Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ετσι κ αλλιως παω για κφε με φορμα αλλα οχι δε μου κανει ακομα τιποτα..το τζιν ανεβηκε με το ζορι μεχρι πιο πανω απο κατεχακη ,και ολα μου τα ρουχα τζιν ειναι...και αφου μεγαλυτερο νουμερο δεν παιρνω..κυκλοφορω με φορμα..

καλα ετσι κ αλλιως παω για κφε με φορμα αλλα οχι δε μου κανει ακομα τιποτα..το τζιν ανεβηκε με το ζορι μεχρι πιο πανω απο κατεχακη ,και ολα μου τα ρουχα τζιν ειναι...και αφου μεγαλυτερο νουμερο δεν παιρνω..κυκλοφορω με φορμα..

Κι εγώ μια από τα ίδια, και δε λέει να πάρω καινούργια ρούχα τώρα, περιμένω να χάσω για να μου μπουν τα τζιν!!!

Ααααααααχ, πέρσι τέτοια μέρα πρέπει να έγινε η συλληψη της μπέμπας!!!:P

Διαφημίσεις

εγω τα κλασσικα μου...καθισα να ξαποστασω όταν τους κοιμισα και ξυπνησα τωρα.....αλλα ημουν κομματια λεμε...απο το πρωι...

εσεις θα κανετε μεγαλυτερη χαρα απο τη πεθερα μου, που θα ρωταει για τα ΠΑΝΤΑ. κ για το σοι σας να λετε, θα σας ρωταει ποιοοοοςςςς??? αφου η αδερφη μου το εχει κοψει το μαγαζι γιατι οποτε ερχεται ακουει τις "Ιστοριες του Τακη του Μυτογκα", οπως τις εχει ονομασει... δεν αντεχεται η γυναικα:mad:

καλα...εχετε ξεφυγει μου φαινεται...

εντελως ομως!!! να μιλαμε στον ξενο ανθρωπο... κ μετα να τον απολυσουν, γιατι θα του εχουμε φαει ενα μισαωρακι να μας τραβαει μια μια...

αλλες ιδεες???????????? θα χαρω πολυ να διαβασω....

.

:lol::lol::lol::lol:

θα σε γνωρισω...μη φοβασαι... δεν ριχνεις κ ενα τρεξιματακι πανω κατω να το σιγουρεψω???

κ εγω θα ξεκινησω απο τις 3. με εχετε αγχωσει αλλα δεν εχετε αδικο. θα φοραω ενα παλτο, μεχρι τη μεση της γαμπας ασπρομαυρο (σα γκεσταπο θα'μαι). το μαλλι κοντο..δεν μακρυνε.

εγω θα φοραω μαυρα!!!!!!!!αλλα θα μας γγνωρισετε με την ελενιτσα...και τον Αγγελο να μην εχω τελικα θα μας καταλαβετε...Απο την δοαφορα όγκου (ΟΚ και λιγο υψους)....:-)

μα καλα που εξαφανιστηκατε ολες???????βαζετε κρεμουλες για να ειστε κουκλες αυριο?μονο εγω κ η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχουμε φυσικη ομορφια????

ναι ναι πολυ φτιαξιμο....εγω ουτε να ξεβαφτω προλαβα και κοιμηθηκα..ξυπνησα όλο μουτζουρες...

και εγω με κολαν, σαν όλες τις κλασσικες χοντρες;)

Άντε, καληνυχτώ κι εγώ, πάω στο κοτέτσι μου, ελπίζω ο κόκορας να μην έχει όρεξη για "καβγά"!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ξυπνησα να ταισω....ναι μαιρουλα, καθομαι να δω τηλεοραση και δε βλεπω ουτε 5 λεπτα....σαν τον πατερα μου εχω γινει...ασ'τα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια....εγω ξυπνησα απο τα χαραματα για να ετοιμασω μπιμπερο, να μαγειρεψω, να μαζεψω λιγο το σπιτι....ξυπνησε και ο αγγελος μαζι μου απο τις 7 και κοιμηθηκε σχετικα αργα, κατα τις 10.30. Οπότε μαλλον θα τον κοιμισω και θα ερθω. Θα δουμε.....

Γελιο θα εχει σημερα....αφου εχει αγωνια και ο Νικος μαζι μου, τοσα που εχει ακουσει,....

221882cb0gkyh7q4.gif

τι 10 λεπτα?????????/πατε καλα?????????θα χαθωωωω στανταρρρρ καλλααα καποια θα περιμενει στο σταθμο..και εκει με ταξι θα ερθω...ελεοςςςς την επομενη φορα παμε Γλυφαδα
δεν παιζεσαι...σου στελνω π.μ. το τηλ μου...παρε με οταν θα σαι στο σταθμο....

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια βορεια σκεφτηκα να παρω καμερα να το ανεβασω στο φεις....αλλα θα ειναι πολυ ωρα μωρε..με τη καμερα στο χερι θα ειμαι??? ρεζιλι!! Ντοκυμαντερ..'σωστε τις φωκιες'

και τις φαλαινες μη σου πω!!!!:lol:

Ενα μικρο απόσπασμα καλο θα ηταν να το εχουμε για ενθυμιο.Αλλα να τραβαει καποιος με σταθερο χερι.....εμεις στο σοι εχουμε ιστορικο .........πάρκινσον.
εμεις να δεις !!και να ανεραισω το κοτοπουλακι που λεει για τα γκαρσονια...και εγω ημουν σερβιτορα αλλα τωρα....:-(
Εσένα δε σου αρνείται κανείς τίποτα!! Ακόμα να το καταλάβεις;;;;:cool::cool::cool:

συμφωνω με κοτουλα!!

κοτα σε μενα το πες???σωστα χοντρη δεν ειμαι..αυτη η λεξη ειναι πολυ λιγη για τα χαλια μου,,,,....χαχαχαχα

αν εισαι αδυνατη θυμησε μου να σε χτυπησω...και εγω φορμες φοραω πολυ αλλα με κραζει ο συζυξ!!:lol:

Καλημερα!!!!! Ραντεβού στα τυφλά σήμερα έ???

:-P

τελεια!!!!!!!!!!
Τελικά θα βρεθούμε στο Μεντορα ή στο σταθμό?
εδω σε θελω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...