Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ζωη να σου ζησει η κορακλα!

ελενιτσα ειδες τελικα δεν ηταν τιποτα...τελος καλο ολα καλα!

γεια σου ασπα!

ρε κοριτσια, εχω θεμα με την παιδιατρο. δε λεω καλη ειναι αλλα για να τη βρεις στο τηλεφωνο πρεπει να κανεις ταμα! δεν μου αρεσει αυτο. δεν μπορω να ειμαι κ ολη μερα στο τηλεφωνο να την ψαχνω!

εντωμεταξυ εχω κ μια αλλη παιδιατρο η οποια παρακολουθουσε κ την αδερφη μου για ενα διαστημα και ειναι κ στο ικα της περιοχης μας. σκεφτομαι να την παρω σημερα τηλ. και να την αφησω την αλλη...αλλα θα της εξηγηθω οτι εαν δεν τη βρισκω θα την αφησω κ αυτη. δηλ αμα συμβει κατι επειγον τι θα κανουμε?

οσο για τους κολικους κ εγω πιστευω οτι δεν εχει σημασια αγορι ή κοριτσι κ οτι καθε παιδι το πειραζουν αλλες τροφες. πχ σοκολατες τις εκοψα, αλλα τρωω κρεμουλες που μου φτιαχνει η μαμα, την κυριακη εφαγα κ μιλφειγ που ειναι ασπρο κ δεν τον πειραξε ιδιαιτερα. επισης καταλαβα οτι τον πειραζει κ το μελι. κατα τ'αλλα τρωω μονο κρεας -ψαρι-κοτοπουλο με ρυζι ή πατατες οχι πολλα πιπερια κ πικαντικα (πχ οχι μουσταρδα) και σουπες πολλες σουπες. γαλα πινω το πρωι και ισως κ το βραδυ και λιγη φετα με το μεσημεριανο αν θελω. δεν ποναει ιδιαιτερα, καμια φορα ζοριζεται λιγο για να κανει πριτσινια κ τον παρηγορω λιγο με το στηθος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη1 μπράβο για τα ευχάριστα νέα. Δεν ήξερα ότι το Μητέρα δέχεται ταμεία. Έχω πάει την Ζέτα μία φορά για εξέταση όταν ήταν να πάει στο νηπιαγωγείο που θέλανε παιδοφθαλμίατρο και είχα πληρώσει 100 ευρώ. Θα το έχω υπόψη μου για άλλη φορά.

Ζωή μου να σας ζήσει η κοράκλα σας !!!!!

Κορίτσια φεύγω και πάω στον ΟΑΕΔ να πληρωθώ. Νέα μόλις γυρίσω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερουδιαααααα!!!!

Ευανθια εχεις πολυ δικιο. Ειναι απαραιτητη προυποθεση το να μπορεις να βρεις αμεσα τον παιδιατρο!!Αλλαξε την.

Δαλιδα μου σε καταλαβαινω και σε συμπονω απολυτα...εγω χτες ειχα το μωρο να κλαιει και να προσπαθω να το ηρεμησω στην αγκαλια μου πανα-κατω και τι γυρναει και μου λεει ο Παυλιτος που ειχε στρογγυλοκαθισει να φαει (εγω εννοειται ειχα λιμοκτονισει)...¨"ρε μωρο παρε το τηλεκοντρολ και κανε κανενα zaping" Μιλαμε φρικαρα...λεω δεν μπορει να εισαι τοοοοοοοοοοοοοσο γαιδουρι. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!! Τι να πεις...σαν τη μανουλα κανεις.

Ελενακι ΜΠΡΑΒΟ πολυ χαρηκα που διαβασα οτι ολα πηγαν καλα και ηρεμησατε...

Αυριο θα παω να κανω το εμβολιο. Αν ψωφισω θα αφησω καποιον να σας το πει μην το κανει και καμμια αλλη και παθει τα ιδια :ΡΡΡΡ

Χτες περασαμε εφιαλτικα...παλευαμε απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 12 γιατι το γαλα δεν του εφτανε. Τελικα κατεβασα μετα και ολα καλα. Σημερα θα στολισω ετσι για να μπουμε στο κλιμα σιγα σιγα...

Θεανουλα αντε που χαθηκες?????Ασε το καφε του θηλασμου και περνα και καμμια βολτα και απο εδω!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μαριανθη,

εγω εχω παρει σακουλακια αποθηκευδης γαλακτος απο το φαρμακειο και εχω ξεκινησει να βαζω γαλα στην καταψυξη για να του το δινουν οταν θα λειπω.

Ειναι πολυ βολικο και ευκολο δοκιμασε το.

Αν ειχες θα του εδινες του μωρου και δεν θα παιδευοσουν τοσες ωρες.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημέρα μωράκια κ μανούλες!!!!

ελπίζω να είστε ολες καλά!!!

εννοείται πως δε διάβασα όόόοοολες αυτές τις σελίδες με τα νέα σας!!! κ δε νομίζω να προλάβω!!! έχω μείνει στη σελίδα 33....:(

αν έχω χάσει κάτι σημα΄ντικό ενημερώστε με αν έχετε την καλοσύνη!!!

εμείς είμσατε καλά!!! μόνο αυτό προλαβαίνω να σας πω προς το παρόν!!!!ελπίζω να μπούμε σε πρόγραμμα σύντομα να μένει κ λίγος χρόνος για μένα!!!!

φιλάκια σε όλες!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

καλωσηρθες Μαρλενακι!!!!! Μια εβδομάδα σου δινω ακόμη... μετά θα εισαι σούπερ!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσια καλημερα!!!

ελενη1 χαρηκα πολυ με τα νεα σου!!!το περασα στην β επιπεδου αυτο και τελικα μας εκανε υπερηχο και παιδοκαρδιολογος και μας ειπε οτι δεν βλεπει κατι στην μικρη.για να δουμε τωρα στην επομενη εξεταση,παντα θα εχω το νου μου.

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!Ελενιτσα μου πολυ χαρηκα για τα νεα σας!!!!!!!!!!

Μαριανθουλα εδω ειμαι χθες εγραψα ενα σωρο πραγματα,αλλα φανταζομαι που χρονος για να διαβαστουν!!!!!!!!!

Μαριανθη το καφε θηλασμου ειναι ανεκτιμητη βοηθεια!!!!!!!!μου ελυσε απειρες αποριες και φοβιες!!!!!!

οσο για τους αντρες ...και μενα ειναι ολιγων τι γαιδουρακι.....ευτυχως που οταν κραταει την μπεμπα ηρεμει μαζι του ,οποτε το οτι δεν με βοηα ιδιαιτερα στις δουλεες δεν με πειραζει ιδιαιτερα!!!!!!!!

εμεις το σπιτι το εχουμε στρωσει απο την 1 νοεμβριου!!!!!!και το δεντρακι μας το στολισα στης 10!!!!!!!!κοριτσια η μπεμπα μου εχει πλακα!!!!την αζω στο ριλαξ μροστα στο δεντρο και γελαει στα φωτακια!!!!!!!τρελαινομαι μιλαμε!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον ΟΑΕΔ. Όταν θα πάτε εάν θελήσετε να πληρωθείτε αυθημερόν να φροντίσετε να έχετε χρόνο στην διάθεσή σας γιατί θα πρέπει να πάτε σε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας (σας δίνουν επιταγή)που αυτοί σας λένε (μου πρότειναν δύο της περιοχής μου για να διαλέξω αυτό που με βόλευε) και δεν ξέρετε τι ουρά μπορεί να έχει στην Τράπεζα.

Λοιπόν στο ψητό. Πήρα 1.350 ευρώ. Οπότε Ομορφάκια τα 2000 που σου είπαν μπορεί να ισχύει για την περίπτωσή σου γιατί νομίζω ότι παίρνεις παραπάνω από τα 1279 που παίρνω εγώ μικτά. Βγαίνει περίπου κάτι παραπάνω απο έναν μικτό μισθό (γιατί αυτόν δηλώνει ο εργοδότης στην βεβαίωση του).

3qg3p2.png qfe4p2.png

Φαντάσου Θεανώ μου να μπορούσαν να δουν και τα χρώματα τι ωραία που θα ήταν για τα μωράκια μας. Θα ήθελα να ήξερα πως είναι να τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα όπως τα μωράκια μας (σαν ταινία του βωβού ένα πράμα). Εγώ δεν την έχω βάλει κοντά στο δέντρο. Ναι μεν είναι όλη την ημέρα στο ίδιο δωμάτιο (σαλόνι) με το δέντρο αλλά την βάζω στο πλαι του ρηλάξ γιατί κοιμάται τον περισσότερο καιρό και δεν θέλω να την έχω ανάσκελα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

κορίτσια καλησπέρα,να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και σας διαβάζω σχεδόν απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και είναι σαν να σας ξερω!! Ημουν και γω μανούλα Νοεμβρίου αλλα τελικα γέννησα νωρίτερα με καισαρική στις 23 Οκτωβρίου ενα πανέμορφο κοριτσάκι!!! Θέλω να σας ρωτήσω κατι γιατι εχω μπερδευτεί λίγο η αλήθεια ειναι, βλέπω οτι καποιες έχετε πάει ήδη να πληρωθείτε απο τον ΟΑΕΔ-πρόκειται για το επίδομα μητρότητας ή κατι αλλο? και αν ειναι αυτο τι βεβαίωση χρειάζετε απο τον εργοδότη για να παρουμε τα λεφτά? Σας ευχαριστώ πολυ και μονο που διαβάσατε το post μου!!!

Γεια σου Μιρσα, να σου ζησει το μικρούλι....εγω δεν ξέρω από ΟΑΕΔ, ήθελα απλά να σου ευχηθώ!!!!!

Κοριτσαρες και εγω θα κανω το εμβόλιο τελικά.. και ο άντρας μου και η μανα μου. Θα τπυς εμβολιάσω όλους σαν τα σκυλιά!!!! Μιλησα με παιδιατρο, γυναικολόγο, καρδιολόγο, ενδοκρινολόγο και ολοι επιμένουν ότι πρπει να το κανουμε όσοι ερχομστε σε επαφη με το μωρό. Επίσης μου ειπαν ότι να κολλήσει το μωρό υπάρχει πιθανότητα 1 στις 100 ενώ να πάθω κάτι υπάρχει πιθανότητα 1 στο 1. 000.000. Και ο παιδιατρος μου ειπε ότι ίδιες πιθανότητες και περισσότερες έχουν και τα εμβόλια που κανουμε στα μικρά μας, τισ ημαινει αυτό? Ότι θα τα αφησουμε ανεμβολίαστα? Οπότε πάω και εγω Μαριάνθη μου... και ο Θεός βοηθός!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Mirsa αυτό που παίρνεις από τον ΟΑΕΔ είναι το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας εφόσον έχεις πληρωθεί από το ΙΚΑ επίδομα κυοφορίας, επίδομα λοχείας και επίδομα τοκετού. Η βεβαίωση του εργοδότη είναι ένα χαρτί που το παίρνεις από τον ΟΑΕΔ και το υπογράφει ο εργοδότης και στο οποίο αναφέρει τον μικτό μισθό σου και την περίοδο για την οποία σε καλύπτει μισθολογικά (για ένα μηνα με βάση το νόμο).

Το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας δεν έχει καμία σχέση με το εξάμηνο του ΟΑΕΔ.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...