Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βλέπω του κόβει το μυαλό του Παύλου!!Την συζήτηση στην ξεκίνησε μόλις είδε φώτο της Κίμης φαντάζομαι;;;;

αστα... σημερα του λεω θα σε στειλω σε κλινικη αποτοξινωσης απο το σεξ, κ ολα τα εξοδα πληρωμενα απο μενα!!! μα χριστιανε μου, δεν κλεινεις ματι...καραουλι φυλας ολη τη νυχτα!

δεν εχει δει φωτο... μη το ξεφτιλισουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εισαι τρελλη???? χτες το βραδυ που δεν ηταν καμμια μεσα, τι να καναμε???

προσπαθουμε να μαζεψουμε το χαλι μας...

περαστικα στο ομορφακι της!!!!!!!!!!!

τι τσιμπιρμπιλιαρες που ειστε ολες?????????

ναι...λεω οτι θα προλαβεις. στον σταθμο θα ερθω κ εγω. μη φοβασαι μαρη, δεν θα σε αφησουμε να περιμενεις εκει μεχρι τις 7, να σε μαζεψουμε στον γυρισμο...

κ εγω.. πινω γαλατα μετα, γιατι θα τη παθω τη δηλητηριαση καμμια ωρα...

ετσι ακριβως μεφη μου. ετσι ακριβως κυκλοφορουν κ οι γιατρινες, που τις βλεπω... η μουρη τους...

τωρα τελειωσα...κυκλοφορω με μια ρομπα μη με κανει "καινουργια" ο μπεμπης... το βαψιμο τελευταιο, μπας κ μεινει τπτ...

ριξαμε ενα γελιο με τον Παυλο το πρωι... του λεω σημερα ειναι η συναντηση... κ αρχιζει... κ αμα ειναι χαζες? ε, δεν ειναι του λεω..αφου μιλαμε! κ αμα τις κραταγανε για να βγουν φωτο? ξερεις εσυ??? σταματας? του λεω... καλα αμα ειναι χαζες πες οτι σε επιασε κοψιμο κ καντη να. ομως υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι εσυ η χαζη...τοτε??? τοτε του λεω, λες να τις πιασει ολες κοψιμο κ να φυγουν αυτες?????? καλα...μη πας πρωτη. κατσε σε μια γωνια, να παρεις ματι, κ βλεποντας κ κανοντας... τωρα θα με δει που ειμαι λιγο ανθρωπος, κ θα αρχισει τις μλκες.

εχω φαει κ μια ωριτσα να βρισκω φωτο να σας δειχνω! φερτε κ εσεις...

ασπα φερνω κ για σενα να δεις το νυφικο μου(μεχρι εκει εχω φτασει, για να δειτε...), κ το νυφικο της κουμπαρας μου της τροτεζας.

αυτα...

μην αργησετε, θα σας κοψω τα ποδαρια!

ο αγγελος????

να δεις που κατι τετοια μου λεει κι ο λουκας!!!

τσιμπιρμπιλιαρες????πολυ καλη λεξη!!!οσο ζεις μαθαινεις!!!ο αγγελος μαλλον δεν θα ειναι..ειπε η αλεκα οτι ισως καταφερει και τον κοιμισει κ φυγει γιατι κι αυτος αδημονουσε!!σηκωθηκε μαζι της απο τις 7!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κι εγω κλεινω!!!ξυπνησε μπεμπης!!

καλα να περασετε βρωμιτσες και να μη μας ξεχασετε...πειτε οτι ειμαστε κι εμεις εκει!!!

φιλακιααααααα...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Είχα μέρες να μπω αλλά έχουμε ομαδικώς μία ίωση με διάροιες κλπ. Πρώτα η Ζέτα την προηγούμενημ εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα εγώ και η μπέμπα. Ο Μιχάλης την έχει γλυτώσει προς το παρόν εκτός αν το κρατάει για την επόμενη εβδομάδα. Οπότε δεν θα έρθω στην συνάντηση για να μην κολλήσω και καμία, δεν μου φταιτε σε τίποτα. Φιλάκια σε όλες και καλά να περάσετε. Πιείτε και κάτι και για μένα, μιας και αυτές τις μέρές έχει πέσει τρελή δίαιτα για την ίωση.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Είχα μέρες να μπω αλλά έχουμε ομαδικώς μία ίωση με διάροιες κλπ. Πρώτα η Ζέτα την προηγούμενημ εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα εγώ και η μπέμπα. Ο Μιχάλης την έχει γλυτώσει προς το παρόν εκτός αν το κρατάει για την επόμενη εβδομάδα. Οπότε δεν θα έρθω στην συνάντηση για να μην κολλήσω και καμία, δεν μου φταιτε σε τίποτα. Φιλάκια σε όλες και καλά να περάσετε. Πιείτε και κάτι και για μένα, μιας και αυτές τις μέρές έχει πέσει τρελή δίαιτα για την ίωση.

Περαστικά σας Ιωάννα!!!Η μπομπού καλά;;;;Εκανε μόνο διαρροιες;;

Διαφημίσεις

α στο καλο........και εγω ηθελα να ειμαι......

λιτσακη καλα ειμαστε!!!

αντε λιτσα κανονησε να βρεθουμε εμεις,οπωτε μπορεις!!!

ιωαννα περαστικα σε ολου σας!!!!

Αστες ρε Μαίρη!!Θα έρθω εγώ εκεί και θα κάνουμε πάρτυ!!!

Ιωάννα περαστικα σας!!

Λιτσα, μπορει να ρθουμε Σαλονικα και μεσα στο Μαρτιο! Αν δεν εχετε βρεθει μεχρι τοτε...

Καλε δεν τις προλαβα να τις πω, εκει στο σταθμο για να μην χαθουνε, ας κρατανε μια ταμπελα, οπως στα αεροδρομια, να γραφει παρεντς ή ομορφακια, κιμι κτλ!!!! Χιχιχι!!!

Ποιος ξερει τι θα λενε τωρα, ηθελα να ξερα θα προλαβουν να μιλησουν ολες;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...