Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2

Ελα....αυτος ειναι η σωστος χαρτης ....!!!!!!!

και στο προηγουμενο ποστ το διωρθωσα.

επειδη δεν το βγαζει απευθειας γραψτε πρωτα ελλαδα και μετα αποστολου παυλου 47 αθηνα

ωραια....ειναι ο κεντρικος δρομος...θα θυμηθω τα νειατα μου...καποτε(πριν καμια 8ετια) εβρισκα και να παρκαρω εκει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια βορεια σκεφτηκα να παρω καμερα να το ανεβασω στο φεις....αλλα θα ειναι πολυ ωρα μωρε..με τη καμερα στο χερι θα ειμαι??? ρεζιλι!! Ντοκυμαντερ..'σωστε τις φωκιες'

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ωραια....ειναι ο κεντρικος δρομος...θα θυμηθω τα νειατα μου...καποτε(πριν καμια 8ετια) εβρισκα και να παρκαρω εκει....

Θα παρω το τσαντακι του σπορτ sport Billy.......:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κοριτσακια βορεια σκεφτηκα να παρω καμερα να το ανεβασω στο φεις....αλλα θα ειναι πολυ ωρα μωρε..με τη καμερα στο χερι θα ειμαι??? ρεζιλι!! Ντοκυμαντερ..'σωστε τις φωκιες'

Ενα μικρο απόσπασμα καλο θα ηταν να το εχουμε για ενθυμιο.Αλλα να τραβαει καποιος με σταθερο χερι.....εμεις στο σοι εχουμε ιστορικο .........πάρκινσον.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ρε Αλέκα κάντο!!Δεν σου λέω να τραβήξεις όλη την συνάντηση,αλλά μερικά λεπτά θα είναι καλά!!!

Διαφημίσεις

Θα παρω το τσαντακι του σπορτ sport Billy.......:lol:

καλα δε θτυμηθηκα τα τοσο νειατα μου..τρελη..τα πιο μετα!

Ενα μικρο απόσπασμα καλο θα ηταν να το εχουμε για ενθυμιο.Αλλα να τραβαει καποιος με σταθερο χερι.....εμεις στο σοι εχουμε ιστορικο .........πάρκινσον.
Ρε Αλέκα κάντο!!Δεν σου λέω να τραβήξεις όλη την συνάντηση,αλλά μερικά λεπτά θα είναι καλά!!!

καλα κοριτσακια θα την παρω μαζι και βλεπουμε!

221882cb0gkyh7q4.gif

ΝΑΙ ΝΑΙ!!! ΤΡΑΒΗΞΤΕ!!!

Βάλτε ένα γκαρσόνι να τραβήξει, αυτοί έχουν σταθερά χέρια, από το δίσκο!!!

αχ καλη μου γαλοπουλα...καποτε ό,τι και αν ζηταγα απο τα γκαρσονια δεν μου ειχαν αρνηθει..τωρα όμως θα μου φερουν την καμερα στο κεφαλι...γ#$ω τον κοινωνικο μου ρατσισμο!

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον εγω καταλαβαα...αλλα ειναι μεγαλη καφετερια απο οτι ειδα..μη χαθουμε..

λες να μη φαινομαστε???? απατασαι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δε θα ναι κ η ΜΕΦΗ η βρωμοπατσογρια να τη λυπηθει το γκαρσονι να μας κανει τη χαρη να μας τραβηξει...ΚΑΛΑ σου κανει μαρη η κορη σου....

Να με λυπηθεί όχι!!Να με λιμπιστεί ναι!!!!;)

Στείλτε κανένα καρφί και καμιά σανίδα καλέ για τον στάβλο!

αχ καλη μου γαλοπουλα...καποτε ό,τι και αν ζηταγα απο τα γκαρσονια δεν μου ειχαν αρνηθει..τωρα όμως θα μου φερουν την καμερα στο κεφαλι...γ#$ω τον κοινωνικο μου ρατσισμο!

Εσένα δε σου αρνείται κανείς τίποτα!! Ακόμα να το καταλάβεις;;;;:cool::cool::cool:

τι παιζετε????εσυ μαρη ΜΕΦΗ ολοκληρη προβατινα ξεσταβλωτη εισαι???

απο καρφια εγω να σου πεταξω οσα θελεις...ευχαριστηση μου

Τί να κάνουμε κοπελιά!Αλλες είμαστε γεννημένες στα σαλόνια,και κάποιες άλλες σαν εσένα στα αλώνια και το να χτίζεις "σταυλους" το χεις ως πρώτο βίωμα της παιδικής σου ηλικίας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...