Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Μπορεί να έπαιξε ρόλο που ο παλιός γιατρός μου ήταν στο ΡΕΑ…

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι καλη μου,,,θα φερει τα δικα του...σκετος αυτος δεν παει πουθενα:)

μπανιαρω μαρη...ε πόση ωρα να ειναι...κανα 10λεπτο νομιζω

οοολλλααα τα παιδακια θελουν το καινουργιο!!! ρομπες θα γινουμε στο μωρο...

:lol::lol::lol: χωρας !!!!!! Για Θησειο θυμαμαι...πηγαινα στα νειατα μου. Για το Μεντωρ όχι αλλα θα το βρω..λες να χαθουμε μωρη τρελη???:-P

και εγω ανυπομονω..την επομενη φορα να βρεθουμε καπου όλοι μαζι..με τους αντρες μας...δεν θα εχει γελιο??Θα παμε στο μαγαζι του παυλου...χαρα που θα κανει...:rolleyes:

μχρι τελευταια στιγμη θα περιμενω τη μανα μου...απλα λεω ..σε πριπτωση ποτυ εξαφανιστει η κακουργα...:-)

εσεις θα κανετε μεγαλυτερη χαρα απο τη πεθερα μου, που θα ρωταει για τα ΠΑΝΤΑ. κ για το σοι σας να λετε, θα σας ρωταει ποιοοοοςςςς??? αφου η αδερφη μου το εχει κοψει το μαγαζι γιατι οποτε ερχεται ακουει τις "Ιστοριες του Τακη του Μυτογκα", οπως τις εχει ονομασει... δεν αντεχεται η γυναικα:mad:

τι 10 λεπτα?????????/πατε καλα?????????θα χαθωωωω στανταρρρρ καλλααα καποια θα περιμενει στο σταθμο..και εκει με ταξι θα ερθω...ελεοςςςς την επομενη φορα παμε Γλυφαδα

πολλα λενε... αλλα εσενα τι σε νοιαζει? σε εχει φαει το γυμναστηριο, στον δρομο θα κολωσεις? μη χειροτερα!

Ρε Αλέκα κάντο!!Δεν σου λέω να τραβήξεις όλη την συνάντηση,αλλά μερικά λεπτά θα είναι καλά!!!

καλα...εχετε ξεφυγει μου φαινεται...

ΝΑΙ ΝΑΙ!!! ΤΡΑΒΗΞΤΕ!!!

Βάλτε ένα γκαρσόνι να τραβήξει, αυτοί έχουν σταθερά χέρια, από το δίσκο!!!

εντελως ομως!!! να μιλαμε στον ξενο ανθρωπο... κ μετα να τον απολυσουν, γιατι θα του εχουμε φαει ενα μισαωρακι να μας τραβαει μια μια...

αλλες ιδεες???????????? θα χαρω πολυ να διαβασω....

τελικα θελω τη διευκρινηση γιατι ψιλομπερδευτηκα. ΠΟΥ θα συναντηθουμε? στη καφετερια ή στον σταθμο?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Φτιάξεμε και σύ τώρα!!Μες τα νεύρα είμαι!!Εχω ακτιβώς 4 ώρες παίζω με την Εφη,φτιάχνουμε ένα ξύλινο σπίτι και δεν είναι ευχαριστημένη!!Λέει τόση ώρα δεν παίζαμε,φτιάχναμε!!!!Και μου λές και σύ για βόλτα στον "παράδεισο"!Ετοιμη είμαι,αλλά σκέφτομαι τα συμπράγαλα που πρέπει να κουβαλήσω αν έρθουμε και το αφήνω για αργότερα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τοσο πολυ καροτσι μαζεμενο δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αστες να λενε...εσυ στο σταθμο θα περιμενεις..θα ερθω παρα 10 θα μαι εκει..θα φοαρω φορμα μαυρη μαυρο μπουφαν μπλε μπλουζα...και για σκιαχτειτε θα ειμαι ΑΒΑΦΗ,...γιατι βαψιμο κ φορμα δε λεει...

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αστες να λενε...εσυ στο σταθμο θα περιμενεις..θα ερθω παρα 10 θα μαι εκει..θα φοαρω φορμα μαυρη μαυρο μπουφαν μπλε μπλουζα...και για σκιαχτειτε θα ειμαι ΑΒΑΦΗ,...γιατι βαψιμο κ φορμα δε λεει...

θα σε γνωρισω...μη φοβασαι... δεν ριχνεις κ ενα τρεξιματακι πανω κατω να το σιγουρεψω???

κ εγω θα ξεκινησω απο τις 3. με εχετε αγχωσει αλλα δεν εχετε αδικο. θα φοραω ενα παλτο, μεχρι τη μεση της γαμπας ασπρομαυρο (σα γκεσταπο θα'μαι). το μαλλι κοντο..δεν μακρυνε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το δεκαλεπτο δε μετρομαξε οτι ειναι μακρια αλλα στο οτι θα χαθω....μου αρεσει να περπαταω δεν εχω προβλημα....

α, κ μενα...πολυ... γιαυτο ελεγα να ερθω απο την ακροπολη. να κανω κ τη βολτιτσα μου. βασικα αυριο ειναι ενα μεγαλο δρομολογιο που πρεπει να γινει. τα 2 μεγαλα το πρωι στο μαγαζι για να εχω χρονο να σιδερωσω(τι αλλο????), να ετοιμαστω, κ μετα με το αυτ/το, παω κ τον μικρο στη πεθερα, κ ξεκιναω με τα λεωφορεια... στον γυρισμο θα παρω ταξι να παω στο μαγαζι να τα παρω κ να γυρισουμε σπιτι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α, κ μενα...πολυ... γιαυτο ελεγα να ερθω απο την ακροπολη. να κανω κ τη βολτιτσα μου. βασικα αυριο ειναι ενα μεγαλο δρομολογιο που πρεπει να γινει. τα 2 μεγαλα το πρωι στο μαγαζι για να εχω χρονο να σιδερωσω(τι αλλο????), να ετοιμαστω, κ μετα με το αυτ/το, παω κ τον μικρο στη πεθερα, κ ξεκιναω με τα λεωφορεια... στον γυρισμο θα παρω ταξι να παω στο μαγαζι να τα παρω κ να γυρισουμε σπιτι...

ρε ελενη και τι κανουν ολοι την μερα στο μαγαζι,δεν βαριουνται?

fCS8p3.png

ρε ελενη και τι κανουν ολοι την μερα στο μαγαζι,δεν βαριουνται?

τα παιδια? δεν ειναι ολη μερα στο μαγαζι, θα μας σκοτωναν οι πελατες-γιατι εχουμε κ καποιους που οταν τα δουν στραβωνουν(οι αγμτοι). πανε κουνιες με τη γιαγια τους κ μενει ο παυλος πισω με τον ντελιβερα. μετα πανε σπιτι της πεθερας μου ειναι πολυ κοντα γιαυτο το ανοιξανε κ σε εκεινη τη περιοχη, για να τη βολευει επειδη δεν εχει μεταφορικο μεσο. στο σπιτι λυσσανε κυριολεκτικα. χοροπηδανε στο κρεβατι, βγαζουν ολα τα μαξιλαρια του σαλονιου να κανουν σπιτακια, χαμος... ευτυχως που κ αυτη τα γουσταρει αυτα κ δεν ειναι τρελλη σα τη μανα μου, που τα θελει ολα στη τριχα(μη της χαλασουν το ριχταρι...). το απογευμα δεν εχει δουλεια συνηθως, ξαναγυριζουν στο μαγαζι παιζουν κ με τον παυλο κ παω κ τα παιρνω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

μα καλα που εξαφανιστηκατε ολες???????βαζετε κρεμουλες για να ειστε κουκλες αυριο?μονο εγω κ η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχουμε φυσικη ομορφια????

κ εγω το ιδιο σκεφτομουν μαρη. φτιαχνουν επιδερμιτιδα αλλα το προβλημα δεν ειναι εκει! σα συναντηση των bodyline θα ειμαστε αυριο...

εσυ γιατι θα φορεσεις φορμα? επειδη δεν σου κανουν ή απο αποψη?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσαρες παω κ εγω....

σημερα που ηταν σαββατο ο νικηφ+ η χριστ. ξυπνησανε στις 7 παρα πεντε. τις καθημερινες δεν ξυπνανε με τπτ 7,20 να φυγουμε. του λεω του παυλου, ξερεις γιατι το κανουν αυτο? γιατι καθε μερα μας ρωταει ο νικηφ. κ αυριο τι μερα ειναι κ του λεμε τριτη-τεταρτη κτλ.. την παρασκευη, του λεμε σαββατο, κ αυτος τρεχει να το προλαβει. λοιπον, αμα μας ξαναρωτησει θα του πουμε τριτη. μας ρωταει λοιπον αυριο τι μερα ειναι κ αντι να του πουμε κυριακη, του λεμε τριτη. οχι δεν ειναι τριτη, ειναι κυριακη! εμενα μου το ειπε ο μπαμπας μου κ δεν κανει λαθος! τον κοιταω τον παυλο κ ψιθυριζω να σου χ@σω τον πατερα....

οποτε αυριο εχουμε εγερτηριο. βηχει κ η μικρη σα τρελλη, μαλλον απο τη πολυ σκονη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τα παιδια? δεν ειναι ολη μερα στο μαγαζι, θα μας σκοτωναν οι πελατες-γιατι εχουμε κ καποιους που οταν τα δουν στραβωνουν(οι αγμτοι). πανε κουνιες με τη γιαγια τους κ μενει ο παυλος πισω με τον ντελιβερα. μετα πανε σπιτι της πεθερας μου ειναι πολυ κοντα γιαυτο το ανοιξανε κ σε εκεινη τη περιοχη, για να τη βολευει επειδη δεν εχει μεταφορικο μεσο. στο σπιτι λυσσανε κυριολεκτικα. χοροπηδανε στο κρεβατι, βγαζουν ολα τα μαξιλαρια του σαλονιου να κανουν σπιτακια, χαμος... ευτυχως που κ αυτη τα γουσταρει αυτα κ δεν ειναι τρελλη σα τη μανα μου, που τα θελει ολα στη τριχα(μη της χαλασουν το ριχταρι...). το απογευμα δεν εχει δουλεια συνηθως, ξαναγυριζουν στο μαγαζι παιζουν κ με τον παυλο κ παω κ τα παιρνω.

ααα και εγω νομιζα οτι μενουν ολη μερα εκει:tongue:

καταλαβα ξεσαλωνουν!!!!!!

fCS8p3.png

κοριτσαρες παω κ εγω....

σημερα που ηταν σαββατο ο νικηφ+ η χριστ. ξυπνησανε στις 7 παρα πεντε. τις καθημερινες δεν ξυπνανε με τπτ 7,20 να φυγουμε. του λεω του παυλου, ξερεις γιατι το κανουν αυτο? γιατι καθε μερα μας ρωταει ο νικηφ. κ αυριο τι μερα ειναι κ του λεμε τριτη-τεταρτη κτλ.. την παρασκευη, του λεμε σαββατο, κ αυτος τρεχει να το προλαβει. λοιπον, αμα μας ξαναρωτησει θα του πουμε τριτη. μας ρωταει λοιπον αυριο τι μερα ειναι κ αντι να του πουμε κυριακη, του λεμε τριτη. οχι δεν ειναι τριτη, ειναι κυριακη! εμενα μου το ειπε ο μπαμπας μου κ δεν κανει λαθος! τον κοιταω τον παυλο κ ψιθυριζω να σου χ@σω τον πατερα....

οποτε αυριο εχουμε εγερτηριο. βηχει κ η μικρη σα τρελλη, μαλλον απο τη πολυ σκονη.

σιγουρα απο την σκονη ειναι!!!!

καλο βραδυ!!

fCS8p3.png

ααα και εγω νομιζα οτι μενουν ολη μερα εκει:tongue:

καταλαβα ξεσαλωνουν!!!!!!

δεν φανταζεσαι ποσο... σημερα εφτιαχνε η πεθερα πιτσες, κ τους ειχε δωσει ενα κομματι απο το ζυμαρι κ γαρυφαλλα-καρφια, κ κανανε σκαντζοχοιρους... αστερακια, καρδουλες.

καληνυχτα μαιρουλες!!!!!!!!

τα λεμε αυριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...