Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥ!!!!

Πηραν τηλ. οι θειοι μου απο κερκυρα οτι ειναι ειναι αθηνα και θα ερθουν να δουν τη μπεμπα..3 μηνες σημερα βρηκαν....?????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! γιορταζε κ η μανα μου εχθες κ ειπαν λεει να το συνδυασουν..ΕΧΘΕΣ γιορταζε σημερα βρηκαν να ερθουν....τους αγαπω μωρε αλλα σπαστηκα τρελλα....κοριτσια δε νομιζω να προλαβω να ερθω ΓΑΜΩΤΟ!!!...καλα να περασετε πιειτε κ ενα καφε για μενα...:(:(:(:(:(

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

GOODMORNING GIRLS!!!today is THE day??!!!

σημερα ειναι μεγαλη μερα.....ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ εφαγε ενα πιατο αρακα......σε κανα χρονο θα το ξαναδω αυτο το θαυμα...

ειναι λιγοφαγος?ενταξει ρε κιμι ενα πιατο δεν ειναι κ λιγο για ενα τριχρονο..

4 η ωρα θα ειμαστε όλες εκει....λοιπον εγω εχω ενα θεμα με το μπειμπι σιτινγκ...η μανα μου θα λειπει αυριο. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχω και αλλο θεμα. Ειμαι ηλιθια.....δε μπορω να ειναι Κυριακη και να λειπω απο τα παιδακια μου, δουλευω και όλη μερα και τα επιθυμω τα βασανακια μου. Για αυτο θα παρω μαλλον τον αγγελο μαζι, ελπιζω να μη σας πειραζει. Ειναι ησυχος, δεν θα ενοχλει.

Ετσι θα μπορω να κατσω χωρις τυψεις ότι πινω κξαφε και ο αλλος πηζει. Γιτι με τα δυο μαζι μια που θα λειπει η μανα μου δεν θα τα καταφερει....

λυπηθειτε την δολια εγαζομενη υστερικη μανουλα......:rolleyes:

αν ηταν κι οδικος μου μαζι του να δεις τι καλα που θα παιζανε!!!:tongue:
ωραια γιατι τιο ειχα ψιλοαγχος...παντως γενικα ο Αγγελος ειναι ησυχος. Και εχει και το φοβο μου το καυμενουλι...
ακριβως το ιδιο κ ο στρατος!!;)
καλησπερα κοριτσια!!!εμεις σημερα πηγαμε μεγαλη βολτα,πρωτα στο χωριο του αντρα μου εδω εξω απο την θεσ/νικη για να κανουμε ενα τρισαγιο στα πεθερικα και μετα βολτα στο κοσμος(μεφη!!!!)και καναμε και ψωνια....

μαρλεν που πηγατε ταξιδι??για πες???

λιτσακη εγω το ξερεις οτι ειμαι μεσα,αλλα ετσι οπως το παμε μονο εγω και εσυ θα συνταντηθουμε χαχαχαχαχαχαχα

αστα να πανε!!!!καλα για μας τις 2 το ξερω τοχω σιγουρο..
κοριτσακια βορεια σκεφτηκα να παρω καμερα να το ανεβασω στο φεις....αλλα θα ειναι πολυ ωρα μωρε..με τη καμερα στο χερι θα ειμαι??? ρεζιλι!! Ντοκυμαντερ..'σωστε τις φωκιες'
:tongue::tongue:
Ενα μικρο απόσπασμα καλο θα ηταν να το εχουμε για ενθυμιο.Αλλα να τραβαει καποιος με σταθερο χερι.....εμεις στο σοι εχουμε ιστορικο .........πάρκινσον.
α,μπραβο ετσι κανα 5λεπτο..
α, κ μενα...πολυ... γιαυτο ελεγα να ερθω απο την ακροπολη. να κανω κ τη βολτιτσα μου. βασικα αυριο ειναι ενα μεγαλο δρομολογιο που πρεπει να γινει. τα 2 μεγαλα το πρωι στο μαγαζι για να εχω χρονο να σιδερωσω(τι αλλο????), να ετοιμαστω, κ μετα με το αυτ/το, παω κ τον μικρο στη πεθερα, κ ξεκιναω με τα λεωφορεια... στον γυρισμο θα παρω ταξι να παω στο μαγαζι να τα παρω κ να γυρισουμε σπιτι...
πωπω,ολοκληρο σχεδιο ρε ομορφακια!!!να σου πω κι εγω αυριο μεθαυριο ετσι θαμαι αν γυρισω στη δουλεια...

αλεκα κι ο στρατος σημερα ξυπνησε απο τις 7!!!κατα τις 9 τον πηρε η πεθερα γιατι ο λουκ δουλευει,,τωρα ταιζω τον μπεμπη κ μετα θα αρχισω δουλιτσες γιατι εχθες δεν τα εκανα ολα...-αν δεν ξυπνησει στο καπακι η μικρη!

μαριανθακη να χαιρεσαι το μπαμπα σου!!

Επεξεργάστηκαν by ΕΥΗ Γ

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥ!!!!

Πηραν τηλ. οι θειοι μου απο κερκυρα οτι ειναι ειναι αθηνα και θα ερθουν να δουν τη μπεμπα..3 μηνες σημερα βρηκαν....?????? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! γιορταζε κ η μανα μου εχθες κ ειπαν λεει να το συνδυασουν..ΕΧΘΕΣ γιορταζε σημερα βρηκαν να ερθουν....τους αγαπω μωρε αλλα σπαστηκα τρελλα....κοριτσια δε νομιζω να προλαβω να ερθω ΓΑΜΩΤΟ!!!...καλα να περασετε πιειτε κ ενα καφε για μενα...:(:(:(:(:(

να την χαιρεσαι ζωη μου!!

ρωτα τους ακριβως τι ωρα θα ειναι εκει..κι ισως πεταχτεις να δεις τα κοριτσια για λιγο..

Kαλημέρα !!!!

Εστειλα τον Γιαννη στην πεθερα μου και θα πανε σαλαμίνα σε κατι θειους τους,ωραια θα περασει θα εχει και αλλα παιδακια και θα παιζουν.

Ταισα το μωρο το κοιμησα και εχω τον Μανωλη stand by για να βαψω νύχι και να κανω μπανάκι!!!!!

Μου λέει....''ρε τι γίνετε ? νυχι μπάνιο μαλλι...? τι ραντευου ειναι αυτό που αλλάζεις και βρακί..????:lol:

Πηρα και την Αλεκα τηλ.και μου το'κλεισε στα μουτρα η γαιδούρα.....:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Kαλημέρα !!!!

Εστειλα τον Γιαννη στην πεθερα μου και θα πανε σαλαμίνα σε κατι θειους τους,ωραια θα περασει θα εχει και αλλα παιδακια και θα παιζουν.

Ταισα το μωρο το κοιμησα και εχω τον Μανωλη stand by για να βαψω νύχι και να κανω μπανάκι!!!!!

Μου λέει....''ρε τι γίνετε ? νυχι μπάνιο μαλλι...? τι ραντευου ειναι αυτό που αλλάζεις και βρακί..????:lol:

καλε θα νομιζει ο ανθρωπος οτι πας για γκομενο!!!!

εγω τωρα ταιζω τη μπεμπα!ο αλλος κοιμηθηκε..κ στη συνεχεια δουλειες..εγω δεν εχω κανενα ραντεβου για να περιποιηθω!!!!!κλαψ!:(:(

Διαφημίσεις

Kαλημέρα !!!!

μαλλον την πετυχες σε δυσκολη φαση ...;)

τι γινεται καλε???μ'αποφευγετε?????μολις στελνω μια απαντηση ολες εξαφανιζεστε!!:(

GOODMORNING GIRLS!!!today is THE day??!!!

αν ηταν κι οδικος μου μαζι του να δεις τι καλα που θα παιζανε!!!:tongue:

ακριβως το ιδιο κ ο στρατος!!;)

αλεκα κι ο στρατος σημερα ξυπνησε απο τις 7!!!κατα τις 9 τον πηρε η πεθερα γιατι ο λουκ δουλευει,,τωρα ταιζω τον μπεμπη κ μετα θα αρχισω δουλιτσες γιατι εχθες δεν τα εκανα ολα...-αν δεν ξυπνησει στο καπακι η μικρη!

!!

ναι κοριτσακι...σημερα ειναι η μερα....το ξερω ότι και ο γιος σου ετσι θα ηταν...τα νευρα μας δε σηκωνουν και πολλα!;)

Λοιπόν διαβασα Λουκ και ψαρωσα ...ειχα και Λουκ γκόμενο:tongue::tongue::tongue:...ακους ομορφακια??? Μαλλον σας τους εχω ανφερει όλους τωρα...Αν κατι προκυψει θα σας ενημερωσω...

σου εχω πει να μη με κοβεις όταν κανω αγριο σεξ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.....ταιζα μαρη....τι θες να τον ενοχλησω τον κυριο και να μου τα φτυσει στα μουτρα??

Το αγορακι της Δαλιδουλας ειναι νοσοκομειο....ευτυχως ειναι καλα. Αυριο βγαινουν. Στελνει τα φιλια της...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

περαστικα του..τι εγινε?τι επαθε?εκεινο το βηχαλακι που ειχε?εχασα επεισοδια..

λουκ..λουκας..καταλαβες χαιδευτικα! να υποθεσω αγγλος ο δικος σου?

δεν θυμαμαι να ειχα κανεναν εισαγωγης!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!

Γι' αυτό σας λέω συμπεθέρα, τραβήξτε βίντεο για να μην αναρωτιούνται οι άντρες σας γιατί αλλάζετε βρακί!!!

Περαστικά στο αγοράκι της Δαλιδάς!!!!

μανούλες καλημέρα . Να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Να τα 'εχει η Παναγίτσα πάντα καλά αλλά ρίξτε και εδώ μια ματιά:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=915

ευχαριστουμε viki1 κι ευχομαστε ολες να παει καλα το παιδακι!

Καλημέρα κοριτσια!!

Γι' αυτό σας λέω συμπεθέρα, τραβήξτε βίντεο για να μην αναρωτιούνται οι άντρες σας γιατί αλλάζετε βρακί!!!

Περαστικά στο αγοράκι της Δαλιδάς!!!!

γεια σου αλεκακι..εσυ μονο προς το πασχα μπορεις?

περαστικα του..τι εγινε?τι επαθε?εκεινο το βηχαλακι που ειχε?εχασα επεισοδια..

και εγω δεν ξερω...μηνημα μου εστειλε....

λουκ..λουκας..καταλαβες χαιδευτικα! να υποθεσω αγγλος ο δικος σου?

δεν θυμαμαι να ειχα κανεναν εισαγωγης!

ελληνας ηταν...αλλα απο τα 20 του εκει και ηταν 35 τοτε. Εγω ημουν 18. Λούκας....παραηταν 'δυσκολη κατασταση' για εμενα.

μανούλες καλημέρα . Να χαίρεστε τα παιδάκια σας. Να τα 'εχει η Παναγίτσα πάντα καλά αλλά ρίξτε και εδώ μια ματιά:http://parentscafe.gr/showthread.php?t=915

Βικουκλα το ειδαμε, πηγαμε, στειλαμε....και προσευχομαστε να παει καλα....τα φιλια μας στην ανινα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...