1 απο το κρυο σαλεψε....Γυρισα σπιτακι μου, χτυπαει το κινητο μου. Το σηκωνει ο νικος γιατι ταιζα και ηταν η ελενη.....where are you? λεει...αγγλιστι. Home απανταει ο αλλος ο λορδος....ποιο σπιτι? ρωταει η ελενη??? Το ξαναγυρισε στο ελληνικο, γιατι νομιζε ότι ο αντρας της ηταν σε καποιο σπιτι!!!!

Πηρε στο κινητο μου και νομιζε ότι ειχε πασρει τον αντρα της το καυμενουλι....

221882cb0gkyh7q4.gif

ειδικα οι αδυνατουλες..αφου να φανταστειτε η Ελενη1 απο το κρυο σαλεψε....Γυρισα σπιτακι μου, χτυπαει το κινητο μου. Το σηκωνει ο νικος γιατι ταιζα και ηταν η ελενη.....where are you? λεει...αγγλιστι. Home απανταει ο αλλος ο λορδος....ποιο σπιτι? ρωταει η ελενη??? Το ξαναγυρισε στο ελληνικο, γιατι νομιζε ότι ο αντρας της ηταν σε καποιο σπιτι!!!!

Πηρε στο κινητο μου και νομιζε ότι ειχε πασρει τον αντρα της το καυμενουλι....

μαρη καινε τα μαγουλα μου!!! τσουζουν τα ματια μου... κανονισε να κανεις επισκεψη κατ'οικον αυριο γιατρε μου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...