Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα το βασικό σύμπτωμα που καταλαβαίνω ότι θα αδιαθετησω είναι η ζαλη.. ήταν δηλαδή, γιατί μετά τη γέννα μόνο από το αίμα καταλαβαίνω την περίοδο. Επίσης είχα πολύ χαζο πονοκέφαλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είχα χαμηλό αιματοκρίτη και χαμηλή πίεση. 

Σίγουρα είναι αυτό απλά είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω Κ αγχώθηκα, ήμουν δουλειά και κρατιόμουν να μην σωριαστω κάτω, μακάρι να έρθει ν ηρεμήσω 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια μετά από τόσο καιρό!!

είστε όλες καλά;

εμείς πήγαμε εκδρομούλα όλες αυτές τις μέρες κ περάσαμε πολύ ωραία!!!!

Και πολύ καλά κάνατε!!Μπράβο ρε Μαρλέν που έχεις και 3!!!

anyway παω να μαγειρεψω αρακα γιατι εκτος απο τελεια μανα τελειο κορμι-πιπινι ειμαι κ τελεια νοικοκυρα!!!!!

Και τέλεια φαντασιόπληκτη!!Στην φαντασία μας όλα τέλεια τα βλέπουμε!!!

Ποιές είμαστε εμείς που θα σου φέρουμε αντίρρηση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον κλεινω για να κανω καμια δουλεια παραλληλα με το μαγειρεμα και θα ξαναμπω..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ρε Αλέκα,δεν χαλαρώνεις λίγο;;;Τα μωρά σου χρειάζονται τη μανούλα τους,οχι οπωσδήποτα μια αδύνατη μανούλα!!!!!Ταχίνι τρώς για το ασβέστιο;;;

!

ταχινι???πολλες οι θερμιδες. παιρνω συμπληρωμα....Ασ'τα μεφη μου...πηρα πολλα κιλα και πρεπει να κανω πολυ υπμονη μεχρι να τα χασω...Το κακο ειναι ότι αυτο το μηνα εχασα μονο 2....αν συνεχισω ετσι, θελω 9 μηνες για τα καλα μου και5 για της εγκυμοσυνης....

ok-πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων

...και μην αρχίσετε καρακαλτάκες μέφη και κιμι να κράζετε γιατί είμαι 32 χρονών μπουμπουκάκι !

μαρη βρωμογρια και εσυ...32 εισαι??? σε νομιζα μικροτερη...

λοιπον θεσσαλονικιες και γενικως βορειες:

κανονιστε..ποια μερα σας βολευει να το κανουμε κι εμεις!!!εγω ξεκινω και ειμαι μεσα!!!

1.ευη γ

:P:p:p;)

βρωμιτσες....

κορίτσια επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα, για ενημερώστε με παρακαλώ τί έγινε με τη συνάντηση!

αυριο , Θησειο, καφε μεντωρ, 16.00....σας εχω στειλει και στο φεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εχουμε καμια θοδωρουλα η θοδωρη??

χρονια τους πολλα!

μαρη αλεκουκο εμεις ειμαστε βρωμιτσες?η εσεις που ειστε κ περισσοτερες??;););):tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

οσο για τον μικρο θα ηθελα να παω-αν κ φοβαμαι....αλλα λογω της θρομβοφιλιας ο γιατρος μου εχει κοψει ακομη και το εθελοντικο αιμα που εδινα..οποτε..μακαρι να πανε ολα καλα για το παιδακι..:(

γεια σας κοριτσακια!!!

ολα καλα?

μαρλεν καλως ηρθατε!!! αχ, μακαρι να μπορουσαμε κ εμεις...

μαιρουλα τελεια τα μικρα σου!

εχω παραγγειλει κ εγω τη καθημερινη! πρεπει να ειναι ωραια.

qC91p2.pngaQK1p2.png

χρονια τους πολλα!

μαρη αλεκουκο εμεις ειμαστε βρωμιτσες?η εσεις που ειστε κ περισσοτερες??;););):tongue::tongue::tongue:

ναι...πολυχρονοι....όπως και να'χει, θα ηταν ωραια μία όοοοολες μαζι.....

οσο για τον μικρο θα ηθελα να παω-αν κ φοβαμαι....αλλα λογω της θρομβοφιλιας ο γιατρος μου εχει κοψει ακομη και το εθελοντικο αιμα που εδινα..οποτε..μακαρι να πανε ολα καλα για το παιδακι..:(

εχουν παι καμια εκατοστη ως τωρα...για να δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελπιζω αυτο το καφε ΜΕΝΤΩΡ να ειναι κοντα στον βρωμοσταθμο..οπως ελπιζω να εχει και κανα περιπτερο να ρωτησω που ειναι το καφε αυτο..ελπιζω επισης να ειμσατε εκει 16.00 και οχι να παει 17.00 μεχρι να μαζευτουμε.....

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!!!!ειχα παει 2 ωρες γυμναστηριο και νιωθω πτωωωμα!~!!!το μπεμπακι εχει τρελαθει εντελως στην κουβεντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα καλα δεν κουραζεται???και τα δεκατα του καλα κρατουν!!!!!!

Ασπα εκανε ο μικρος εμβολιο και εχει δεκατα??Δεν θυμαμαι...:confused::confused:

καλημερα κοριτσια!

επιστρεψαμε και εμεις!

Περασαμε πολυ ωραια αν και ...σπιτι μου σπιτακι μου!!!

Η μπέμπα μου ξεκινησε να κοιιμαται σερι 23:00-9:00 το πρωι τις τελευταιες 4 μερες!!!!!

Εχουμε μείνει λίγο πίσω στο βάρος βέβαια αν και έχω πολύ γάλα. Τις τελευταίες 2,5 εβδομαδες πήρε 350 γρ.

Εγώ ψώνισα από θεσ/νικη τελειο φόρεμα για τη βάφτιση (δε μου κλείνει βέβαια το φερμουαρ, αλλά δεν ήθελα να το χασω!!!)

Το αυριανό ισχύει έτσι???

Τζια δεν θυμαμαι αν θηλαζεις αποκλειστικα αλλα απο αυτα που εγραψες μαλλον ναι...λοιπον...εχουμε και λεμε...Οταν το μωρο θηλαζει αποκλειστικα παιρνει πολυ βαρος το πρωτο διμηνο της ζωης του -εως και 2,5 κιλα το μηνα- (Θεανω ακους?) ...αυτο συμβαινει γιατι αρχικα αναπτυσεται ο εγκεφαλος του μωρου και το σωμα του.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...Στη συνεχεια η εντυπωσιακη αναπτυξη σταματα.Το μωρο αυξανει ελαχιστα το βαρος του απο τον 3ο εως τον 12ο μηνα...αυξηση βαρους 100 γραμμαριων το μηνα απο τον 30 εως τον 6ο μηνα θεωρειται φυσιολογικη εαν εχει προηγηθει αυξηση ανω του κιλου τους προηγουμενους μηνες και το μωρο εχει φυσιολογικες κενωσεις, αρκετα ουρα και καλη ψυχοσωματικη αναπτυξη...Οταν το μωρο που θηλαζει αποκλειστικα μπει στο "οροπεδιο" των 2-6 μηνων και δεν αυαξανει το βαρος του ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Η ΠΡΩΙΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ...Πατσουρου σελ 65-66

Επισης...Τα μωρα που θηλαζουν δεν ακολουθουν τις ιδιες καμπυλες με τα μωρα που τρεφονται με βρεφικο γαλα..Οι παιδιατροι ομως χρησιμοποιουν αυτες τις καμπυλες και επειδη το μωρο αναπτυσεται διαφορετικα ξενιζει τον παιδιατρο και αρχιζει τις ανοησιες με συμπληρωματα και αηδιες..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν την ξερω..απλα επειδη ειναι ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

η ΜΕΦΗ να μας πει...εγω με ποκεμον κ μπεν10 μεγαλωσα...

Τι λες μαρη παιδουλα...με ποκεμον μεγαλωσε η αδερφη μου που ειναι στα 19...για τοσο περνιεσαι??!?!?!?!?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σε λιγο θα μας πεις οτι εβλεπες και sailor moon παναθεμα σε...:cool::cool::cool:

χρονια τους πολλα!

Ναααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιι τον μπαμπα μου...ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!:-)

σημερα ειναι μεγαλη μερα.....ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ εφαγε ενα πιατο αρακα......σε κανα χρονο θα το ξαναδω αυτο το θαυμα...

Ποιος ξερει πως τον φτιαχνεις και ο Ταλιμπανακος προτιμα να φαει τα ποδια του παρα τον αρακα σου....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ΜΕΦΗ--Η Λιλιπούπολη,για μένα πάντα,είναι από τα πιο ωραία παιδικά τραγουδάκια!

Φανταστική μουσική και πανέξυπνοι στίχοι!

τραγουδι ειναι μαρη?ή παραμυθι????

θα σε σκοτωσω. τις μαρκες τις ξερεις απ'εξω κ ανακατωτα. για τη πνευματικη τροφη του χρηστακου, πλην του αρακα σου, σημασια δεν δινεις. μετα απορεις, κ βαζεις κ ορια, οτι ΣΗΜΕΡΑ θα μιλησει... εδω μερακλωνουμε με τη λιλιπουπολη...κ με κατι χριστουγεννιατικα βεβαια, αλλα δεν ειναι θεμα αυτο...

ελπιζω αυτο το καφε ΜΕΝΤΩΡ να ειναι κοντα στον βρωμοσταθμο..οπως ελπιζω να εχει και κανα περιπτερο να ρωτησω που ειναι το καφε αυτο..ελπιζω επισης να ειμσατε εκει 16.00 και οχι να παει 17.00 μεχρι να μαζευτουμε.....

συμφωνω κ επαυξανω!!!!!!! σας θελω ολες Εγγλεζες! μη χρονοτριβουμε... εγω θα σας την "πεσω" απο πανω...να κανω κ τη βολτα μου στο πλακοστρωτο, να θυμηθω τα νιατα μου...

Ασπα εκανε ο μικρος εμβολιο και εχει δεκατα??Δεν θυμαμαι...:confused::confused:

Τζια δεν θυμαμαι αν θηλαζεις αποκλειστικα αλλα απο αυτα που εγραψες μαλλον ναι...λοιπον...εχουμε και λεμε...Οταν το μωρο θηλαζει αποκλειστικα παιρνει πολυ βαρος το πρωτο διμηνο της ζωης του -εως και 2,5 κιλα το μηνα- (Θεανω ακους?) ...αυτο συμβαινει γιατι αρχικα αναπτυσεται ο εγκεφαλος του μωρου και το σωμα του.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ...Στη συνεχεια η εντυπωσιακη αναπτυξη σταματα.Το μωρο αυξανει ελαχιστα το βαρος του απο τον 3ο εως τον 12ο μηνα...αυξηση βαρους 100 γραμμαριων το μηνα απο τον 30 εως τον 6ο μηνα θεωρειται φυσιολογικη εαν εχει προηγηθει αυξηση ανω του κιλου τους προηγουμενους μηνες και το μωρο εχει φυσιολογικες κενωσεις, αρκετα ουρα και καλη ψυχοσωματικη αναπτυξη...Οταν το μωρο που θηλαζει αποκλειστικα μπει στο "οροπεδιο" των 2-6 μηνων και δεν αυαξανει το βαρος του ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Η ΠΡΩΙΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ...Πατσουρου σελ 65-66

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισης...Τα μωρα που θηλαζουν δεν ακολουθουν τις ιδιες καμπυλες με τα μωρα που τρεφονται με βρεφικο γαλα..Οι παιδιατροι ομως χρησιμοποιουν αυτες τις καμπυλες και επειδη το μωρο αναπτυσεται διαφορετικα ξενιζει τον παιδιατρο και αρχιζει τις ανοησιες με συμπληρωματα και αηδιες..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι λες μαρη παιδουλα...με ποκεμον μεγαλωσε η αδερφη μου που ειναι στα 19...για τοσο περνιεσαι??!?!?!?!?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Σε λιγο θα μας πεις οτι εβλεπες και sailor moon παναθεμα σε...:cool::cool::cool:

Ναααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιι τον μπαμπα μου...ευχαριστω πολυυυυυ!!!!!!:-)

Ποιος ξερει πως τον φτιαχνεις και ο Ταλιμπανακος προτιμα να φαει τα ποδια του παρα τον αρακα σου....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαριανθη, να χαιρεσαι τον μπαμπα σου, κ πες του οτι το καλυτερο δωρο ειναι που εγινε παππους!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Χρόνια πολλά Μαριάνθη στο μπαμπά σου, και σε όσες έχουν Θοδωρους και Θοδωρες!!

Αααααααααχχχχ, αύριο τέτοια ώρα οι εκτός Αθηνών θα κρατάμε το καφέ!!!

Εσείς, θα χετε πιάσει ψιλή κουβέντα στο Θησείο και σας βλέπω να το συνεχίζετε και για βραδινό ποτό!!!

μαριανθοπυλα ιωση το μικρο!!!για αυτο εχει δεκατα!!να χαιρεσαι τον μπαμπα σου καλη μου!!!

δε βλεπω κινηση τωρα 2 μερες!τι παθατε??εγω σημερα εγω να παω σε 2 γιορτουλες...αυριο πρωι θα ερθω αθηνα και αυριο το μεσημερι θα βρισκομαι στο θησειο για καφε!!αντε λιγες ωρες μεινανε...ουτε ραντεβου με γκομενο να ειχα ετσι που ανυπομονω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...