Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ιωάννα περαστικα σας!!

Λιτσα, μπορει να ρθουμε Σαλονικα και μεσα στο Μαρτιο! Αν δεν εχετε βρεθει μεχρι τοτε...

Καλε δεν τις προλαβα να τις πω, εκει στο σταθμο για να μην χαθουνε, ας κρατανε μια ταμπελα, οπως στα αεροδρομια, να γραφει παρεντς ή ομορφακια, κιμι κτλ!!!! Χιχιχι!!!

Ποιος ξερει τι θα λενε τωρα, ηθελα να ξερα θα προλαβουν να μιλησουν ολες;;;

Eγώ πάω στοίχημα οτι θα λένε τα εξης:

1)Θα προσπαθούν να πείσουν η μια την άλλη οτι δεν είναι χοντρές και η Αλέκα θα τα παίρνει στο κρανίο!!!!

2)Η Ομορφάκια θα δίνει συμβουλές Κάμα Σούτρα και επίσης θα μιλάει και για τις αρρώστιες των παιδιών της!!!!Και θα απαντάει η Αλέκα!!!

3)Η Ελένη1 θα τρώει τα συνοδευτικά κουλουράκια και η Αλέκα θα την κοιτάει με "μισό μάτι"!!!

4)Η Μαριάνθη θα έχει το βυζί απ'έξω και θα αντλεί γάλα με το θήλαστρο και θα αγορεύει αποσπάσματα από την Πατσούρου!!!

5)Η Αγγελική θα λέει πόσο λίγο τρώει η Σαββίνα!!!

6)Η Κίμη θα την πέφτει στον 15χρονο σερβιτόρο και αυτός επειδή σέβεται τα χρόνια της δεν θα την μυνήσει για αποπλάνηση ανηλίκου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου στα Βόρεια μόλις μίλησα με όλες τις βρωμονότιες!!Τώρα το διαλύουν γιατί η Μαριάνθη έπρεπε να θηλάσει!!!!Πρέπει να πέρασαν πολύ καλά!!!Ολη την ώρα γελούσαν με τις ατάκες της Κίμης που με καραέθαψε!!!!

Eγώ πάω στοίχημα οτι θα λένε τα εξης:

1)Θα προσπαθούν να πείσουν η μια την άλλη οτι δεν είναι χοντρές και η Αλέκα θα τα παίρνει στο κρανίο!!!!

2)Η Ομορφάκια θα δίνει συμβουλές Κάμα Σούτρα και επίσης θα μιλάει και για τις αρρώστιες των παιδιών της!!!!Και θα απαντάει η Αλέκα!!!

3)Η Ελένη1 θα τρώει τα συνοδευτικά κουλουράκια και η Αλέκα θα την κοιτάει με "μισό μάτι"!!!

4)Η Μαριάνθη θα έχει το βυζί απ'έξω και θα αντλεί γάλα με το θήλαστρο και θα αγορεύει αποσπάσματα από την Πατσούρου!!!

5)Η Αγγελική θα λέει πόσο λίγο τρώει η Σαββίνα!!!

6)Η Κίμη θα την πέφτει στον 15χρονο σερβιτόρο και αυτός επειδή σέβεται τα χρόνια της δεν θα την μυνήσει για αποπλάνηση ανηλίκου!!!!

πολυ καλο!!!!

κι εγω μολις μιλησα μαζι τους!!!το διαλυσαν περασαν λεει πολυ καλα αλλα ξεπαγιασαν!!!!

αντε και στα δικα μας τωρα...θα σκεφτω μαιρουλα ποτε βολευει και βλεπουμε...αμα ερθει και το κοτοπουλα και οι λοιπες θαναι κ καλη φαση!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μωρή Κίμη,σου φαιξε πάλι!!!!Είμαι στην φάρμά και βλέπει η Εφη τις φωτογραφίες των γειτόνων μου!Βλέπει την δικιά σου και λέει"Μαμά ποια είναι αυτή;;".Της λέω μαι φίλη μου από την Αθήνα.Και τί μου απαντάει το σκατό:"Εχεις τόσο ωραία φίλη στην Αθήνα;;"

Να σε πληροφορήσω όμως οτι το παιδάκι μου έχει αστιγματισμό και υπερμετρωπία!!!!!

Διαφημίσεις

πω πω ρε κοριτσια εριξα εναν υπνο.....πηρα μαζι μου τον μπεμπη(ο οποιος ειναι δωστε μου κρεβατο καμαρα και παρτε μου την ψυχη:lol:)και κοιμηθηκαμε απο της 4.15 μεχρι της 18.40!!!!!!

νωρις το ληξαν οι αθηναιες!!!!!!

αντε περιμενω να μαθω κουτσομπολια!!!!!

αντε μεφη και κοτοπουλακι κανονιστε!!!!

fCS8p3.png

KATAΓΓΕΛΩ.....

Τη βρωμιαρα την ελενη 1, που τρωει τρωει..γραμμαριο δεν παιρνει....Την Ομορφακια που φαινεται λες και ειναι 25 χρονων, πολυ πιο όμορφη στην πραγματικοτητα.

Την Ασπα, την Κιμι και τη Μαρλεν που λενε ότι ειναι χοντρες και ειναι μισες μου...

Τη Μαριανθη που εχει το θρασσος να εμφανιζεται με μινι μπροστα μου...και που καπνιζει Κα Πατσουρου μου...:tongue::tongue::tongue:

Την Αγγελικη και τη Τζια που στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο όμορφες.

Την Βικυ που και αυτη φαινεται πολυ μικροτερη...τη Γουντοερ γουμαν...που ειναι πολλλύυυυυυ αδυνατη......

Επίσης καταγγελω, τις διπλανες μου (απο το αλλο τραπεζι) που δεν απαντουσαν στις ερωτησεις μου, το γκαρσονι που δεν απαντησε στο καμακι της Κιμις, και τελος την κοπέλα που η Κιμι περασε για τη Μεφη...:tongue::tongue::tongue:

Περασα πολυ ωραια κοριτσαρες....δεν σας κουτσομπολεψαμε στο γυρισμό. Η αληθεια όμως ειναι ότι σαβουρωθηκαμε, και εγω και η Ελενη...:P:p:p:p

Παω γρηγορα, ταιζω, μπανιαρω, και επιστρεφω...

φιλουθκια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και να μην ξεχασω να πω ότι ημουν πανεμορφη....με θαυμασε όλο το πληθος, δεν προλαβαινα να δινω το τηλεφωνο μου και ότι όλοι με μπερευαν με γνωστο μοντελο...όχι νεξτ τοπ μοντελ, απλα εξ μοντελ...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

να μαι και γω....

Σκατουλιτσες περασατε σουπερ ε?

Αχ τι καλα.......να δομε και μει οι πολυ βοροιες ποτε θα μαζευτουμε οεο...........

Μαριανθη καπνιζεις και θηλαζεις?επεσα απο τα συννεφα............πλακα κανω

Αλεκακι εισαι ουτως η αλλως πανεμορφη ...εστω και αν εχει λιγα παραπανω κιλα ........Μανα εγινες μην ξεχνιομαστε.......

Μεφη συμφωνα με ολα οσα εγραψες........

iMLpp3.png

να'μαι και εγω...

απο τις 6 το πρωι τωρα ξανακοιμηθηκε κ ελπιζω να μη ξυπνησει!

τι ηταν κ αυτο παλι? λες κ το ξερε κ μου τη χαλασε...το παρτυ ξεκινησε απο τις 3:30 τα ξημερωματα! πηγαινα-ερχομουνα ωσπου στις 6 τον σηκωσα... πολυ μανια-μουνια, δεν ετρωγε ολο το γαλα, ε λυγισα κ δεν μπορεσα να τον αφησω...

τωρα ειμαι κομματια...ενα σπιτι χαος...παω να μαζεψω τιποτα κ απο το σπιτι κ απο εμενα...

περασατε ωραια, ε? ζηλεψα ρε γ...το!

ελπιζω οταν κ αν κανετε επομενη συναντηση να ερθω...οχι τιποτα αλλο αλλα προετοιμαζα κ εγω τον δικο μου μερες τωρα για σημερα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

μπραβο σας !!

πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!!τελικα ειχατε καλη απαρτια απο οτι ειδα!!εγω να πω οτι η αλεκα εχει πολυ σεξουλιαρικη φωνη-εκτος απο εμφανιση;)-κι οτι η ελενη εχει την ιδια γλυκια φωνη οσο γλυκια φαινεται κ στις φωτο της!!!

κριμα ρε ευανθια που δεν μπορεσες..σου τη χαλασε το μπεμπε!!

ιωαννα περαστικα σας βρε...αντε πια με τις αρρωστιες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...