Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

4 η ωρα θα ειμαστε όλες εκει....λοιπον εγω εχω ενα θεμα με το μπειμπι σιτινγκ...η μανα μου θα λειπει αυριο. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχω και αλλο θεμα. Ειμαι ηλιθια.....δε μπορω να ειναι Κυριακη και να λειπω απο τα παιδακια μου, δουλευω και όλη μερα και τα επιθυμω τα βασανακια μου. Για αυτο θα παρω μαλλον τον αγγελο μαζι, ελπιζω να μη σας πειραζει. Ειναι ησυχος, δεν θα ενοχλει.

Ετσι θα μπορω να κατσω χωρις τυψεις ότι πινω κξαφε και ο αλλος πηζει. Γιτι με τα δυο μαζι μια που θα λειπει η μανα μου δεν θα τα καταφερει....

λυπηθειτε την δολια εγαζομενη υστερικη μανουλα......:rolleyes:

Φτού ρε γαμώτο.....και ελαγα να κάτσω στο καθισμα του.....:tongue:

Τό πρωι θα σε παρω τηλ.για την ωρα που θα φυγουμε!!!!

Τον ξερεις τον δρόμο η θα βρεθουμε με τις βόριες?:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Σήμερα γυρίζαμε όλη μέρα στους δρόμους και είμαστε οικογενειακώς κομμάτια. Τι χάλια που είναι η ατμόσφαιρα με όλη αυτή τη σκόνη σήμερα. Δεν βλέπεις στα 50 μέτρα. Ελπίζω αύριο να μη βρέχει λάσπη και να μην έχουμε πού να σταθούμε.

Άσπα κι εμένα ο άντρας μου το ίδιο είχε καταλάβει και μου λέει:"Καλά πού θα πάτε όλες μαζί με τα καρότσια;" Σύντομα κατάλαβε το λάθος του.

Θα έχει πολύ γέλιο αύριο. Ανυπομονώ...

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Φτού ρε γαμώτο.....και ελαγα να κάτσω στο καθισμα του.....:tongue:

Τό πρωι θα σε παρω τηλ.για την ωρα που θα φυγουμε!!!!

Τον ξερεις τον δρόμο η θα βρεθουμε με τις βόριες?:lol:

:lol::lol::lol: χωρας !!!!!! Για Θησειο θυμαμαι...πηγαινα στα νειατα μου. Για το Μεντωρ όχι αλλα θα το βρω..λες να χαθουμε μωρη τρελη???:-P

Άσπα κι εμένα ο άντρας μου το ίδιο είχε καταλάβει και μου λέει:"Καλά πού θα πάτε όλες μαζί με τα καρότσια;" Σύντομα κατάλαβε το λάθος του.

Θα έχει πολύ γέλιο αύριο. Ανυπομονώ...

και εγω ανυπομονω..την επομενη φορα να βρεθουμε καπου όλοι μαζι..με τους αντρες μας...δεν θα εχει γελιο??Θα παμε στο μαγαζι του παυλου...χαρα που θα κανει...:rolleyes:

Αλεκακι τρελη εισαι???Εννοειται να φερεις το Αγγελακο σου μαζι μας...σε μανουλες μιλας ειναι δυνατον να μην θελαμε το παιδακι???Και μαλιστα το δικο σου παιδακι???Ντροπη. ;)

!

μχρι τελευταια στιγμη θα περιμενω τη μανα μου...απλα λεω ..σε πριπτωση ποτυ εξαφανιστει η κακουργα...:-)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοριτσάκια επειδή αύριο θα είμαι εκτός σας εύχομαι να περάσετε καλά στην συνάντηση και να μην.... χαθείτε!!!

Να μας σκέφτεστε κι εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σας αν και το θέλουμε πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

τι 10 λεπτα?????????/πατε καλα?????????θα χαθωωωω στανταρρρρ καλλααα καποια θα περιμενει στο σταθμο..και εκει με ταξι θα ερθω...ελεοςςςς την επομενη φορα παμε Γλυφαδα
ετσι το ειπα...δεν ξεςρω...ελα ρε κοριτσακια θα το βρουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Eleni τωρα που ειδα τις φωτογραφιες ΣΩΘΗΚΑ......πες το μου ετσι..θα πω στον ταριφα.. στην καφετερια με τις ψαθινες καρεκλιτσες κοντα σε κατι καγκελα με δεντρακια απο πισω.....

καλα ΤΖΙΑ το ειδα κα αυτο με το Μαρουσι αλλα λεω αστο....μη το ψαξω με βλεπω ΚΗΦΙΣΙΑ...ας κατσω με τη διευθυνση ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ και ας με βοηθησει και ο ΠΑΥΛΟΣ Κ Ο ΠΕΤΡΟΣ να μη χαθω....καλα καμμια δε θα παει με βρωμοτραινο??να δωσουμε ραντεβου 4 παρα 10 στον σταθμο??

Διαφημίσεις

καλα ΤΖΙΑ το ειδα κα αυτο με το Μαρουσι αλλα λεω αστο....μη το ψαξω με βλεπω ΚΗΦΙΣΙΑ...ας κατσω με τη διευθυνση ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ και ας με βοηθησει και ο ΠΑΥΛΟΣ Κ Ο ΠΕΤΡΟΣ να μη χαθω....καλα καμμια δε θα παει με βρωμοτραινο??να δωσουμε ραντεβου 4 παρα 10 στον σταθμο??

ρε συ κιμι εσυ γλυφαδα δε μενεις?

θελεις να συναντηθουμε π. φάληρο να πάμε με το κάρο μου?

byXKp2.png

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=2

Ελα....αυτος ειναι η σωστος χαρτης ....!!!!!!!

και στο προηγουμενο ποστ το διωρθωσα.

επειδη δεν το βγαζει απευθειας γραψτε πρωτα ελλαδα και μετα αποστολου παυλου 47 αθηνα

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσια!!!εμεις σημερα πηγαμε μεγαλη βολτα,πρωτα στο χωριο του αντρα μου εδω εξω απο την θεσ/νικη για να κανουμε ενα τρισαγιο στα πεθερικα και μετα βολτα στο κοσμος(μεφη!!!!)και καναμε και ψωνια....

μαρλεν που πηγατε ταξιδι??για πες???

λιτσακη εγω το ξερεις οτι ειμαι μεσα,αλλα ετσι οπως το παμε μονο εγω και εσυ θα συνταντηθουμε χαχαχαχαχαχαχα

Φτιάξεμε και σύ τώρα!!Μες τα νεύρα είμαι!!Εχω ακτιβώς 4 ώρες παίζω με την Εφη,φτιάχνουμε ένα ξύλινο σπίτι και δεν είναι ευχαριστημένη!!Λέει τόση ώρα δεν παίζαμε,φτιάχναμε!!!!Και μου λές και σύ για βόλτα στον "παράδεισο"!Ετοιμη είμαι,αλλά σκέφτομαι τα συμπράγαλα που πρέπει να κουβαλήσω αν έρθουμε και το αφήνω για αργότερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...