Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!

μακαρι να περασετε κ οι βορειες τοσο καλα...σας το ευχομαι!

ειχαμε ομως κ καλη υποδοχη!!!!! μιλαμε δεν παιζεται η γυναικα!!! η αλεκα με την ελενη1 ηταν στη καφετερια ηδη, κ η αλεκα, ειχε βαλει κατι γυαλια με μουστακι... κ ειχε σηκωθει κ ορθια!!!!!! δεν μασαει μια...

ανεβαζω τις φωτο μου στο φεις μου. ειναι μονο για μας το φεις, μην ανησυχει καμμια μας!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες, ανεβασα μερικες στο προφιλ μου εδω στο φορουμ.....μπειτε στο φορουμεδριο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον ειδα τις φωτογραφιες εδω,καλε ολες κουκλες εισται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλεκα εσυ που εισαι?????????

παντως φενεται να περνουσατε καλα,ε?????

παω να δω και στο φεις τωρα χαχαχαχαχα

ξεχασα,στην φωτογραφια της συμπεθερας απο πισω υπαρχη μια παρεα νεοτατη....οι οποια σιγουρα θα σχολιαστει απο την μεφη χαχαχαχαχα

fCS8p3.png

αυτες μαιρουλα τις τραβηξα εγω...και επειδη θα τραβαγα παλι το αριστερο μου προφιλ, δε με τραβηξα! χαχα!!!! αλλα ειπα σε όλες ότι αν μου βαλουν καμι που να φαινεται το προγουλι μου ή να με παρουν απο το λαιμο και κατω, θα τους κανω μηνυση. Επίσης ζητησα οπωσδηποτε φωτοσοπ!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας ήρθε ο άντρας μου σήμερα και έφερε το λαπτοπ δεν διάβασα τίποτα ελπίζω όλες να είστε καλά και όλα τα μωράκια επίσης. Στεναχωριθικα πολύ που δεν μπορεσα να ερθω στην συναντιση ελπιζω συντομα να κανονίσουμε και δευτερη!!! 3 του μηνα θα επιστρέψω γιατι έχουμε παιδίατρο είμαστε πολύ καλα και ξεκουραστικα αρκετα μου λειψατε ολες!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

αυτες μαιρουλα τις τραβηξα εγω...και επειδη θα τραβαγα παλι το αριστερο μου προφιλ, δε με τραβηξα! χαχα!!!! αλλα ειπα σε όλες ότι αν μου βαλουν καμι που να φαινεται το προγουλι μου ή να με παρουν απο το λαιμο και κατω, θα τους κανω μηνυση. Επίσης ζητησα οπωσδηποτε φωτοσοπ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Eγώ πάω στοίχημα οτι θα λένε τα εξης:

1)Θα προσπαθούν να πείσουν η μια την άλλη οτι δεν είναι χοντρές και η Αλέκα θα τα παίρνει στο κρανίο!!!!

2)Η Ομορφάκια θα δίνει συμβουλές Κάμα Σούτρα και επίσης θα μιλάει και για τις αρρώστιες των παιδιών της!!!!Και θα απαντάει η Αλέκα!!!

3)Η Ελένη1 θα τρώει τα συνοδευτικά κουλουράκια και η Αλέκα θα την κοιτάει με "μισό μάτι"!!!

4)Η Μαριάνθη θα έχει το βυζί απ'έξω και θα αντλεί γάλα με το θήλαστρο και θα αγορεύει αποσπάσματα από την Πατσούρου!!!

5)Η Αγγελική θα λέει πόσο λίγο τρώει η Σαββίνα!!!

6)Η Κίμη θα την πέφτει στον 15χρονο σερβιτόρο και αυτός επειδή σέβεται τα χρόνια της δεν θα την μυνήσει για αποπλάνηση ανηλίκου!!!!

:lol::lol::lol::lol:

KATAΓΓΕΛΩ.....

Τη βρωμιαρα την ελενη 1, που τρωει τρωει..γραμμαριο δεν παιρνει....Την Ομορφακια που φαινεται λες και ειναι 25 χρονων, πολυ πιο όμορφη στην πραγματικοτητα.

Την Ασπα, την Κιμι και τη Μαρλεν που λενε ότι ειναι χοντρες και ειναι μισες μου...

Τη Μαριανθη που εχει το θρασσος να εμφανιζεται με μινι μπροστα μου...και που καπνιζει Κα Πατσουρου μου...:tongue::tongue::tongue:

Την Αγγελικη και τη Τζια που στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο όμορφες.

Την Βικυ που και αυτη φαινεται πολυ μικροτερη...τη Γουντοερ γουμαν...που ειναι πολλλύυυυυυ αδυνατη......

Επίσης καταγγελω, τις διπλανες μου (απο το αλλο τραπεζι) που δεν απαντουσαν στις ερωτησεις μου, το γκαρσονι που δεν απαντησε στο καμακι της Κιμις, και τελος την κοπέλα που η Κιμι περασε για τη Μεφη...:tongue::tongue::tongue:

Περασα πολυ ωραια κοριτσαρες....δεν σας κουτσομπολεψαμε στο γυρισμό. Η αληθεια όμως ειναι ότι σαβουρωθηκαμε, και εγω και η Ελενη...:P:p:p:p

Παω γρηγορα, ταιζω, μπανιαρω, και επιστρεφω...

φιλουθκια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να'μαι και εγω...

απο τις 6 το πρωι τωρα ξανακοιμηθηκε κ ελπιζω να μη ξυπνησει!

τι ηταν κ αυτο παλι? λες κ το ξερε κ μου τη χαλασε...το παρτυ ξεκινησε απο τις 3:30 τα ξημερωματα! πηγαινα-ερχομουνα ωσπου στις 6 τον σηκωσα... πολυ μανια-μουνια, δεν ετρωγε ολο το γαλα, ε λυγισα κ δεν μπορεσα να τον αφησω...

τωρα ειμαι κομματια...ενα σπιτι χαος...παω να μαζεψω τιποτα κ απο το σπιτι κ απο εμενα...

περασατε ωραια, ε? ζηλεψα ρε γ...το!

ελπιζω οταν κ αν κανετε επομενη συναντηση να ερθω...οχι τιποτα αλλο αλλα προετοιμαζα κ εγω τον δικο μου μερες τωρα για σημερα...

κριμα!!!!την επομενη θα σαι οπωσδηποτε....!!!

περασαμε πολυ ωραια!!!!!!!!!!!

μακαρι να περασετε κ οι βορειες τοσο καλα...σας το ευχομαι!

ειχαμε ομως κ καλη υποδοχη!!!!! μιλαμε δεν παιζεται η γυναικα!!! η αλεκα με την ελενη1 ηταν στη καφετερια ηδη, κ η αλεκα, ειχε βαλει κατι γυαλια με μουστακι... κ ειχε σηκωθει κ ορθια!!!!!! δεν μασαει μια...

ανεβαζω τις φωτο μου στο φεις μου. ειναι μονο για μας το φεις, μην ανησυχει καμμια μας!!!!

η αλεκα δεν παιζεται<!!!!!!!!!!!!!!!!!!με τιποτα!!

εχω εγω αλλα δεν μπορω να τις περασω σημερα!!!:-(εχω για λιγο τον η/υ της μικρης.

Κοριτσάκια μου γεια σας ήρθε ο άντρας μου σήμερα και έφερε το λαπτοπ δεν διάβασα τίποτα ελπίζω όλες να είστε καλά και όλα τα μωράκια επίσης. Στεναχωριθικα πολύ που δεν μπορεσα να ερθω στην συναντιση ελπιζω συντομα να κανονίσουμε και δευτερη!!! 3 του μηνα θα επιστρέψω γιατι έχουμε παιδίατρο είμαστε πολύ καλα και ξεκουραστικα αρκετα μου λειψατε ολες!!!

αχ πηγες στην μαμα σου τελικα????μπραβο ρε ελενιτσα!!!!!ο αρουλης τι κανει??????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλως την ελενιτσα.....ελα βρε..θα τα πουμε την επομενη φορα

ετελειωσα... αυτες εχω βγαλει μονο... αλλα μλκια που δεν σε βγαλαμε με τα γυαλια!!!

θα τα κρατησω για εσενα γλυκεια μου....θα τα βαζω όποτε σε βλεπω αφου σου αρεσουν....μαρη τι φωτο εβαλες δικη μου?? Βοηθεια.....καλα λεω σαν τη Θεια την Παρασκευουλα ειμαι...

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ πηγες στην μαμα σου τελικα????μπραβο ρε ελενιτσα!!!!!ο αρουλης τι κανει??????

Ναι είμαι εδώ και μια εβδομάδα μια χαρα είναι ο Άρης μεγάλωσε όλα φωνάζει και γελαει. Μεγαλο πραγμα η μανουλες μακαρι να την ειχα στην Αθήνα μεγάλη βοήθεια

97ehp2.pngUBTSp3.png

.εχω εγω αλλα δεν μπορω να τις περασω σημερα!!!:-(εχω για λιγο τον η/υ της μικρης.

σας το λεω....αλλη μια σδαν της ομορφακιας να δω φωτο μου....και θα πηδηχτω απο το παραθυρο....

αλεκα ξερεις οτι το παλιοψαρο σε εβαλε με λαθος προφιλ?????:lol::lol::lol:

ναι καλη μου την ειδα.....ασ'τα....και με ανοιχτο το στομα......:P

221882cb0gkyh7q4.gif

Ναι είμαι εδώ και μια εβδομάδα μια χαρα είναι ο Άρης μεγάλωσε όλα φωνάζει και γελαει. Μεγαλο πραγμα η μανουλες μακαρι να την ειχα στην Αθήνα μεγάλη βοήθεια

καλες ειναι μωρε αλλα και αμα τις εχουμε συνεχεια,τις θελουμε με μετρο:lol::lol::lol:

αντε καλα να περασεις στα ομορφα γιαννενα!!!!!!!φαε και κανενα γιαννιωτικο για μας!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...