Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαριανθοπυλα ιωση το μικρο!!!για αυτο εχει δεκατα!!να χαιρεσαι τον μπαμπα σου καλη μου!!!

δε βλεπω κινηση τωρα 2 μερες!τι παθατε??εγω σημερα εγω να παω σε 2 γιορτουλες...αυριο πρωι θα ερθω αθηνα και αυριο το μεσημερι θα βρισκομαι στο θησειο για καφε!!αντε λιγες ωρες μεινανε...ουτε ραντεβου με γκομενο να ειχα ετσι που ανυπομονω!!!!

κανουμε κρατει για αυριο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελπιζω αυτο το καφε ΜΕΝΤΩΡ να ειναι κοντα στον βρωμοσταθμο..οπως ελπιζω να εχει και κανα περιπτερο να ρωτησω που ειναι το καφε αυτο..ελπιζω επισης να ειμσατε εκει 16.00 και οχι να παει 17.00 μεχρι να μαζευτουμε.....

4 η ωρα θα ειμαστε όλες εκει....λοιπον εγω εχω ενα θεμα με το μπειμπι σιτινγκ...η μανα μου θα λειπει αυριο. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχω και αλλο θεμα. Ειμαι ηλιθια.....δε μπορω να ειναι Κυριακη και να λειπω απο τα παιδακια μου, δουλευω και όλη μερα και τα επιθυμω τα βασανακια μου. Για αυτο θα παρω μαλλον τον αγγελο μαζι, ελπιζω να μη σας πειραζει. Ειναι ησυχος, δεν θα ενοχλει.

Ετσι θα μπορω να κατσω χωρις τυψεις ότι πινω κξαφε και ο αλλος πηζει. Γιτι με τα δυο μαζι μια που θα λειπει η μανα μου δεν θα τα καταφερει....

λυπηθειτε την δολια εγαζομενη υστερικη μανουλα......:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

4 η ωρα θα ειμαστε όλες εκει....λοιπον εγω εχω ενα θεμα με το μπειμπι σιτινγκ...η μανα μου θα λειπει αυριο. Αλλα για να ειμαι ειλικρινης εχω και αλλο θεμα. Ειμαι ηλιθια.....δε μπορω να ειναι Κυριακη και να λειπω απο τα παιδακια μου, δουλευω και όλη μερα και τα επιθυμω τα βασανακια μου. Για αυτο θα παρω μαλλον τον αγγελο μαζι, ελπιζω να μη σας πειραζει. Ειναι ησυχος, δεν θα ενοχλει.

Ετσι θα μπορω να κατσω χωρις τυψεις ότι πινω κξαφε και ο αλλος πηζει. Γιτι με τα δυο μαζι μια που θα λειπει η μανα μου δεν θα τα καταφερει....

καλα εισαι τρελη???τι να μας πειραζει που θα ερθει το παιδακι??????

εμενα ο αντρουλης ειχα καταλαβει οτι θα εχω και τον μπεμπη μαζι.....:lol::lol:αλλα χθες καταλαβε πως θα τον κρατησει αυτος...:-P

Διαφημίσεις

ωραια γιατι τιο ειχα ψιλοαγχος...παντως γενικα ο Αγγελος ειναι ησυχος. Και εχει και το φοβο μου το καυμενουλι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ωραια γιατι τιο ειχα ψιλοαγχος...παντως γενικα ο Αγγελος ειναι ησυχος. Και εχει και το φοβο μου το καυμενουλι...

ελα ρε...τωρα το λες? εισαι χαζη... να του παιρναμε ενα μικρο δωρακι, κατι να ασχολειται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

τώρα που βρήκα ένα λεπτο για πείτε:

πού είναι αυτό το καφέ; αν έρθω με το τρενο πού θα κατέβω; κ είναι μακριά απ΄το σταθμό; πείτε πείτε γιατί θα εξαφανιστώ από στιγμή σε στιγμή πάλι!

170301c7zifsub1b.gif

ελα ρε...τωρα το λες? εισαι χαζη... να του παιρναμε ενα μικρο δωρακι, κατι να ασχολειται...

σα να χει δικιο η ομορφομανα!!!ειδες για να εχει 3 παιδια?????????σκεφτεται φοβερα!!!:lol:

τώρα που βρήκα ένα λεπτο για πείτε:

πού είναι αυτό το καφέ; αν έρθω με το τρενο πού θα κατέβω; κ είναι μακριά απ΄το σταθμό; πείτε πείτε γιατί θα εξαφανιστώ από στιγμή σε στιγμή πάλι!

θα κατεβεις στη σταση θησειο και θα βρεθουμε εκει στο σταθμο να παμε μαζι καποιες!εγω ξερω που ειναι..προς τα πανω θα περπατησεις αν θες να πας μονη!!!

Διαφημίσεις

εγώ κόρες επειδή θηλάζω δεν ξέρω ΄πότε θα καταφέρω να έρθω! βλέπεις πρέπει να συντονιστώ με τη μικρή, οπότε δε μπορώ να το ξέρω από σήμερα! πόση ώρα περίπου είναι περπάτημα; για να υπολογίζω κ την ώρα γιατί είμαι και τα ζώα μου αργά στο άθλημα!!!:o

170301c7zifsub1b.gif

όχι καλη μου,,,θα φερει τα δικα του...σκετος αυτος δεν παει πουθενα:)

εγώ κόρες επειδή θηλάζω δεν ξέρω ΄πότε θα καταφέρω να έρθω! βλέπεις πρέπει να συντονιστώ με τη μικρή, οπότε δε μπορώ να το ξέρω από σήμερα! πόση ώρα περίπου είναι περπάτημα; για να υπολογίζω κ την ώρα γιατί είμαι και τα ζώα μου αργά στο άθλημα!!!:o

μπανιαρω μαρη...ε πόση ωρα να ειναι...κανα 10λεπτο νομιζω

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!!!εμεις σημερα πηγαμε μεγαλη βολτα,πρωτα στο χωριο του αντρα μου εδω εξω απο την θεσ/νικη για να κανουμε ενα τρισαγιο στα πεθερικα και μετα βολτα στο κοσμος(μεφη!!!!)και καναμε και ψωνια....

μαρλεν που πηγατε ταξιδι??για πες???

λιτσακη εγω το ξερεις οτι ειμαι μεσα,αλλα ετσι οπως το παμε μονο εγω και εσυ θα συνταντηθουμε χαχαχαχαχαχαχα

fCS8p3.png

Αλεκακι τρελη εισαι???Εννοειται να φερεις το Αγγελακο σου μαζι μας...σε μανουλες μιλας ειναι δυνατον να μην θελαμε το παιδακι???Και μαλιστα το δικο σου παιδακι???Ντροπη. ;)

Αχ ρε Ελενη μεσα στο ξανθο μυαλο μου εισαι...

όχι καλη μου,,,θα φερει τα δικα του...σκετος αυτος δεν παει πουθενα:)

μπανιαρω μαρη...ε πόση ωρα να ειναι...κανα 10λεπτο νομιζω

Τοσο πολύ???Ελπιζω μονο να μην χαθω και το βρει πρωτα η κιμι γιατι θα την κοψω την φλεβα...:tongue::tongue::tongue:

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας...να χαιρομαστε ολες τις οικογενειες μας...ειμαστε στην μαμα μου ο Παυλος ψηνει ο μπεμπουλης παιρνει εναν υπνακο...και εγω σκεφτομαι ποσο τυχερη ειμαι που εχω τετοια οικογενεια... μακαρι να καταφερω να δωσω στον μπεμπουλη μου τα ιδια...και καλυτερα!!!Θα προσπαθησω να μπω και πιο μετα...φιλακια!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...