Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....εμενα ο Θανος μου πε οτι θα ανοιξει καφε: ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009....

εγω στο σταθμο θα περιμενω την ΑΣΠΑ κ οποια αλλη θελει...omorfakia 15.20 λεω να φυγω με ταξι θα ερθω λογικα θα προλαβω...

οι αλλες που μπορειτε κ ειστε αδυνατες φτιαχτειτε...εγω ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρηηηηη με το πουρο???:tongue::tongue::tongue:

μολις τελειωσα καθαριοτητα στα μπανια!!!ακομη να συνελθω απο τις μυρωδιες..βαζω κ πολλα η παστρικοθοδωρα!!!ευτυχως τα μπεμπινια κοιμουνται και θα μπορεσω να σφουγγαρισω κιολας,μια που κι ο μεγαλος ειναι κατω.

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....εμενα ο Θανος μου πε οτι θα ανοιξει καφε: ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009....

εγω στο σταθμο θα περιμενω την ΑΣΠΑ κ οποια αλλη θελει...omorfakia 15.20 λεω να φυγω με ταξι θα ερθω λογικα θα προλαβω...

θα σε ραπισω!!!!τι εσυ???????????????????????????????

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Η ξαδέρφη μου σπουδάζει Νομική στην Κομοτηνη και μου λέει πως όλες οι Αθηναίες πάνε στην σχολή με άσπρη φόρμα,σπορτέξ και Λουι Βιτόν τσάντα!!Με τέτοιο στύλ θα έρθει η ψωνάρα!!!!!!!!!

Μην τυχόν και δεν με πάρεις τηλέφωνο!!!

ΔΑΛΙΔΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!

αν ημουνα αδυνατη θα πηγαινα με ασπρη φορμα..αλλα λουι βιτον που να τη βρω??πρεπει να πουλησω το μωρο για να παρω...τωρα που ειμαι λακος(χαιδευτικο του τοφαλακος) θα παω με μαυρη φορμα..

θα σε παρω μαρη..λυσσαξεςς.

Πες του Θάνου,αυτός είναι ένα καφέ μόνος του

1)"Συντήρηση των αρχαίων κειμιλίων της Ζακύνθου κατ'οίκον"

2)"Παντρεύτηκε όλος κόσμος,παντρεύτηκα και γώ!"

Διαλέγει και παίρνει!!!

MEFH--2)"Παντρεύτηκε όλος κόσμος,παντρεύτηκα και γώ!"

πρωτος παντρευτηκε μαρη απο ολους τους φιλους μας....φοβηθηκε μη με χασει....αλλα που να καταλαβεις..δε σου εχει τυχει ποτε..μαυσωλειο

MEFH--2)"Παντρεύτηκε όλος κόσμος,παντρεύτηκα και γώ!"

πρωτος παντρευτηκε μαρη απο ολους τους φιλους μας....φοβηθηκε μη με χασει....αλλα που να καταλαβεις..δε σου εχει τυχει ποτε..μαυσωλειο

Δύσμοιρη Κίμη,έτσι πιστεύεις;;;;Εσένα να μη χάσει ή την πρόικα που του τάζανε οι γονείς σου;;;Για να μην πώ και για την αρχαιολογική σου αξία ως κειμήλιο!!!!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: και ο αρης μεσα ειναι:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

:lol::lol::lol::lol: και ο αρης μεσα ειναι:lol::lol::lol:

μαρακι μου τι κανεις???τα μικρα?ο δικος μου δεν θα λεγε οι φουκαραδες,κατι αλλο θαλεγε..:lol::lol::lol:

τι γινεται καλε???μ'αποφευγετε?????μολις στελνω μια απαντηση ολες εξαφανιζεστε!!:(

εισαι τρελλη???? χτες το βραδυ που δεν ηταν καμμια μεσα, τι να καναμε???

προσπαθουμε να μαζεψουμε το χαλι μας...

ναι κοριτσακι...σημερα ειναι η μερα....το ξερω ότι και ο γιος σου ετσι θα ηταν...τα νευρα μας δε σηκωνουν και πολλα!;)

Λοιπόν διαβασα Λουκ και ψαρωσα ...ειχα και Λουκ γκόμενο:tongue::tongue::tongue:...ακους ομορφακια??? Μαλλον σας τους εχω ανφερει όλους τωρα...Αν κατι προκυψει θα σας ενημερωσω...

σου εχω πει να μη με κοβεις όταν κανω αγριο σεξ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.....ταιζα μαρη....τι θες να τον ενοχλησω τον κυριο και να μου τα φτυσει στα μουτρα??

Το αγορακι της Δαλιδουλας ειναι νοσοκομειο....ευτυχως ειναι καλα. Αυριο βγαινουν. Στελνει τα φιλια της...

περαστικα στο ομορφακι της!!!!!!!!!!!

λουκ..λουκας..καταλαβες χαιδευτικα! να υποθεσω αγγλος ο δικος σου?

δεν θυμαμαι να ειχα κανεναν εισαγωγης!

τι τσιμπιρμπιλιαρες που ειστε ολες?????????

ναι...λεω οτι θα προλαβεις. στον σταθμο θα ερθω κ εγω. μη φοβασαι μαρη, δεν θα σε αφησουμε να περιμενεις εκει μεχρι τις 7, να σε μαζεψουμε στον γυρισμο...

μαρηηηηη με το πουρο???:tongue::tongue::tongue:

μολις τελειωσα καθαριοτητα στα μπανια!!!ακομη να συνελθω απο τις μυρωδιες..βαζω κ πολλα η παστρικοθοδωρα!!!ευτυχως τα μπεμπινια κοιμουνται και θα μπορεσω να σφουγγαρισω κιολας,μια που κι ο μεγαλος ειναι κατω.

κ εγω.. πινω γαλατα μετα, γιατι θα τη παθω τη δηλητηριαση καμμια ωρα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

Η ξαδέρφη μου σπουδάζει Νομική στην Κομοτηνη και μου λέει πως όλες οι Αθηναίες πάνε στην σχολή με άσπρη φόρμα,σπορτέξ και Λουι Βιτόν τσάντα!!Με τέτοιο στύλ θα έρθει η ψωνάρα!!!!!!!!!

Μην τυχόν και δεν με πάρεις τηλέφωνο!!!

ΔΑΛΙΔΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!

ετσι ακριβως μεφη μου. ετσι ακριβως κυκλοφορουν κ οι γιατρινες, που τις βλεπω... η μουρη τους...

τωρα τελειωσα...κυκλοφορω με μια ρομπα μη με κανει "καινουργια" ο μπεμπης... το βαψιμο τελευταιο, μπας κ μεινει τπτ...

ριξαμε ενα γελιο με τον Παυλο το πρωι... του λεω σημερα ειναι η συναντηση... κ αρχιζει... κ αμα ειναι χαζες? ε, δεν ειναι του λεω..αφου μιλαμε! κ αμα τις κραταγανε για να βγουν φωτο? ξερεις εσυ??? σταματας? του λεω... καλα αμα ειναι χαζες πες οτι σε επιασε κοψιμο κ καντη να. ομως υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι εσυ η χαζη...τοτε??? τοτε του λεω, λες να τις πιασει ολες κοψιμο κ να φυγουν αυτες?????? καλα...μη πας πρωτη. κατσε σε μια γωνια, να παρεις ματι, κ βλεποντας κ κανοντας... τωρα θα με δει που ειμαι λιγο ανθρωπος, κ θα αρχισει τις μλκες.

εχω φαει κ μια ωριτσα να βρισκω φωτο να σας δειχνω! φερτε κ εσεις...

ασπα φερνω κ για σενα να δεις το νυφικο μου(μεχρι εκει εχω φτασει, για να δειτε...), κ το νυφικο της κουμπαρας μου της τροτεζας.

αυτα...

μην αργησετε, θα σας κοψω τα ποδαρια!

ο αγγελος????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τι τσιμπιρμπιλιαρες που ειστε ολες?????????

Ενώ εσύ;;Οσο σεξ δεν έκανες ελευθερη το κάνεις παντρεμένη!!!Εχεις καταρίψει όλους τους νόμους της φύσης!!!

ναι...λεω οτι θα προλαβεις. στον σταθμο θα ερθω κ εγω. μη φοβασαι μαρη, δεν θα σε αφησουμε να περιμενεις εκει μεχρι τις 7, να σε μαζεψουμε στον γυρισμο...

Δεν φοβάται μη χαθεί!!Φοβάται οτι δεν θα προλάβει την διορία που της δίνουν από το Δαφνί για να γυρίσει στην ώρα της στο ίδρυμα!Γιατί αλλιως θα ξαμολύσουν την αστυνομία!!Είναι επικύνδινο άτομο χωρίς τα χάπια της!!!

τωρα τελειωσα...κυκλοφορω με μια ρομπα μη με κανει "καινουργια" ο μπεμπης... το βαψιμο τελευταιο, μπας κ μεινει τπτ...

ριξαμε ενα γελιο με τον Παυλο το πρωι... του λεω σημερα ειναι η συναντηση... κ αρχιζει... κ αμα ειναι χαζες? ε, δεν ειναι του λεω..αφου μιλαμε! κ αμα τις κραταγανε για να βγουν φωτο? ξερεις εσυ??? σταματας? του λεω... καλα αμα ειναι χαζες πες οτι σε επιασε κοψιμο κ καντη να. ομως υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι εσυ η χαζη...τοτε??? τοτε του λεω, λες να τις πιασει ολες κοψιμο κ να φυγουν αυτες?????? καλα...μη πας πρωτη. κατσε σε μια γωνια, να παρεις ματι, κ βλεποντας κ κανοντας... τωρα θα με δει που ειμαι λιγο ανθρωπος, κ θα αρχισει τις μλκες.

εχω φαει κ μια ωριτσα να βρισκω φωτο να σας δειχνω! φερτε κ εσεις...

ασπα φερνω κ για σενα να δεις το νυφικο μου(μεχρι εκει εχω φτασει, για να δειτε...), κ το νυφικο της κουμπαρας μου της τροτεζας.

αυτα...

μην αργησετε, θα σας κοψω τα ποδαρια!

ο αγγελος????

Βλέπω του κόβει το μυαλό του Παύλου!!Την συζήτηση στην ξεκίνησε μόλις είδε φώτο της Κίμης φαντάζομαι;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...